Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Zwijndrecht

Op je gemak alle de internetproviders in Zwijndrecht vergelijken? Het aantal beschikbare internet en televisie pakketten is groot. Van Scarlet tot aan SFR, je kunt alle kanten op. Internethunter.be helpt met objectief vergelijken. Vergelijk vandaag alle Belgische operators en bekijk het voordeligste internet contract dat in lijn is met jouw wensen. Liever tv, internet en bellen met het alles in 1 pakket aansluiten? Ook daar kun jij voor kiezen! Daarbij tref je via de internetvergelijker handige informatie over zaken als de postcodecheck en hoe je providers kunt vergelijken.
ProvincieAntwerpen
GemeenteZwijndrecht
Gemiddelde downloadsnelheid41Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid17Mb/s
Gemiddeld verbruik225GB p/maand
Gemiddelde kosten€52,00 p/maand
Populaire aanbiederProximus
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden tegenwoordig een groot aantal internet operators in Zwijndrecht die samen weer tientallen soorten scherpe TV en internet abonnementen in juni 2022 hanteren. De maandelijkse aanbiedingen van de goedkoopste provider, en een welkomstcadeau als een PS4 zijn per week weer anders. Op welke wijze vind jijsimpel een voordelig en stabiel pakket voor internet + TV? Deze website helpt jou met het vinden van een geschikte provider. Voer gelijk jouw gegevens in, vergelijk de diverse providers en ga simpelweg voor het abonnement met de laagste prijs. Tip: in de regel is ADSL-internet in Zwijndrecht het meest goedkoop.

5 tips om te besparen op Internet en televisie
 1. Neem alle diensten bij één aanbieder. (Kijk wat onze expert zegt over een Internet Pack met vaste telefonie en TV.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor basisgebruik hoe je echt niet meer dan 100 Mb/s af te sluiten.
 3. Wees voorzichtig met dure onnodige extra’s zoals o.a. speciale premium kanalen. Zulke kanalen resulteren in een forse rekening.
 4. Kies niet voor een TV-abonnement. Online kan je ontzettend veel kijken (bijv. Pathé TV of RTL Series).
 5. Maak van vergelijken je hobbie. Houdt jaarlijks grip op de prijsontwikkelingen en achterhaal zo of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Zwijndrecht?

In Zwijndrecht zijn flink wat internet pakketten aanwezig. Je kunt denken aan Proximus, Telenet, Scarlet of Base. Door ADSL, de standaard kabel, en misschien zelfs glasvezel. Onderzoeken welke goedkope abonnementen in Zwijndrecht actief zijn? Geef je prive gegeven in, en check zelf de verschillende internetproviders in jouw woonplaats in juni 2022. Veel gekozen aanbieders van zijnternet zijn Proximus, Dommel en Ello Mobile. Internetaanbieders in Zwijndrecht verschaffen betrouwbare pakketten met alleen internet, internet + TV abonnementen, en natuurlijk 3-in-1 pakketten. Extra 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. Middels quad play constructies wordt ook het mobiele abonnement geïntegreerd.
proximus internet

Internet van Proximus

Populair: Proximus biedt in Zwijndrecht internet en TV. VDSL2, glasvezel tot 500 mbit, en een prima klantenservice.

 • Geen extra gedoe
 • Met TV Replay
 • Combinatie-aanbieding
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet voorziet in internet, bellen en televisie via de kabel in de gemeente Zwijndrecht. Een degelijke verbinding, met een goede beoordeling.

 • Combineren met mobiele diensten
 • Wigo-klanten kijken altijd onderweg
 • Duidelijke tarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet voorziet in snelle internet tarieven in Antwerpen voor juni 2022. Van 30 Mbit/s tot wel 50 Mbit/s.

 • Onbeperkt snel surfen
 • Twaalf HD-zenders inbegrepen
 • Hoge welkomstkorting

Actuele prijzen internet en TV in Zwijndrecht (tarieven juni 2022)

Iedereen wil het weten: wat zijn tegenwoordig de tarieven van internet en Televisie in Zwijndrecht? Dit schommelt logischerwijs per klant. De prijs per maand komt tot stand door variabelen als het internetbedrijf (denk aan Proximus), netwerk (bijv. COAX), up/downloadsnelheid (bijv. 40Mb/s), en andere extra’s (een sportpakket). Een goedkoop TV en internet abonnement in Zwijndrecht sluit je af voor rond de €30 tot contracten van €82,50. Vaak is alles-in-1 het scherpst geprijsd. Bekijk ook Orange acties.

