Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Wommelgem

Op je gemak alle alle internetproviders in Wommelgem vergelijken? De hoeveelheid aanbieders van internet en tv is vrij groot. Je kunt denken aan Scarlet tot EDPnet, de juiste provider kiezen valt niet mee. Deze website helpt jou met het kiezen. Vergelijk vandaag de geselecteerde operators en bekijk het beste of goedkoopste internet contract dat matcht met jouw eisenpakket. Snel tv, internet en bellen met zo’n alles in 1 pakket integreren? Dit is sterk in opkomst! Eveneens checken jullie op deze pagina waardevolle info over items als glasvezel internet en tips voor goedkoper internet.
ProvincieAntwerpen
GemeenteWommelgem
Gemiddelde downloadsnelheid42,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid18,5Mb/s
Gemiddeld verbruik255GB p/maand
Gemiddelde kosten€55,00 p/maand
Populaire aanbiederTelenet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn op dit ogenblik flink wat internet operators in Wommelgem die tezamen weer ontzettend veel aantrekkelijke TV en internet abonnementen in juni 2022 mogen aanbieden. De acties van de goedkoopste provider, plus gratis extra’s voor nieuwe klanten als een gratis reiskoffer zijn per week weer anders. Op welke manier vind je zelf zo’n scherp geprijsd en veilig TV + internet pakket? Wij helpen jou met vergelijken. Voer gemakkelijk jouw eigen gegevens in, vergelijk de beschikbare providers en kies voor het internet pakket met het laagste tarief. Belangrijk: veelal is ADSL-internet in Wommelgem voordeliger dan kabel of glasvezel.

5 tips voor een goedkoper TV en Internet abonnement
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij één internet provider. (Bekijk direct de voordelen van een Alles in 1 Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Probeer de internetsnelheid goed in te schatten. Voor standaard gebruik hoe je echt niet meer dan 100 Mb/s af te sluiten.
 3. Neem geen dure opties zoals speciale premium kanalen. Zulke kanalen kosten je vaak erg veel geld.
 4. Kies een los internet abonnement zonder TV. Online kan je ontzettend veel kijken (bijv. VRT Net of Be TV).
 5. Ga altijd vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en bekijk zelf of je elders goedkoper bent.

Welke internetproviders zijn er in Wommelgem?

In Wommelgem zijn er een groot aantal internet pakketten die je kunt kiezen. Bijvoorbeeld Proximus, Scarlet, Telenet of EDPnet. Via ADSL of VDSL, de coax-kabel, en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Onderzoeken welke goedkope abonnementen in Wommelgem je kunt kiezen? Versterk je persoonlijk adres, en vergelijk online de actuele internet providers in jouw wijk in juni 2022. Relevante providers zijn Telenet, EDPnet en Billi. Internetaanbieders in Wommelgem verkopen aantrekkelijke losse internet pakketten, TV + Internet pakketten, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Bepaalde 4-in-1 pakketten worden sinds korte tijd meer aangeboden. In een dergelijk quad play pakket kun je ook je smartphone toevoegen.
proximus internet

Internet van Proximus

Wat voor jou? Proximus verkoopt in Wommelgem internet en TV. Hoge snelheden via VDSL2 of glas, vaak als beste getest.

 • Tot 100 Mbit/s
 • Eenvoudig pauzeren terugspoelen
 • Pakketkorting
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet brengt je internet, tv en vaste telefonie middels de coaxkabel in Wommelgem. Betrouwbaar internet met een lage instapprijs.

 • Voor een Telenet Klantenprijs
 • Leukste entertainment pakketten
 • Scherpe maandprijs
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet levert aantrekkelijke internet tarieven in Antwerpen voor juni 2022. Zowel via ADSL als VDSL2+.

 • Combineer TV, bellen en internet
 • Gemakkelijk TV terugspoelen
 • Duidelijke prijzen

Huidige prijzen televisie + internet in Wommelgem (tarieven juni 2022)

Een veelgestelde vraag: wat zijn op dit moment de tarieven van TV en internet in Wommelgem? Dat varieert normaliter per gebruiker. De totaalprijs wordt bepaald door aspecten zoals de active provider (bijv. Proximus), internet type (zoals. coax-kabel), snelheid van het internet (bijv. 85Mb/s), en de aanvullende diensten (denk aan tv-programma’s opnemen). Een goedkoop pakket voor TV en internet in Wommelgem vind je al vanaf €15 tot en met €77,50. Gemiddeld is alles-in-1 de voordeligste optie. Bekijk ook SFR acties.

