Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Mol

Overzichtelijk en snel internetproviders in Mol vergelijken? De verscheidenheid van verschillende internet en televisie contracten is vrij groot. Dit loopt van Orange tot TV Vlaanderen, je kunt alle kanten op. Onze vergelijkingstool helpt met het maken van een keuze. Vergelijk vandaag de beste operators en vindt zo het beste of goedkoopste internetpakket dat voldoet aan jouw situatie. Snel internet, bellen en televisie binnen zo’n alles in één pakket samentrekken? Dat is ook een optie! Vervolgens verzamelen jullie op Internethunter.be bruikbare informatie over thema’s zoals digitale televisie en vast bellen.
ProvincieAntwerpen
GemeenteMol
Gemiddelde downloadsnelheid39Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid16,5Mb/s
Gemiddeld verbruik285GB p/maand
Gemiddelde kosten€57,00 p/maand
Populaire aanbiederBilli
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn op dit ogenblik flink wat internet operators in Mol die in totaal weer de wereld aan interessante en voordelige TV en internet abonnementen in juni 2022 kunnen aansluiten. De speciale korting van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een JBL Headphone zijn eigenlijk elke maand weer anders. Op welke manier check jijgelijk zo’n scherp geprijsd en innovatief abonnement voor TV + internet? Onze internet-experts helpen jou met het vinden van een geschikte provider. Voer vlug de gevraagde gegevens in, bekijk de mogelijke providers en ga simpelweg voor het internet pakket waar jij het voordeligste bent. Let op: doorgaans is ADSL-internet in Mol voordeliger dan kabel of glasvezel.

Vijf handige bespaartips voor TV en Internet
 1. Neem alle diensten bij 1 provider. (Klik door naar het Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Neem niet onnodig een XL pakket. Voor basisgebruik heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Neem geen dure extraatjes als o.a. thema pakketten. Zulke kanalen kosten je vaak erg veel geld.
 4. Sla een los TV-abonnement over. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (bijv. Pathé TV of VRT Net).
 5. Maak van vergelijken je hobbie. Doe elk jaar een prijsvergelijking en kom er zelf achter of hetzelfde pakket elders goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Mol?

In Mol zijn verscheidene internet pakketten die je kunt afsluiten. Je kunt denken aan Proximus, Scarlet, Telenet en United Telecom. Via ADSL (het telefoonnetwerk), de tv-kabel, en later ook glasvezel. Bekijken welke goedkope abonnementen in Mol mogelijk zijn? Voer jouw adresgegevens in, en vergelijk direct de aanwezige leveranciers in jouw postcodegebied in juni 2022. Grote internet providers zijn Scarlet, TV Vlaanderen en Ello Mobile. Internetaanbieders in Mol hanteren betrouwbare pakketten met alleen internet, internet + Televisie abonnementen, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Extra 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. Met een quad play abonnement is bellen via mobiele telefoons ook inclusief.
proximus internet

Internet van Proximus

Je kent het vast: Proximus levert in Mol internet en TV. Hoge snelheden via VDSL2 of glas, via een betrouwbaar netwerk.

 • Altijd verbonden
 • Uitgebreide Film-catalogus
 • Aantrekkelijke prijzen
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet verkoopt internet, bellen en televisie via de traditionele kabel in Mol. Gewoon snel internet, met aantrekkelijke acties.

 • Data delen met het gezin
 • Gree G exclusief voor WIGO-klanten
 • Combinatie-voordeel
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet biedt aantrekkelijke internet tarieven in Antwerpen voor juni 2022. Via VDSL2+ tot wel 50 Mbit/s.

 • De discounter van België
 • Compleet zenderaanbod
 • Scherpe welkomstbonus

Actieprijzen televisie en internet in Mol (tarieven juni 2022)

Interessant: wat zijn in juni 2022 de tarieven van een internet en tv abonnement in Mol? Het verandert doorgaans per situatie. De maandelijkse factuur wordt opgebouwd door elementen als de gekozen provider (TV Vlaanderen), internet type (denk aan VDSL), snelheid van het internet (bijv. 160Mb/s), en overige opties (o.a. sportkanalen). Een goedkoop pakket voor TV en internet in Mol is er al vanaf €22,5 t/m €45. Standaard is een alles in 1 abonnement het goedkoopste. Actueel: Scarlet prijzen.

