Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Poppel

Super simpel en snel alle internetproviders in Poppel vergelijken? Het aantal beschikbare aanbieders van internet en televisie was nog nooit zo groot. Variërend van Telenet tot en met Dommel, een keuze maken wordt steeds lastiger. Internethunter.be helpt jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk direct de beste operators en check het beste of betaalbaarste internetpakket passende bij het door jou geschetste plaatje. Lekker makkelijk internet, televisie en bellen in een alles in één pakket samentrekken? Dat is ook een optie! Tevens treft men via onze vergelijker belangrijke info over thema’s als glasvezel internet of gemiddelde kosten.
ProvincieAntwerpen
GemeenteRavels
Gemiddelde downloadsnelheid33Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid19,5Mb/s
Gemiddeld verbruik260GB p/maand
Gemiddelde kosten€57,00 p/maand
Populaire aanbiederSFR
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn in oktober 2020 flink wat internet operators in Poppel die tezamen weer enorm veel interessante en voordelige TV en internet abonnementen in oktober 2020 hanteren. De korting op de factuur van de goedkoopste provider, plus gratis extra’s voor nieuwe klanten als een Dyson stofzuiger wisselen iedere maand weer enorm. Op basis waarvan check je gemakkelijk zo’n scherp geprijsd en veilig abonnement voor internet + TV? Wij van Internethunter.be helpen bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Geef direct de eigen gegevens in, vergelijk de beschikbare providers en kies voor het pakket met de laagste tarieven. Let op: in veel gevallen is ADSL-internet in Poppel voordeliger dan kabel of glasvezel.

Vijf handige bespaartips voor internet en televisie
 1. Sluit alle diensten af bij 1 provider. (Lees direct verder over het 3-in 1 Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Kies geen onnodig hoge internetsnelheid. Voor de meest basale online activiteiten is een pakket van 200 Mb/s onnodig.
 3. Voorkom dure add-ons zoals bijv. extra betaalde kanalen. Deze uitbreidingen zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Stop met een vast TV-abonnement. Stap over op on-demand online TV kijken (neem bijv. HBO of Pathé TV).
 5. Stop niet met vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en achterhaal zo of het slim is om over te stappen.

Welke internetproviders zijn er in Poppel?

In Poppel zijn diverse internet pakketten op de markt. Bijv. Telenet, Proximus, Scarlet en Base. Via ADSL, de coaxkabel, of wellicht via glasvezel. Checken welke goedkope abonnementen in Poppel je kunt kiezen? Vul jouw postcode in, en vergelijk online de beschikbare internetaanbieders in jouw omgeving in oktober 2020. Veel gekozen internetproviders zijn Telenet, Dommel en EVONet. Internetaanbieders in Poppel bieden aantrekkelijke pakketten met alleen internet, TV + Internet pakketten, en vanzelfsprekend 3-in-1 pakketten met bellen. Speciale 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. Middels quad play constructies wordt ook het mobiele abonnement geïntegreerd.
proximus internet

Internet van Proximus

Veel besproken: Proximus biedt in Poppel internet en TV. Hoge snelheden via VDSL2 of glas, en 100% installatiegarantie.

 • Snelheid tot 100 Megabit
 • Voordelig TV in Tuttimus pack
 • Combinatie-voordeel
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet verkoopt Tv, internet en vaste telefonie middels kabelverbinding in Ravels. Onbeperkt surfen, aantrekkelijk geprijsd.

 • Combineren met mobiele diensten
 • Gree G exclusief voor WIGO-klanten
 • Voordeel op de factuur
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet werkt voor complete internet tarieven in Antwerpen voor oktober 2020. Van 30 Mbit/s tot wel 50 Mbit/s.

 • Snel internet voor een prima prijs
 • Alle populaire zenders kijken
 • Aantrekkelijke tarieven

Actuele prijzen televisie en internet in Poppel (tarieven oktober 2020)

Iedereen wil het weten: wat zijn tegenwoordig de tarieven van een internet en tv abonnement in Poppel? Dit verandert vaak per postcode. De totaalprijs wordt bepaald door variabelen als de active provider (TV Vlaanderen), connectie (denk aan glasvezel), gewenste snelheid (bijv. 45Mb/s), plus eventuele extra’s (bijv. TV opnemen). Een goedkoop pakket voor internet en tv in Poppel is er al voor €25 tot deal van €45. Doorgaans is een alles in 1 abonnement het goedkoopste. Ook interessant: Scarlet internet & tv.

