Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Malle

Makkelijk en snel internetproviders in Malle vergelijken? De keuze op het gebied van aanbieders van internet en tv is erg groot. Dit loopt van Proximus tot aan EDPnet, de keuze is enorm. Onze vergelijkingstool helpt met het maken van een keuze. Vergelijk simpel de meeste operators en bekijk het aantrekkelijkste internet abonnement dat past bij het door jou geschetste plaatje. Vandaag nog bellen, internet en tv binnen een alles-in-1 pakket integreren? Je leest er alles over op onze website. Ook bekijken jullie op deze website nuttige informatie informatie over thema’s als digitale televisie of de meest gekozen providers.
ProvincieAntwerpen
GemeenteMalle
Gemiddelde downloadsnelheid38,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid16Mb/s
Gemiddeld verbruik275GB p/maand
Gemiddelde kosten€56,00 p/maand
Populaire aanbiederBelgian Telecom
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden vandaag de dag best veel internet operators in Malle die tezamen weer honderden verschillende goede en betaalbare TV en internet abonnementen in juni 2023 bieden. De speciale korting van de goedkoopste provider, en doorgaans ook gratis kadoos als tickets voor de dierentuin zijn per week weer anders. Op basis waarvan check je nu zo’n voordig en actueel TV + internet abonnement? Onze specialisten helpen je dit te realiseren. Voer snel je persoonlijke gegevens in, bekijk de verschillende providers en kies voor het internet + tv pakket waar jij het voordeligste bent. Advies: doorgaans is ADSL-internet in Malle het goedkoopste.

5 internet en TV bespaartips
 1. Combineer meerdere diensten bij één provider. (Check meer info over een Alles in 1 Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor standaard gebruik is een snelheid van 200 Mb/s weggegooid geld.
 3. Neem niet alle dure add-ons als bijvoorbeeld extra betaalde kanalen. Deze uitbreidingen maken het internetpakket onnodig duur.
 4. Beperk je reguliere TV-abonnement. Via internet kun je bijna alles kijken (neem bijv. Be TV of Youtube).
 5. Stop niet met vergelijken. Houdt jaarlijks grip op de prijsontwikkelingen en bekijk zelf of je nog meer kunt besparen.

Welke internetproviders zijn er in Malle?

In Malle zijn meerdere internet pakketten beschikbaar. Je kunt denken aan Scarlet, Telenet, Proximus of EDPnet. Via ADSL (het telefoonnetwerk), de televisiekabel, en ook glasvezel staat hier niet stil. Onderzoeken welke goedkope abonnementen in Malle je kunt kiezen? Vul jouw postcode in, en ontdek alle aanwezige internetproviders in jouw postcodegebied in juni 2023. Veel gekozen internetproviders zijn Scarlet, Dommel en Ello Mobile. Internetaanbieders in Malle hanteren aantrekkelijke pakketten met alleen internet, Internet + TV contracten, en natuurlijk 3-in-1 pakketten. Bepaalde 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. Middels quad play constructies is ook de bundel voor mobiele telefonie samengevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Al geprobeerd? Proximus biedt in Malle internet en TV. Zowel via Glasvezel als VDSL2, en goedkoop vast bellen.

 • Veilig internetten
 • TV pauzeren en herbekijken
 • Goedkope maandtarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet werkt voor TV, internet + bellen door de kabel (coax) in Malle. Goede snelheden, met een lage instapprijs.

 • Interessante packs voor elke situatie
 • Overal in de EU tv kijken
 • Combinatiekorting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet levert betrouwbare internet tarieven in Antwerpen voor juni 2023. Tot 50 Mbit/s met VDSL+.

 • TV, internet en bellen in 1 pakket
 • Programma’s opnemen en terugkijken
 • Scherpe maandprijs

Actieprijzen internet + TV in Malle (tarieven juni 2023)

Een veelgestelde vraag: wat zijn momenteel de tarieven van een tv en internet pakket in Malle? Dit verschilt normaliter per huishouden. De prijs per maand komt tot stand door o.a. de active provider (bijv. SFR), internet type (bijv. coax-kabel), gewenste snelheid (bijv. 35Mb/s), en extra’s (bijv. speciale zenders). Een goedkoop internet en TV pakket in Malle kun je afsluiten vanaf €30 tot en met €70. Veelal is het alles in 1 pakket het aantrekkelijkst. Actueel: Proximus prijzen.

