Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Herselt

Gemakkelijk en snel de internetproviders in Herselt vergelijken? Het aantal beschikbare internet en tv contracten is erg groot. Je kunt denken aan Telenet t/m TéléSAT, er is bijna té veel keuze. Onze vergelijker helpt jou via de handige vergelijker. Vergelijk vandaag alle Belgische operators en check het scherpste internet abonnement dat rijmt met het door jou geschetste plaatje. Lekker makkelijk internet, bellen en tv in zo’n alles in 1 pakket integreren? Dit is sterk in opkomst! Daarbij treffen jullie op Internethunter.be bruikbare informatie over items als 4-in-1 pakketten of tips om traag internet op te lossen.
ProvincieAntwerpen
GemeenteHerselt
Gemiddelde downloadsnelheid44Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid20Mb/s
Gemiddeld verbruik285GB p/maand
Gemiddelde kosten€58,00 p/maand
Populaire aanbiederUnited Telecom
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden vandaag de dag erg veel internet operators in Herselt die in totaal weer tientallen soorten goede en betaalbare TV en internet abonnementen in juli 2024 hebben. De speciale korting van de goedkoopste provider, en doorgaans ook gratis kadoos als een Samsung tablet wisselen elkaar in rap tempo af. Hoe vind jijgelijk een goedkoop en innovatief internet + TV pakket? Onze specialisten helpen jou met het vergelijken van prijzen. Vul eenvoudig de eigen gegevens in, doorzoek de providers die voorhanden zijn en ga simpelweg voor het abonnement met het laagste tarief. Vergeet niet: gewoonlijk is ADSL-internet in Herselt het meest goedkoop.

5 tips voor een goedkoper TV en Internet abonnement
 1. Kies voor een totaalpakket bij 1 provider. (Lees direct verder over het Internet Pack met televisie en vaste telefonie.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor standaard gebruik heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Neem geen dure onnodige extra’s zoals speciale premium kanalen. Deze pakketten kosten je vaak erg veel geld.
 4. Neem geen TV-abonnement. En overweeg goedkope streamingdiensten (bijvoorbeeld VRT Net of HBO).
 5. Blijf vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en onderzoek of je nog meer kunt besparen.

Welke internetproviders zijn er in Herselt?

In Herselt zijn relatief veel internet pakketten die je kunt kiezen. Populaire spelers zijn Telenet, Proximus, Scarlet of Orange. Door ADSL, de standaard kabel, en (in de toekomst) via glasvezel. Checken welke goedkope abonnementen in Herselt in deze plaats actief zijn? Versterk je persoonlijk adres, en achterhaal alle beste of goedkoopste providers in jouw postcodegebied in juli 2024. Veel gekozen aanbieders zijn VOO, EDPnet of TéléSAT. Internetaanbieders in Herselt hanteren betrouwbare losse pakketten voor internet, Televisie + internet abonnementen, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Bepaalde 4-in-1 pakketten kunnen extra veel voordeel opleveren. Middels quad play constructies is ook mobiel bellen inbegrepen.
proximus internet

Internet van Proximus

Aanrader: Proximus faciliteert in Herselt internet en TV. Internet via VDSL2 of glasvezel, via een betrouwbaar netwerk.

 • Snelheid tot 100 Megabit
 • Uitgebreide Film-catalogus
 • Hoge korting
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet voorziet in TV, + internet en bellen via de traditionele kabel in Herselt. Een degelijke verbinding, met korting voor nieuwe klanten.

 • gratis Wifi-booster
 • Kijken on the GO
 • Pakket-aanbieding
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet brengt je aantrekkelijke internet tarieven in Antwerpen voor juli 2024. Via VDSL2+ tot wel 50 Mbit/s.

 • Combineer TV, bellen en internet
 • Gemakkelijk TV terugspoelen
 • Scherpe welkomstkorting

Huidige prijzen televisie en internet in Herselt (tarieven juli 2024)

Iedereen wil het weten: wat zijn op dit moment de tarieven van een internet en tv abonnement in Herselt? Dat verschilt gewoonlijk per geval. De prijs per maand wordt opgebouwd door aspecten zoals je provider (zoals United Telecom), soort internet (bijvoorbeeld ADSL), up/downloadsnelheid (bijv. 140Mb/s), plus andere add-ons (denk aan videotheek thuis). Een goedkoop TV en internet pakket in Herselt is beschikbaar vanaf €32,5, en lopen op tot zo’n €47,50. Standaard is een alles in 1 abonnement het scherpst geprijsd. Klik door naar TéléSAT acties.