Populaire pakketten
 • Proximus Pack Telefonie + Mobile 30 + Internet Favourite + TV
 • Proximus Pack Mobile Evening & Weekend 10 + Internet Intense + TV Comfort
 • Proximus Classic + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Start Pack + Happy Time XL + TV + Easy+ 25
 • Orange Love Arend Premium Pro
 • Telenet FLUO + King Business International


internet vergelijken wommelgem

Veranderen van internet en TV aanbieder? Dat gaat als volgt!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers vergelijken en binnen 5 min. overstappen

 1. Vul de postcodecheck in

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Wommelgem is het cruciaal om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. Op deze pagina kan je simpelweg jouw postcode en huisnummer invoeren. Nadien kom je binnen in de vergelijker. Je vergelijkt hier enkel en alleen de internet-pakketten van aanbieders die verkrijgbaar zijn op jouw postcode.

 2. Benodigde diensten selecteren

  In deze stap moet je uitzoeken hoe jouw pakket er uit moet zien. Is Internet Only voldoende? Wil je ook TV kunnen kijken? En wil je ook kunnen bellen met een vast nummer? Indien je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kun je gerichter internet abonnementen met elkaar vergelijken. Ook is het misschien slim om unieke premium-zenders (denk aan PureVision) te nemen. Ook kun je jouw voorkeuren aangeven voor specifieke diensten als vooruitkijken, extra zenderpakketten, live pauzeren.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat verder essentieel is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dit ligt ergens tussen 30 mb/s tot wel 300 mb/s. Een goed gekozen snelheid is gebonden aan diverse elementen. Gebruik je internet alleen voor de meest basale activiteiten als bijvoorbeeld weerbericht bekijken, mail checken, youtube films kijken, browsen op het internet? Stream je regelmatig video’s via VRT Net of Pathé TV? Een fan van online multiplayer games als Bomberman Live? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Internethunter assisteert je daarbij. Klik op de optie ‘welke snelheid is geschikt’? Hier vertellen wij meer inzake de mogelijke snelheid die goed is voor allerlei type gebruikers.

 4. Kosten internet pakketten vergelijken

  Indien jij het soort contract en een bepaalde internetsnelheid doorgevoerd hebt kan het vergelijken van tarieven beginnen. De internet providers zijn normaal gesproken gerankt op maandelijkse kosten. Het voordeligste abonnement staat bovenaan. Eventuele acties en promoties zijn al meegenomen in de prijs per jaar. Sommige internet providers hanteren een concrete welkomstpremie, en sommige providers bereken de eerste 2 of 3 maanden een factuur voordeel van €5.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  Wanneer je gezien hebt wie de beste provider van Wommelgem in juni 2022 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Kies de blauwe knop, en je komt meteen terecht op de pagina waar je kunt afsluiten. Voer je prive gegevens in en dien jouw aanvraag in. Binnen slechts enkele minuten is het geregeld. Verander je van aanbieder? Normaliter verzorgt je geselecteerde internetprovider de opzegging van het contract door middel van de overstapservice.


De voordelen van een Internet Pack (inclusief TV en bellen)

Een aanzienlijk deel van de inwoners willen het speciale triple play abonnement. In dit product ontvang je digitale TV, internet & vast bellen van één dienstverlener voor een vaste maandprijs. Vandaag de dag zijn er tevens 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie (ook wel Quad Play). Actueel: TV Vlaanderen internet + tv.

 • De maandelijkse lasten gaan omlaag
 • De totale kosten zie je maandelijks op één factuur
 • Je communiceert met één bedrijf voor televisie en internet issues
 • Soms krijg je gratis uitbreidingen zoals o.a. 1GB+ Gratis data voor je smartphone

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Wat kiezen: adsl, tv-kabel of glasvezel?

Dat is allereerst afhankelijk van de internet postcodecheck. Door het invullen van de adresgegevens kom jij erachter welke soorten verbindingen mogelijk zijn in jouw specifieke geval. Niet iedereen heeft de mogelijkheid tot glasvezel of (coax) kabel. Vaak is connectie via ADSL wel verkrijgbaar (als glasvezel niet beschikbaar is). Alle 3 opties mogelijk? Dan zijn snelheid van het internet en de hoogte van de kosten factoren die vooral belangrijk zijn. Een contract op glasvezel is stabieler, maar standaard ligt de maandprijs iets hoger in verhouding tot ADSL of (coax) kabel. Voor verbindingen via de coax-kabel is Telenet een interessante optie. ADSL is meestal het aantrekkelijkst geprijsd, maar is ook een stuk slomer.