Populaire pakketten
 • Orange Panter Unlimited + Voice + Internet
 • Proximus No Limit National Anytime + Favorite 55 + Internet Favorite + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Internet Comfort Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Start Pack + Smart+ 45
 • Telenet Comfort Digipack FreePhone
 • Telenet FLUO + Kong


internet vergelijken malle

Veranderen van TV en internet provider? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Doe de postcodecheck

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Malle is het essentieel om gelijk de postcodecheck uit te voeren. Hierboven kan jij een postcode en huisnummer combinatie ingeven. Aansluitend kom je terecht in de snelste internetvergelijker. Je bekijkt op deze plek alleen maar de abonnementen en providers die beschikbaar zijn in jouw wijk.

 2. Benodigde diensten selecteren

  Om te beginnen dien je te selecteren wat je precies nodig hebt. Wil je enkel internet? Wil je ook TV kunnen kijken? En ben je van plan om vast te bellen? Wanneer je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kun jij zonder moeite de verschillende internet abonnementen vergelijken. Daarbij kan het handig zijn om concrete zenders (dat kan zijn La Trois) aan te klikken. Bovendien kan je kiezen voor uitbreidingen als extra zenderpakketten, vooruitkijken, live pauzeren.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Wat daarna een belangrijk onderdeel is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dat wisselt tussen de 45 mb/s tot soms 150 mb/s. Wat een goede snelheid is, kies je op basis van diverse factoren. Nemen jullie internet voor de basisactiviteiten zoals bijvoorbeeld youtube films kijken, nieuwswebsites lezen, browsen op het internet, mail checken? Ben je een intensieve gebruiker van diensten als RTL Series of Netflix? Speel jij in je vrije tijd graag online multiplayer games als Team Fortress 2? Heb je een groot of klein huishouden? Down/upload je regelmatig grote bestanden? Onze internetvergelijker geeft advies! Klik op de optie ‘advies snelheid berekenen’? Dan kun je info bekijken betreffende de perfecte snelheid die matcht bij verschillende gebruikerstypes.

 4. Tarieven vergelijken

  In het geval je het type abonnement en de internetsnelheid ingevuld hebt is het voor jou eenvoudiger om tarieven te vergelijken. De aanbieders zijn altijd gerankt op maandelijkse kosten. Het goedkoopste abonnement zie je als eerste. De eventuele promotie wordt verwerkt in het maandbedrag. Bijna alle partijen bieden initieel een eenmalige kortingen, anderen bieden de eerste maanden van het contract een factuur voordeel van €5.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  Indien je hebt ontdekt wie de beste provider van Malle in juni 2023 is, kun je eenvoudig online het abonnement afsluiten. Klik op ‘bekijk’, en je komt meteen terecht op de website van de aanbieder. Geef alle persoonlijk gegevens door en rond de aanvraag af. Vaak binnen 5 minuten afgehandeld. Wil je veranderen van provider? Doorgaans verzorgt jouw aankomende internetprovider dat jouw huidige contract wordt opgezegd met de overstapservice.


De voordelen van een Internet Pack (inclusief TV en bellen)

Meer en meer consumenten overwegen het handige triple play abonnement. Met deze constructie ontvang jij digitale TV, vast bellen & internet van één dienstverlener voor een vast bedrag in de maand. Tegenwoordig heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten inclusief een mobiele telefonie abonnement(ook wel Quad Play). Bezoek de pagina: SFR thuisinternet.

 • Hoe meer diensten je afneemt des te hoger de korting
 • Maandelijks één factuur met daarop alle kosten
 • Een aanspreekpunt voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s zoals bijv. Gratis toegang tot WifiSports

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Hiervoor neem je als eerst de internet postcodecheck. Na het invullen van de adresgegevens kun jij bekijken welke type verbindingen beschikbaar zijn voor jouw huis. Niet ieder huishouden kan abonnementen kiezen op basis van glasvezel en kabelinternet. Doorgaans is een ADSL verbinding wel gewoon actief (tenzij er reeds glasvezel ligt). Heb jij meerdere mogelijkheden? In dit scenario zijn de benodigde snelheid en de kosten onderdelen die vooral belangrijk zijn. Een contract op glasvezel is stabieler, maar in de regel ook iets duurder in vergelijking met ADSL of (coax) kabel. Op het moment dat je gaat voor kabel is een veel gekozen speler Telenet. ADSL is in veel gevallen de goedkoopste mogelijkheid, maar de internetsnelheden vallen soms tegen.

