Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Herentals

Op je gemak alle de internetproviders in Herentals vergelijken? De keuze in verschillende internet en televisie contracten was nog nooit zo groot. Dit loopt van Scarlet tot aan United Telecom, hoe maak je de juiste keuze? Onze internet-vergelijker helpt jou met het kiezen. Vergelijk snel de beste operators en achterhaal het goedkoopste internet contract dat in lijn is met het door jou geschetste plaatje. Gelijk televisie, internet en bellen in het alles in één pakket aansluiten? Dat behoort tot de opties! Daarbij check jij op deze website bruikbare informatie over topics als overstappen van provider en tips voor sneller internet.
ProvincieAntwerpen
GemeenteHerentals
Gemiddelde downloadsnelheid43Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid19Mb/s
Gemiddeld verbruik265GB p/maand
Gemiddelde kosten€56,00 p/maand
Populaire aanbiederTV Vlaanderen
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn hedendaags meer en meer internet operators in Herentals die bij elkaar weer erg veel goedkope TV en internet abonnementen in juni 2022 verkopen. De maandelijkse aanbiedingen van de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als een cadeaubon wisselen iedere maand weer enorm. Met andere woorden, hoe check jijnu een betaalbaar en actueel contract voor internet + TV? Onze specialisten helpen jou met vergelijken. Geef gelijk de eigen gegevens in, vergelijk de mogelijke providers en neem het pakket met de laagste prijs. Onthoud: normaliterADSL-internet in Herentals het meest goedkoop.

5 internet en televisie bespaartips
 1. Combineer meerdere diensten bij één internet provider. (Bekijk direct de voordelen van een Internet Pack met Televisie en bellen.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor basisgebruik heb je genoeg aan 100 Mb/s.
 3. Kies niet altijd voor dure extra’s zoals speciale premium kanalen. Deze extra’s resulteren in een forse rekening.
 4. Sla een los TV-abonnement over. Stap over op on-demand online TV kijken (neem bijv. Netflix of VRT Net).
 5. Ga altijd vergelijken. Houdt jaarlijks grip op de prijsontwikkelingen en onderzoek of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Herentals?

In Herentals zijn er behoorlijk veel internet pakketten die je kunt afsluiten. Bijvoorbeeld Proximus, Scarlet, Telenet en Dommel. D.m.v ADSL, de coaxkabel, en ook glasvezel staat hier niet stil. Nieuwsgierig welke goedkope abonnementen in Herentals je kunt kiezen? Geef je prive gegeven in, en ontdek alle actuele aanbieders van internet in jouw regio in juni 2022. Veel gekozen internetaanbieders zijn Scarlet, TV Vlaanderen of Base. Internetaanbieders in Herentals hebben betrouwbare losse internet contracten, Televisie + Internet pakketten, en natuurlijk 3-in-1 pakketten. De 4-in-1 pakketten worden sinds korte tijd meer aangeboden. Middels quad play constructies wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Wat voor jou? Proximus faciliteert in Herentals internet en TV. VDSL2, glasvezel tot 500 mbit, en 100% installatiegarantie.

 • Tot 100 Mbit/s
 • Meer dan 80 zenders
 • Aantrekkelijke korting
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet brengt je internet, Bellen en TV door coax te gebruiken in Herentals. Een degelijke verbinding, met een goede beoordeling.

 • Onbeperkte data
 • Overal TV met Yelo Play
 • Goedkope maandtarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet verkoopt goede internet tarieven in Antwerpen voor juni 2022. Via het telefoonnetwerk (VDSL2+) tot 50 Mbit.

 • Betrouwbaar netwerk
 • De leukste zenderpakketten
 • Duidelijke maandprijs

Prijzen televisie en internet in Herentals (tarieven juni 2022)

Iedereen wil het weten: wat zijn tegenwoordig de tarieven van TV en internet in Herentals? Het verandert vanzelfsprekendper consument. De totaalprijs wordt gevormd door zaken als de internetprovider (bijvoorbeeld Proximus), internet type (bijvoorbeeld ADSL), up/downloadsnelheid (bijv. 65Mb/s), en andere extra’s (bijv. een speciaal filmpakket). Een goedkoop TV en internet pakket in Herentals vind je al vanaf €30 tot deal van €85. Normaliter is een 3-in-1 abonnement het scherpst geprijsd. Bekijk ook Telenet acties.

