Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Ravels

Probleemloos en snel alle internetproviders in Ravels vergelijken? De hoeveelheid aanbieders van internet en tv is bijzonder groot. Van Orange tot aan VOO, je kunt alle kanten op. Onze vergelijker helpt met objectief vergelijken. Vergelijk moeiteloos alle grote operators en check het meest geschikte internet contract dat matcht met jouw eisenpakket. Direct bellen, televisie en internet in het alles in 1 pakket afsluiten? Dat is ook een optie! Daarbij bekijk je via onze vergelijker nuttige informatie informatie over thema’s als de overstapservice en hoe je het beste kunt vergelijken.
ProvincieAntwerpen
GemeenteRavels
Gemiddelde downloadsnelheid37,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid15Mb/s
Gemiddeld verbruik255GB p/maand
Gemiddelde kosten€54,00 p/maand
Populaire aanbiederTelenet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit moment steeds meer internet operators in Ravels die samen weer de wereld aan kwalitatieve en goedkope TV en internet abonnementen in juni 2022 hanteren. De diverse aanbiedingen van de de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals een cadeaubon wisselen iedere maand weer enorm. Op welke wijze achterhaal jijzelf een goedkoop en innovatief contract voor TV + internet? Onze internet-experts helpen jou met het vinden van een geschikte provider. Vul gelijk je persoonlijke gegevens in, bekijk de mogelijke providers en kies voor het contract met de laagste tarieven. Onthoud: doorgaans is ADSL-internet in Ravels voordeliger dan kabel of glasvezel.

Vijf handige bespaartips voor TV en Internet
 1. Neem alle diensten bij één provider. (Lees direct verder over het Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Neem niet onnodig een XL pakket. Voor de basisactiviteiten is een pakket van 200 Mb/s onnodig.
 3. Neem geen dure add-ons zoals zenderpakketten. Dergelijke extra’s kosten je vaak erg veel geld.
 4. Schrap jouw TV-abonnement. On-demand is er veel aanbod (populair zijn o.a. Be TV of Netflix).
 5. Blijf vergelijken. Houdt jaarlijks grip op de prijsontwikkelingen en achterhaal zo of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Ravels?

In Ravels zijn verscheidene internet pakketten aanwezig. Je kunt denken aan Scarlet, Telenet, Proximus of Orange. Via een ADSL lijn, de standaard kabel, en misschien zelfs glasvezel. Weten welke goedkope abonnementen in Ravels in deze plaats actief zijn? Geef je prive gegeven in, en vergelijk gemakkelijk de beste of goedkoopste internetproviders in jouw wijk in juni 2022. Erkende internet providers zijn Proximus, SFR en Billi. Internetaanbieders in Ravels verstrekken uitstekende losse pakketten voor internet, Internet + Televisie contracten, en vanzelfsprekend 3-in-1 pakketten met bellen. Speciale 4-in-1 pakketten worden sinds korte tijd meer aangeboden. Aan de hand van een quad play abonnement voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
proximus internet

Internet van Proximus

Populair: Proximus biedt in Ravels internet en TV. Een stabiele internetverbinding (VDSL2), via een betrouwbaar netwerk.

 • Tot 100 Mbps snelheid
 • TV Replay: 36 uur herbekijken
 • Goedkope tarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet levert vaste telefonie, internet en TV via de televisiekabel in Ravels. Onbeperkt surfen, aantrekkelijk geprijsd.

 • Combineren met mobiele diensten
 • Groots aanbod films en series
 • Goede welkomstkorting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet voorziet in aantrekkelijke internet tarieven in Antwerpen voor juni 2022. Tot 50 Mbit/s met VDSL+.

 • Het goedkoopste aanbod
 • TV-programma’s herbekijken
 • Transparante prijzen

Huidige prijzen internet en televisie in Ravels (tarieven juni 2022)

Voor iedereen relevant: wat zijn momenteel de tarieven van een tv en internet pakket in Ravels? Het varieert normaliter per geval. De factuur komt tot stand door elementen als je internetaanbieder (zoals SFR), type internet (bijv. glas), up/downloadsnelheid (bijv. 50Mb/s), plus eventuele extra’s (o.a. uitgebreide interactieve TV). Een goedkoop internet en TV pakket in Ravels is er al voor €20 tot contracten van €85. Normaliter is een 3-in-1 abonnement de goedkoopste optie. Check ook alles over VOO promoties.

