Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Hoogstraten

Zelf snel de internetproviders in Hoogstraten vergelijken? De mogelijkheden op het gebied van internet en tv contracten lijkt groter dan ooit. Variërend van Proximus t/m TéléSAT, je kunt alle kanten op. Onze vergelijkingstool helpt met het maken van een keuze. Vergelijk zonder moeite de meeste operators en vindt zo het scherpste internet contract dat past bij het door jou geschetste plaatje. Direct tv, bellen en internet binnen het alles in 1 pakket combineren? Ook dit behandelen we uitvoerig. Daarbij vergaar jij op deze pagina handige info over zaken als overstappen van internet aanbieder en de meest gekozen providers.
ProvincieAntwerpen
GemeenteHoogstraten
Gemiddelde downloadsnelheid34,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid25,5Mb/s
Gemiddeld verbruik290GB p/maand
Gemiddelde kosten€48,00 p/maand
Populaire aanbiederTelenet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn op dit moment steeds meer internet operators in Hoogstraten die bij elkaar opgeteld weer tientallen soorten goedkope TV en internet abonnementen in juni 2022 kunnen aansluiten. De maandelijkse aanbiedingen van de goedkoopste provider, en doorgaans ook gratis kadoos als een gratis luchtballonvaart wisselen elkaar in rap tempo af. De vraag is: hoe vind je als consument gelijk zo’n goedkoop en goed TV + internet contract? Onze experts helpen bij het afsluiten van een goed pakket. Vul eenvoudig de privé gegevens in, doorzoek de verschillende providers en ga simpelweg voor het internet + tv pakket die het laagst geprijsd is. Goed om te weten: veelal is ADSL-internet in Hoogstraten het laagste geprijsd.

Bespaar op je TV en Internet kosten met deze tips
 1. Neem alle diensten bij één provider. (Klik door naar het Alles in 1 Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Kies geen onnodig hoge internetsnelheid. Voor de meest basale online activiteiten heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Kies niet altijd voor dure onnodige extra’s zoals onder andere filmpakketten. Dergelijke extra’s kunnen de factuur flink verhogen.
 4. Stop met een vast TV-abonnement. Steeds meer content is online beschikbaar (bijv. Be TV of Netflix).
 5. Ga jaarlijks vergelijken. Vergelijk de tarieven elke 12 maanden opnieuw en check of het nog goedkoper kan.

Welke internetproviders zijn er in Hoogstraten?

In Hoogstraten zijn velerlei internet pakketten beschikbaar. Bijvoorbeeld Scarlet, Proximus, Telenet of TV Vlaanderen. Door ADSL, de traditionele kabel, en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Benieuwd welke goedkope abonnementen in Hoogstraten mogelijk zijn? Vul de gevraagde gegevens in, en vergelijk online de huidige internetproviders in jouw postcodegebied in juni 2022. Populaire aanbieders zijn Proximus, Dommel of Ello Mobile. Internetaanbieders in Hoogstraten hanteren degelijke losse internet contracten, Televisie + Internet pakketten, maar ook 3-in-1 pakketten. Aparte 4-in-1 pakketten worden ook steeds meer verkocht. In zo’n quad-play pakket wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Je kent het vast: Proximus levert in Hoogstraten internet en TV. VDSL2, glasvezel tot 500 mbit, vaak als beste getest.

 • Tot 100 Mbit/s
 • Uitgebreide Film-catalogus
 • Transparante maandtarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet voorziet in internet, Bellen en TV door coax te gebruiken in Hoogstraten. Prima voorwaarden, interessante kortingen.

 • Goedkoop bellen in binnnen- en buitenland
 • TV los of in pakket nemen
 • Overstapkorting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet werkt voor snelle internet tarieven in Antwerpen voor juni 2022. Van 30 Mbit/s tot wel 50 Mbit/s.

 • Scarlet Trio, extra scherp geprijsd
 • TV replay vanaf €3,00 per maand
 • Scherpe maandtarieven

Actuele prijzen televisie & internet in Hoogstraten (tarieven juni 2022)

Iedereen wil het weten: wat zijn vandaag de dag de tarieven van een internet en tv abonnement in Hoogstraten? Het verandert gewoonlijk per gebruiker. De prijs per maand wordt gevormd door elementen als je provider (bijv. Dommel), levering (bijv. coax-kabel), maximale internetsnelheid (bijv. 85Mb/s), en overige opties (sportkanalen). Een goedkoop TV en internet pakket in Hoogstraten is beschikbaar vanaf €25 tot en met €57,50. Normaal is een 3 in 1 abonnement de voordeligste optie. Bekijk ook Proximus promoties.

