Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Turnhout

Moeiteloos en snel internetproviders in Turnhout vergelijken? Het aantal beschikbare aanbieders van internet en televisie is enorm. Dat gaat van Orange tot aan TV Vlaanderen, er is bijna té veel keuze. Deze website helpt jou met het kiezen. Vergelijk eenvoudigweg de beste operators en achterhaal het meest geschikte internet abonnement dat rijmt met jouw verbruik en wensen. Wil jij bellen, internet en tv in een alles-in-1 pakket aansluiten? Dat behoort tot de opties! Vervolgens vind je op onze website bruikbare info over zaken als ADSL of vast bellen.
ProvincieAntwerpen
GemeenteTurnhout
Gemiddelde downloadsnelheid33,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid24,5Mb/s
Gemiddeld verbruik270GB p/maand
Gemiddelde kosten€46,00 p/maand
Populaire aanbiederScarlet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn momenteel steeds meer internet operators in Turnhout die bij elkaar weer enorm veel aantrekkelijke TV en internet abonnementen in juni 2022 kunnen aansluiten. De korting op de factuur van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een supermarkt-cadeaukaart zijn eigenlijk elke maand weer anders. De vraag is: hoe bekijk je nu een voordelig en betrouwbaar TV + internet abonnement? Onze internet-experts helpen jou met het vergelijken van prijzen. Vul direct de benodigde gegevens in, bekijk de aanwezige providers en selecteer het contract die het goedkoopste is. Advies: in de regel is ADSL-internet in Turnhout goedkoper dan glasvezel of kabel.

5 praktische tips om te besparen op TV en Internet abonnement
 1. Voeg alle diensten samen bij één leverancier. (Check meer info over een Alles in 1 Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Probeer de internetsnelheid goed in te schatten. Voor e-mail en social media is een snelheid van 200 Mb/s weggegooid geld.
 3. Kies niet altijd voor dure extraatjes als bijv. sportpakketten. Specials zoals deze verhogen de factuur aanzienlijk.
 4. Kies niet voor een TV-abonnement. En overweeg goedkope streamingdiensten (dat kan bijv. zijn Youtube of VRT Net).
 5. Stop niet met vergelijken. Neem elk jaar de actuele prijzen door en ontdek zelf of je nog meer kunt besparen.

Welke internetproviders zijn er in Turnhout?

In Turnhout zijn verschillende internet pakketten beschikbaar. Je kunt denken aan Scarlet, Telenet, Proximus en TéléSAT. Middels ADSL, de tv-kabel, en later ook glasvezel. Bekijken welke goedkope abonnementen in Turnhout tot de mogelijkheden behoren? Vul jouw postcode in, en achterhaal alle verschillende internetproviders in jouw straat in juni 2022. Grote internet providers zijn Scarlet, Dommel of TéléSAT. Internetaanbieders in Turnhout bieden interessante internet only deals, internet + Televisie abonnementen, en uiteraard 3-in-1 pakketten. De 4-in-1 pakketten worden ook steeds meer verkocht. In een dergelijk quad play pakket is bellen via mobiele telefoons ook inclusief.
proximus internet

Internet van Proximus

Populair: Proximus levert in Turnhout internet en TV. Glasvezel, VDSL2, inclusief gratis e-mailadres.

 • Gratis wifi-hotspots
 • Met TV Replay
 • Scherpe tarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet werkt voor TV, + internet en bellen middels kabelverbinding in Turnhout. Onbeperkt surfen, interessante kortingen.

 • Strafste netwerk van Vlaanderen
 • Ruim 80 zenders
 • Goede welkomstkorting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet brengt je aantrekkelijke internet tarieven in Antwerpen voor juni 2022. Goedkoop en een prima snelheid (VDSL2+).

 • Combineer TV, bellen en internet
 • Met 12 HD-zenders
 • Pakket-aanbieding

Actieprijzen internet & TV in Turnhout (tarieven juni 2022)

Interessant: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van een tv en internet pakket in Turnhout? Dat verschilt logischerwijs per situatie. De internet + TV factuur wordt bepaald door o.a. het internetbedrijf (zoals TéléSAT), soort internet (zoals. coax-kabel), gewenste snelheid (bijv. 300Mb/s), en andere extra’s (zoals. een sportpakket). Een goedkoop TV en internet pakket in Turnhout vind je al vanaf €15 tot contracten van €90. Gemiddeld is een alles in 1 abonnement de voordeligste optie. Bezoek de pagina: VOO aanbiedingen.

