Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Oud-Turnhout

Moeiteloos en snel de internetproviders in Oud-Turnhout vergelijken? De hoeveelheid internet en tv abonnementen is erg groot. Je kunt denken aan Orange tot aan Dommel, de goede aanbieder kiezen is lastig. Onze vergelijker van TV en Internet pakketten helpt jou via de handige vergelijker. Vergelijk gelijk de geselecteerde operators en bekijk het voordeligste internet abonnement dat klopt met jouw internetgebruik. Direct internet, tv en bellen in het alles in 1 pakket aansluiten? Ook daar kun jij voor kiezen! Tevens vind jij via de internetvergelijker nuttige informatie informatie over zaken als ADSL en technische problemen.
ProvincieAntwerpen
GemeenteOud-Turnhout
Gemiddelde downloadsnelheid36,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid27,5Mb/s
Gemiddeld verbruik235GB p/maand
Gemiddelde kosten€52,00 p/maand
Populaire aanbiederScarlet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn tegenwoordig erg veel internet operators in Oud-Turnhout die in totaal weer gigantisch veel goedkope TV en internet abonnementen in augustus 2022 bieden. De korting op de factuur van de goedkoopste provider, en doorgaans ook gratis kadoos als een bioscoop filmvoucher wisselen iedere maand weer enorm. Op welke manier check jijgemakkelijk een goedkoop en stabiel internet + TV contract? Deze website helpt bij het afsluiten van een goed pakket. Voer snel jouw eigen gegevens in, doorzoek de providers die voorhanden zijn en kies meteen het internet abonnement die financieel interessant is. Goed om te weten: meestal is ADSL-internet in Oud-Turnhout het laagste geprijsd.

5 praktische tips om te besparen op Internet en televisie abonnement
 1. Sluit alle diensten af bij 1 provider. (Klik door naar het Alles in 1 Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Probeer de internetsnelheid goed in te schatten. Voor e-mail en social media is een snelheid van 200 Mb/s weggegooid geld.
 3. Neem geen dure onnodige extra’s zoals o.a. extra betaalde kanalen. Dergelijke extra’s verhogen de factuur aanzienlijk.
 4. Sluit een contract zonder TV-abonnement. Steeds meer content is online beschikbaar (onder andere HBO of Netflix).
 5. Maak van vergelijken je hobbie. Betaal geen jaar te veel: vergelijk en check of een andere provider goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Oud-Turnhout?

In Oud-Turnhout zijn allerlei internet pakketten voorhanden. Bijv. Telenet, Scarlet, Proximus en SFR. D.m.v ADSL, de standaard kabel, of wellicht via glasvezel. Nieuwsgierig welke goedkope abonnementen in Oud-Turnhout tot de mogelijkheden behoren? Verschaf ons de adresgegevens, en vergelijk gemakkelijk de meest populaire providers in jouw postcodegebied in augustus 2022. Interessante providers zijn Telenet, TV Vlaanderen en Belgian Telecom. Internetaanbieders in Oud-Turnhout hanteren prima losse internet contracten, internet + TV abonnementen, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. Speciale 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. In een dergelijk quad play pakket is ook de bundel voor mobiele telefonie samengevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Populair: Proximus levert in Oud-Turnhout internet en TV. Een stabiele internetverbinding (VDSL2), inclusief gratis e-mailadres.

 • Snelheden tot 100 Mbps
 • Online kijken via Proximustv.be
 • Duidelijke maandtarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet werkt voor vaste telefonie, internet en TV middels kabelverbinding in Oud-Turnhout. Prima voorwaarden, tegen een nette prijs.

 • Hoge snelheden internet (max 200 Mb)
 • Chromecast en Apple TV ondersteuning
 • Aantrekkelijke prijzen
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet levert complete internet tarieven in Antwerpen voor augustus 2022. Zowel via ADSL als VDSL2+.

 • Snelheden tot 50 Mbps
 • Met het gemak van digitale TV
 • Aantrekkelijke maandtarieven

Geldige prijzen televisie & internet in Oud-Turnhout (tarieven augustus 2022)

Het is een boeiende vraag: wat zijn nu de tarieven van een internet en tv abonnement in Oud-Turnhout? Het wisselt uiteraard per klant. De totaalprijs komt tot stand door variabelen als je internetaanbieder (zoals VOO), type internet (denk aan VDSL), up/downloadsnelheid (bijv. 80Mb/s), en overige opties (o.a. extra HD zenders). Een goedkoop TV en internet pakket in Oud-Turnhout is er al voor €17,5, en lopen op tot zo’n €72,50. Veelal is het 3-in-1 abonnement het aantrekkelijkst. Actueel: TV Vlaanderen promoties.

