Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Kontich

Op je gemak alle de internetproviders in Kontich vergelijken? De verscheidenheid van verschillende internet en televisie abonnementen is enorm. Je kunt denken aan Scarlet tot SFR, je kunt alle kanten op. Internethunter.be helpt jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk gemakkelijk de meeste operators en ontdek zo het voordeligste internetpakket dat in lijn is met jouw verbruik en wensen. Direct bellen, internet en tv in een alles in één pakket groeperen? Ook dit behandelen we uitvoerig. Vervolgens vind je op deze pagina waardevolle info over onderwerpen als 3-in-1 pakketten en de meest populaire aanbieders.
ProvincieAntwerpen
GemeenteKontich
Gemiddelde downloadsnelheid30,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid23Mb/s
Gemiddeld verbruik215GB p/maand
Gemiddelde kosten€49,00 p/maand
Populaire aanbiederUnited Telecom
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit ogenblik opvallend veel internet operators in Kontich die tezamen weer een hele hoop interessante en voordelige TV en internet abonnementen in juni 2023 presenteren. De diverse aanbiedingen van de de goedkoopste provider, plus gratis extra’s voor nieuwe klanten als een gratis accuboormachine zijn meestal geen week hetzelfde. Op basis waarvan bekijk jijgelijk zo’n voordig en actueel internet + TV pakket? Internethunter helpt bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Vul eenvoudig de eigen gegevens in, doorzoek de verschillende providers en pak het abonnement die het laagst geprijsd is. Goed om te weten: in de regel is ADSL-internet in Kontich het goedkoopste.

5 tips voor een goedkoper internet en televisie abonnement
 1. Voeg alle diensten samen bij één provider. (Check meer info over een Internet Pack met televisie en vaste telefonie.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor standaard gebruik heb je genoeg aan 100 Mb/s.
 3. Voorkom dure extraatjes als bijv. extra betaalde kanalen. Pakketten als deze kosten je vaak erg veel geld.
 4. Kies een los internet abonnement zonder TV. En overweeg goedkope streamingdiensten (onder andere Be TV of RTL Series).
 5. Ga altijd vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en check of je elders goedkoper bent.

Welke internetproviders zijn er in Kontich?

In Kontich zijn velerlei internet pakketten die je kunt kiezen. Denk aan Proximus, Telenet, Scarlet of VOO. Via ADSL of VDSL, de coax-kabel, en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Bekijken welke goedkope abonnementen in Kontich werkzaam zijn? Versterk je persoonlijk adres, en vergelijk online de beschikbare internet providers in jouw omgeving in juni 2023. Relevante internetproviders zijn Scarlet, Dommel of Mobile Vikings. Internetaanbieders in Kontich verkopen relevante “internet-only” abonnementen, TV + Internet pakketten, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. Speciale 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. Met behulp van zo’n quad play pakket voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
proximus internet

Internet van Proximus

Veel besproken: Proximus verkoopt in Kontich internet en TV. Internet via VDSL2 of “Glas”, en 100% installatiegarantie.

 • Regelt alles voor jou
 • TV Replay: 36 uur herbekijken
 • Duidelijke tarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet voorziet in internet, bellen en televisie via de traditionele kabel in Kontich. Prima voorwaarden, tegen een nette prijs.

 • Tot wel 200 Megabit per seconde
 • Strafste entertainment
 • Korting bij 1 jaar
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet verkoopt snelle internet tarieven in Antwerpen voor juni 2023. Via het telefoonnetwerk (VDSL2+) tot 50 Mbit.

 • Snel internet voor een prima prijs
 • 1 maand gratis topboeketten
 • Hoge welkomstbonus

Actuele prijzen TV en internet in Kontich (tarieven juni 2023)

Interessant: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van internet en TV in Kontich? Dat varieert meestal per geval. De hoogte van de factuur kent z’n oorsprong in aspecten zoals je internetaanbieder (denk aan Proximus), internet type (bijv. coax-kabel), gewenste snelheid (bijv. 300Mb/s), en de aanvullende diensten (o.a. begin gemist). Een goedkoop abonnement voor internet en TV in Kontich is er al vanaf €30 tot en met €92,50. Normaal is alles-in-1 het scherpst geprijsd. Lees verder over VOO prijzen juni 2023.