Populaire pakketten
 • Proximus Net+tv Comfort
 • Proximus Happy Time + Generation MTV 25 + Internet Comfort + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Classic + Smart 35 + Internet Comfort Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Comfort Pack + Free Calls National + Smart+ 45
 • Telenet Shake Telefonie + TV
 • Proximus Office&Go Maxi + No Limit National + Bizz Smart Team+ 50


internet vergelijken turnhout

Veranderen van internetprovider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Turnhout is het verstandig om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. Aan het begin van de pagina kan je simpelweg jouw postcode en huisnummer invoeren. Hierna ga je automatisch door naar de objectieve internetvergelijker. Je ziet op deze plek exclusief de internet en TV pakketten van internetproviders die ook echt actief zijn in jouw woonplaats.

 2. Een internetpakket kiezen

  Daarna dien je te selecteren welke onderdelen je in het pakket wilt. Alleen internet? Wil je ook TV kunnen kijken? En moet er ook een huistelefoon bij? Als je weet wat je zoekt kan je nog beter alles in 1 pakketten vergelijken. Tevens bieden wij je de optie om unieke premium-zenders (dat kan zijn Nickelodeon) uit te kiezen. Ook kun je jouw pakket nog persoonlijker maken met services als begin gemist, online tv kijken, tv programma’s opnemen.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Wat bovendien belangrijk is: hoe snel moet het internet zijn? Dit fluctueert tussen 35 mb/s t/m 450 mb/s. Wat je moet kiezen kies je op basis van meerdere factoren. Is voor jouw internet uitsluitend nodig voor kleine activiteiten zoals surfen op het internet, het weer bekijken, e-mailen, filmpjes kijken? Stream je regelmatig video’s via Youtube of VRT Net? Speel je graag populaire games als Stalker: Call of Pripyat? Ben je alleen of met een heel gezin? Down/upload je regelmatig grote bestanden? Onze provider vergelijker biedt hiervoor uitkomst. Klik op ‘welke snelheid is nodig’? Op deze plek vertellen wij meer over de perfecte snelheid die rijmt met allerlei situaties.

 4. Prijzen vergelijken

  Wanneer jij het soort abonnement en de gewenste snelheid gekozen hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De providers zijn altijd in een lijst gezet a.d.h.v. kosten per maand. Het voordeligste abonnement voert de lijst aan. De maandelijkse acties en promoties zijn altijd al doorgevoerd in de prijs die je ziet. Verschillende internet providers werken met een eenmalige korting, en sommige providers verstrekken bijvoorbeeld de eerste maanden een speciaal actietarief.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  In het geval jij erachter gekomen bent wie de beste provider van Turnhout in juni 2022 is, kan je het pakket zelf online afsluiten. Klik op de bestelknop en je wordt automatisch doorgestuurd naar de desbetreffende aanbieding. Geef alle persoonlijk gegevens door en maak de aanvraag definitief. Dat is binnen 5 minuten geregeld. Wil je veranderen van provider? Doorgaans faciliteert je toekomstige leverancier het volledige overstap traject door gebruik te maken van de overstapservice.


Het gemak van een Internet Pack (met bellen en TV)

Best veel inwoners bestellen het speciale triple play pakket. In dit product ontvang je internet, vast bellen & digitale TV van 1 aanbieder tegen een vast maandelijks tarief. Op dit moment bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten waar ook mobiele telefonie ondervalt(ook wel Quad Play). Bekijk ook Proximus opzeggen.

 • Het is goedkoper dan alles los afsluiten
 • Alles kosten op één overzichtelijke factuur
 • Een aanspreekpunt voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s als bijv. Gratis Fox Sports eredivisie

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over jouw internet, tv en bellen abonnement

Moet ik kiezen voor ADSL, Kabel of Glasvezel?

Hiervoor neem je als eerst de uitslag van de postcodecheck. Middels postcode + huisnummer kom jij erachter welke soorten verbindingen er allemaal zijn voor jouw woning. Niet iedereen kan profiteren van kabel & glasvezelinternet. In algemene zin is de traditionele ADSL wel gewoon actief (tenzij er reeds glasvezel ligt). Kan op jouw adres alles? Hierbij zijn minimale internet snelheid en de prijzen onderdelen die je met name moet meenemen. Glasvezel is sneller, maar in veel gevallen zijn de kosten wat hoger dan bij ADSL en de kabel. Bij kabel internet is een veel gekozen speler Telenet. ADSL is meestal het goedkoopste, maar hierbij lever je ook flink snelheid in.

