Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Lier

Op je gemak alle de internetproviders in Lier vergelijken? De keuze op het gebied van internet en tv pakketten is groter dan ooit. Variërend van Orange tot en met VOO, hoe maak je de juiste keuze? Deze website helpt jou met het kiezen. Vergelijk eenvoudig de meeste operators en vind het goedkoopste internet contract dat aansluit op jouw wensen. Wil jij bellen, tv en internet met een alles in één pakket samenvoegen? Dat behoort tot de opties! Daarbij verzamel je via onze vergelijker belangrijke info over thema’s zoals 3-in-1 pakketten of hoe je providers kunt vergelijken.
ProvincieAntwerpen
GemeenteLier
Gemiddelde downloadsnelheid43Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid20,5Mb/s
Gemiddeld verbruik260GB p/maand
Gemiddelde kosten€65,00 p/maand
Populaire aanbiederScarlet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn momenteel best veel internet operators in Lier die opgeteld weer ontzettend veel kwalitatieve en goedkope TV en internet abonnementen in februari 2023 aanbieden. De huidige actie van de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als een gratis voetbalshirt wisselen elkaar snel af. Dus, hoe vind jijgelijk een betaalbaar en stabiel TV + internet contract? Onze specialisten helpen jou met vergelijken. Voer snel de gevraagde gegevens in, vergelijk de beschikbare providers en kies meteen het internet + tv pakket die financieel interessant is. Onthoud: gewoonlijk is ADSL-internet in Lier goedkoper dan glasvezel of kabel.

5 praktische tips om te besparen op Internet en TV abonnement
 1. Combineer meerdere diensten bij één internetaanbieder. (Bekijk wat onze specialist vindt van een Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor e-mail en social media is een pakket van 200 Mb/s onnodig.
 3. Ga niet blind voor dure add-ons zoals bijv. extra betaalde kanalen. Deze extra’s zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Kies niet voor een TV-abonnement. En overweeg goedkope streamingdiensten (dat kan bijv. zijn Youtube of Pathé TV).
 5. Stop niet met vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en onderzoek of het nog goedkoper kan.

Welke internetproviders zijn er in Lier?

In Lier zijn er een groot aantal internet pakketten beschikbaar. Onder andere Telenet, Proximus, Scarlet en VOO. Via ADSL of VDSL, de traditionele kabel, en later ook glasvezel. Nieuwsgierig welke goedkope abonnementen in Lier je kunt kiezen? Voer jouw adresgegevens in, en vergelijk online de beste of goedkoopste providers in jouw postcodegebied in februari 2023. Veel gekozen aanbieders zijn Telenet, Orange of Belgian Telecom. Internetaanbieders in Lier verschaffen degelijke contracten voor los internet, Televisie + Internet contracten, en uiteraard 3-in-1 pakketten. De 4-in-1 pakketten kunnen extra veel voordeel opleveren. In zo’n quad-play pakket is ook de bundel voor mobiele telefonie samengevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Populair: Proximus verkoopt in Lier internet en TV. Internet via VDSL2 of “Glas”, en goedkoop vast bellen.

 • Tot 100 Mbit/s
 • Eenvoudig pauzeren terugspoelen
 • Duidelijke maandtarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet voorziet in vaste telefonie, internet en TV via de traditionele kabel in Lier. Uitstekende snelheid met korting voor nieuwe klanten.

 • Handige productzoeker
 • Overal in de EU tv kijken
 • Hoge welkomstbonus
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet biedt aantrekkelijke internet tarieven in Antwerpen voor februari 2023. Zowel via ADSL als VDSL2+.

 • Goedkoop & snel internet
 • Eenvoudig programma’s terugspoelen
 • Hoge korting

Prijzen TV & internet in Lier (tarieven februari 2023)

Een goede vraag: wat zijn momenteel de tarieven van internet en TV in Lier? Dit fluctueert natuurlijk per huishouden. De nota komt tot stand door variabelen als de provider (denk aan Orange), soort internet (bijv. kabel), internetsnelheid (bijv. 1000Mb/s), en eventuele uitbreidingen (on demand films kijken). Een goedkoop pakket voor TV en internet in Lier is beschikbaar vanaf €32,5 tot deal van €72,50. In de regel is het alles in 1 pakket het voordeligste. Klik door naar Scarlet prijzen februari 2023.

