Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Herenthout

Overzichtelijk en snel alle internetproviders in Herenthout vergelijken? De hoeveelheid internet en tv pakketten is groter dan ooit. Je kunt denken aan Telenet tot en met Belgian Telecom, er is veel te kiezen. Onze vergelijkingstool helpt met het maken van een keuze. Vergelijk gelijk de meeste operators en ontdek het meest geschikte internet contract dat in lijn is met jouw eisenpakket. Binnen enkele minuten internet, bellen en tv in een alles in 1 pakket nemen? Ook daar kun jij voor kiezen! Vervolgens bekijken jullie via de internetvergelijker handige informatie over topics als kabel-internet en gemiddelde kosten.
ProvincieAntwerpen
GemeenteHerenthout
Gemiddelde downloadsnelheid31,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid22,5Mb/s
Gemiddeld verbruik230GB p/maand
Gemiddelde kosten€63,00 p/maand
Populaire aanbiederSFR
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit moment enorm veel internet operators in Herenthout die samen weer nogal wat interessante en voordelige TV en internet abonnementen in augustus 2022 verkopen. De maandelijkse aanbiedingen van de goedkoopste provider, en een welkomstcadeau als een iPad kunnen iedere maand weer totaal anders zijn. Dus, hoe vind je als consument eenvoudig zo’n betaalbaar en goed abonnement voor internet + TV? Wij helpen bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Vul vlug jouw eigen gegevens in, bekijk de providers die voorhanden zijn en pak het internet pakket met de laagste tarieven. Onthoud: doorgaans is ADSL-internet in Herenthout het laagste geprijsd.

5 praktische tips om te besparen op Internet en televisie abonnement
 1. Kies voor een totaalpakket bij één internetaanbieder. (Klik door naar het Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Neem niet onnodig een XL pakket. Voor e-mail en social media is 50 – 100 Mb/s meer dan genoeg.
 3. Neem niet alle dure onnodige extra’s zoals extra betaalde kanalen. Specials zoals deze zijn duurder dan je denkt.
 4. Ga voor “internet-only”, zonder televisie. Steeds meer content is online beschikbaar (onder andere Be TV of Youtube).
 5. Probeer constant tarieven te vergelijken. Vergelijk de tarieven elke 12 maanden opnieuw en bekijk zelf of een andere provider goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Herenthout?

In Herenthout zijn relatief veel internet pakketten op de markt. Dit kan zijn Proximus, Telenet, Scarlet en Orange. Door ADSL, de televisiekabel, en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Nieuwsgierig welke goedkope abonnementen in Herenthout je kunt kiezen? Geef je prive gegeven in, en bekijk de huidige internetproviders in jouw straat in augustus 2022. Grote providers zijn Proximus, SFR en TéléSAT. Internetaanbieders in Herenthout verschaffen uitstekende pakketten met alleen internet, Internet + Televisie pakketten, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Bijzondere 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. Met behulp van zo’n quad play pakket voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
proximus internet

Internet van Proximus

Wat voor jou? Proximus verkoopt in Herenthout internet en TV. Een stabiele internetverbinding (VDSL2), en een prima klantenservice.

 • Altijd verbonden
 • TV Replay: 36 uur herbekijken
 • Duidelijke tarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet verkoopt internet, bellen en televisie via de traditionele kabel in Herenthout. Onbeperkt surfen, met aantrekkelijke acties.

 • Goedkoop bellen in binnnen- en buitenland
 • Uiteenlopende entertainment pakketten
 • Transparante maandtarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet werkt voor aantrekkelijke internet tarieven in Antwerpen voor augustus 2022. Prima snelheid voor een lage prijs.

 • Upload tot 4 Mbps
 • Pauzeren, terugspoelen en opnemen
 • Goede welkomstkorting

Prijzen televisie & internet in Herenthout (tarieven augustus 2022)

Een goede vraag: wat zijn momenteel de tarieven van een internet en tv abonnement in Herenthout? Dit varieert natuurlijk per adres. De factuur komt tot stand door elementen als je provider (zoals VOO), internet type (denk aan kabel), up/downloadsnelheid (bijv. 200Mb/s), plus andere add-ons (denk aan videotheek thuis). Een goedkoop internet en TV pakket in Herenthout is er al vanaf €22,5 t/m €80. Normaliter is het alles in 1 pakket het voordeligste. Check ook alles over SFR aanbiedingen.