Populaire pakketten
 • Orange Panter Unlimited + Voice + Internet
 • Proximus Classic + Generation XL 35 + Internet Comfort Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Classic + Easy 15 + Internet Comfort Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Start Pack + TV + Smart+ 45
 • Telenet Comfort Digipack
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National + TV + Bizz Smart XL 10


internet vergelijken poppel

Veranderen van internet provider? Bekijk onze uitleg!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Providers vergelijken en binnen 5 minuten overstappen

 1. Aan de slag met de postcodecheck

  Vanaf het moment dat jij start met internet vergelijken in Poppel is het goed eerst een postcodecheck op je adres te doen. Via ons vergelijkscript kan je een postcode en huisnummer invullen. Als je dat gedaan hebt kom je terecht in de vergelijker. Je bekijkt in de tool exclusief de internet en TV pakketten van internet-providers die ook leveren in jouw woonplaats.

 2. Een internetpakket kiezen

  Hierna kan je aanvinken hoe jouw pakket er uit moet zien. Heb jij aan internet genoeg? Of een combinatie met TV? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Terwijl je dit voor jezelf helder hebt kun jij veel simpeler internet abonnementen met elkaar vergelijken. Ook kan het relevant zijn om specifieke zenders (bijv. Vitaya) uit te kiezen. Eveneens kun jij kiezen voor uitbreidingen als uitzending gemist, live pauzeren, begin gemist.

 3. Een internetsnelheid kiezen

  Wat daarna belangrijk is: hoe snel wil ik dat het internet is? Dit ligt ergens tussen 10 mb/s tot 500 mb/s. Wat voor jou geschikt is, is afhankelijk van een aantal onderdelen. Nemen jullie internet voor het basisgebruik als o.a. het nieuws lezen, het weer bekijken, e-mailen, filmpjes kijken? Ben je een intensieve gebruiker van diensten als HBO of Pathé TV? Speel je graag multiplayer games als Bomberman Live? Zijn jullie met 2 personen of meer? Down/upload je regelmatig grote bestanden? Onze provider vergelijker biedt hiervoor uitkomst. Klik op ‘welke snelheid is geschikt’? Op deze plek vertellen wij meer betreffende welke internetsnelheid die past bij kleine en grote gebruikers.

 4. Kosten internet abonnementen vergelijken

  Zodra je de abonnementstypes en de minimale snelheid kenbaar gemaakt hebt kan je starten met prijzen vergelijken. De internet-bedrijven zijn in de regel gerangschikt op tarief per maand. De goedkoopste provider voert de lijst aan. Een mogelijke promotie is verwerkt in het maandbedrag. Een hoop bedrijven hanteren een concrete welkomstpremie, of geven iets anders weg. Zij hebben het eerste half jaar een speciaal actietarief.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  Als jij hebt ontdekt wie de beste provider van Poppel in oktober 2020 is, kun je eenvoudig online het abonnement afsluiten. Klik op de bestelknop en je komt meteen terecht op de bestelpagina van deze provider. Voer je prive gegevens in en dien jouw aanvraag in. Binnen slechts enkele minuten is het geregeld. Verander je van aanbieder? In de regel regelt je aankomende internet-provider de opzegging van de actuele contracten door de overstapservice.


Internet Pack: TV, internet en bellen voor een vaste prijs

Opvallend veel mensen kopen het zogenaamde triple play pakket. Binnen zo’n pakket heb jij digitale TV, vast bellen en internet van 1 provider tegen een vaste maandelijkse prijs. Vandaag de dag zijn er tevens 4-in-1 pakketten waar ook mobiele telefonie ondervalt(ook wel Quad Play). Klik door naar TéléSAT tarieven.

 • Forse korting op de factuur
 • Maandelijks één factuur met daarop alle kosten
 • Slechts 1 serviceprovider voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Je ontvangt gratis extra’s waarbij je kunt denken aan Gratis HBO

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Dat heeft alles te maken met de postcodecheck op onze website. Door het invullen van je adresgegevens (postcode) zie jij welke mogelijkheden actief zijn voor jouw situatie. Niet elk huis kan abonnementen kiezen op basis van (coax) kabel & glasvezel. Normaliter is ADSL wel voorhanden (bij afwezigheid van glasvezel). Heb je keuze uit alles? Dan zijn minimale internet snelheid en de maandelijkse kosten onderdelen die van belang zijn. Glasvezel is de snelste optie, maar meestal ook iets duurder in verhouding tot andere opties. In het geval van kabelinternet kom je al gauw uit bij Telenet. ADSL is in veel gevallen de goedkoopste mogelijkheid, maar hierbij lever je ook flink snelheid in.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in Poppel?