Populaire pakketten
 • Orange Kangoeroe 20 + Internet
 • Proximus Happy Time + Favorite 35 + Internet Intense + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Happy Time XL + Easy 25 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Comfort Pack + Belgacom TV + Smart+ 65
 • Telenet Diamond Shake
 • Proximus Office&Go Intense + No Limit National + Bizz Smart XL Europe


internet vergelijken lier

Veranderen naar een andere internetprovider? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Providers vergelijken en binnen 5 minuten overstappen

 1. Aan de slag met de postcodecheck

  Vanaf het moment dat jij start met internet vergelijken in Lier is het belangrijk eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Via internethunter.be moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Aansluitend sturen we je door naar de vergelijker van internet pakketten. Je vindt in de internetvergelijker enkel en alleen de pakketten van bedrijven die ook echt actief zijn in jouw straat.

 2. Een internetpakket kiezen

  In de basis moet je uitzoeken welke onderdelen je in het pakket wilt. Puur voor internet? Of een deal inclusief TV? En moet er ook een huistelefoon bij? Zodra je dit voor jezelf helder hebt kun jij zonder moeite alles in 1 pakketten vergelijken. Daarbij heb je de mogelijkheid om bepaalde HD-zenders (bijv. VOOsport 3) toe te voegen. Ook kun je het abonnement unieker maken met extra’s als begin gemist, online tv kijken, vooruitkijken.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Het tweede aspect wat een belangrijk onderdeel is: hoe snel moet het internet zijn? Dit ligt ergens tussen 20 mb/s tot wel 300 mb/s. Wat je moet kiezen is afhankelijk van uiteenlopende aspecten. Is internet voor jouw van belang voor dagelijkse dingen als zoals bijv. browsen op het internet, weerbericht bekijken, nieuwswebsites lezen, mail checken? Ben je een intensieve gebruiker van diensten als Be TV of Pathé TV? Ben je een fervent speler van online spelletjes als Fallout 3? Ben je alleen of met een heel gezin? Download of upload je thuis vaak films of bestanden? Onze internetvergelijker biedt ondersteuning! Selecteer ‘welke snelheid is geschikt’? Hier vertellen wij meer inzake de mogelijke snelheid die wij adviseren voor kleine en grote gebruikers.

 4. Prijzen providers vergelijken

  Zodra je het type abonnement en de gewenste snelheid ingevuld hebt is het voor jou eenvoudiger om tarieven te vergelijken. De providers zijn normaliter gesorteerd op prijs. Het goedkoopste pakket vind je bovenaan. De eventuele promotie wordt reeds verwerkt in het totaalbedrag. Verscheidene partijen hanteren een concrete welkomstpremie, en een deel van de organisaties hebben de eerste 3, 6 of 9 maanden een factuur voordeel van €5.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Als jij weet wie de beste provider van Lier in februari 2023 is, kun jij zelf het contract online regelen. Klik gewoon op ‘bestellen’ en je wordt automatisch doorgestuurd naar de bestelpagina van deze provider. Vul je gegevens in en verzend het formulier online. Dat is binnen 5 minuten geregeld. Van internet provider veranderen? Vaak verwerkt jouw aanstaande provider de opzegging van de actuele contracten middels de overstapservice.


Vier voordelen van een Internet Pack met Bellen en TV

Een groot aantal woningeigenaren neigen naar het zogenaamde triple play pakket. In dit pakket heb je digitale TV, internet en vast bellen van 1 dienstverlener voor een vast bedrag in de maand. Op dit ogenblik zijn er tevens 4-in-1 pakketten wat ervoor zorgt dat mobiele diensten ook in de bundel vallen(ook wel Quad Play). Bekijk ook Telenet acties.

 • Het is goedkoper dan alles los afsluiten
 • Elke maand één totaalfactuur
 • Slechts 1 serviceprovider voor televisie en internet issues
 • Soms krijg je gratis uitbreidingen zoals o.a. Gratis HBO

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Internet via glasvezel, kabel of ADSL?

Dit wordt gebaseerd op de uitkomst van de postcodecheck. Met behulp van je adresgegevens (postcode) check je welke soorten verbindingen beschikbaar zijn voor jouw geval. Niet ieder mens kan profiteren van kabelinternet of glasvezel. Normaal is connectie via ADSL wel ter beschikking (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Kan jij alle 3 ontvangen? Dan zijn de gewenste snelheid en onkosten onderdelen die vooral belangrijk zijn. Glasvezelverbindingen zijn betrouwbaarder, maar in veel gevallen ligt de maandprijs iets hoger vergeleken met ADSL en Kabel. Bij kabel internet kom je al gauw uit bij Telenet. ADSL is normaal gesproken het minst duur, maar de snelheden zijn beperkt.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in Lier?