Populaire pakketten
 • Billi Triple play
 • Proximus No Limit National Anytime + Generation XL 35 + Internet Favorite Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Smart 45 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Smart 75 + Internet Start Pack
 • Telenet Fiber 100 + Kong Supersize
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National + Bizz Smart+ 20 + Belgacom TV


internet vergelijken herselt

Veranderen van TV en internet provider? Bekijk onze uitleg!

Benodigde tijd: 5 minuten

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Vul de postcodecheck in

  Zodra je start met internet vergelijken in Herselt is het essentieel om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. In onze tool kan je simpelweg jouw postcode en huisnummer invoeren. Hierna wordt je doorgestuurd naar de internet-vergelijker. Je vindt daar enkel en alleen de pakketten van leveranciers die ook echt actief zijn op jouw adres.

 2. Welk abonnement heb je nodig?

  Nu kan je aanvinken welke onderdelen je in het pakket wilt. Uitsluitend internet? Of een deal inclusief TV? En hoe zit het met vast bellen? Op het moment dat je dit voor jezelf helder hebt kan je nog beter alles in 1 pakketten vergelijken. Daarnaast kan het relevant zijn om specifieke zenders (bijv. Nick Jr.) bij te bestellen. Daarnaast kan jij jouw voorkeuren aangeven voor services als tv programma’s opnemen, uitzending gemist, extra zenderpakketten.

 3. Welke snelheid wil je afsluiten?

  Wat daarna essentieel is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dat wisselt tussen de 25 mb/s t/m 200 mb/s. De te kiezen snelheid kies je op basis van veel onderdelen. Willen jullie internet alleen gebruiken voor het standaard gebruik als o.a. filmpjes kijken, het nieuws lezen, het weer bekijken, surfen op het internet? Of stream je ook video’s of films bij Pathé TV of VRT Net? Ben jij liefhebber van online multiplayer games als Fallout 3? Hoe groot is jullie huishouden? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Internethunter.be komt hier van pas! Ga naar de optie ‘welke snelheid kiezen’? Hier adviseren wij betreffende de maximale snelheid die wij adviseren voor de diverse type huishoudens.

 4. Kosten internet abonnementen vergelijken

  Als jij de gewenste diensten en maximale snelheid ingevuld hebt kan je starten met prijzen vergelijken. De leveranciers zijn veelal geordend op prijs in € p/maand. De goedkoopste internet provider staat bovenaan. De eventuele promotie wordt al meegenomen in de prijs per jaar. Bijna alle internetproviders geven eenmalig een welkomstkorting weg, of geven iets anders weg. Zij verstrekken bijv. het eerst halve jaar extra korting op de factuur.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  In het geval jij gezien hebt wie de beste provider van Herselt in juli 2024 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Klik op ‘bestellen’, en je wordt automatisch doorgestuurd naar de desbetreffende aanbieding. Geef alle persoonlijk gegevens door en verzend het formulier online. Dat is binnen 5 minuten geregeld. Ga je veranderen van leverancier? Steeds vaker regelt jouw toekomstige leverancier de opzegging van de actuele contracten door middel van de overstapservice.


Voordeel van het Internet Pack met telefonie + bellen

Een aanzienlijk deel van de klanten bestellen het voordelige triple play abonnement. Met deze constructie beschik je over digitale TV, vast bellen & internet van 1 provider voor één transparant tarief. Hedendaags kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel)(ook wel Quad Play). Klik door naar Orange internet & tv.

 • Forse korting op de factuur
 • Alle kosten worden in één keer gefactureerd.
 • Een contactpersoon voor televisie en internet issues
 • Soms krijg je gratis uitbreidingen waarbij je kunt denken aan De totaalfactuur gaat met 5 euro naar beneden

internet-vergelijken-online


Alles wat je moet weten over internet, tv en bellen

Moet ik kiezen voor ADSL, Kabel of Glasvezel?

Als uitgangspositie neem je altijd de postcodecheck die je al gedaan hebt. Met behulp van je adresgegevens (postcode) kan je zien welk type internet verbindingen voorhanden zijn in jouw straat. Niet elk appartement is aangesloten op glasvezel of kabelinternet. Normaal is de traditionele ADSL wel verkrijgbaar (of er moet al glasvezel liggen). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? In dit scenario zijn minimale internet snelheid en de hoogte van de kosten zaken die het meest relevant zijn. Een contract op glasvezel is stabieler, maar vaak zijn de kosten wat hoger vergeleken met ADSL en Kabel. Wanneer je kiest voor de kabel is Telenet een uitstekende keuze. ADSL is doorgaans het aantrekkelijkst geprijsd, maar de snelheid van het internet is lager.

