Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Duffel

Zonder problemen snel alle internetproviders in Duffel vergelijken? De mogelijkheden op het gebied van aanbieders van internet en televisie is enorm. Variërend van Telenet tot en met EDPnet, er is keuze in overvloed. Onze vergelijker helpt met het maken van een keuze. Vergelijk direct de meeste operators en check het beste of goedkoopste internet abonnement dat aansluit op jouw situatie. Liever bellen, internet en televisie binnen het alles in 1 pakket combineren? Ook daar kun jij voor kiezen! Verder check jij op deze pagina uitgebreide info over topics als de internet postcodecheck en wat te doen bij sloom internet.
ProvincieAntwerpen
GemeenteDuffel
Gemiddelde downloadsnelheid31,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid24Mb/s
Gemiddeld verbruik235GB p/maand
Gemiddelde kosten€51,00 p/maand
Populaire aanbiederOrange
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden hedendaags enorm veel internet operators in Duffel die in totaal weer enorm veel voordelige TV en internet abonnementen in juni 2022 verkopen. De acties van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een Nespresso Essenza Mini wisselen elkaar snel af. Hoe achterhaal je simpel zo’n scherp geprijsd en innovatief pakket voor internet + TV? Internethunter helpt jou met het vergelijken van prijzen. Voer hierna jouw gegevens in, bekijk de aanwezige providers en kies meteen het pakket die financieel interessant is. Tip: doorgaans is ADSL-internet in Duffel financieel het aantrekkelijkste.

5 keer besparen op je Internet en TV pakket
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij één provider. (Zie ook voordelen van het Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Neem niet onnodig een XL pakket. Voor kleine activiteiten is een pakket van 200 Mb/s onnodig.
 3. Kies niet altijd voor dure add-ons als onder andere speciale premium kanalen. Zulke kanalen verhogen de factuur aanzienlijk.
 4. Schrap jouw TV-abonnement. Online kan je ontzettend veel kijken (denk aan Be TV of RTL Series).
 5. Stop niet met vergelijken. Kom niet voor verrassingen te staan. Vergelijk om te zien of je nog meer kunt besparen.

Welke internetproviders zijn er in Duffel?

In Duffel zijn er behoorlijk veel internet pakketten op de markt. Zoals Scarlet, Telenet, Proximus en Base. Middels ADSL, de tv-kabel, en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Onderzoeken welke goedkope abonnementen in Duffel werkzaam zijn? Vul jouw postcode in, en achterhaal alle verschillende providers in jouw woonplaats in juni 2022. Grote internet providers zijn VOO, Dommel en Ello Mobile. Internetaanbieders in Duffel hebben relevante losse internet pakketten, internet + TV abonnementen, maar ook 3-in-1 pakketten. Bepaalde 4-in-1 pakketten worden sinds korte tijd meer aangeboden. Met een quad play abonnement kun je ook je smartphone toevoegen.
proximus internet

Internet van Proximus

Niet onbekend: Proximus verkoopt in Duffel internet en TV. Zowel via Glasvezel als VDSL2, en 100% installatiegarantie.

 • Tot 100 Mbit/s
 • Opnames op afstand programmeren
 • Goedkope tarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet voorziet in Tv, internet en vaste telefonie door coax te gebruiken in Duffel. Prima voorwaarden, met een lage instapprijs.

 • Data delen met het gezin
 • Uitgebreide interactieve TV
 • Factuurkorting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet voorziet in snelle internet tarieven in Antwerpen voor juni 2022. Van 30 Mbit/s tot wel 50 Mbit/s.

 • Internet Poco of Loco
 • De leukste zenderpakketten
 • Aantrekkelijke tarieven

Prijzen TV en internet in Duffel (tarieven juni 2022)

Interessant: wat zijn vandaag de dag de tarieven van TV en internet in Duffel? Dat verandert gewoonlijk per postcode. De hoogte van de factuur wordt opgebouwd door onder andere je internetaanbieder (denk aan SFR), soort internet (coax-kabel), up/downloadsnelheid (bijv. 95Mb/s), en andere extra’s (o.a. live pauzeren). Een goedkoop pakket voor internet en tv in Duffel kun je afsluiten vanaf €27,5 tot deal van €72,50. In algemene zin is 3-in-één het scherpst geprijsd. Lees verder over Proximus tarieven juni 2022.

