Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Dessel

Op je gemak alle internetproviders in Dessel vergelijken? De keuze op het gebied van internet en tv contracten is groter dan ooit. Dit loopt van Scarlet t/m EDPnet, een keuze maken wordt steeds lastiger. Onze vergelijker helpt jou met vergelijken! Vergelijk moeiteloos de populaire operators en bekijk het scherpste internetaanbod dat voldoet aan jouw verbruik en wensen. Gelijk internet, televisie en bellen in het alles-in-1 pakket bundelen? Ook dit behandelen we uitvoerig. Vervolgens bekijk jij via de internetvergelijker belangrijke informatie over topics als de internet postcodecheck en actuele storingen.
ProvincieAntwerpen
GemeenteDessel
Gemiddelde downloadsnelheid42Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid19,5Mb/s
Gemiddeld verbruik240GB p/maand
Gemiddelde kosten€63,00 p/maand
Populaire aanbiederOrange
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn tegenwoordig flink wat internet operators in Dessel die in totaal weer een hele hoop goede en betaalbare TV en internet abonnementen in december 2022 mogen aanbieden. De acties van de goedkoopste provider, en doorgaans ook gratis kadoos als een Samsonite koffer zijn eigenlijk elke maand weer anders. Op welke manier check je gemakkelijk een betaalbaar en innovatief TV + internet contract? Deze website helpt bij het afsluiten van een goed pakket. Vul eenvoudig jouw gegevens in, vergelijk de verschillende providers en kies meteen het internet contract met de laagste prijs. Vergeet niet: gewoonlijk is ADSL-internet in Dessel voordeliger dan kabel of glasvezel.

5 tips om te besparen op TV en Internet
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij één provider. (Zie ook voordelen van het Alles in 1 Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor de meest basale online activiteiten heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Voorkom dure onnodige extra’s zoals speciale premium kanalen. Pakketten als deze kunnen de factuur flink verhogen.
 4. Stop met een vast TV-abonnement. En overweeg goedkope streamingdiensten (neem bijv. Youtube of Be TV).
 5. Blijf vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en ontdek zelf of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Dessel?

In Dessel zijn flink wat internet pakketten beschikbaar. Bijv. Telenet, Proximus, Scarlet of EDPnet. D.m.v ADSL, de coax-kabel, en (in de toekomst) via glasvezel. Checken welke goedkope abonnementen in Dessel tot de mogelijkheden behoren? Geef je prive gegeven in, en bekijk de huidige leveranciers in jouw wijk in december 2022. Populaire leveranciers zijn Telenet, TV Vlaanderen of United Telecom. Internetaanbieders in Dessel bieden degelijke losse internet contracten, internet + Televisie abonnementen, en ook speciale 3-in-1 contracten. Bepaalde 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. In een dergelijk quad play pakket is bellen via mobiele telefoons ook inclusief.
proximus internet

Internet van Proximus

Veel besproken: Proximus levert in Dessel internet en TV. Hoge snelheden via VDSL2 of glas, en goedkoop vast bellen.

 • Super betrouwbaar netwerk
 • 36 uur TV terugkijken
 • Factuurkorting
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet werkt voor internet, tv en vaste telefonie via de traditionele kabel in Dessel. Een degelijke verbinding, met korting voor nieuwe klanten.

 • Strafste netwerk van Vlaanderen
 • Leukste entertainment pakketten
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet voorziet in goede internet tarieven in Antwerpen voor december 2022. Zowel via ADSL als VDSL2+.

 • Snel internet voor een prima prijs
 • Televisie live pauzeren
 • Altijd aanbiedingen

Actuele prijzen televisie en internet in Dessel (tarieven december 2022)

Een veelgestelde vraag: wat zijn tegenwoordig de tarieven van een abonnement voor tv en internet in Dessel? Dit verschilt vaak per postcode. De nota wordt bepaald door o.a. de internetprovider (denk aan VOO), connectie (bijv. ADSL), maximale internetsnelheid (bijv. 50Mb/s), en andere extra’s (uitgebreide interactieve TV). Een goedkoop internet en TV pakket in Dessel is er al vanaf €30 tot en met €82,50. Doorgaans is het alles in 1 pakket het aantrekkelijkst. Klik door naar Orange prijzen december 2022.

