Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Wijnegem

Overzichtelijk en snel alle internetproviders in Wijnegem vergelijken? Het aantal beschikbare aanbieders van internet en tv is vrij groot. Variërend van Orange tot en met United Telecom, er is bijna té veel keuze. Onze vergelijker van TV en Internet pakketten helpt jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk simpel alle Belgische operators en vind het aantrekkelijkste internet contract dat matcht met jouw situatie. Binnen enkele minuten bellen, televisie en internet in het alles-in-1 pakket samenvoegen? Dit is sterk in opkomst! Daarbij vergaar jij op onze website praktische info over thema’s zoals overstappen en hoe je providers kunt vergelijken.
ProvincieAntwerpen
GemeenteWijnegem
Gemiddelde downloadsnelheid41,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid17,5Mb/s
Gemiddeld verbruik235GB p/maand
Gemiddelde kosten€53,00 p/maand
Populaire aanbiederScarlet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn in september 2021 meer en meer internet operators in Wijnegem die opgeteld weer ontzettend veel goedkope TV en internet abonnementen in september 2021 kunnen aansluiten. De korting op de factuur van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een Samsonite koffer zijn per week weer anders. De vraag is: hoe vind jijsimpel zo’n scherp geprijsd en goed internet + TV pakket? Onze internet-experts helpen jou met vergelijken. Voer snel de eigen gegevens in, bekijk de mogelijke providers en selecteer het internet contract met de laagste prijs. Tip: in de regel is ADSL-internet in Wijnegem het goedkoopste.

5 internet en televisie bespaartips
 1. Combineer meerdere diensten bij één internetaanbieder. (Zie ook voordelen van het 3-in 1 Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Neem geen hogere internetsnelheid dan nodig. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik is een pakket van 200 Mb/s onnodig.
 3. Neem niet alle dure add-ons zoals o.a. speciale premium kanalen. Deze extra’s kunnen de factuur flink verhogen.
 4. Sla een los TV-abonnement over. Online kan je ontzettend veel kijken (onder andere RTL Series of Netflix).
 5. Ga jaarlijks vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en kom er zelf achter of een andere provider goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Wijnegem?

In Wijnegem zijn diverse internet pakketten aanwezig. Onder andere Telenet, Scarlet, Proximus of Orange. Via ADSL (het telefoonnetwerk), de coax-kabel, en (in de toekomst) via glasvezel. Uitzoeken welke goedkope abonnementen in Wijnegem beschikbaar zijn? Versterk je persoonlijk adres, en achterhaal alle meest populaire leveranciers in jouw omgeving in september 2021. Populaire providers zijn VOO, SFR of Belgian Telecom. Internetaanbieders in Wijnegem verkopen aantrekkelijke losse internet contracten, Televisie + Internet pakketten, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Bijzondere 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. Middels quad play constructies voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
proximus internet

Internet van Proximus

Veel besproken: Proximus verkoopt in Wijnegem internet en TV. Glasvezel, VDSL2, en goedkoop vast bellen.

 • Snelheid tot 100 Megabit
 • TV Replay: 36 uur herbekijken
 • Goedkope prijzen
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet is actief met internet, Bellen en TV via de traditionele kabel in Wijnegem. Uitstekende snelheid tegen een nette prijs.

 • Hoge snelheden internet (max 200 Mb)
 • TV op alle schermen
 • Transparante maandprijs
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet levert scherpe internet tarieven in Antwerpen voor september 2021. Tot 50 Mbit/s met VDSL+.

 • De goedkoopste pakketten
 • Alle gemakken van digitale TV
 • Duidelijke prijzen

Actuele prijzen internet en televisie in Wijnegem (tarieven september 2021)

Interessant: wat zijn tegenwoordig de tarieven van een tv en internet pakket in Wijnegem? Het wisselt uiteraard per consument. De factuur wordt gevormd door factoren als de gekozen provider (denk aan SFR), connectie (telefoonlijn), internetsnelheid (bijv. 100Mb/s), en eventuele uitbreidingen (zoals. speciale filmzenders). Een goedkoop abonnement voor TV en internet in Wijnegem kun je afsluiten vanaf €17,5 tot bedragen van €87,50. Normaliter is een 3-in-1 abonnement het minst kostbaar. Lees verder over Proximus acties.