Populaire pakketten
 • Orange Kangoeroe Unlimited + Internet + Digitale TV
 • Proximus Classic + Generation XL 35 + Internet Comfort Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Happy Time XL + Generation MTV 25 + Internet Start Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Comfort Pack + Happy Time XL + Belgacom TV + Easy+ 10
 • Base Mobile 5 + business fix pack 4
 • Telenet FLUO Home Plus + King Business


internet vergelijken duffel

Veranderen van internet en TV aanbieder? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers vergelijken en binnen 5 min. overstappen

 1. Start met een postcodecheck

  Vanaf het moment dat jij start met internet vergelijken in Duffel is het essentieel om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. Via ons vergelijkscript kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de internet-vergelijker. Je checkt op deze plek uitsluitend de internet-abonnementen van internet-providers die ook echt actief zijn in jouw woonplaats.

 2. Een type abonnement selecteren

  Daarna dien je te selecteren wat je allemaal wilt afsluiten. Alleen internet? Liever met een TV-abonnement? En hoe zit het met vast bellen? Op het moment dat jij een selectie hebt gemaakt kan je een stuk beter de verschillende internet abonnementen vergelijken. Bovendien heb je de mogelijkheid om specifieke zenderpakketten (denk dan aan Nickelodeon) aan te klikken. Ook kun je het abonnement unieker maken met services als live pauzeren, begin gemist, tv programma’s opnemen.

 3. Een internetsnelheid kiezen

  Wat uiteraard essentieel is: hoe snel wil je het internet? Dit varieert tussen de 25 mb/s tot soms 150 mb/s. De snelheid die bij jou past hangt af van een aantal elementen. Gebruik je internet alleen voor het standaard gebruik zoals bijv. filmpjes kijken, surfen op het internet, het weer bekijken, e-mailen? Stream je regelmatig video’s via Netflix of Youtube? Houd je van internet spelletjes (games) als Call of Duty: Black Ops II? Heb je een groot of klein huishouden? Download of upload je thuis vaak films of bestanden? Onze vergelijker komt hier van pas! Kies de optie ‘welke snelheid is nodig’? Daar vind je info aangaande welke internetsnelheid die rijmt met verschillende gebruikerstypes.

 4. Kosten vergelijken

  In het geval je het soort abonnement en de snelheid van het internet kenbaar gemaakt hebt is het voor jou eenvoudiger om tarieven te vergelijken. De organisaties zijn in de regel gefilterd op kosten per maand. Het abonnement met de laagste prijs voert de lijst aan. Een speciale promotie is al meegenomen in de prijs per jaar. Diverse internet providers hanteren een cashback bij overstappen, anderen verstrekken bijv. het eerst halve jaar een gereduceerd tarief.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  Indien jij berekend hebt wie de beste provider van Duffel in juni 2022 is, wordt het tijd om het definitief te maken. Tik op de blauwe bestelknop en wij sturen je door naar de aanbiedingspagina van de provider. Vul de gevraagde gegevens in en verstuur de aanvraag. Dat is binnen 5 minuten geregeld. Veranderen van internetprovider? Veelal faciliteert je aankomende aanbieder het beëindigen van jouw huidige overeenkomst met de overstapservice.


Vier voordelen van een Internet Pack met Bellen en TV

Erg veel bewoners bestellen het goedkope triple play abonnement. Met zo’n totaalpakket heb je digitale TV, internet en vast bellen van 1 aanbieder tegen een vast maandelijks tarief. Vandaag zijn er tevens 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie (ook wel Quad Play). Lees verder over SFR aanbiedingen.

 • Een interessante pakketkorting
 • Maandelijks slechts 1 afschrijving
 • Slechts 1 serviceprovider die ondersteuning biedt voor TV + internet
 • Soms krijg je gratis uitbreidingen zoals bijvoorbeeld Gratis Film1

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Dit wordt gebaseerd op de postcodecheck op onze website. Aan de hand van de adresgegevens kom jij erachter welk type internet verbindingen mogelijk zijn voor jouw huis. Niet ieder huishouden kan een pakket selecteren op basis van (coax) kabel of glasvezel. In algemene zin is een ADSL verbinding wel verkrijgbaar (als er nog geen glasvezel ligt). Heb je keuze uit alles? In dat geval zijn de gekozen snelheid en het budget onderdelen waar je vooral naar moet kijken. Glasvezel is het snelst mogelijke internet, maar gewoonlijk ook iets duurder in vergelijking met andere opties. In het geval van kabelinternet is Telenet een logische keuze. ADSL is in veel gevallen de meest voordelige keuze, maar ook trager dan andere opties.