Wie biedt het snelste internet in Turnhout?

De hoogste downloadsnelheid heb je via Telet (kabel) of glasvezel. Zo loopt de snelheid op tot 0.5Gb/s. Internetproviders als Telenet, Scarlet en Proximuszijn daar al erg ver mee. In de gemeente Turnhout is er nog geen 100% dekking. Wel zien we doorgaans wel plannen om meer huishoudens aan te sluiten op glasvezel. De feitelijke snelheid is niet uitsluitend de provider’s verantwoordelijkheid. Gebruik van apparatuur (modem/router, wifi-repeaters, netwerk accessoires) hebben hier invloed op. De minimum snelheid kan per woningblok ontzettend fluctueren.

Hoe werkt overstappen en opzeggen?

Zodra jouw abonnementstermijn is verstreken (doorgaans na 1 jaar) kun je verlengen of overstappen. Veranderen van internetprovider wordt steeds eenvoudiger. In de regel kan je dat online regelen. De grootste internetproviders (Dommel, TV Vlaanderen, TéléSAT, VOO, Telenet, Proximus, Scarlet, SFR) hebben hier afspraken over gemaakt. Dit fenomeen noemen we ook wel Easy Switch. Op die manier kom jij niet zonder internet. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Ook ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Veel voorkomende storingen juni 2022

Op dit ogenblik zijn er geen storingen bij ons bekend. In heel 2022 wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk. Dat kan betekenen een storing bij Proximus / Scarlet. Veranderingen aan het kabel netwerkmonden soms uit in storingen bij Telenet. Een medewerker van de klantenservice zal dit vroegtijdig aangeven. Via Facebook en Twitter ontdek je razendsnel dat er mogelijk storingen zijn.

Is er in Turnhout traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Nogal wat variabelen beïnvloeden de internetsnelheid. Als voorbeeld noemen we de aansluitingen (kabels) en de plek waar de modem staat voor snelle WiFi. Voor een goede verbinding door het hele huis (dus ook tuin en zolder) kun je een Wifi repeater/booster, of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. Een trage verbinding kan ook worden veroorzaakt door updates op je ipad of computer of een modem die niet goed is ingesteld. Een speciale installateur kan ingepland worden, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Maak kennis met de goedkoopste provider in 2300 en stap eenvoudig online over

Glasvezel vergelijken Turnhout

Glasvezel is een vezel die net zo dun is als een haar die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Op die manier bereik je een enorm hoge snelheid tot wel 1000 Mb/s. In steeds meer plaatsen in België kun je kiezen voor het snelle fiber internet of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook in de gemeente Turnhout zijn er interessante acties ten aanzien van uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor pakketten met fiber geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en maandelijkse abonnementskosten. Het fenomeen glasvezel is de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, en de tarieven zijn gelijkwaardig aan de kabel. Zulk soort packs zien we al terug vanaf €32,5. Open de postcodecheck, en vind uit of glasvezel internet in Turnhout een mogelijke kanshebber is.

Voordelen Turnhout fiber internet
 • Hoogste snelheden: dit kan oplopen tot 1 Gbps
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, minder storingen
 • Upload- en downloadsnelheid gelijk bij glasvezel
 • Uitgebreid aanbod
 • Altijd High Definition televisiebeelden

united-telecom
 • PAYLO by United Telecom
 • Supersnel vast internet
 • Scherpe prijzen
telesat
 • Altijd lage prijs
 • Voordelig bellen
 • Goedkope maandtarieven
edpnet
 • Snel, goedkoop en onbeperkt
 • Supergoedkoop bellen
 • Maandelijkse korting
dommel
 • Goedkoop internationaal bellen
 • Gratis Wifi-modem
 • Voordeel op de factuur
TV-vlaanderen
 • All-in-one van TV Vlaanderen
 • Ook voor alleen Internet
 • Pakket-voordeel
voo
 • Tal van opties
 • Stabiele verbinding
 • Aantrekkelijke korting
SFR
 • Ruim 130 zenders
 • Stabiele verbinding
 • Aantrekkelijke maandtarieven
orange
 • Tot 225 Mbps
 • Pakket voor elk budget
 • Goede welkomstbonus