Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Lille

Moeiteloos en snel alle internetproviders in Lille vergelijken? De verscheidenheid van verschillende internet en tv abonnementen is werkelijk enorm. Je kunt denken aan Telenet tot VOO, je kunt alle kanten op. Internethunter.be helpt met objectief vergelijken. Vergelijk eenvoudigweg alle Belgische operators en ontdek het meest geschikte internetaanbod dat in lijn is met de ingevoerde gegevens. Lekker makkelijk internet, bellen en televisie met het alles-in-1 pakket combineren? Dat behoort tot de opties! Tevens checken jullie via onze vergelijker bruikbare info over onderwerpen als het voordeel van een alles-in-1-pakket en 5 bruikbare bespaartips.
ProvincieAntwerpen
GemeenteLille
Gemiddelde downloadsnelheid32Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid23Mb/s
Gemiddeld verbruik240GB p/maand
Gemiddelde kosten€64,00 p/maand
Populaire aanbiederTelenet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden tegenwoordig steeds meer internet operators in Lille die in totaal weer gigantisch veel interessante en voordelige TV en internet abonnementen in juni 2022 hanteren. De acties van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een Playstation 4 wisselen elkaar snel af. Op welke wijze achterhaal jijmoeiteloos een betaalbaar en betrouwbaar internet + TV pakket? Onze specialisten helpen jou met vergelijken. Vul hierboven de gevraagde gegevens in, vergelijk de verschillende providers en ga simpelweg voor het internet abonnement waar jij het voordeligste bent. Vergeet niet: gewoonlijk is ADSL-internet in Lille het goedkoopste.

5 keer besparen op je TV en Internet pakket
 1. Sluit alle diensten af bij één leverancier. (Check meer info over een Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor e-mail en social media heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Neem geen dure extraatjes zoals o.a. speciale premium kanalen. Deze uitbreidingen verhogen de factuur aanzienlijk.
 4. Sluit een contract zonder TV-abonnement. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (bijv. HBO of Be TV).
 5. Blijf vergelijken. Neem elk jaar de actuele prijzen door en kom er zelf achter of hetzelfde pakket elders goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Lille?

In Lille zijn er behoorlijk veel internet pakketten beschikbaar. Je kunt denken aan Scarlet, Telenet, Proximus of TéléSAT. D.m.v ADSL, de tv-kabel, en mogelijk zelfs glasvezel. Ontdekken welke goedkope abonnementen in Lille voor jou mogelijk zijn? Vul de gevraagde gegevens in, en ontdek alle meest populaire internetproviders in jouw plaats in juni 2022. Relevante aanbieders zijn Telenet, Dommel en Ello Mobile. Internetaanbieders in Lille bieden uitstekende losse internet pakketten, Televisie + internet abonnementen, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. Aparte 4-in-1 pakketten kunnen extra veel voordeel opleveren. In een dergelijk quad play pakket is bellen via mobiele telefoons ook inclusief.
proximus internet

Internet van Proximus

Al geprobeerd? Proximus biedt in Lille internet en TV. Internet via VDSL2 of glasvezel, en 100% installatiegarantie.

 • Proximus Tuttimus
 • Kijk TV wanneer je wil
 • Scherpe maandprijs
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet verkoopt TV, internet + bellen via de traditionele kabel in Lille. Betrouwbaar internet interessante kortingen.

 • Een volle pot mobiele data
 • Yelo Play: overal en altijd TV
 • Pakketkorting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet verkoopt laag geprijsde internet tarieven in Antwerpen voor juni 2022. Zowel via ADSL als VDSL2+.

 • Scarlet Secure PC
 • Televisie live pauzeren
 • Lage tarieven

Actieprijzen internet en televisie in Lille (tarieven juni 2022)

Iedereen wil het weten: wat zijn momenteel de tarieven van internet en TV in Lille? Dit wisselt logischerwijs per klant. De hoogte van de factuur kent z’n oorsprong in aspecten zoals je provider (zoals TV Vlaanderen), netwerk (bijvoorbeeld ADSL), down- en uploadsnelheid (bijv. 120Mb/s), plus eventuele extra’s (zoals. speciale themakanalen). Een goedkoop internet en tv abonnement in Lille sluit je af voor rond de €17,5 tot zo’n €87,50. Doorgaans is een 3-in-1 abonnement de goedkoopste optie. Check ook alles over Telenet aanbiedingen.