Populaire pakketten
 • Proximus Internet Favourite + TV + Smile10
 • Proximus Comfort 25 + Internet Favorite Onbeperkt + Belgacom TV
 • Proximus Smart 35 + Internet Comfort Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Maxi Pack + Happy Time XL + Easy+ 25
 • TéléSAT All-in-One Basic Light
 • Proximus Office&Go Maxi + No Limit National + Bizz Smart XL 30


internet vergelijken herentals

Veranderen naar een andere internetprovider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Aan de slag met de postcodecheck

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Herentals is het verstandig om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. Via de vergelijk tool vul je gewoon jouw postcode en huisnummer in. Aansluitend kom je terecht in de internet + TV vergelijker. Je ziet op deze plek enkel en alleen de internet en TV pakketten van aanbieders die ook leveren in jouw postcodegebied.

 2. Een type abonnement selecteren

  Om te beginnen moet je uitzoeken welke services je wilt inkopen. Alleen internet? Of een combinatie met TV? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? In het geval je jouw wensen duidelijk hebt kan je een stuk beter alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Daarbij kan het handig zijn om extra zenderaanbod (bijv. Eurosport) erbij te nemen. Bovendien kan je kiezen voor uitbreidingen als extra zenderpakketten, on demand films kijken, begin gemist.

 3. Internetsnelheid kiezen

  Wat daarna een belangrijk onderdeel is: hoe snel wil je het internet? Dit varieert tussen de 30 mb/s tot 200 mb/s. Wat een goede snelheid is, is gebonden aan allerlei componenten. Passen jullie internet toe voor kleine activiteiten zoals bijv. filmpjes kijken, e-mailen, surfen op het internet, het nieuws lezen? Kijk je veel video-content via bijv. Youtube of Pathé TV? Speel jij in je vrije tijd graag internet spelletjes (games) als Dragon Age: Origins? Ben je alleen of met een heel gezin? Down/upload je regelmatig grote bestanden? Onze internetvergelijker biedt hiervoor uitkomst. Kies de optie ‘welke snelheid past bij mij’? Dan kun je info bekijken over de gewenste snelheid die goed is voor kleine en grote gebruikers.

 4. Kosten internet pakketten vergelijken

  Op het moment dat jij de gewenste diensten en de internetsnelheid hebt ingevoerd begin je met tarieven vergelijken. De internet providers zijn normaal gesproken gefilterd op tarief per maand. Het voordeligste pakket voert de lijst aan. De eventuele promotie wordt verrekend in de maandtarieven. Enkele internet providers hanteren een concrete welkomstpremie, andere aanbieders hanteren de eerste maanden van het contract een gereduceerd tarief.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  Op het moment dat je te weten bent gekomen wie de beste provider van Herentals in juni 2022 is, wordt het tijd om het definitief te maken. Klik op de bestelknop en je komt gelijk op de website van de aanbieder. Vul je gegevens in en dien jouw aanvraag in. Binnen vijf minuten is de aanvraag verzonden. Wil je veranderen van provider? Dikwijls regelt je nieuwe leverancier dat jouw huidige contract wordt opgezegd door de overstapservice.


Het gemak van een Internet Pack (plus tv en vaste telefonie)

Een aanzienlijk deel van de families willen het goedkope triple play pakket. In dit pakket ontvang jij internet, digitale TV & vast bellen van 1 dienstverlener voor een vaste maandprijs. Momenteel zien we ook 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel)(ook wel Quad Play). Bezoek de pagina: TéléSAT internet + tv.

 • Flink besparen op de maandlasten
 • Alles handig bij 1 aanbieder
 • 1 vast aanspreekpunt die ondersteuning biedt voor TV + internet
 • Combineren betekent gratis extraatjes zoals 5 euro korting op de totale factuur

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Internet via glasvezel, kabel of ADSL?

Dat is allereerst afhankelijk van de uitslag van de postcodecheck. Met behulp van jouw postcode en huisnummer check je welke soorten verbindingen beschikbaar zijn in jouw specifieke geval. Niet ieder mens kan abonnementen kiezen op basis van glasvezel & (coax) kabel. Normaal is ADSL wel beschikbaar (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Heb jij meerdere mogelijkheden? In dat geval zijn gewenste snelheid en de hoogte van de kosten onderdelen die helpen bij het maken van een keuze. Glasvezel is de snelste optie, maar normaal gesproken is dit ook veel duurder ten opzichte van de kabel of ADSL. Voor internet via de kabel is een veel gekozen speler Telenet. ADSL is vrijwel altijd de goedkoopste mogelijkheid, maar de snelheden zijn beperkt.