Wat is het snelste internet in Wommelgem?

Het allersnelste internet ontvang je via glasvezel of de kabel. Met zo’n verbinding bereik je snelheden tot 500Mb. Aanbieders als Telenet, Scarlet en Proximusontwikkelen deze netwerken. In de gemeente Wommelgem is de dekking voor deze connectie niet 100%. Er ontstaan veel nieuwe initiatieven om glasvezel aan te leggen. De snelheid is niet alleen een kwestie van provider. Ook de gebruikte apparatuur (modem/router, netwerkkabels, wifi-repeaters) is van belang. De getoetste snelheid kan per woningblok anders zijn.

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen en overstappen?

Op het moment dat de einddatum van jouw contract in zicht is (na 12 tot 24 maanden) heb jij de optie voor overstappen. Veranderen van provider is tegenwoordig niet moeilijk. Dikwijls handel je dat zelf online af. De erkende providers in België (TV Vlaanderen, TéléSAT, Dommel, EDPnet, Proximus, Orange, Scarlet, Telenet) hebben hiervoor een gezamenlijk systeem. Misschien ken je het wel als Easy Switch. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Bij veel providers krijg je wel een nieuwe modem. Soms kun je gebruik maken van installateurs.

Werkzaamheden & storingen juni 2022

Op dit moment is er geen grote storing gesignaleerd. In heel 2022 wordt het netwerk wel verbeterd. Dat kan uitdraaien in een Proximus / Scarlet storing. Uitbreidingen aan het coax kabelnetwerk betekenen vaker storingen bij Telenet. Jouw provider communiceert dit indien nodig. Via sociale media wordt je 24/7 op de hoogte gehouden dat er mogelijk storingen zijn.

Is er in Wommelgem traag internet en WiFi?

Dit is per aansluiting weer anders. Heel veel dingen hangen samen met de te bereiken snelheid. Je kunt denken aan de kwaliteit van de kabels en de positie van de router voor stabiele WiFi. Voor lekker snel internet in garage of tuin kun je zo’n handige wifi repeater, booster of een versterker gebruiken. Een trage verbinding kan ook te maken hebben met apps op je ipad of computer of een router met onjuiste instellingen. Een eigen monteur kan een analyse maken, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Achterhaal de goedkoopste provider in 2160 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Wommelgem

Glasvezel is een haardunne vezel die lichtsignalen met informatie over grote afstanden kan transporteren. Dit resulteert in ongeëvenaarde internetsnelheden tot 750 Mb/s. In veel postcodegebieden heb je de mogelijkheid tot aansluiting op fiber naast kabel en ADSL. Ook in de omgeving Wommelgem zijn er interessante projecten t.a.v. uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor internet via fiber heb je te maken met aansluitingskosten en uiteraard een bedrag per maand. Een contract op ‘glas’ wordt steeds betaalbaarder, en prijzen/tarieven steeds aantrekkelijker. Zulke packs kan je al afsluiten vanaf €45. Start onze postcodecheck, en check of glasvezel internet in Wommelgem beschikbaar is op jouw adres.

Voordelen Wommelgem fiber internet
 • Onthutsend snel internet: dit loopt op tot 1000 mbit per seconde
 • Zeer stabiel internet, heel weinig storingen
 • Down- en uploaden altijd met dezelfde hoge snelheid
 • Veel keuze in aanbieders
 • HD beeldkwaliteit op je televisie

united-telecom
 • Bellen zonder zorgen
 • Diverse pakketten
 • Lage prijzen
telesat
 • Tot 70 verschillende znders
 • Alles-in-1 pakketten
 • Goede welkomstbonus
edpnet
 • Geen maximum aantal GB’s
 • Inclusief router
 • Goedkope tarieven
dommel
 • De vriendelijkste internetprovider
 • Ruime keuze
 • Goedkope tarieven
TV-vlaanderen
 • Thuis en onderweg TV kijken
 • Ook 4-in-1
 • Factuurkorting
voo
 • Ruime selectie kinderprogramma’s
 • Razendsnel internet
 • Lage prijzen
SFR
 • Ruim aanbod programmapakketten
 • Groot zenderaanbod
 • Lage tarieven
orange
 • Een rijk tv-aanbod
 • Veel aanbod
 • Scherpe tarieven