Populaire pakketten
 • Orange Voice + Internet + Digitale TV
 • Proximus Favorite 35 + Internet Comfort + Belgacom TV
 • Proximus Happy Time XL + Favorite 55 + Internet Comfort Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Start Pack + Happy Time XL + Smart+ 65
 • VOO DUO toudoo
 • Telenet Business Shake L Internet + TV


internet vergelijken lille

Veranderen naar een andere internetprovider? Dat is zo gepiept!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Providers vergelijken en binnen 5 minuten overstappen

 1. Aan de slag met de postcodecheck

  Zodra jij wil beginnen met internet vergelijken in Lille is het aan te raden om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. Op deze pagina kan jij een postcode en huisnummer combinatie ingeven. Dan zit je midden in de vergelijker. Je ziet hier louter de internet-pakketten van internetproviders die ook echt actief zijn in jouw buurt.

 2. Welk abonnement heb je nodig?

  Nu moet je uitzoeken wat je allemaal wilt afsluiten. Kan jij alles met enkel Internet? Of een combinatie met TV? En wat zijn je wensen m.b.t. vaste telefonie? In het geval je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kan je een stuk beter de diverse abonnement voor internet vergelijken. Verder kan het handig zijn om specifieke zenderpakketten (denk aan TV Oost) te selecteren. Tevens kan je wensen doorgeven m.b.t. add-ons als begin gemist, tv programma’s opnemen, vooruitkijken.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat bovendien essentieel is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dit varieert tussen de 30 mb/s t/m 400 mb/s. Een goed gekozen snelheid kies je op basis van meerdere variabelen. Nemen jullie internet voor de meest basale activiteiten zoals bijv. browsen op het internet, weerbericht bekijken, youtube films kijken, nieuwswebsites lezen? Of kijken jullie ook on-demand TV op RTL Series of Pathé TV? Speel jij in je vrije tijd graag multiplayer games als Counter-Strike: Global Offensive? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Onze provider vergelijker helpt jou graag! Tik op ‘welke snelheid is nodig’? Hier geven wij advies aangaande de maximale snelheid die wij aanraden voor allerlei type gebruikers.

 4. Vergelijken op prijs

  Zodra jij de abonnementstypes en beschikbare snelheid doorgevoerd hebt is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De providers zijn in de regel in een lijst gezet a.d.h.v. kosten per maand. Het pakket met de laagste prijs voert de lijst aan. Een exclusieve promotie is altijd al doorgevoerd in de prijs die je ziet. Sommige providers hanteren een concrete welkomstpremie, en weer andere leveranciers verwerken het eerste half jaar een extra lage prijs.

 5. De overstap maken van provider

  Indien je achterhaalt hebt wie de beste provider van Lille in juni 2022 is, kun je eenvoudig online het abonnement afsluiten. Tik op de blauwe bestelknop en je wordt meteen verwezen naar de aanvraag-pagina. Geef alle persoonlijk gegevens door en maak de aanvraag definitief. Dat is binnen 5 minuten geregeld. Ga je veranderen van leverancier? Dikwijls verzorgt jouw aanstaande aanbieder van internet de opzegging van het contract via de overstapservice.


Het gemak van een Internet Pack (met bellen en TV)

Flink wat consumenten overwegen het speciale triple play pakket. In dit product ontvang je vast bellen, internet & digitale TV van 1 leverancier tegen een vaste maandelijkse prijs. In juni 2022 kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten wat ervoor zorgt dat mobiele diensten ook in de bundel vallen(ook wel Quad Play). Bekijk ook TéléSAT internet & tv.

 • Een interessante pakketkorting
 • Alle kosten worden in één keer gefactureerd.
 • Je communiceert met één bedrijf voor je problemen rondom TV en internet
 • Je hebt recht op interessante extra’s zoals bijvoorbeeld Gratis wifi versterker

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Moet ik gaan voor ADSL, kabel en glasvezel?

Dat heeft alles te maken met de postcodecheck op onze website. Na het invullen van jouw postcode en huisnummer kan jij zien welke mogelijkheden beschikbaar zijn in jouw straat. Niet elk adres kan een pakket selecteren op basis van (coax) kabel en glasvezel. Doorgaans is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel voorhanden (tenzij er reeds glasvezel ligt). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? In dat geval zijn de benodigde snelheid en de tarieven onderdelen die je met name moet meenemen. Glasvezelverbindingen zijn betrouwbaarder, maar standaard is dit ook veel duurder dan in het geval van de kabel of ADSL. Voor internet via de kabel kun je kiezen voor Telenet. ADSL is in veel gevallen het laagst geprijsd, maar hierbij lever je ook flink snelheid in.