Populaire pakketten
 • EDPnet VDSL XL + Telefonie
 • Proximus Classic + Comfort 15 + Internet Intense + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Happy Time XL + Internet Start Pack + Belgacom TV
 • Scarlet Trio
 • Telenet Internet 160 + Digital TV
 • Proximus Office&Go Maxi + No Limit National + Bizz Smart Team+ 50 + Belgacom TV


internet vergelijken oud-turnhout

Veranderen naar een andere internetprovider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Begin met de postcodecheck

  Vanaf het moment dat jij start met internet vergelijken in Oud-Turnhout is het belangrijk om gelijk de postcodecheck uit te voeren. Op deze pagina voer je gemakkelijk jouw adresgegevens in. Dan sturen we je door naar de vergelijker van internet pakketten. Je vergelijkt in de vergelijkingstool alleen de contracten van internetproviders die beschikbaar zijn op jouw postcode.

 2. Welk abonnement heb je nodig?

  In de basis geef je aan welke onderdelen je in het pakket wilt. Uitsluitend internet? Of liever iets met televisie erbij? En wil je ook kunnen bellen met een vast nummer? Wanneer jij een selectie hebt gemaakt kun jij veel simpeler een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Bovendien geven we jou de tools om televisiezenders die je graag kijkt (denk dan aan VTM) toe te voegen. Eveneens kun jij wensen doorgeven m.b.t. extra’s als online tv kijken, on demand films kijken, tv programma’s opnemen.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Wat daarna relevant is: de snelheid van het internet. Dat schommelt tussen de 20 mb/s tot 200 mb/s. Een goed gekozen snelheid heeft te maken met verscheidene elementen. Willen jullie internet alleen gebruiken voor het basisgebruik als surfen op het internet, filmpjes kijken, e-mailen, het weer bekijken? Of stream je ook video’s of films bij RTL Series of VRT Net? Houd je van online multiplayer games als Grid? Ben je alleen of met een heel gezin? Houd je je bezig met het downloaden van grote files? Onze provider vergelijker geeft advies! Tik op ‘advieslijst internetsnelheid’? Hier vertellen wij meer inzake de maximale snelheid die past bij allerlei type gebruikers.

 4. Tarieven providers vergelijken

  Wanneer jij het soort abonnement en de snelheid van het internet doorgevoerd hebt kan het vergelijken van tarieven beginnen. De bedrijven zijn altijd in een lijst gezet a.d.h.v. prijs per maand. De goedkoopste internet provider zul je altijd bovenaan zien. Een mogelijke promotie is altijd al doorgevoerd in de prijs die je ziet. Sommige bedrijven hanteren een cashback bij overstappen, en sommige providers hebben de eerste 3, 6 of 9 maanden een korting van €10.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  Vanaf dat je te weten bent gekomen wie de beste provider van Oud-Turnhout in augustus 2022 is, is het tijd om het abonnement af te sluiten. Klik op ‘bekijk’, en je wordt snel doorgestuurd naar de aanvraag-pagina. Vul jouw naam + adresgegevens in en klik op ‘aanvragen’. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Meteen veranderen van internet provider? In veel gevallen verwerkt je gekozen internetprovider dat jouw huidige contract wordt opgezegd middels de overstapservice.


4 voordelen van een Internet Pack incl. Tv en Bellen

Een aanzienlijk deel van de bewoners kiezen voor het goedkope triple play abonnement. Binnen zo’n pakket krijg je internet, vast bellen & digitale TV van 1 provider voor een vast bedrag in de maand. Op dit ogenblik kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten inclusief een mobiele telefonie abonnement(ook wel Quad Play). Bezoek de pagina: VOO opzeggen.

 • Korting op je factuur
 • Maandelijks één factuur met daarop alle kosten
 • Je kunt terecht bij 1 klantenservice die ondersteuning biedt voor TV + internet
 • Soms krijg je gratis uitbreidingen als o.a. Gratis data / GB’s voor je telefoon contract

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over jouw internet, tv en bellen abonnement

Wat is voor mij geschikt: ADSL, kabel en glasvezel

Dit wordt gebaseerd op de resultaten van de postcodecheck. Na het invoeren van de adresgegevens zie jij welke soorten verbindingen af te sluiten zijn voor jouw situatie. Niet ieder mens kan zomaar overstappen op glasvezel & kabelinternet. Meestal is een ADSL verbinding wel verkrijgbaar (als glasvezel niet beschikbaar is). Alle 3 opties mogelijk? Dan zijn minimale internet snelheid en onkosten zaken die helpen bij het maken van een keuze. Een contract op glasvezel is stabieler, maar in de regel praten we ook over hogere bedragen in vergelijking met kabel of adsl. Op het moment dat je gaat voor kabel is een veel gekozen speler Telenet. ADSL is vrijwel altijd het laagst geprijsd, maar de snelheid van het internet is lager.