Populaire pakketten
 • Proximus Pack Smile Together 20 + Internet Favourite + TV Comfort
 • Proximus Classic + Comfort 15 + Internet Comfort Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Classic + Generation MTV 25 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Telenet Whop
 • VOO TRIO Toudoo
 • Proximus Office&Go Comfort + TV + Bizz Smart XL 40


internet vergelijken mol

Veranderen van internet provider? Dat werkt op deze manier!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Start met een postcodecheck

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Mol is het essentieel snel de internet postcodecheck te doen. Helemaal bovenaan deze website kan je simpelweg jouw postcode en huisnummer invoeren. In de volgende stap zit je midden in de internet + TV vergelijker. Je vindt in de vergelijkingstool alleen de contracten van aanbieders die beschikbaar zijn in jouw woonplaats.

 2. Een type abonnement selecteren

  Nu mag je selecteren welke services je wilt inkopen. Is Internet Only voldoende? Wens je ook digitale Televisie? En ben je van plan om vast te bellen? Als je weet wat je zoekt kun je gerichter alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Daarbij is het een optie om specifieke zenderpakketten (bijv. Stories TV) bij te bestellen. Daarnaast kan jij aangeven of je interesse hebt in uitbreidingen als live pauzeren, online tv kijken, uitzending gemist.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Wat ook relevant is: hoe snel moet het internet zijn? Dat schommelt tussen de 30 mb/s en 250 mb/s. De te kiezen snelheid is gebonden aan verschillende aspecten. Willen jullie internet alleen gebruiken voor kleine activiteiten zoals bijvoorbeeld youtube films kijken, weerbericht bekijken, browsen op het internet, mail checken? Of kijken jullie ook on-demand TV op Netflix of Youtube? Speel je graag multiplayer games als Endless Legend? Heb je een groot of klein huishouden? Houd je je bezig met het downloaden van grote files? Onze provider vergelijker kan hierin helpen! Tik op ‘welke snelheid past bij mij’? Daar vind je info over de ideale snelheid die wij aanbevelen voor de diverse type huishoudens.

 4. Prijzen internet abonnementen vergelijken

  Zodra je het type pakket en de gewenste snelheid geselecteerd hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De internet-leveranciers zijn normaal gesproken gerangschikt op tarieven p/maand. Het voordeligste abonnement zul je altijd bovenaan zien. De eventuele promotie wordt al meegenomen in de prijs per jaar. Diverse partijen bieden initieel een eenmalige kortingen, of bieden alternatieven. Ze verstrekken bijvoorbeeld de eerste maanden een speciaal actietarief.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  Op het moment dat je berekend hebt wie de beste provider van Mol in juni 2022 is, kan je het abonnement afsluiten. Klik op ‘bekijk’, en je wordt meteen verwezen naar de aanbiedingspagina van de provider. Completeer het bestelformulier en rond de aanvraag af. Binnen slechts enkele minuten is het geregeld. Veranderen van internetprovider? In veel gevallen verwerkt de nieuwe internetprovider het beëindigen van jouw huidige overeenkomst via de overstapservice.


4 voordelen van een Internet Pack incl. Tv en Bellen

Legio mensen overwegen het overzichtelijke triple play pakket. Bij zo’n abonnement krijg je internet, digitale TV & vast bellen van 1 dienstverlener tegen een vast maandelijks tarief. Tegenwoordig kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten inclusief een mobiele telefonie abonnement(ook wel Quad Play). Check ook alles over Telenet thuisinternet.

 • Korting op je factuur
 • Alles kosten op één overzichtelijke factuur
 • Je communiceert met één bedrijf voor televisie en internet issues
 • Je hebt recht op interessante extra’s als o.a. Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld

internet-vergelijken-online


Alles wat je moet weten over internet, tv en bellen

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Dat heeft alles te maken met de postcodecheck. Middels postcode + huisnummer vind jij of ADSL/Kabel/Glasvezel af te sluiten zijn in jouw straat. Niet ieder huishouden kan profiteren van glasvezel en kabelinternet. Normaal is een ADSL verbinding wel ter beschikking (als er nog geen glasvezel ligt). Kan op jouw adres alles? Dan zijn de gekozen snelheid en de prijzen aspecten waar je vooral naar moet kijken. Glasvezel is sneller, maar meestal ook iets duurder dan bij ADSL en de kabel. Wanneer je kiest voor de kabel is Telenet een interessante optie. ADSL is in de regel het goedkoopste, maar hierbij lever je ook flink snelheid in.

