Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Geel

Eenvoudig en snel internetproviders in Geel vergelijken? De mogelijkheden op het gebied van internet en televisie pakketten is werkelijk enorm. Het loopt van Orange tot aan EDPnet, een keuze maken wordt steeds lastiger. Wij helpen jou met het kiezen. Vergelijk simpel de populaire operators en check het meest geschikte internet contract passende bij jouw wensen. Liever tv, internet en bellen binnen het alles in één pakket nemen? Je leest er alles over op onze website. Bovendien checken jullie via de Internethunter nuttige informatie informatie over thema’s als het voordeel van een alles-in-1-pakket en hoe je het beste kunt vergelijken.
ProvincieAntwerpen
GemeenteGeel
Gemiddelde downloadsnelheid40Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid17,5Mb/s
Gemiddeld verbruik200GB p/maand
Gemiddelde kosten€59,00 p/maand
Populaire aanbiederEDPnet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden tegenwoordig meer en meer internet operators in Geel die gezamenlijk weer flink wat kwalitatieve en goedkope TV en internet abonnementen in juni 2022 verkopen. De huidige actie van de goedkoopste provider, en doorgaans ook gratis kadoos als een Nespresso Essenza Mini wisselen iedere maand weer enorm. Op basis waarvan achterhaal je simpel zo’n voordig en snel pakket voor TV + internet? Deze website helpt bij het afsluiten van een goed pakket. Geef gemakkelijk de eigen gegevens in, vergelijk de beschikbare providers en pak het internet + tv pakket met de laagste tarieven. Vergeet niet: gewoonlijk is ADSL-internet in Geel het goedkoopste.

5 tips om te besparen op TV en Internet
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij één internetaanbieder. (Bekijk wat onze specialist vindt van een Alles in 1 Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Kies geen onnodig hoge internetsnelheid. Voor e-mail en social media is een pakket van 200 Mb/s onnodig.
 3. Wees voorzichtig met dure extraatjes zoals o.a. filmpakketten. Deze extra’s verhogen de factuur aanzienlijk.
 4. Kies een los internet abonnement zonder TV. Online kan je ontzettend veel kijken (denk aan VRT Net of RTL Series).
 5. Probeer constant tarieven te vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en achterhaal zo of je elders goedkoper bent.

Welke internetproviders zijn er in Geel?

In Geel zijn allerlei internet pakketten die je kunt kiezen. Zoals Telenet, Proximus, Scarlet of EDPnet. Via ADSL, de coaxkabel, en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Benieuwd welke goedkope abonnementen in Geel voor jou mogelijk zijn? Vul de gevraagde gegevens in, en check zelf de huidige aanbieders in jouw omgeving in juni 2022. Erkende aanbieders zijn Scarlet, Orange of Belgian Telecom. Internetaanbieders in Geel voeren betrouwbare internet only deals, Internet + Televisie pakketten, en uiteraard 3-in-1 pakketten. De 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. Middels quad play constructies kun je ook je smartphone toevoegen.
proximus internet

Internet van Proximus

Veel besproken: Proximus levert in Geel internet en TV. Internet via VDSL2 of glasvezel, en een prima klantenservice.

 • Super betrouwbaar netwerk
 • Eenvoudig pauzeren terugspoelen
 • Combinatie-voordeel
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet brengt je internet, tv en vaste telefonie via de televisiekabel in Geel. Een degelijke verbinding, tegen een nette prijs.

 • Gratis installatie + activering
 • Honderden series en films kijken
 • Voordeel op de factuur
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet levert laag geprijsde internet tarieven in Antwerpen voor juni 2022. Prima snelheid voor een lage prijs.

 • Tot 50 Mb/s voor een scherpe prijs
 • Eenvoudig programma’s terugspoelen
 • Combinatie-voordeel

Geldige prijzen TV en internet in Geel (tarieven juni 2022)

Veel mensen vragen zich af: wat zijn momenteel de tarieven van Televisie en internet in Geel? Dat verschilt doorgaans per gebruiker. De factuur wordt bepaald door elementen als je provider (bijvoorbeeld Orange), levering (zoals. VDSL), hoogte van internetsnelheid (bijv. 500Mb/s), plus eventuele extra’s (4K televisie ). Een goedkoop abonnement voor TV en internet in Geel is er al vanaf €35 tot contracten van €50. In de regel is 3-in-één het aantrekkelijkst. Bekijk ook Telenet prijzen.