Populaire pakketten
 • Billi Simpleplay + Telefonie + Televisie + Billi Crazy Mix Advantage
 • Proximus Classic + Comfort 25 + Internet Favorite + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Classic + Belgacom TV
 • Proximus Internet Start Pack + Smart+ 25
 • United Telecom Surf & Talk
 • Telenet FLUO Home Plus + Kong Business International

Plaatsen in deze omgeving

internet vergelijken kontich

Veranderen naar een andere internetprovider? Dat werkt op deze manier!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Binnen 5 minuten providers vergelijken en overstappen

 1. Aan de slag met de postcodecheck

  Vanaf het moment dat jij start met internet vergelijken in Kontich is het goed snel de internet postcodecheck te doen. Op deze pagina voer je gemakkelijk jouw adresgegevens in. Daarna zit je midden in de vergelijker. Je vindt in de vergelijkingstool alleen de internet-contracten van aanbieders die ook echt actief zijn in jouw woonplaats.

 2. Welk abonnement heb je nodig?

  Om te beginnen mag je selecteren wat je precies wilt afsluiten. Alleen internet? Wil je het aanvullen met digitale TV? En ben je van plan om vast te bellen? Op het moment dat je weet wat je zoekt kun jij veel simpeler de diverse abonnement voor internet vergelijken. Daarbij geven we jou de tools om specifieke zenders (denk aan WTV) bij te bestellen. Ook kun je jouw voorkeuren aangeven voor extra’s als on demand films kijken, online tv kijken, begin gemist.

 3. Welke snelheid wil je afsluiten?

  Wat verder een belangrijke vraag is: hoe snel wil je het internet? Dat loopt van 40 mb/s tot wel 250 mb/s. De te kiezen snelheid kies je op basis van verschillende factoren. Is voor jouw internet uitsluitend nodig voor het standaard gebruik als o.a. e-mailen, filmpjes kijken, het nieuws lezen, het weer bekijken? Kijk je veel video-content via bijv. Pathé TV of Youtube? Speel je graag online spelletjes als Call of Duty: Black Ops – Multiplayer? Hoe groot is jullie huishouden? Houd je je bezig met het downloaden van grote files? Onze provider vergelijker geeft advies! Klik op de optie ‘welke snelheid selecteren’? Hier geven wij advies aangaande de maximale snelheid die past bij kleine en grote gebruikers.

 4. Kosten providers vergelijken

  Wanneer jij het type abonnement en beschikbare snelheid geselecteerd hebt kan je starten met prijzen vergelijken. De internet-bedrijven worden altijd gefilterd op kosten per maand. Het pakket met de laagste prijs vind je bovenaan. Eventuele acties en promoties zijn al doorgerekend in het totaalbedrag. Enkele leveranciers bieden initieel een eenmalige kortingen, of bieden alternatieven. Ze verstrekken de eerste paar maanden extra korting op de factuur.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  Zodra je achterhaalt hebt wie de beste provider van Kontich in juni 2023 is, kan je het pakket zelf online afsluiten. Klik op ‘bekijk’, en je wordt snel doorgestuurd naar de website van de aanbieder. Completeer het bestelformulier en verstuur het naar de provider. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Wil je veranderen van provider? Veelal verzorgt je toekomstige aanbieder het opzeggen van het huidige contract met de overstapservice.


De voordelen van een Internet Pack (inclusief TV en bellen)

Flink wat klanten bestellen het praktische triple play abonnement. In dit pakket krijg je internet, digitale TV & vast bellen van één dienstverlener tegen een vaste maandelijkse prijs. Vandaag zien we ook 4-in-1 pakketten waar mobiele telefonie is inbegrepen(ook wel Quad Play). Klik door naar Proximus aanbiedingen.

 • Korting op je factuur
 • Maandelijks één factuur met daarop alle kosten
 • Je hebt te maken met 1 provider die ondersteuning biedt voor TV + internet
 • Je ontvangt gratis extra’s zoals bijvoorbeeld Gratis kidspakket

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Internet via glasvezel, kabel of ADSL?

Dat heeft alles te maken met de postcodecheck. Na het invoeren van postcode + huisnummer kun je bekijken welke verbindingen mogelijk zijn voor jouw woning. Niet ieder huishouden heeft de mogelijkheid tot glasvezel of (coax) kabel. Normaal is ADSL wel gewoon actief (als glasvezel niet beschikbaar is). Kan jij alle 3 ontvangen? In dat geval zijn de gekozen snelheid en de tarieven onderdelen die van belang zijn. Het glasvezel netwerk is snel, maar gewoonlijk ook wat kostbaarder ten opzichte van ADSL en Kabel. Bij internet via de kabel kun je kiezen voor Telenet. ADSL is in veel gevallen de goedkoopste mogelijkheid, maar hierbij lever je ook flink snelheid in.