Wat is de snelste internet provider in Malle?

De hoogste internetsnelheid ontvang je via Telet (kabel) of glasvezel. Daarmee download je met wel 1000Mb. Aanbieders als Scarlet, Telenet en Proximusontwikkelen deze netwerken. In de gemeente Malle kan je nog niet overal glasvezel of kabel krijgen. Er ontstaan meer en meer nieuwe plannen om meer huishoudens aan te sluiten op glasvezel. De snelheid kent meer oorzaken dan de provider. Ook de gebruikte apparatuur (netwerk accessoires, netwerkkabels, wifi-repeaters) speelt een belangrijke rol. De actuele snelheid kan per buurt anders zijn.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

Zodra het huidige contract is afgelopen (na 12 maanden)heb jij de optie voor overstappen. Veranderen van provider wordt steeds makkelijker gemaakt. Meestal handel je dat zelf online af. De grootste providers van België (EDPnet, TéléSAT, VOO, TV Vlaanderen, SFR, Telenet, Scarlet, Proximus) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. Dit staat bekend als Easy Switch. Het grootste gemak is dat de providers zelf bijna alles regelen. Wel krijg je een nieuwe router of modem. Doorgaans is er ook een monteur beschikbaar.

Veel voorkomende storingen juni 2023

Vandaag hebben we niet te maken met een storing. In 2023 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Mogelijk mondt dit uit in storingen bij Proximus / Scarlet. Uitbreidingen aan het kabelnetwerkzorgen mogelijk voor Telenet storingen. Jouw provider kan je hier meer over vertellen. Via Facebook en Twitter kom je er heel snel achter dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Is er in Malle traag internet en WiFi?

De uitslag van een speedtest is overal weer anders. Veel factoren beïnvloeden de snelheid. Relevante factoren zijn: de kwaliteit van de kabels en de plek waar de modem staat voor goede WiFi. Voor betrouwbare verbindingen in tuin of garage kun je een Wifi repeater/booster, of een 4G verbinding gebruiken. De trage verbinding kan daarnaast komen door programma’s op laptops of telefoons of foute router-instellingen. Een professionele installateur kan eventueel worden ingevlogen, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Bekijk de goedkoopste provider in 2390 en regel jouw overstap binnen 5 minuten

Glasvezel vergelijken Malle

Glasvezel is een haardunne vezel die informatie met de snelheid van het licht verstuurt. Concluderend: de allerhoogste downloadsnelheden tot maar liefst 1Gb/s. In een toenemend aantal plaatsen in België kan je kiezen voor fiber internet als alternatief van ADSL/VDSL. Ook in de omgeving Malle zijn er meerdere ontwikkelingen met betrekking tot de aanleg van nieuwe glasvezelverbindingen. Voor internetten via fiber wordt je belast met eenmalige aansluitingskosten en maandelijkse abonnementskosten. “Glas” wordt steeds bekender en populairder en het prijsverschil met kabel is nog klein. Packs als deze kan je al afsluiten vanaf €32,5. Start onze postcodecheck, en kom erachter of glasvezel internet in Malle tot de mogelijkheid behoort.

Voordelen Malle fiber internet
 • Bizar snel internet: tegenwoordig tot wel 1000 Mbit/s
 • Zeer stabiel internet, altijd actief
 • Even snel up- als downloaden
 • Veel keuze in aanbieders
 • HD beeldkwaliteit op je televisie

united-telecom
 • 100 MB webruimte
 • Inclusief alle apparatuur
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
telesat
 • Compleet pakket voor vaste prijs
 • Verschillende contracten
 • Combinatie-voordeel
edpnet
 • Telefonie is inbegrepen
 • Gemakkelijk ozeggen
 • Duidelijke tarieven
dommel
 • De snelle internetverbinding
 • Betaalbaar en snel
 • Lage maandtarieven
TV-vlaanderen
 • Uitgebreid zenderaanbod
 • Supersnel vast internet
 • Aantrekkelijke korting
voo
 • Tal van opties
 • Supergoedkoop bellen
 • Maandelijks aanbiedingen
SFR
 • 50 – 200 Mbps snelheid
 • Vast bellen + TV
 • Combinatie-voordeel
orange
 • Flybox met 150 GB data
 • Vaste lage prijs
 • Pakket-voordeel


Alle plaatsen in deze gemeente