Welke provider heeft het snelste internet in Oud-Turnhout?

De hoogste internetsnelheid ontvang je via glasvezel of de kabel. Zodoende lopen de snelheden op tot 750 Mb p/s. Aanbieders als Proximus, Scarlet & Telenetkunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Oud-Turnhout is de dekking voor deze connectie niet 100%. Er zijn regelmatig acties om meer huishoudens aan te sluiten op glasvezel. De snelheid is van meer afhankelijk van de provider zelf. De apparaten in huis (netwerk accessoires, wifi-repeaters) zijn net zo van invloed. De werkelijke snelheid kan per woning ontzettend fluctueren.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Op het moment dat de vervaldatum van je abonnement is verstreken (na 12 maanden)heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Veranderen van internet abonnement is tegenwoordig niet moeilijk. In de regel regel je dit online. De populaire providers in België (Dommel, EDPnet, VOO, TV Vlaanderen, Orange, Scarlet, Telenet, SFR) hebben hier afspraken over gemaakt. Vaak hebben we het over Easy Switch. Zo zit je geen moment zonder internetverbinding. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Vaak zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Onderhoud & storingen augustus 2022

Op dit ogenblik is er geen grote storing gesignaleerd. In de loop van 2022 wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk. Dat kan uitdraaien in een storing bij Proximus / Scarlet. Onderhoudsmaatregelen van het coax kabelnetwerk betekenen vaker storingen bij Telenet. De provider in kwestie weet hier vaak meer over. Via sociale media kom je er heel snel achter of er problemen zijn met het internet.

Heeft Oud-Turnhout traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Ontzettend veel zaken beïnvloeden de internetsnelheid. Hierbij moet je denken aan de (UTP) kabel klasse en de positie van de router voor stabiele WiFi. Voor een stabiele verbinding in de garage, op zolder of in de tuin kan je een Wifi Booster, repeater of een wifi-antenne gebruiken. Je trage verbinding kan komen door verkeerde programma’s op laptop, tablet of telefoon of een router die niet ideaal is afgesteld. Een professionele adviseur kan een analyse maken, en apparatuur plaatsen voor een snellere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Achterhaal de goedkoopste provider in 2360 en stap online over

Glasvezel vergelijken Oud-Turnhout

Glasvezel is een vezel die net zo dun is als een haar die informatie met de snelheid van het licht verstuurt. Dit resulteert in een enorm hoge snelheid tot 750 Mb/s. In steeds meer postcodegebieden kan je internetten via fiber of kiezen voor traditioneel ADSL (of coax). Ook in de streek van Oud-Turnhout zijn er verschillende updates aangaande uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor fiber-internet moet je altijd aansluitkosten betalen en maandelijkse abonnementskosten. Een contract op ‘glas’ wordt steeds betaalbaarder, en de prijs ligt vaak maar een fractie boven een Telenet (kabel). Packs met glasvezel vind je al vanaf €42,5. Doe de postcodecheck, en kom te weten of glasvezel internet in Oud-Turnhout een mogelijke kanshebber is.

Voordelen Oud-Turnhout fiber internet
 • De snelste verbinding: snelheden tot wel 1000 Mbit per seconde
 • Altijd een stabiele eigen verbinding, altijd service
 • Downloaden en uploaden met dezelfde hoge snelheden
 • Volledige vrijheid
 • Ondanks het weer altijd goed TV beeld

united-telecom
 • Alles voor jou geregeld
 • Gratis Wifi-modem
 • Aantrekkelijke maandtarieven
telesat
 • Altijd lage prijs
 • Met installatiehulp
 • Scherpe welkomstbonus
edpnet
 • Telefonie is inbegrepen
 • Kundige klantenservice
 • Scherpe maandprijs
dommel
 • Goedkoop internationaal bellen
 • Stabiele verbinding
 • Voordeel op de factuur
TV-vlaanderen
 • Onbeperkt downloaden
 • Pakket voor elk budget
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
voo
 • Alle diensten in 1 pakket
 • Inclusief router
 • Scherpe welkomstbonus
SFR
 • Incluief SFR Box
 • Voordelig TV en Bellen
 • Goedkope prijzen
orange
 • Beste van internationale sport
 • Gratis Wifi-modem
 • Pakketkorting