Populaire pakketten
 • Billi Simpleplay + Televisie + Crazy Call Large Advantage
 • Proximus Generation XL 35 + Internet Comfort + Belgacom TV
 • Proximus Happy Time XL + Generation XL 35 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Comfort Pack + TV + Easy+ 25
 • Telenet FreePhone Digipack
 • Proximus Office&Go Maxi + TV + Bizz Smart XL 60


internet vergelijken hoogstraten

Veranderen van internetprovider? Dat gaat als volgt!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Aan de slag met de postcodecheck

  Op het moment dat je begint met internet vergelijken in Hoogstraten is het goed om gelijk de postcodecheck uit te voeren. Via internethunter.be kan jij een postcode en huisnummer combinatie ingeven. Daaropvolgend sturen we je door naar de internet + TV vergelijker. Je checkt in de tool exclusief de contracten van internet-providers die actief zijn in jouw wijk.

 2. Een type abonnement selecteren

  Allereerst kan je aanvinken wat je precies wilt afsluiten. Uitsluitend internet? Of een deal inclusief TV? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? Als je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kan je een stuk beter internet pakketten vergelijken met elkaar. Verder kan het relevant zijn om concrete zenders (denk aan TVL) erbij te nemen. Eveneens kun jij jouw pakket nog persoonlijker maken met diensten als uitzending gemist, on demand films kijken, tv programma’s opnemen.

 3. Een internetsnelheid kiezen

  Wat bovendien een belangrijk onderdeel is: hoe snel wil ik dat het internet is? Dat schommelt tussen de 15 mb/s tot wel 400 mb/s. De ideale snelheid is afhankelijk van verschillende zaken. Passen jullie internet toe voor dagelijkse dingen als zoals bijv. mail checken, nieuwswebsites lezen, weerbericht bekijken, youtube films kijken? Kijk je veel video-content via bijv. VRT Net of Be TV? Ben je een fervent speler van online multiplayer games als DayZ? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Onze vergelijker biedt ondersteuning! Selecteer de optie ‘welke snelheid is nodig’? Hier vertellen wij meer aangaande de mogelijke snelheid die wij adviseren voor de diverse type huishoudens.

 4. Tarieven internet abonnementen vergelijken

  Wanneer jij de gewenste diensten en een bepaalde internetsnelheid kenbaar gemaakt hebt begin je met tarieven vergelijken. De bedrijven zijn normaal gesproken gerankt op prijs per maand. De voordeligste aanbieder zie je als eerste. Een promotie is verrekend in de maandtarieven. Verschillende partijen hanteren een concrete welkomstpremie, andere aanbieders verstrekken bijv. het eerst halve jaar een speciaal actietarief.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  Op het moment dat je achterhaalt hebt wie de beste provider van Hoogstraten in juni 2022 is, kan je het abonnement afsluiten. Klik op ‘bekijk’, en je wordt snel doorgestuurd naar de pagina waar je kunt afsluiten. Voer alle velden in en maak de aanvraag definitief. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Meteen veranderen van internet provider? Veelal faciliteert de nieuwe aanbieder dat alles netjes wordt opgezegd via de overstapservice.


Het gemak van een Internet Pack (plus tv en vaste telefonie)

Plenty families neigen naar het overzichtelijke triple play pakket. In dit product krijg je internet, vast bellen & digitale TV van één dienstverlener tegen een vast maandelijks tarief. Op dit ogenblik heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten wat inhoudt dat ook mobiele telefonie in het pakket zit(ook wel Quad Play). Lees verder over SFR opzeggen.

 • Minder betalen voor internet, tv en bellen
 • Alle kosten worden in één keer gefactureerd.
 • Slechts 1 serviceprovider die je helpt bij je internet en televisie
 • Je hebt recht op interessante extra’s als bijv. Voordeel bij Fox Sports

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over jouw internet, tv en bellen abonnement

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Hiervoor neem je als eerst de uitslag van de postcodecheck. Na het invullen van jouw postcode en huisnummer kun jij bekijken de verschillende types internet die mogelijk zijn in jouw postcodegebied. Niet elk adres kan zomaar overstappen op glasvezel en (coax) kabel. Normaal is de traditionele ADSL wel ter beschikking (of er moet al glasvezel liggen). Kan op jouw adres alles? Hierbij zijn snelheid van het internet en de hoogte van de kosten factoren die het meest relevant zijn. Glasvezel is het snelst mogelijke internet, maar normaal gesproken ook wat kostbaarder ten opzichte van kabel of adsl. Op het moment dat je gaat voor kabel kun je kiezen voor Telenet. ADSL is meestal de goedkoopste mogelijkheid, maar de snelheden zijn beperkt.