Populaire pakketten
 • Orange Dolfijn 10 + Voice + Internet + Digitale TV
 • Proximus Classic + Favorite 55 + Internet Favorite Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Smart 75 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Tuttimus 5 GB
 • Telenet FunkyShake
 • Telenet FLUO met Digitale Telefonie + Kong Business


internet vergelijken geel

Veranderen van TV en internet provider? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Providers vergelijken en binnen 5 minuten overstappen

 1. Vul de postcodecheck in

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Geel is het cruciaal eerst een postcodecheck op je adres te doen. Aan het begin van de pagina moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Dan kom je terecht in de vergelijker van internet pakketten. Je bekijkt hier louter de internet-pakketten van aanbieders die verkrijgbaar zijn in jouw buurt.

 2. Een internetpakket kiezen

  Allereerst dien je te selecteren wat je precies nodig hebt. Uitsluitend internet? Of een deal inclusief TV? En moet er ook een huistelefoon bij? Terwijl jij een selectie hebt gemaakt kan je nog beter een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Daarnaast is het misschien slim om concrete zenders (denk dan aan Télévesdre) te selecteren. Bovendien kan je het nog concreter maken met specifieke diensten als on demand films kijken, uitzending gemist, vooruitkijken.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat uiteraard belangrijk is: hoe snel wil ik dat het internet is? Dit ligt ergens tussen 45 mb/s tot wel 350 mb/s. De te kiezen snelheid is gebonden aan verscheidene factoren. Is internet voor jouw van belang voor dagelijkse dingen als zoals bijv. het weer bekijken, filmpjes kijken, surfen op het internet, het nieuws lezen? Ben je een intensieve gebruiker van diensten als HBO of RTL Series? Speel jij in je vrije tijd graag online games als Hexic HD? Ben je alleen of met een heel gezin? Ben je bezig met upload of downloaden van bestanden? Internethunter.be helpt jou graag! Selecteer ‘advies snelheid berekenen’? Daar tref je hulp inzake de maximale snelheid die wij aanraden voor uiteenlopende situaties.

 4. Vergelijken op prijs

  Wanneer jij het gewenste pakket en maximale snelheid gekozen hebt begin je met tarieven vergelijken. De internet-aanbieders worden altijd gerankt op maandelijkse kosten. De internet provider met de laagste prijs vind je bovenaan. Een mogelijke promotie is verwerkt in het maandbedrag. Verscheidene internet providers hanteren een concrete welkomstpremie, andere aanbieders geven de eerste 2 of 3 maanden een factuur voordeel van €5.

 5. Overstappen van internetprovider

  Wanneer je hebt ontdekt wie de beste provider van Geel in juni 2022 is, wordt het tijd om het definitief te maken. Klik op de bestelknop en je wordt meteen verwezen naar de aanbiedingspagina van de provider. Voer je prive gegevens in en verstuur de aanvraag. Dat is binnen 5 minuten geregeld. Ga je veranderen van aanbieder? Doorgaans faciliteert jouw aankomende leverancier dat jouw huidige contract wordt opgezegd met de overstapservice.


De pluspunten van een Internet Pack met digitale TV en bellen

Een groot aantal woningeigenaren overwegen het voordelige triple play pakket. Bij zo’n abonnement krijg jij digitale TV, internet & vast bellen van één partij tegen een vaste maandelijkse prijs. Op dit ogenblik zijn er tevens 4-in-1 pakketten inclusief een mobiele telefonie abonnement(ook wel Quad Play). Check ook alles over TéléSAT thuisinternet.

 • Korting op je factuur
 • Maandelijks slechts 1 afschrijving
 • Je hebt te maken met 1 provider voor je problemen rondom TV en internet
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s waarbij je kunt denken aan 2x zoveel data en belminuten

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Wat kiezen: adsl, tv-kabel of glasvezel?

Hiervoor neem je als eerst de postcodecheck op onze website. Middels jouw postcode en huisnummer kun je bekijken of ADSL/Kabel/Glasvezel af te sluiten zijn in jouw postcodegebied. Niet elk adres kan abonnementen kiezen op basis van glasvezelinternet & kabel. Normaliter is een ADSL verbinding wel voorhanden (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Kan jij alle 3 ontvangen? Dan zijn gewenste snelheid en het budget onderdelen die je met name moet meenemen. Glasvezel is sneller, maar vaak zijn de kosten wat hoger dan bij de kabel of ADSL. Wanneer je kiest voor de kabel is Telenet een interessante optie. ADSL is in veel gevallen de goedkoopste mogelijkheid, maar de internetsnelheden vallen soms tegen.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in Geel?