Wat is het snelste internet in Herentals?

De hoogste downloadsnelheid ontvang je via een kabelaar of via glasvezel. Daarmee Up- en download je tot 500Mb. Providers als Telenet, Proximus en Scarletzijn hier druk mee bezig. In de gemeente Herentals is nog lang niet elk huishouden aangesloten op glas. Wel ontstaan er meer en meer acties om de glasvezel-adoptie te versnellen. De internetsnelheid wordt niet alleen bepaald door de provider. Gebruik van apparatuur (netwerk accessoires, netwerkkabels, modem/router) heeft hierop een effect. De getoetste snelheid kan per huishouden ontzettend fluctueren.

Hoe kan ik mijn huidige contract opzeggen en overstappen van provider?

Indien het huidige contract is afgelopen (meestal na 1 jaar) ontstaat de optie tot overstappen. Veranderen naar een bepaalde provider kan iedereen zelfstandig regelen. Steeds vaker gebeurd dit gewoon online. De populaire providers in België (Dommel, VOO, EDPnet, TéléSAT, Proximus, Scarlet, Orange, SFR) werken met elkaar samen. Dit staat bekend als Easy Switch. Het voordeel? Je komt niet zonder internet te zitten. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Uiteraard kan er ook een monteur bij je langskomen.

Onderhoud & storingen juni 2022

Op dit ogenblik hebben we niet te maken met een storing. In 2022 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Dat kan uitdraaien in een Proximus / Scarlet storing. Aanpassingen aan het kabel netwerkdraaien soms uit op Telenet storingen. Jouw provider zal dit vroegtijdig aangeven. Via o.a. Twitter en Facebook zie je als eerste dat er wellicht onderhoud wordt gepleegd.

Heeft Herentals traag internet en WiFi?

De uitslag van een speedtest is overal weer anders. Verschillende dingen hebben hier invloed op. Je kunt denken aan de (UTP) kabel klasse en de positie van de router voor stabiele WiFi. Voor stabieler internet in tuin of garage kan je een krachtige Wifi booster, repeater of een wifi-antenne gebruiken. Een trage verbinding kan ook te danken zijn aan updates op PC of Smartphone of een router die verkeerd staat ingesteld. Een speciale monteur kan op afspraak langskomen, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Vind de goedkoopste provider in 2200 en stap online over

Glasvezel vergelijken Herentals

Glasvezel is een hele dunne draad van glas die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Dit houdt in: de allerhoogste downloadsnelheden tot 750 Mb/s. In een groeiend aantal straten bestaat er de optie tot fiber internet samen met ADSL en kabel-verbindingen. Ook in de streek van Herentals zijn er diverse projecten t.a.v. uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor fiber-internet heb je een stukje aansluitingskosten en een vast bedrag per maand. Internetten via glasvezel wordt steeds goedkoper, en prijzen/tarieven steeds aantrekkelijker. Packs als deze kan je al nemen vanaf €37,5. Doe de gratis postcodecheck en kom erachter of glasvezel internet in Herentals actief is op je postcode.

Voordelen Herentals fiber internet
 • Verwonderlijk snel internet: snelheden tot wel 1000 mbit per seconde
 • Een constant snelle verbinding, minder problemen
 • Upload- en downloadsnelheid gelijk bij glasvezel
 • Een open netwerk met vrije providerkeuze
 • Het beste aanbod voor TV (zenders)

united-telecom
 • Gratis nummerbehoud
 • Alleen internet of alles in 1
 • Goedkope tarieven
telesat
 • De Sateliettelevisie provider
 • Vast bellen + TV
 • Combinatiekorting
edpnet
 • Gratis nummerbehoud
 • Transparante aanbieder
 • Lage tarieven
dommel
 • Gratis bellen naar 80+ landen
 • Ook voor alleen Internet
 • Maandelijkse korting
TV-vlaanderen
 • Behoud je huidige nummer
 • Stabiele verbinding
 • Pakket-aanbieding
voo
 • Ruim aanbod packs
 • Alleen internet of alles in 1
 • Voordeel op de factuur
SFR
 • Geniet van de beste TV
 • Supersnel vast internet
 • Hoge welkomstkorting
orange
 • Digitale TV via de kabel
 • Bellen tegen lage tarieven
 • Lage prijzen


Alle plaatsen in deze gemeente