Wat is de snelste internet provider in Hoogstraten?

Het allersnelste internet heb je via kabel of glasvezel. Hiermee kan je up/downloaden tot wel 0.5Gb/s. Leveranciers als Telenet, Proximus en Scarletzijn hier druk mee bezig. In de gemeente Hoogstraten is er nog geen 100% dekking. Er zijn veel nieuwe plannen om meer huishoudens aan te sluiten op glasvezel. De maximum snelheid wordt niet alleen bepaald door de provider. Ook de hardware (modem/router, netwerkkabels) is van belang. De minimum snelheid kan per situatie en moment veranderen.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

Zodra het huidige contract is afgelopen (binnen 1 maand) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Veranderen van internetprovider wordt steeds eenvoudiger. Meestal fiks je dat helemaal zelf. De grote providers (Dommel, VOO, TéléSAT, TV Vlaanderen, Scarlet, SFR, Telenet, Orange) hebben hier afspraken over gemaakt. Vaak hebben we het over Easy Switch. Geen administratieve rompslomp meer. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Misschien is er ook een monteur beschikbaar.

Actuele storingen juni 2022

Op dit moment is er geen grote storing gesignaleerd. In heel 2022 zijn er verschillende geplande werkzaamheden. Mogelijk mondt dit uit in een storing bij Proximus / Scarlet. Upgrades van het coax kabelnetwerk betekenen vaker een storing bij Telenet. De betreffende provider stelt je daarvan op de hoogte. Via FB of Twitter wordt jij de hele dag geïnformeerd dat er wellicht onderhoud wordt gepleegd.

Is er in Hoogstraten traag internet en WiFi?

De uitslag van een speedtest is overal weer anders. Verscheidene onderdelen hebben impact op de snelheid. Neem bijvoorbeeld de aansluitingen (kabels) en waar in huis jij routers en modems plaatst voor goede WiFi. Voor stabieler internet in de garage/zolder/tuin kun je zo’n handige wifi repeater, booster of een speciale adapter gebruiken. Een trage verbinding kan komen door verkeerde applicaties op laptops of telefoons of een router die verkeerd staat ingesteld. Een speciale installateur kan een analyse maken, en met apparatuur of instellingen de verbinding verbeteren.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Bekijk de goedkoopste provider in 2320 en stap eenvoudig online over

Glasvezel vergelijken Hoogstraten

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas die heel snel en betrouwbaar informatie kan verzenden. Op die manier bereik je een ontzettend hoge internetsnelheid, tot wel 1000 Mb/s. In veel postcodegebieden heb je de mogelijkheid tot aansluiting op fiber of kiezen voor traditioneel ADSL (of coax). Ook in de omgeving Hoogstraten zijn er meerdere projecten met betrekking tot nieuwe netwerken van glasvezel internet. Voor fiber gelden aansluitingskosten (eenmalig) en een vast bedrag per maand. “Glas” wint flink aan populariteit en is niet veel duurder dan de kabel. Deze speciale packs kan je al nemen vanaf €35. Open de postcodecheck, en vind uit of glasvezel internet in Hoogstraten af te sluiten is.

Voordelen Hoogstraten fiber internet
 • Verbijsterend snel internet: er zijn al providers met 1000 Mbit/s
 • Een degelijke verbinding, weinig problemen
 • Downloaden en uploaden met dezelfde hoge snelheden
 • Je hebt veel te kiezen
 • Maximale kwaliteit voor je TV

united-telecom
 • Onbeperkt downloaden
 • Voor elke portemonnee
 • Goedkope maandprijs
telesat
 • Via sateliet tv kijken
 • Ook 4-in-1
 • Altijd aanbiedingen
edpnet
 • Gratis nummerbehoud
 • Pakket voor elk budget
 • Korting bij 1 jaar
dommel
 • Met optioneel speedpack
 • Moeiteloos overstappen
 • Lage maandprijs
TV-vlaanderen
 • Uitgebreid zenderaanbod
 • Handige monteursdienst
 • Pakket-voordeel
voo
 • Optionele Extra Ciné-Séries
 • Gratis Wifi-modem
 • Transparante prijzen
SFR
 • Geniet van de beste TV
 • Betrouwbaar netwerk
 • Altijd aanbiedingen
orange
 • Beste van internationale sport
 • Zelf pakket samenstellen
 • Aantrekkelijke maandtarieven


Alle plaatsen in deze gemeente