Populaire pakketten
 • Proximus Pack Smile Together 35 + Internet Intense + TV Comfort
 • Proximus No Limit National Anytime + Favorite 35 + Internet Favorite Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Happy Time XL + Easy 15 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Start Pack + Happy Time XL + TV + Easy+ 25
 • VOO DUO toudoo
 • Telenet FLUO home + King Business


internet vergelijken ravels

Veranderen van internetprovider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Providers vergelijken en binnen 5 minuten overstappen

 1. Voer een postcodecheck uit

  Op het moment dat je begint met internet vergelijken in Ravels is het slim eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Aan het begin van de pagina vul je gewoon jouw postcode en huisnummer in. Hierna kom je terecht in de snelste internetvergelijker. Je vindt op deze plek uitsluitend de pakketten en providers die daadwerkelijk kunnen aansluiten op jouw postcode.

 2. Een abonnement kiezen

  Om te beginnen kan jij een selectie maken uit welke services je wilt inkopen. Alleen internet? Wil je ook TV kunnen kijken? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Wanneer je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kun jij gemakkelijker alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Tevens heb je de mogelijkheid om extra zenderaanbod (bijv. La Une) uit te kiezen. Daarnaast kan jij jouw pakket nog persoonlijker maken met add-ons als on demand films kijken, live pauzeren, uitzending gemist.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Het tweede aspect wat cruciaal is: welke snelheid wil je inkopen? Dat loopt van 10 mb/s tot soms 300 mb/s. Wat een goede snelheid is, kies je op basis van verschillende onderdelen. Willen jullie internet alleen gebruiken voor het basisgebruik zoals filmpjes kijken, surfen op het internet, e-mailen, het nieuws lezen? Maak je gebruik van streamingdiensten als RTL Series of Pathé TV? Spelen huisgenoten multiplayer games als System Shock 2? Zijn jullie met 2 personen of meer? Download je met regelmaat grote bestanden? Onze vergelijker biedt hiervoor uitkomst. Klik op de optie ‘welke snelheid kiezen’? Daar tref je hulp inzake de perfecte snelheid die goed is voor uiteenlopende situaties.

 4. Tarieven internet abonnementen vergelijken

  Zodra jij het type pakket en beschikbare snelheid gekozen hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De internet-bedrijven zijn normaliter gerangschikt op kosten per maand. De voordeligste internet provider vind je bovenaan. Een speciale promotie is reeds verwerkt in het totaalbedrag. Sommige internet providers werken met een eenmalige korting, anderen bereken bijvoorbeeld de eerste maanden extra korting op de factuur.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  Als je achterhaalt hebt wie de beste provider van Ravels in juni 2022 is, kan je het pakket zelf online afsluiten. Klik op de bestelknop en je wordt snel doorgestuurd naar de afsluitpagina van de leverancier. Vul de gevraagde gegevens in en dien jouw aanvraag in. Dit kost minder dan 5 minuten. Meteen veranderen van internet provider? Dikwijls verzorgt je nieuwe internetprovider dat jouw huidige contract wordt opgezegd door middel van de overstapservice.


Het gemak van een Internet Pack (plus tv en vaste telefonie)

Steeds meer mensen willen het voordelige triple play pakket. In dit pakket heb je vast bellen, internet & digitale TV van 1 partij tegen een vast maandelijks tarief. Vandaag de dag kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten waar mobiele telefonie is inbegrepen(ook wel Quad Play). Check ook alles over Proximus thuisinternet.

 • Hoe meer diensten je afneemt des te hoger de korting
 • Maandelijks 1 factuur
 • Een aanspreekpunt die je helpt bij je internet en televisie
 • Je ontvangt gratis extra’s als o.a. Gratis betaalde zenders

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over jouw internet, tv en bellen abonnement

Moet ik gaan voor ADSL, kabel en glasvezel?

Hiervoor neem je als eerst de postcodecheck die je al gedaan hebt. Via de adresgegevens kun je bekijken welke soorten verbindingen actief zijn voor jouw situatie. Niet iedereen heeft de beschikking over (coax) kabel & glasvezel. Normaal is ADSL (via de telefoonlijn) wel voorhanden (als er nog geen glasvezel ligt). Heb jij meerdere mogelijkheden? In dat geval zijn minimale internet snelheid en de prijzen aspecten die vooral belangrijk zijn. Glasvezelverbindingen zijn betrouwbaarder, maar in de regel betaal je wel wat meer ten opzichte van ADSL en de kabel. Wanneer je kiest voor de kabel is Telenet een interessante optie. ADSL is in veel gevallen het goedkoopste, maar de snelheid van het internet is lager.