Het snelste internet bereik je met kabelinternet of de glas. Hiermee bereik je snelheden tot 750 Mb p/s. Aanbieders als Scarlet, Proximus en Telenetzijn hier druk mee bezig. In de gemeente Lier is er nog geen 100% dekking. Wel starten er meer en meer acties om het glasvezel netwerk uit te breiden. De snelheid is van meer afhankelijk van de provider zelf. Ook de hardware (modem/router, netwerk accessoires) heeft hierop een effect. De snelheid die uit een speedtest komt kan per huis ontzettend fluctueren.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

Indien de vervaldatum van je abonnement is verstreken (doorgaans na 1 jaar) kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Veranderen naar een internet provider wordt steeds makkelijker gemaakt. In veel gevallen gebeurd dit gewoon online. De populaire providers in België (TV Vlaanderen, VOO, EDPnet, Dommel, Orange, Scarlet, Proximus, SFR) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. Dit staat bekend als Easy Switch. Op die manier kom jij niet zonder internet. Wel krijg je een nieuwe router of modem. Uiteraard zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Werkzaamheden & storingen februari 2023

Op dit moment zien we geen grote storingen. Tijdens sommige periodes in 2023 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Dat kan uitdraaien in een Proximus / Scarlet storing. Onderhoudsmaatregelen van het kabel netwerkmonden soms uit in Telenet storingen. De betreffende aanbieder zal dit vroegtijdig aangeven. Via o.a. Twitter en Facebook ontdek je razendsnel of er actuele problemen zijn.

Is er in Lier traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Veel factoren hebben hier invloed op. Neem bijvoorbeeld de UTP-kabels en waar in huis jij routers en modems plaatst voor stabiele WiFi. Voor maximale internetsnelheid in jouw hele woning (inclusief zolder en tuin) kun je zo’n handige wifi repeater, booster of een versterker gebruiken. Een trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan software op PC of Smartphone of een router met onjuiste instellingen. Een speciale adviseur kan eventueel worden ingevlogen, en apparatuur plaatsen voor een snellere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Vind de goedkoopste provider in 2500 en stap eenvoudig online over

Glasvezel vergelijken Lier

Glasvezel is een haardunne vezel van zeer helder glas die informatie met de snelheid van het licht verstuurt. Concluderend: een enorm hoge snelheid van 500-1000 Mb/s. In meer en meer plaatsen in België heb je de mogelijkheid tot aansluiting op fiber naast kabel en ADSL. Ook in de omgeving Lier zijn er diverse werkzaamheden m.b.t. de aanleg van nieuwe glasvezelverbindingen. Voor internetten via fiber moet je altijd aansluitkosten betalen en uiteraard een bedrag per maand. Een contract op ‘glas’ is de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, en de kosten worden steeds gunstiger. Dergelijke packs zijn er al vanaf €40. Vul de postcodecheck in, en ontdek of glasvezel internet in Lier beschikbaar is op jouw adres.

Voordelen Lier fiber internet
 • Zeer snel internet: tegenwoordig tot wel 1 Gb p/s
 • Altijd een stabiele eigen verbinding, een heel laag storingspercentage
 • Dezelfde hoge snelheid voor uploaden en downloaden
 • Volledige vrijheid
 • Altijd goed televisiebeeld, zonder ruis

united-telecom
 • Geen Prosximus lijn vereist
 • Verschillende pakketten
 • Scherpe maandtarieven
telesat
 • Heel voordelig bellen
 • Pakket voor elk budget
 • Pakketkorting
edpnet
 • Geen addertjes onder het gras
 • Verschillende contracten
 • Lage maandprijs
dommel
 • Huidig nummer behouden
 • Eenvoudig overstappen
 • Aantrekkelijke tarieven
TV-vlaanderen
 • Uploadsnelheid tot 40 Mbps
 • Ook 4-in-1
 • Overstapkorting
voo
 • Online pack configureren
 • Met handige App
 • Aantrekkelijke prijzen
SFR
 • Exclusieve zenderpakketten
 • Betrouwbaar netwerk
 • Hoge welkomstbonus
orange
 • Ruim gamma entertainment
 • Ruim aanbod
 • Scherpe korting


Alle plaatsen in deze gemeente