Populaire pakketten
 • Orange LOVE Arend
 • Proximus Classic + Comfort 25 + Internet Comfort Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Classic + Generation MTV 15 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Scarlet One
 • Telenet ExpressNet Pack
 • Telenet FLUO Home Plus + Kong Business International


internet vergelijken zwijndrecht

Veranderen naar een andere internetprovider? Dat werkt op deze manier!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Binnen 5 minuten providers vergelijken en overstappen

 1. Doe de postcodecheck

  Voordat je gaat beginnen met internet vergelijken in Zwijndrecht is het belangrijk direct de postcodecheck op je woning uit te voeren. In onze tool voer je gemakkelijk jouw adresgegevens in. Nadien ga je automatisch door naar de snelste internetvergelijker. Je treft op deze plek uitsluitend de internet-contracten van internet-providers die beschikbaar zijn in jouw wijk.

 2. Pakket samenstellen

  Daarna moet je uitzoeken hoe jouw pakket er uit moet zien. Wil je enkel internet? Of liever iets met televisie erbij? En wil je ook kunnen bellen met een vast nummer? Indien je weet wat je zoekt kan je nog beter de diverse abonnement voor internet vergelijken. Verder is het misschien slim om extra zenderaanbod (denk aan BX1) uit te kiezen. Eveneens kun jij het abonnement unieker maken met producten en software als begin gemist, extra zenderpakketten, tv programma’s opnemen.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Het tweede aspect wat een belangrijk onderdeel is: de snelheid van het internet. Dat wisselt tussen de 50 mb/s t/m 350 mb/s. De ideale snelheid heeft te maken met een aantal onderdelen. Willen jullie internet alleen gebruiken voor dagelijkse dingen als zoals bijv. surfen op het internet, filmpjes kijken, het weer bekijken, e-mailen? Of kijken jullie ook on-demand TV op VRT Net of Pathé TV? Speel je graag online games als Wolfenstein: The New Order? Heb je een groot of klein huishouden? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? De vergelijker biedt ondersteuning! Selecteer ‘welke snelheid is nodig’? Daar vind je info betreffende de gewenste snelheid die past bij verschillende gebruikerstypes.

 4. Prijzen internet abonnementen vergelijken

  Als jij het gewenste pakket en de snelheid van het internet hebt ingevoerd begin je met tarieven vergelijken. De organisaties zijn veelal geordend op prijs in € p/maand. Het pakket met de laagste prijs vind je bovenaan. De maandelijkse acties en promoties zijn altijd al doorgevoerd in de prijs die je ziet. Verschillende partijen stunten met een bepaalde welkomstkorting, en sommige providers verstrekken de eerste maanden van het contract een extra lage prijs.

 5. Overstappen van internetprovider

  Op het moment dat jij weet wie de beste provider van Zwijndrecht in juni 2022 is, is het tijd om het abonnement af te sluiten. Klik gewoon op ‘bestellen’ en je wordt snel doorgestuurd naar de bestelpagina van deze provider. Completeer het bestelformulier en verstuur de aanvraag. Binnen vijf minuten is de aanvraag verzonden. Veranderen van internetprovider? Doorgaans faciliteert je toekomstige aanbieder van internet het opzeggen van het huidige contract middels de overstapservice.


Voordeel van een Internet Pack (met bellen en telefonie)

Plenty huishoudens kopen het voordelige triple play pakket. Met deze constructie heb jij de beschikking over digitale TV, internet & vast bellen van één aanbieder tegen een vast maandelijks tarief. Hedendaags kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie (ook wel Quad Play). Klik door naar Scarlet internet + tv.

 • Je bent een stuk voordeliger uit
 • Elke maand één factuur
 • 1 vast aanspreekpunt die ondersteuning biedt voor TV + internet
 • Providers bieden vaak gratis diensten als bijv. Korting op de “thuis-factuur”

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Moet ik kiezen voor ADSL, Kabel of Glasvezel?

Dit wordt gebaseerd op de postcodecheck die je al gedaan hebt. Door het invoeren van jouw adresgegevens kom jij erachter welke internetaansluitingen er er allemaal zijn voor jouw huis. Niet elk appartement heeft toegang tot (coax) kabel of glasvezel. Vaak is een ADSL verbinding wel actief (tenzij er reeds glasvezel ligt). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? Dan zijn snelheid van het internet en de maandelijkse kosten aspecten die je met name moet meenemen. Het glasvezel netwerk is snel, maar in de regel betaal je wel wat meer ten opzichte van ADSL/VDSL/Kabel. Voor verbindingen via de coax-kabel kun je kiezen voor Telenet. ADSL is in veel gevallen het minst duur, maar de snelheid van het internet is lager.