Populaire pakketten
 • Orange Dolfijn 15 + Internet + Digitale TV
 • Proximus Comfort 25 + Internet Favorite Onbeperkt + Belgacom TV
 • Proximus Favorite 55 + Internet Intense + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Free Calls National + TV + Smart+ 65
 • Telenet Shake+ 70 (incl. TV)
 • Proximus Office&Go Comfort + TV + Bizz Smart XL 10


internet vergelijken wijnegem

Veranderen van internetprovider? Dat is zo gepiept!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Begin met de postcodecheck

  Zodra je start met internet vergelijken in Wijnegem is het verstandig eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Via internethunter.be kan jij een postcode en huisnummer combinatie ingeven. Daarna wordt je doorgestuurd naar de snelste internetvergelijker. Je treft op deze plek louter de internet en TV pakketten van internet-providers die ook leveren in jouw woonplaats.

 2. Een type abonnement selecteren

  Nu kan jij een selectie maken uit wat je allemaal wilt afsluiten. Wil je enkel internet? Of liever iets met televisie erbij? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Indien je dit voor jezelf helder hebt kan je nog beter internet abonnementen met elkaar vergelijken. Ook bieden wij je de optie om concrete zenders (denk dan aan Eurosport) bij te bestellen. Als laatste kun je jouw pakket nog persoonlijker maken met producten en software als on demand films kijken, live pauzeren, begin gemist.

 3. Een internetsnelheid kiezen

  Wat ook relevant is: welke snelheid wil je inkopen? Dat loopt uiteen tussen de 50 mb/s tot soms 100 mb/s. De ideale snelheid is afhankelijk van veel elementen. Gebruik je internet alleen voor de standaard toepassingen zoals bijvoorbeeld surfen op het internet, e-mailen, het nieuws lezen, filmpjes kijken? Of stream je ook video’s of films bij Pathé TV of VRT Net? Spelen huisgenoten online games als Ninja Gaiden Black? Ben je alleen of met een heel gezin? Download je met regelmaat grote bestanden? Onze vergelijker geeft advies! Kies de optie ‘welke snelheid selecteren’? Op deze plek vertellen wij meer m.b.t. welke internetsnelheid die hoort bij allerlei situaties.

 4. Tarieven providers vergelijken

  Zodra jij de abonnementstypes en beschikbare snelheid hebt ingevoerd kan het vergelijken prijzen beginnen. De internet providers zijn in de regel gesorteerd op maandelijkse kosten. De goedkoopste aanbieder staat bovenaan. Eventuele acties en promoties zijn direct berekend in het maandbedrag. Sommige partijen hanteren een cashback bij overstappen, of geven iets anders weg. Zij hanteren het eerste half jaar een speciaal actietarief.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  Zodra je berekend hebt wie de beste provider van Wijnegem in september 2021 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Klik op doorgaan (bekijken) en je wordt automatisch doorgestuurd naar de aanvraag-pagina. Voer alle velden in en dien jouw aanvraag in. Dit kost minder dan 5 minuten. Veranderen van internetprovider? Vaak verzorgt je geselecteerde provider dat jouw huidige contract wordt opgezegd door gebruik te maken van de overstapservice.


Vier voordelen van een Internet Pack met Bellen en TV

Plenty bewoners doen een aanvraag voor het speciale triple play abonnement. In dit pakket heb je digitale TV, vast bellen en internet van 1 dienstverlener voor één transparant tarief. Hedendaags bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten inclusief een mobiele telefonie abonnement(ook wel Quad Play). Lees verder over SFR internet + tv.

 • Minder betalen voor internet, tv en bellen
 • Alles handig bij 1 aanbieder
 • Een aanspreekpunt voor advies over internet & televisie
 • Profiteren van gratis extra’s als onder andere Gratis eredivisie kijken

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Wat kiezen: adsl, tv-kabel of glasvezel?

Dit wordt gebaseerd op de postcodecheck. Met behulp van de adresgegevens kom jij erachter welke verbindingen er allemaal zijn voor jouw situatie. Niet elke woning kan profiteren van (coax) kabel en glasvezel. In de regel is connectie via ADSL wel beschikbaar (tenzij er reeds glasvezel ligt). Kan op jouw adres alles? In dat geval zijn de gewenste snelheid en de tarieven aspecten die van invloed zijn op jouw keuze. Glasvezel is het snelst mogelijke internet, maar gewoonlijk ook wat kostbaarder dan in het geval van ADSL en de kabel. Wanneer je kiest voor de kabel kiezen veel Belgen voor Telenet. ADSL is vrijwel altijd het laagst geprijsd, maar de internetsnelheden vallen soms tegen.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Wijnegem?