Populaire pakketten
 • Proximus Pack telefonie + Internet Comfort + tv Comfort
 • Proximus Pack Telefonie + Mobile Evening & Weekend 20 + Internet Favourite + TV
 • Proximus Classic + Smart 35 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Maxi Pack + Happy Time XL + Smart+ 50
 • Telenet WIGO 15 GB
 • Proximus Office&Go Intense + TV + Bizz Smart XL Europe


internet vergelijken dessel

Veranderen van internet provider? Dat gaat als volgt!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers vergelijken en binnen 5 min. overstappen

 1. Begin met de postcodecheck

  Voordat je gaat beginnen met internet vergelijken in Dessel is het belangrijk eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Hierboven kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). Aansluitend kom je terecht in de vergelijker. Je vergelijkt op deze plek enkel de internet-contracten van leveranciers die ook echt actief zijn in jouw buurt.

 2. Pakket samenstellen

  Allereerst kan jij een selectie maken uit welke services je wilt inkopen. Is Internet Only voldoende? Wil je het aanvullen met digitale TV? En moet er ook een huistelefoon bij? Als jij een selectie hebt gemaakt kan je veel specifieker de diverse abonnement voor internet vergelijken. Daarbij kan het relevant zijn om bepaalde HD-zenders (denk dan aan AB3) bij te bestellen. Ook kun je het abonnement unieker maken met services als online tv kijken, live pauzeren, vooruitkijken.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Wat verder een belangrijk onderdeel is: hoe snel wil je het internet? Dit ligt ergens tussen 35 mb/s tot wel 450 mb/s. De ideale snelheid is afhankelijk van diverse onderdelen. Is voor jouw internet uitsluitend nodig voor de basisactiviteiten als bijvoorbeeld nieuwswebsites lezen, youtube films kijken, browsen op het internet, mail checken? Of stream je ook video’s of films bij VRT Net of Pathé TV? Ben jij liefhebber van online spelletjes als Life is Strange? Betreft het een groot of klein gezin? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? De vergelijker biedt hiervoor uitkomst. Klik op ‘welke snelheid is nodig’? Hier geven wij advies betreffende de perfecte snelheid die hoort bij de diverse type huishoudens.

 4. Tarieven internet abonnementen vergelijken

  Zodra jij het soort abonnement en de gewenste snelheid kenbaar gemaakt hebt kan het vergelijken van tarieven beginnen. De bedrijven zijn veelal gefilterd op tarief per maand. De internet provider met de laagste prijs zul je altijd bovenaan zien. Een promotie is reeds verwerkt in het totaalbedrag. Enkele bedrijven bieden initieel een eenmalige kortingen, of geven iets anders weg. Zij geven de eerste paar maanden een korting van bijv. 50%.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Zodra je berekend hebt wie de beste provider van Dessel in december 2022 is, is het tijd om het abonnement af te sluiten. Klik op doorgaan (bekijken) en je wordt automatisch doorgestuurd naar de aanvraag-pagina. Vul je gegevens in en dien jouw aanvraag in. Binnen slechts enkele minuten is het geregeld. Ga je veranderen van leverancier? Meestal verzorgt je gekozen aanbieder van internet het opzeggen van het huidige contract via de overstapservice.


Waarom een Internet Pack met bellen en TV interessant is

Veel bewoners doen een aanvraag voor het speciale triple play abonnement. In dit pakket ontvang je internet, digitale TV & vast bellen van één leverancier voor een vaste maandprijs. Momenteel heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie (ook wel Quad Play). Klik door naar Scarlet acties.

 • Forse korting op de factuur
 • Maandelijks één factuur met daarop alle kosten
 • Je hebt te maken met 1 provider die ondersteuning biedt voor TV + internet
 • Providers bieden vaak gratis diensten zoals bijv. Gratis “opnemen-pakket”

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Moet ik gaan voor ADSL, kabel en glasvezel?

Dat is allereerst afhankelijk van de postcodecheck op onze website. Na het invullen van jouw adresgegevens check jij welke soorten verbindingen er allemaal zijn voor jouw situatie. Niet elk appartement heeft toegang tot kabelinternet en glasvezel. Normaliter is connectie via ADSL wel ter beschikking (als glasvezel niet beschikbaar is). Heb jij meerdere mogelijkheden? Daarbij zijn gewenste snelheid en de kosten zaken die vooral belangrijk zijn. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar standaard ook iets duurder ten opzichte van ADSL/VDSL/Kabel. Bij kabel internet kun je kiezen voor Telenet. ADSL is in de regel de meest voordelige keuze, echter de internetsnelheid is fors minder.