Wat is de snelste internet provider in Herselt?

De maximale internetsnelheid zal je ontvangen via de kabel (coax), of glasvezel. Zodoende haal je snelheden tot wel 500Mb. Organisaties als Scarlet, Telenet en Proximuszijn daar al erg ver mee. In de gemeente Herselt is de dekking voor deze connectie niet 100%. Wel starten er regelmatig projecten om de glasvezel-adoptie te versnellen. De behaalde snelheid gaat verder dan providerkeuze. Ook de randapparatuur (data-kabels, routers, wifi-versterkers) zijn net zo van invloed. De snelheid die uit een speedtest komt kan per woning weer verschillen.

Hoe werkt overstappen en opzeggen?

Zodra de vervaldatum van je abonnement is verstreken (na 12 tot 24 maanden) kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Veranderen naar een internet provider stelt eigenlijk niet veel meer voor. Normaal gesproken regel je dit online. De erkende providers in België (VOO, Dommel, TéléSAT, TV Vlaanderen, Proximus, Scarlet, SFR, Telenet) hebben hier afspraken over gemaakt. Dit fenomeen noemen we ook wel Easy Switch. Op die manier kom jij niet zonder internet. Wel krijg je een nieuwe router of modem. Wellicht zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Reparaties & storingen juli 2024

Op dit ogenblik zijn er geen storingen bij ons bekend. In 2024 wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk. Dit kan resulteren in storingen bij Proximus / Scarlet. Veranderingen aan het kabelnetwerkdraaien soms uit op een storing bij Telenet. Een medewerker van de klantenservice kan je hier meer over vertellen. Via sociale media ontdek je razendsnel dat er mogelijk storingen zijn.

Heeft Herselt traag internet en WiFi?

De feitelijke snelheid wisselt enorm. Verschillende factoren bepalen de snelheid. Relevante factoren zijn: de aansluitingen (kabels) en waar in huis jij routers en modems plaatst voor goede WiFi. Voor betrouwbare verbindingen in jouw hele woning (inclusief zolder en tuin) kun je zo’n handige wifi repeater, booster of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. Een trage verbinding kan ook te maken hebben met toepassingen op smartphones en computers of foute router-instellingen. Een speciale specialist kan een analyse maken, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 2230 en maak de overstap nog vandaag

Glasvezel vergelijken Herselt

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas die informatie met de snelheid van het licht verstuurt. Concreet: geweldig hoge internetsnelheden tot wel 1000 Mb/s. In flink wat omgevingen kan je internetten via fiber of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook in en rondom Herselt zijn er verschillende ontwikkelingen ten aanzien van uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor internet via fiber moet je altijd aansluitkosten betalen en uiteraard een bedrag per maand. Het ‘glasnetwerk’ wordt steeds laagdrempeliger en het kan prima concurreren met de kabel. Dergelijke packs zijn er al vanaf €42,5. Ga aan de slag met de postcodecheck, en check of glasvezel internet in Herselt een mogelijke kanshebber is.

Voordelen Herselt fiber internet
 • Opmerkelijk snel internet: er zijn al providers met 1000 mbit per seconde
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, minder problemen
 • Dezelfde hoge snelheid voor uploaden en downloaden
 • Groot aanbod
 • HD beeldkwaliteit op je televisie

united-telecom
 • Onbeperkt VDSL internet
 • Gratis e-mailadres
 • Aantrekkelijke maandtarieven
telesat
 • 3 verschillende pakketten
 • Met installatiehulp
 • Goede korting
edpnet
 • Geen starttarief per gesprek
 • Betrouwbaar netwerk
 • Transparante maandtarieven
dommel
 • Signaal tweede oproep
 • Genoeg te kiezen
 • Aantrekkelijke maandtarieven
TV-vlaanderen
 • Behoud je huidige nummer
 • Internet, TV en Bellen
 • Goedkope maandtarieven
voo
 • Tot 500 Mbps
 • Voordelig TV en Bellen
 • Hoge welkomstkorting
SFR
 • Ultieme TV-ervaring
 • Met gratis Wifi modem
 • Goedkope prijzen
orange
 • Tot wel 200 uur opnemen
 • Moeiteloos overstappen
 • Voordeel op de factuur


Alle plaatsen in deze gemeente