De hoogste downloadsnelheid bereik je met de kabel, of nog beter: glasvezel. Daarmee kan je up/downloaden tot wel 1000Mb. Partijen als Proximus, Telenet & Scarletzijn hier druk mee bezig. In de gemeente Wijnegem is de dekking voor deze connectie niet 100%. Er ontstaan steeds meer nieuwe initiatieven om glasvezel aan te leggen. De snelheid wordt niet alleen bepaald door de provider. Het gebruik van randapparatuur (wifi-repeaters, netwerkkabels) speelt een belangrijke rol. De actuele snelheid kan per buurt en moment veranderen.

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen en overstappen?

Zodra je huidige contract niet meer geldig is (meestal na 1 jaar) mag je overstappen van provider. Veranderen naar een bepaalde provider is tegenwoordig niet moeilijk. Steeds vaker regel je dit online. De populaire providers in België (TV Vlaanderen, EDPnet, Dommel, VOO, SFR, Scarlet, Proximus, Orange) hebben hier afspraken over gemaakt. Dit fenomeen noemen we ook wel Easy Switch. Op die manier kom jij niet zonder internet. Bij veel providers krijg je wel een nieuwe modem. Doorgaans zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Reparaties & storingen september 2021

Vandaag zijn er geen storingen bij ons bekend. Ook in 2021 wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk. Dat kan uitdraaien in een Proximus / Scarlet storing. Uitbreidingen aan het kabel netwerkkunnen resulteren in storingen bij Telenet. Jouw provider ligt dit vaak per mail kort toe. Via FB of Twitter wordt je 24/7 op de hoogte gehouden of er actuele problemen zijn.

Is er in Wijnegem traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Meerdere aspecten hebben impact op de snelheid. Neem bijvoorbeeld de kwaliteit van de kabels en de plek waar de modem staat voor stabiele WiFi. Voor een betere verbinding in jouw hele woning (inclusief zolder en tuin) kun je een Wifi repeater/booster, of een antenne aansluiten. Je trage verbinding kan ook te danken zijn aan programma’s op PC of Smartphone of een modem die onjuist is geconfigureerd. Een professionele specialist kan de situatie bekijken, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 2110 en maak de overstap nog vandaag

Glasvezel vergelijken Wijnegem

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van glas die heel snel en betrouwbaar informatie kan verzenden. Dit houdt in: supersnel internet van 500-1000 Mb per seconde. In flink wat wijken is fiber internet beschikbaar naast de (coax) kabelverbinding. Ook in de gemeente Wijnegem zijn er meerdere acties ten aanzien van uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor abonnementen met fiber wordt je belast met eenmalige aansluitingskosten en natuurlijk de kosten van het pakket. Het fenomeen glasvezel wordt steeds laagdrempeliger en prijzen/tarieven steeds aantrekkelijker. Deze packs zijn er al vanaf €35. Vul de postcodecheck in, en ontdek of glasvezel internet in Wijnegem beschikbaar is op jouw adres.

Voordelen Wijnegem fiber internet
 • Onthutsend snel internet: tot wel 1000 Mbit per seconde
 • Een degelijke verbinding, minder storingen
 • Dezelfde hoge snelheid voor uploaden en downloaden
 • Je kunt zelf een provider kiezen
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

united-telecom
 • Begin direct met besparen
 • Alles-in-1 pakketten
 • Aantrekkelijke tarieven
telesat
 • TV, internet ten telefonie
 • Bellen tegen lage tarieven
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
edpnet
 • Gratis nummerbehoud
 • Meerdere abonnementen
 • Factuurkorting
dommel
 • De snelle internetverbinding
 • Met installatiehulp
 • Scherpe welkomstkorting
TV-vlaanderen
 • Behoud je huidige nummer
 • Ruim aanbod
 • Maandelijks aanbiedingen
voo
 • Alle populaire TV-zenders
 • Verschillende pakketten
 • Scherpe maandprijs
SFR
 • Uitgebreid TV-aanbod
 • Bellen tegen lage tarieven
 • Aantrekkelijke prijzen
orange
 • Topaanbod zenders voor kids
 • Handige monteursdienst
 • Aantrekkelijke welkomstkorting