Wat is het snelste internet in Dessel?

Het meest snelle internet krijg je via de kabel, of nog beter: glasvezel. Op basis daarvan download je met wel 500Mb. Internetproviders als Scarlet, Telenet & Proximuszijn druk bezig met het netwerk. In de gemeente Dessel is de dekking voor deze connectie niet 100%. Wel starten er veel acties om glasvezel aan te leggen. De behaalde snelheid is van meer afhankelijk van de provider zelf. Het gebruik van randapparatuur (wifi-repeaters, modem/router) moet je niet onderschatten. De minimum snelheid kan per huis nogal wisselen.

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen en overstappen?

Indien de einddatum van jouw contract in zicht is (doorgaans na 1 jaar) is het mogelijk om over te stappen. Veranderen van internet pakket gaat nu een stuk vlotter dan vroeger. In veel gevallen handel je dat zelf online af. De grootste providers van België (EDPnet, Dommel, TV Vlaanderen, TéléSAT, Proximus, Scarlet, SFR, Orange) handelen dit onderling af. Dit staat bekend als Easy Switch. Geen administratieve rompslomp meer. Wel krijg je een nieuwe router of modem. Ook heb je de beschikking over een installateur.

Actuele storingen december 2022

Op dit ogenblik is er geen grootschalige storing. Tijdens sommige periodes in 2022 staan er werkzaamheden aan het netwerk op de planning. Het gevolg kan zijn een Proximus / Scarlet storing. Veranderingen aan het coax kabel netwerk zorgen mogelijk voor een storing bij Telenet. De klantenservice stelt je daarvan op de hoogte. Via Facebook en Twitter kom je er heel snel achter of er actuele problemen zijn.

Is er in Dessel traag internet en WiFi?

De behaalde snelheid per huishouden varieert nogal. Verscheidene zaken hebben hier invloed op. Neem bijvoorbeeld de kwaliteit van de kabels en de plek waar de modem staat voor goede WiFi. Voor een stabiele verbinding in garage of tuin kan je een wifi booster of repeater of een wifi-antenne gebruiken. De trage verbinding kan ook te maken hebben met software op je PC, tablet of telefoon of foute router-instellingen. Een installateur kan eventueel worden ingevlogen, en analyseren waar de problemen liggen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Check de goedkoopste provider in 2480 en maak de overstap nog vandaag

Glasvezel vergelijken Dessel

Glasvezel is een haardunne vezel die heel snel en betrouwbaar informatie kan verzenden. Concluderend: ongeëvenaarde internetsnelheden tot maar liefst 1Gb per seconde. In steeds meer plaatsen in België kan je internetten via fiber als alternatief van ADSL/VDSL. Ook in de streek van Dessel zijn er verscheidene updates aangaande uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor abonnementen met fiber moet je altijd aansluitkosten betalen en vanzelfsprekend de abonnementskosten. Een contract op ‘glas’ wint flink aan populariteit en de prijs ligt vaak maar een fractie boven een Telenet (kabel). Packs als deze vind je al vanaf €32,5. Open de postcodecheck, en vind uit of glasvezel internet in Dessel het overwegen waard is.

Voordelen Dessel fiber internet
 • Ongekend snel internet: tegenwoordig tot wel 1000 Mbit/s
 • Een constant snelle verbinding, je zit nooit zonder
 • Dezelfde hoge snelheid voor uploaden en downloaden
 • Groot aanbod
 • Het beste aanbod voor TV (zenders)

united-telecom
 • Uploadsnelheid tot 15 Mbps
 • Eenvoudig overstappen
 • Hoge welkomstbonus
telesat
 • Compleet pakket voor vaste prijs
 • Bellen tegen lage tarieven
 • Scherpe tarieven
edpnet
 • Snel, goedkoop en onbeperkt
 • Bellen tegen lage tarieven
 • Lage prijzen
dommel
 • Fax-service inbegrepen
 • Diverse pakketten
 • Pakket-voordeel
TV-vlaanderen
 • Verschillende zenderpakketten
 • Internet, TV en Bellen
 • Aantrekkelijke prijzen
voo
 • Intuïtieve televisie ervaring
 • Interactief TV kijken
 • Aantrekkelijke maandtarieven
SFR
 • Geniet van de beste TV
 • Betrouwbaar netwerk
 • Duidelijke tarieven
orange
 • 100 Mbps via de kabel
 • Digitale Televisie
 • Scherpe tarieven