Wat is de snelste internet provider in Zwijndrecht?

De snelste verbinding heb je via kabelinternet of de glas. Hiermee lopen de snelheden op tot 1000Mb p/s. Providers als Proximus, Telenet & Scarletinnoveren in rap tempo. In de gemeente Zwijndrecht zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Er zijn regelmatig nieuwe plannen voor de aanleg van glasvezel. De internetsnelheid gaat verder dan providerkeuze. Ook de apparatuur die je gebruikt (netwerk accessoires, netwerkkabels, modem/router) moet je niet onderschatten. De maximale snelheid kan per woningblok en moment veranderen.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

In het geval dat het huidige contract is afgelopen (na 12 maanden)ontstaat de optie tot overstappen. Veranderen naar een internet provider wordt steeds makkelijker gemaakt. Meestal kan je dat online regelen. De erkende providers van ons land (VOO, Dommel, EDPnet, TéléSAT, Orange, Telenet, Scarlet, SFR) verzorgen de administratieve afhandeling. We noemen dit ook wel Easy Switch. Op die manier kom jij niet zonder internet. Waarschijnlijk ontvang je een nieuwe router. Uiteraard ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Actuele storingen juni 2022

Op dit moment is er geen grote storing gesignaleerd. In 2022 is er wel onderhoud aan het glasvezel of ADSL netwerk. Dit resulteert mogelijk in een Proximus / Scarlet storing. Veranderingen aan het kabelnetwerkresulteren dikwijls in een storing bij Telenet. De klantenservice communiceert dit indien nodig. Via de sociale kanalen merk je het snelste of het internet eruit ligt.

Is er in Zwijndrecht traag internet en WiFi?

De uitslag van een speedtest is overal weer anders. Ontzettend veel factoren hebben hun uitwerking op de snelheid. Je kunt denken aan de aansluitingen (kabels) en de plek van de modem en router voor snelle WiFi. Voor een betere verbinding in tuin of garage kun je zo’n handige wifi repeater, booster of een wifi-antenne gebruiken. De trage verbinding kan daarnaast komen door toepassingen op PC of Smartphone of een router die niet ideaal is afgesteld. Een installateur kan op afspraak langskomen, en apparatuur plaatsen voor een snellere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Bekijk de goedkoopste provider in 2070 en stap razendsnel over

Glasvezel vergelijken Zwijndrecht

Glasvezel is een vezel die net zo dun is als een haar die supersnel internet, tv, en radiosignalen kan versturen. Dat betekent enorm snel up- en downloaden tot 750 Mb/s. In een groeiend aantal postcodegebieden bestaat er de optie tot fiber internet naast kabel en ADSL. Ook in de gemeente Zwijndrecht zijn er verschillende initiatieven m.b.t. het verrijken van het glasvezelnetwerk. Voor internet via fiber betaal je eenmalige aansluitingskosten en natuurlijk het maandelijkse tarief. Het glasvezel internet wordt steeds bekender en populairder en het prijsverschil met kabel is nog klein. Packs met glasvezel zien we al terug vanaf €45. Open de postcodecheck, en kom te weten of glasvezel internet in Zwijndrecht actief is op je postcode.

Voordelen Zwijndrecht fiber internet
 • Buitensporig snel internet: snelheden tot wel 1 Gbps
 • Een degelijke verbinding, heel weinig storingen
 • Uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid
 • Uitgebreid aanbod
 • HD beeldkwaliteit op je televisie

united-telecom
 • Bellen zonder zorgen
 • Pakket voor elk budget
 • Combinatie-aanbieding
telesat
 • Gevestigde naam in België
 • Razendsnel internet
 • Transparante maandtarieven
edpnet
 • VDSL XS aasluiting
 • Veel aanbod
 • Scherpe prijzen
dommel
 • Gratis nummerbehoud
 • Meerdere abonnementen
 • Aantrekkelijke maandtarieven
TV-vlaanderen
 • Spotgoedkoop bellen
 • Supersnel vast internet
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
voo
 • Zelf je pakket samenstellen
 • Uitgebreide TV-opties
 • Aantrekkelijke korting
SFR
 • Uitgebreid TV-aanbod
 • Alles-in-1 pakketten
 • Factuurkorting
orange
 • Supersnel 4g internet
 • Pakket voor elk budget
 • Goedkope tarieven


Alle plaatsen in deze gemeente