Welke provider heeft het snelste internet in Lille?

Het allersnelste internet krijg je via de kabel, of nog beter: glasvezel. Op dit netwerk Up- en download je tot 500 Mb p/s. Internet providers als Scarlet, Telenet & Proximuszijn daar al erg ver mee. In de gemeente Lille is er nog geen 100% dekking. Wel ontstaan er meerdere nieuwe acties voor de uitbreiding van glasvezel. De internetsnelheid is van meer afhankelijk van de provider zelf. Ook de randapparatuur (netwerk accessoires, wifi-repeaters) hebben hier invloed op. De werkelijke snelheid kan per huishouden anders zijn.

Hoe werkt overstappen en opzeggen?

Op het moment dat de vervaldatum van je abonnement is verstreken (na 12 tot 24 maanden) kun je verlengen of overstappen. Veranderen naar een internet provider gaat nu een stuk vlotter dan vroeger. Steeds vaker regel je dit online. De erkende providers van ons land (EDPnet, TV Vlaanderen, Dommel, VOO, Proximus, Telenet, SFR, Scarlet) hebben hier afspraken over gemaakt. We noemen dit ook wel Easy Switch. Zo zit je geen moment zonder internetverbinding. Waarschijnlijk ontvang je een nieuwe router. Wellicht zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Werkzaamheden & storingen juni 2022

Momenteel is er geen sprake van een storing. In de loop van 2022 staan er werkzaamheden aan het netwerk op de planning. Mogelijk mondt dit uit in een storing bij Proximus / Scarlet. Veranderingen aan het kabel netwerkzorgen mogelijk voor een storing bij Telenet. De provider in kwestie stelt je daarvan op de hoogte. Via sociale media ontdek je razendsnel of er problemen zijn met het internet.

Is er in Lille traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Heel veel zaken bepalen de snelheid. Kijk eens naar de capaciteit van de kabels en de plek van de modem en router voor snelle WiFi. Voor een betere verbinding in tuin of garage kan je een wifi repeater of booster of een versterker gebruiken. De trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan software op PC of Smartphone of een router met onjuiste instellingen. Een speciale monteur kan een analyse maken, hij/zij kan mogelijk de internetsnelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Vind de goedkoopste provider in 2275 en stap vandaag nog over

Glasvezel vergelijken Lille

Glasvezel is een dunne, sterke draad van glas,die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Dit houdt in: geweldig hoge internetsnelheden tot maar liefst 1Gb/s. In flink wat plaatsen in België kan je internetten via fiber naast kabel en ADSL. Ook in en rondom Lille zijn er diverse projecten voor de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor abonnementen met fiber gelden aansluitingskosten (eenmalig) en vanzelfsprekend de abonnementskosten. Een contract op ‘glas’ wordt steeds bekender en populairder en het kan prima concurreren met de kabel. Zulke packs vind je al vanaf €30. Doe de postcodecheck, en check of glasvezel internet in Lille tot de mogelijkheid behoort.

Voordelen Lille fiber internet
 • Opmerkelijk snel internet: er zijn al providers met 1000 Mbit per seconde
 • Een zeer betrouwbare verbinding, een heel laag storingspercentage
 • Upload- en downloadsnelheid gelijk bij glasvezel
 • Je hebt veel te kiezen
 • HD beeldkwaliteit op je televisie

united-telecom
 • 100 MB webruimte
 • Verschillende contracten
 • Pakket-aanbieding
telesat
 • Voordelige vaste telefonie
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Lage prijzen
edpnet
 • Online speedtest uitvoeren
 • Verschillende contracten
 • Aantrekkelijke maandtarieven
dommel
 • De snelle internetverbinding
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Hoge korting
TV-vlaanderen
 • Uploadsnelheid tot 40 Mbps
 • Kundige klantenservice
 • Duidelijke prijzen
voo
 • Intuïtieve televisie ervaring
 • Verschillende pakketten
 • Scherpe welkomstkorting
SFR
 • Ruim 130 zenders
 • Alles-in-1 pakketten
 • Hoge korting
orange
 • Gratis bellen met Organge Circle
 • Snel en betrouwbaar
 • Duidelijke maandtarieven


Alle plaatsen in deze gemeente