Wat is de snelste internet provider in Duffel?

De hoogste internetsnelheid is beschikbaar via kabelinternet of de glas. Zo loopt de snelheid op tot 1000Mb p/s. Partijen als Scarlet, Proximus & Telenetkunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Duffel kan je nog niet overal glasvezel of kabel krijgen. Er ontstaan steeds meer plannen om het glasvezel netwerk uit te breiden. De snelheid die je behaalt gaat verder dan providerkeuze. De apparaten in huis (netwerkkabels, modem/router) is zeer relevant. De getoetste snelheid kan per woningblok en tijdstip afwijken.

Hoe kan ik overstappen naar een andere provider?

Indien jouw contractstermijn is verlopen (na 1 jaar of 2 jaar) heb jij de optie voor overstappen. Veranderen naar een internet provider wordt steeds makkelijker gemaakt. In veel gevallen fiks je dat helemaal zelf. De erkende providers in België (TéléSAT, EDPnet, Dommel, VOO, Telenet, Proximus, Scarlet, Orange) hebben hiervoor een gezamenlijk systeem. Misschien ken je het wel als Easy Switch. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Waarschijnlijk ontvang je een nieuwe router. Uiteraard zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Onderhoud & storingen juni 2022

Vandaag is er bij ons geen storing bekend. In heel 2022 is er wel onderhoud aan het glasvezel of ADSL netwerk. Dat kan betekenen een Proximus / Scarlet storing. Upgrades van het coax kabelnetwerk zorgen mogelijk voor storingen bij Telenet. Jouw provider stelt je daarvan op de hoogte. Via de sociale kanalen wordt jij de hele dag geïnformeerd of er problemen zijn met het internet.

Is er in Duffel traag internet en WiFi?

Dat is per huishouden verschillend. Verschillende aspecten beïnvloeden de internetsnelheid. Je kunt denken aan de (UTP) kabel klasse en de plek waar de modem staat voor stabiele WiFi. Voor stabieler internet in tuin of garage kun je een speciale wifi booster/repeater of een speciale adapter gebruiken. Zo’n trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan apps op je PC, tablet of telefoon of een modem die onjuist is geconfigureerd. Een installateur kan ingepland worden, hij/zij kan mogelijk de internetsnelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 2570 en regel jouw overstap binnen 5 minuten

Glasvezel vergelijken Duffel

Glasvezel is een haardunne vezel met een veel grotere capaciteit dan de coax kabel. Met deze techniek haal je enorm snel up- en downloaden van 500-1000 Mb/s. In flink wat plaatsen in België kan je internetten via fiber samen met ADSL en kabel-verbindingen. Ook in en rondom Duffel zijn er diverse plannen met betrekking tot de aanleg van nieuwe glasvezelverbindingen. Voor pakketten met fiber gelden aansluitingskosten (eenmalig) en maandelijkse abonnementskosten. “Glas” wordt steeds bekender en populairder en de tarieven zijn gelijkwaardig aan de kabel. Packs met glasvezel zijn er al vanaf €32,5. Open de postcodecheck, en ontdek of glasvezel internet in Duffel voor jou een optie is.

Voordelen Duffel fiber internet
 • Ongekend snel internet: dit loopt op tot 1 Gb p/s
 • Altijd een stabiele eigen verbinding, altijd service
 • Uploaden en downloaden met dezelfde snelheid
 • Veel keuze in aanbieders
 • Altijd goed televisiebeeld, zonder ruis

united-telecom
 • Alles voor jou geregeld
 • Supersnel overstappen
 • Scherpe korting
telesat
 • Gratis wif-modem
 • Digitale Televisie
 • Transparante tarieven
edpnet
 • Telefonie is inbegrepen
 • Stabiele verbinding
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
dommel
 • Fax-service inbegrepen
 • Supersnel vast internet
 • Hoge welkomstbonus
TV-vlaanderen
 • Spotgoedkoop bellen
 • Met installatiehulp
 • Lage maandtarieven
voo
 • Zelf je pakket samenstellen
 • Vast bellen + TV
 • Scherpe tarieven
SFR
 • Ruim aanbod programmapakketten
 • Stabiele verbinding
 • Lage prijzen
orange
 • Ruim gamma entertainment
 • Supersnel vast internet
 • Aantrekkelijke prijzen