Populaire pakketten
 • EDPnet VDSL XL + Telefonie
 • Proximus Generation MTV 15 + Internet Intense + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Generation XL 35 + Internet Comfort Pack + Belgacom TV
 • Telenet Whoppa + King
 • VOO TV+Net Un Peu
 • Proximus Office&Go Maxi + No Limit National + TV + Bizz Mobile XL 20


internet vergelijken herenthout

Veranderen van TV en internet provider? Dat werkt op deze manier!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers vergelijken en binnen 5 min. overstappen

 1. Begin met de postcodecheck

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Herenthout is het essentieel om eerst even een postcodecheck te doen. Via de vergelijk tool moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Aansluitend zit je midden in de internet + TV vergelijker. Je treft in de internetvergelijker enkel de internet-abonnementen en providers die leverbaar zijn op jouw postcode.

 2. Welk abonnement heb je nodig?

  In de basis moet je uitzoeken wat je precies nodig hebt. Heb jij aan internet genoeg? Wil je het aanvullen met digitale TV? En moet er ook een huistelefoon bij? Terwijl jij een selectie hebt gemaakt kun je gerichter een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Daarnaast geven we jou de tools om televisiezenders die je graag kijkt (denk aan ROB.tv) te nemen. Tegelijkertijd kan jij kiezen voor specifieke diensten als on demand films kijken, vooruitkijken, begin gemist.

 3. Welke snelheid wil je afsluiten?

  Wat tevens essentieel is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dat wisselt tussen de 20 mb/s tot 500 mb/s. De te kiezen snelheid kies je op basis van een aantal factoren. Is voor jouw internet uitsluitend nodig voor de meest basale activiteiten zoals bijv. het nieuws lezen, e-mailen, het weer bekijken, surfen op het internet? Stream je graag via aanbieders als Be TV of HBO? Ben jij liefhebber van online gaming avonturen als Elite Dangerous? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? Internethunter.be helpt jou graag! Kies de optie ‘welke snelheid is nodig’? Op deze plek vertellen wij meer aangaande de minimale snelheid die hoort bij allerlei type gebruikers.

 4. Prijzen providers vergelijken

  In het geval je het gewenste pakket en de gewenste snelheid doorgevoerd hebt kan het vergelijken van tarieven beginnen. De internet-aanbieders worden in de meeste gevallen gerangschikt op prijs per maand. Het goedkoopste pakket zul je altijd bovenaan zien. Eventuele acties en promoties zijn verwerkt in het maandbedrag. Een hoop partijen werken met een eenmalige korting, en een deel van de organisaties verwerken de eerste paar maanden een gereduceerd tarief.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  Als je te weten bent gekomen wie de beste provider van Herenthout in augustus 2022 is, kun jij zelf het contract online regelen. Tik op de blauwe bestelknop en je wordt snel doorgestuurd naar de desbetreffende aanbieding. Completeer het bestelformulier en klik op ‘aanvragen’. Dit kost minder dan 5 minuten. Ga je veranderen van leverancier? Normaliter regelt de geselecteerde aanbieder van internet het beëindigen van jouw huidige overeenkomst door gebruik te maken van de overstapservice.


Waarom een Internet Pack met bellen en TV interessant is

Legio woningeigenaren willen het voordelige triple play pakket. Met deze constructie ontvang jij digitale TV, vast bellen & internet van één dienstverlener tegen een vast maandelijks tarief. Tegenwoordig zien we ook 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel)(ook wel Quad Play). Ook interessant: TV Vlaanderen internet & tv.

 • Forse korting op de factuur
 • Maandelijks één factuur met daarop alle kosten
 • Slechts 1 serviceprovider voor advies over internet & televisie
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s als Maandelijks 5 euro korting op je mobiele rekening

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Moet ik gaan voor ADSL, kabel en glasvezel?

Dat heeft alles te maken met de resultaten van de postcodecheck. Op basis vanjouw postcode en huisnummer ontdek je welke verbindingen actief zijn voor jouw woning. Niet elk adres kan zomaar overstappen op kabel of glasvezelinternet. Veelal is de traditionele ADSL wel mogelijk (bij afwezigheid van glasvezel). Heb je keuze uit alles? Dan zijn maximale snelheden en onkosten onderdelen die je met name moet meenemen. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar in veel gevallen ligt de maandprijs iets hoger als je het afzet tegen kabel of adsl. Voor internet via de kabel is Telenet een uitstekende keuze. ADSL is normaal gesproken het goedkoopste, maar de snelheden zijn beperkt.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Herenthout?