Waar vind ik het snelste internet in Kontich?

Het snelste internet zal je ontvangen via kabelinternet of de glas. Op basis daarvan lopen de snelheden op tot 1000Mb. Internet providers als Telenet, Scarlet & Proximuszijn hier druk mee bezig. In de gemeente Kontich is de dekking voor deze connectie niet 100%. Wel ontstaan er veel nieuwe initiatieven om glasvezel verder uit te breiden. De maximum snelheid kent meer oorzaken dan de provider. Ook de apparatuur die je gebruikt (routers, modems, data-kabels) moet je niet onderschatten. De feitelijke snelheid kan per woningblok ontzettend fluctueren.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Op het moment dat jouw abonnementstermijn is verstreken (na 1 jaar of 2 jaar) kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Veranderen naar een internet provider is een fluitje van een cent. In de regel kan dit zonder tussenkomst van de klantenservice. Internet Providers in België (TéléSAT, Dommel, VOO, TV Vlaanderen, Orange, Scarlet, SFR, Telenet) verzorgen de administratieve afhandeling. We noemen dit ook wel Easy Switch. Het grootste gemak is dat de providers zelf bijna alles regelen. Bij veel providers krijg je wel een nieuwe modem. Misschien zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Werkzaamheden & storingen juni 2023

Op dit ogenblik zien we geen grote storingen. Ook in 2023 zijn er verschillende geplande werkzaamheden. Het gevolg kan zijn een storing bij Proximus / Scarlet. Aanpassingen aan het coax kabelnetwerk betekenen vaker storingen bij Telenet. De dienstverlener weet hier vaak meer over. Via sociale media ontdek je razendsnel dat er wellicht onderhoud wordt gepleegd.

Heeft Kontich traag internet en WiFi?

De behaalde snelheid per huishouden varieert nogal. Diverse dingen hangen samen met de te bereiken snelheid. Hierbij moet je denken aan het type netwerkkabel en waar in huis jij routers en modems plaatst voor snelle WiFi. Voor lekker snel internet door het hele huis (dus ook tuin en zolder) kan je een krachtige Wifi booster, repeater of een wifi-antenne gebruiken. Een trage verbinding kan daarnaast komen door updates op je ipad of computer of een router die niet ideaal is afgesteld. Een adviseur kan ingepland worden, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Bekijk de goedkoopste provider in 2550 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Kontich

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas die heel snel en betrouwbaar informatie kan verzenden. Concreet: enorm snel up- en downloaden tot wel 1000 Mb/s. In een groeiend aantal regio’s is fiber internet beschikbaar naast kabel en ADSL. Ook nabij Kontich zijn er verscheidene projecten aangaande uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor fiber geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en maandelijkse abonnementskosten. Het glasvezel internet is de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, en de prijs ligt vaak maar een fractie boven een Telenet (kabel). Packs als deze kan je al afsluiten vanaf €32,5. Doe de gratis postcodecheck en check of glasvezel internet in Kontich voor jou een optie is.

Voordelen Kontich fiber internet
 • Supersnel internet: oplopend tot 1000 Mbit
 • Stabiele privé verbinding, heel weinig storingen
 • Downloaden en uploaden met dezelfde hoge snelheden
 • Veel verschillende partijen
 • Altijd goed televisiebeeld, zonder ruis

united-telecom
 • PAYLO by United Telecom
 • Razendsnel internet
 • Aantrekkelijke tarieven
telesat
 • Goede klantenservice
 • Gratis overstappen
 • Aantrekkelijke maandtarieven
edpnet
 • Onbeperkte trafiek
 • Supergoedkoop bellen
 • Pakket-aanbieding
dommel
 • Gratis nummerbehoud
 • Betrouwbaar netwerk
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
TV-vlaanderen
 • Ruim 60 TV-zenders
 • Uitstekende klantenservice
 • Voordeel op de factuur
voo
 • Zelf je pakket samenstellen
 • Veel aanbod
 • Goedkope maandprijs
SFR
 • Altijd volle snelheid surfen
 • Vaste lage prijs
 • Transparante prijzen
orange
 • 100 Mbps via de kabel
 • Ook voor alleen Internet
 • Lage maandtarieven


Alle plaatsen in deze gemeente