De snelste verbinding komt binnen via kabel of glasvezel. Op die manier Up- en download je tot 750Mb. Internet providers als Scarlet, Telenet & Proximuszijn hier druk mee bezig. In de gemeente Ravels is er nog geen 100% dekking. Wel starten er meer en meer nieuwe acties om het glasvezel netwerk uit te breiden. De snelheid die je behaalt is van meer afhankelijk van de provider zelf. Het gebruik van randapparatuur (netwerkkabels, netwerk accessoires, wifi-repeaters) heeft hierop een effect. De werkelijke snelheid kan per woningblok ontzettend fluctueren.

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen en overstappen?

Zodra de einddatum van jouw contract in zicht is (binnen 4 weken) ontstaat de optie tot overstappen. Veranderen van internet provider is een fluitje van een cent. In veel gevallen fiks je dat helemaal zelf. De grootste internetproviders (TV Vlaanderen, VOO, Dommel, EDPnet, Orange, Scarlet, Telenet, SFR) hebben hier afspraken over gemaakt. We noemen dit ook wel Easy Switch. Het voordeel? Je komt niet zonder internet te zitten. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Wellicht heb je de beschikking over een installateur.

Reparaties & storingen oktober 2020

Op dit ogenblik zien we geen grote storingen. In 2020 wordt het netwerk wel verbeterd. Het gevolg kan zijn een Proximus / Scarlet storing. Aanpassingen aan het coax kabelnetwerk monden soms uit in Telenet storingen. De klantenservice communiceert dit indien nodig. Via de webcare wordt jij de hele dag geïnformeerd of er storingen of werkzaamheden zijn.

Heeft Poppel traag internet en WiFi?

Dat is per huishouden verschillend. Meerdere aspecten hebben hun uitwerking op de snelheid. Om wat te noemen: het type netwerkkabel en de modem en router plekken in huis voor snelle WiFi. Voor stabieler internet in tuin of garage kan je een wifi booster of repeater of een versterker gebruiken. Een trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan toepassingen op laptop, tablet of telefoon of verkeerde modem-instellingen. Een specialist kan ingepland worden, en apparatuur plaatsen voor een snellere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 2382 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Poppel

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van glas die supersnel internet, tv, en radiosignalen kan versturen. Dat levert jou een enorm hoge snelheid tot 750 Mb/s. In flink wat plaatsen in België kan je kiezen voor fiber internet naast de (coax) kabelverbinding. Ook in de omgeving Ravels zijn er verschillende updates voor aanleg en/of uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor contracten met fiber betaal je eenmalige aansluitingskosten en uiteraard een bedrag per maand. Deze vorm van internet wordt steeds bekender en populairder en het prijsverschil met kabel is nog klein. Zulke packs kan je al afsluiten vanaf €45. Vul de postcodecheck in, en ontdek of glasvezel internet in Poppel actief is op je postcode.

Voordelen Poppel fiber internet
 • Het snelste internet: er zijn al providers met 1000 Mbit/s
 • Een zeer betrouwbare verbinding, heel weinig storingen
 • Uploaden en downloaden even snel
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • Altijd goed televisiebeeld, zonder ruis

united-telecom
 • Uploadsnelheid tot 15 Mbps
 • Uitstekende klantenservice
 • Goedkope maandtarieven
telesat
 • Altijd lage prijs
 • Inclusief alle apparatuur
 • Aantrekkelijke maandprijs
edpnet
 • Geen limiet op verbruikte data
 • Ook voor alleen Internet
 • Transparante maandtarieven
dommel
 • Met optioneel speedpack
 • Gratis Wifi-modem
 • Duidelijke tarieven
TV-vlaanderen
 • Uploadsnelheid tot 40 Mbps
 • Alles-in-1 pakketten
 • Goede welkomstkorting
voo
 • Tot 500 Mbps
 • Ook vaste telefonie
 • Maandelijkse korting
SFR
 • Incluief SFR Box
 • Ook voor alleen Internet
 • Transparante tarieven
orange
 • Supersnel 4g internet
 • Snel en betrouwbaar
 • Duidelijke tarieven