Welke provider heeft het snelste internet in Mol?

Het meest snelle internet komt binnen via glasvezel of de kabel. Daarmee download je met wel 1Gb/s. Aanbieders als Proximus, Scarlet & Telenetzijn druk bezig met het netwerk. In de gemeente Mol is er nog geen 100% dekking. Wel zijn er doorgaans wel nieuwe initiatieven voor de aanleg van glasvezel. De snelheid is van meer afhankelijk van de provider zelf. Het gebruik van randapparatuur (netwerkkabels, wifi-repeaters) hebben hier invloed op. De getoetste snelheid kan per woningblok en tijdstip afwijken.

Hoe kan ik overstappen naar een andere provider?

Als de overeenkomst is afgelopen (binnen 1 maand) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Veranderen van internetprovider is een fluitje van een cent. Dikwijls kan dit zonder tussenkomst van de klantenservice. De erkende providers in België (TV Vlaanderen, VOO, TéléSAT, EDPnet, Scarlet, Telenet, Orange, SFR) verzorgen de administratieve afhandeling. Vaak ook bekend als Easy Switch. Zo zit je geen moment zonder internetverbinding. Bij veel providers krijg je wel een nieuwe modem. Vaak kan je kiezen voor een monteur aan huis.

Veel voorkomende storingen juni 2022

Op dit moment hebben we niet te maken met een storing. In heel 2022 wordt het netwerk wel verbeterd. Dat kan betekenen een storing bij Proximus / Scarlet. Veranderingen aan het kabelnetwerkbetekenen vaker storingen bij Telenet. De provider in kwestie zal dit vroegtijdig aangeven. Via sociale kanalen als Facebook wordt jij de hele dag geïnformeerd of er storingen of werkzaamheden zijn.

Heeft Mol traag internet en WiFi?

De uitslag van een speedtest is overal weer anders. Verscheidene zaken beïnvloeden de internetsnelheid. Je kunt denken aan het type netwerkkabel en de positie van de router voor snelle WiFi. Voor lekker snel internet in de garage, op zolder of in de tuin kun je zo’n handige wifi repeater, booster of een wifi-hotspot nemen. Een trage verbinding kan daarnaast komen door applicaties op je ipad of computer of een router die verkeerd staat ingesteld. Een speciale adviseur kan een analyse maken, en apparatuur plaatsen voor een snellere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Vind de goedkoopste provider in 2400 en stap online over

Glasvezel vergelijken Mol

Glasvezel is een haardunne vezel die heel snel en betrouwbaar informatie kan verzenden. Dat levert jou een enorm hoge snelheid tot maar liefst 1Gb/s. In steeds meer straten kan je internetten via fiber als alternatief van ADSL/VDSL. Ook in Mol zijn er interessante acties met betrekking tot het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor internetten via fiber heb je te maken met aansluitingskosten en vanzelfsprekend de abonnementskosten. Deze vorm van internet wordt steeds laagdrempeliger en het kan prima concurreren met de kabel. Zulke packs kan je al afsluiten vanaf €40. Open de postcodecheck, en ontdek of glasvezel internet in Mol actief is op je postcode.

Voordelen Mol fiber internet
 • Buitensporig snel internet: snelheden tot wel 1000 mbit per seconde
 • Altijd een stabiele eigen verbinding, minder storingen
 • Uploaden en downloaden even snel
 • Er is keuzevrijheid
 • Altijd High Definition televisiebeelden

united-telecom
 • Gratis nummerbehoud
 • Altijd supersnel internet
 • Transparante prijzen
telesat
 • Heel voordelig bellen
 • Vast bellen + TV
 • Goede korting
edpnet
 • 20 Mb upload + 200 Mb download
 • Zelf pakket samenstellen
 • Hoge korting
dommel
 • Facturatie volgens verbruik
 • Kundige klantenservice
 • Transparante tarieven
TV-vlaanderen
 • Uitgebreide digitale televisie
 • Met handige App
 • Korting bij 1 jaar
voo
 • Met Voomotion
 • Voordelig TV en Bellen
 • Scherpe prijzen
SFR
 • Optionele themapakketten
 • Ruime keuze
 • Lage maandprijs
orange
 • 100 Mbps via de kabel
 • Moeiteloos overstappen
 • Lage maandtarieven