De maximale internetsnelheid komt binnen via de kabel, of nog beter: glasvezel. Zo lopen de snelheden op tot 0.5Gb/s. Organisaties als Scarlet, Proximus & Telenetzijn daar al erg ver mee. In de gemeente Geel is nog lang niet elk huishouden aangesloten op glas. Er ontstaan doorgaans wel nieuwe projecten om het glasvezel netwerk uit te breiden. De maximum snelheid gaat verder dan providerkeuze. Het gebruik van randapparatuur (data-kabels, routers, wifi-versterkers) is zeer relevant. De snelheid die uit een speedtest komt kan per situatie nogal wisselen.

Hoe kan ik mijn huidige contract opzeggen en overstappen van provider?

Als de vervaldatum van je abonnement is verstreken (binnen 1 maand) heb jij de optie voor overstappen. Veranderen van internetprovider wordt steeds makkelijker gemaakt. Meestal regel je dit online. De erkende providers in België (VOO, TV Vlaanderen, Dommel, TéléSAT, Proximus, Scarlet, SFR, Orange) verzorgen de administratieve afhandeling. Dit fenomeen noemen we ook wel Easy Switch. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Soms kan er ook een monteur bij je langskomen.

Onderhoud & storingen juni 2022

Op dit moment hebben we niet te maken met een storing. In heel 2022 wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk. Het gevolg kan zijn een Proximus / Scarlet storing. Veranderingen aan het kabel netwerkkunnen resulteren in een storing bij Telenet. Een medewerker van de klantenservice zal dit vroegtijdig aangeven. Via de webcare wordt je 24/7 op de hoogte gehouden of er actuele problemen zijn.

Heeft Geel traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Verscheidene aspecten hebben hier invloed op. Om wat te noemen: de aansluitingen (kabels) en de positie van de router voor stabiele WiFi. Voor een stabiele verbinding in jouw hele woning (inclusief zolder en tuin) kan je een Wifi Booster, repeater of een 4G verbinding gebruiken. Zo’n trage verbinding kan daarnaast komen door toepassingen op PC of Smartphone of een router die niet ideaal is afgesteld. Een professionele specialist kan eventueel worden ingevlogen, en analyseren waar de problemen liggen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Check de goedkoopste provider in 2440 en stap razendsnel over

Glasvezel vergelijken Geel

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas die heel snel en betrouwbaar informatie kan verzenden. Met deze techniek haal je geweldig hoge internetsnelheden tot 750 Mb/s. In veel plaatsen in België kun je kiezen voor het snelle fiber internet als vervanger voor ADSL of kabel. Ook in en rondom de gemeente Geel zijn er interessante werkzaamheden voor uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor abonnementen met fiber wordt je belast met eenmalige aansluitingskosten en een vast bedrag per maand. Een contract op ‘glas’ wordt steeds goedkoper, en de kosten worden steeds gunstiger. Dergelijke packs zijn beschikbaar vanaf €45. Doe de internet-postcodecheck, en zie zelf of glasvezel internet in Geel het overwegen waard is.

Voordelen Geel fiber internet
 • Verbazingwekkend snel internet: snelheden tot wel 1000 Mbit per seconde
 • Stabiele privé verbinding, minder problemen
 • Uploaden en downloaden met dezelfde snelheid
 • Je kunt zelf een provider kiezen
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

united-telecom
 • Gratis Wifi/Voice modem
 • Ook voor alleen Internet
 • Overstapkorting
telesat
 • Altijd lage prijs
 • Ruim aanbod
 • Duidelijke maandtarieven
edpnet
 • Gratis bellen met andere abonnees
 • Ook voor alleen Internet
 • Duidelijke maandprijs
dommel
 • Razendsnelle internetverbinding
 • Klantenservice staat klaar
 • Combinatiekorting
TV-vlaanderen
 • Altijd toegang tot TV kijken
 • Met installatiehulp
 • Goedkope maandtarieven
voo
 • Bliksemsnel internet
 • Pakket voor elk budget
 • Goede korting
SFR
 • Pakket gratis installeren
 • Interactief TV kijken
 • Maandelijkse korting
orange
 • Internet via 4G of de kabel
 • Veel aanbod
 • Scherpe welkomstkorting