Wat is het snelste internet in Ravels?

Het allersnelste internet is beschikbaar via een kabelaar of via glasvezel. Zo Up- en download je tot 1000Mb p/s. Leveranciers als Telenet, Scarlet & Proximuszijn hier druk mee bezig. In de gemeente Ravels is nog lang niet elk huishouden aangesloten op glas. Wel zijn er meerdere initiatieven om de glasvezel-adoptie te versnellen. De snelheid die je behaalt wordt niet alleen bepaald door de provider. Gebruik van apparatuur (routers, data-kabels, wifi-versterkers) heeft hierop een effect. De werkelijke snelheid kan per situatie zeer uiteenlopen.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

Wanneer de vervaldatum van je abonnement is verstreken (meestal na 1 jaar) kun je verlengen of overstappen. Veranderen naar een internet provider stelt eigenlijk niet veel meer voor. In de regel kan dit zonder tussenkomst van de klantenservice. De grote providers (TV Vlaanderen, EDPnet, VOO, TéléSAT, Telenet, Proximus, Orange, Scarlet) verzorgen de administratieve afhandeling. Misschien ken je het wel als Easy Switch. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. Bij veel providers krijg je wel een nieuwe modem. Wellicht ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Reparaties & storingen juni 2022

Op dit moment is er geen sprake van een storing. Tijdens sommige periodes in 2022 zijn er verschillende geplande werkzaamheden. Mogelijk mondt dit uit in storingen bij Proximus / Scarlet. Veranderingen aan het coax kabel netwerk zorgen mogelijk voor een storing bij Telenet. De dienstverlener ligt dit vaak per mail kort toe. Via FB of Twitter merk je het snelste dat er wellicht onderhoud wordt gepleegd.

Heeft Ravels traag internet en WiFi?

De uitslag van een speedtest is overal weer anders. Heel veel dingen beïnvloeden de internetsnelheid. Jij hebt zelf invloed op de kwaliteit van de kabels en de locatie van je router + modem voor goede WiFi. Voor een goede verbinding in jouw hele woning (inclusief zolder en tuin) kun je een speciale wifi booster/repeater of een wifi-antenne gebruiken. Een trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan applicaties op je PC, tablet of telefoon of verkeerde modem-instellingen. Een adviseur kan eventueel worden ingevlogen, en analyseren waar de problemen liggen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Check de goedkoopste provider in 2380 en maak de overstap nog vandaag

Glasvezel vergelijken Ravels

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas die informatie met de snelheid van het licht verstuurt. Dat betekent een enorm hoge snelheid tot 750 Mb per seconde. In veel omgevingen zien we de optie van fiber of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook in de streek van Ravels zijn er interessante plannen met betrekking tot nieuwe netwerken van glasvezel internet. Voor abonnementen met fiber heb je te maken met aansluitingskosten en natuurlijk de kosten van het pakket. Het fenomeen glasvezel wordt steeds goedkoper, en prijzen/tarieven steeds aantrekkelijker. Packs met glasvezel kan je al nemen vanaf €45. Open de postcodecheck, en check of glasvezel internet in Ravels beschikbaar is op jouw adres.

Voordelen Ravels fiber internet
 • Wonderlijk snel internet: snelheden tot wel 1 gigabit per seconde
 • Altijd een stabiele eigen verbinding, heel weinig storingen
 • Upload- en downloadsnelheid gelijk bij glasvezel
 • Veel keuze in aanbieders
 • HD beeldkwaliteit op je televisie

united-telecom
 • 100 MB webruimte
 • Verschillende contracten
 • Combinatie-aanbieding
telesat
 • Vriendelijke klantenservice
 • Kundige klantenservice
 • Overstapbonus
edpnet
 • Snel, goedkoop en onbeperkt
 • Moeiteloos overstappen
 • Goede welkomstkorting
dommel
 • Met optioneel speedpack
 • Met gratis Wifi modem
 • Lage maandtarieven
TV-vlaanderen
 • All-in-one van TV Vlaanderen
 • Alles-in-1 pakketten
 • Scherpe korting
voo
 • Voor elke situatie en budget
 • Gratis e-mailadres
 • Lage prijzen
SFR
 • Met gratis installatie
 • Inclusief router
 • Duidelijke prijzen
orange
 • Supersnel 4g internet
 • Internet, TV en Bellen
 • Altijd aanbiedingen


Alle plaatsen in deze gemeente