Het allersnelste internet bereik je met een kabelaar of via glasvezel. Op dit netwerk haal je snelheden tot wel 750Mb. Internet providers als Proximus, Scarlet en Telenetkunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Herenthout is de dekking voor deze connectie niet 100%. Wel starten er meerdere nieuwe plannen om glasvezel verder uit te breiden. De feitelijke snelheid wordt niet alleen bepaald door de provider. Ook de gebruikte apparatuur (netwerk accessoires, netwerkkabels) hebben hier invloed op. De getoetste snelheid kan per huishouden weer verschillen.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

Op het moment dat de overeenkomst is afgelopen (na 12 maanden)heb jij de optie voor overstappen. Veranderen van internetprovider is een fluitje van een cent. Gewoonlijk handel je dat zelf online af. De grootste providers van België (TéléSAT, EDPnet, Dommel, VOO, Telenet, Orange, SFR, Proximus) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. Dit staat bekend als Easy Switch. Geen administratieve rompslomp meer. Wel krijg je een nieuwe router of modem. Wellicht zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Actuele storingen augustus 2022

Op dit moment is er geen sprake van een storing. Tijdens sommige periodes in 2022 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Dat kan betekenen een storing bij Proximus / Scarlet. Aanpassingen aan het coax kabelnetwerk resulteren dikwijls in een storing bij Telenet. De betreffende provider weet hier vaak meer over. Via Facebook en Twitter merk je het snelste dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Is er in Herenthout traag internet en WiFi?

Dat is per huishouden verschillend. Meerdere dingen hebben hier invloed op. Om wat te noemen: de netwerkkabels die je gebruikt en de positie van de router voor stabiele WiFi. Voor lekker snel internet in tuin of garage kan je een krachtige Wifi booster, repeater of een antenne aansluiten. Zo’n trage verbinding kan liggen aan verouderde programma’s op je ipad of computer of een modem die niet goed is ingesteld. Een professionele specialist kan een analyse maken, en apparatuur plaatsen voor een snellere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Bekijk de goedkoopste provider in 2270 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Herenthout

Glasvezel is een hele dunne draad van glas die heel snel en betrouwbaar informatie kan verzenden. Dit houdt in: geweldig hoge internetsnelheden van 500-1000 Mb per seconde. In steeds meer regio’s kan je kiezen voor fiber internet of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook in de omgeving Herenthout zijn er verscheidene initiatieven t.a.v. het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor fiber-internet betaal je eenmalige aansluitingskosten en natuurlijk de kosten van het pakket. Internetten via glasvezel wordt steeds laagdrempeliger en het kan prima concurreren met de kabel. Dergelijke packs zijn er al vanaf €42,5. Vul de postcodecheck in, en zie zelf of glasvezel internet in Herenthout actief is op je postcode.

Voordelen Herenthout fiber internet
 • Opzienbarend snel internet: dit kan oplopen tot 1000 Mbit per seconde
 • Zeer stabiel internet, nauwelijks storingen
 • Down- en uploaden altijd met dezelfde hoge snelheid
 • Veel verschillende partijen
 • HD beeldkwaliteit op je televisie

united-telecom
 • Snelheden tot 100 Megabit
 • Betrouwbaar en snel
 • Factuurkorting
telesat
 • Digitale sateliettelevisie
 • Alles-in-1 pakketten
 • Maandelijkse korting
edpnet
 • 20 Mb upload + 200 Mb download
 • Voor elke portemonnee
 • Scherpe korting
dommel
 • Razendsnelle internetverbinding
 • Betaalbaar en snel
 • Scherpe maandtarieven
TV-vlaanderen
 • Tot wel 112 zenders
 • Betrouwbaar en snel
 • Scherpe welkomstbonus
voo
 • Intuïtieve televisie ervaring
 • Ook 4-in-1
 • Transparante tarieven
SFR
 • Gratis installatie
 • 100% installatiegarantie
 • Voordeel op de factuur
orange
 • Een rijk tv-aanbod
 • Ook voor alleen Internet
 • Combinatie-voordeel