Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Waarloos

Zelf snel alle internetproviders in Waarloos vergelijken? Het aantal beschikbare internet en televisie abonnementen is werkelijk enorm. Je kunt denken aan Scarlet tot TéléSAT, de keuze is enorm. Onze vergelijkingstool helpt met objectief vergelijken. Vergelijk moeiteloos de populaire operators en vindt zo het voordeligste internetaanbod dat voldoet aan jouw internetgebruik. Direct bellen, internet en televisie in het alles in één pakket integreren? Ook dit behandelen we uitvoerig. Eveneens checken jullie op Internethunter.be uitgebreide info over zaken als de postcodecheck en kosten van een internetpakket.
ProvincieAntwerpen
GemeenteKontich
Gemiddelde downloadsnelheid40,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid27Mb/s
Gemiddeld verbruik210GB p/maand
Gemiddelde kosten€51,00 p/maand
Populaire aanbiederTV Vlaanderen
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit moment opvallend veel internet operators in Waarloos die tezamen weer honderden verschillende aantrekkelijke TV en internet abonnementen in september 2022 mogen aanbieden. De diverse aanbiedingen van de de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als Philips Hue zijn eigenlijk elke maand weer anders. Hoe vind je eenvoudig een betaalbaar en betrouwbaar pakket voor TV + internet? Onze specialisten helpen bij het afsluiten van een goed pakket. Voer direct de privé gegevens in, bekijk de diverse providers en pak het internet abonnement die het laagst geprijsd is. Tip: meestal is ADSL-internet in Waarloos het meest goedkoop.

5 tips om te besparen op Internet en televisie
 1. Combineer meerdere diensten bij één leverancier. (Klik door naar het Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor de meest basale online activiteiten is een pakket van 200 Mb/s onnodig.
 3. Wees voorzichtig met dure opties als bijv. sportpakketten. Pakketten als deze maken het internetpakket onnodig duur.
 4. Sla een los TV-abonnement over. On-demand is er veel aanbod (bijv. Youtube of HBO).
 5. Blijf vergelijken. Kom niet voor verrassingen te staan. Vergelijk om te zien of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Waarloos?

In Waarloos zijn flink wat internet pakketten voorhanden. Populaire spelers zijn Telenet, Proximus, Scarlet of Dommel. Via ADSL, de kabel (coax) en mogelijk zelfs glasvezel. Checken welke goedkope abonnementen in Waarloos tot de mogelijkheden behoren? Voer je postcode en huisnummer in, en achterhaal alle meest populaire aanbieders van internet in jouw plaats in september 2022. Grote leveranciers zijn VOO, TV Vlaanderen en Base. Internetaanbieders in Waarloos voeren aantrekkelijke losse internet contracten, Televisie + Internet contracten, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. Bijzondere 4-in-1 pakketten kunnen extra veel voordeel opleveren. In een dergelijk quad play pakket is ook mobiel bellen inbegrepen.
proximus internet

Internet van Proximus

Veel besproken: Proximus faciliteert in Waarloos internet en TV. Zowel via Glasvezel als VDSL2, en een prima klantenservice.

 • Eersteklas Wifi in het hele huis
 • Altijd TV kijken via de App
 • Aantrekkelijke korting
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet brengt je Tv, internet en vaste telefonie via de traditionele kabel in Kontich. Een degelijke verbinding, met een lage instapprijs.

 • Hoge snelheden internet (max 200 Mb)
 • Met unieke Yeloplay App
 • Aantrekkelijke prijzen
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet biedt goede internet tarieven in Antwerpen voor september 2022. Goedkoop en een prima snelheid (VDSL2+).

 • De discounter van België
 • TV kijken en pauzeren
 • Duidelijke maandtarieven

Prijzen internet en TV in Waarloos (tarieven september 2022)

Een veelgestelde vraag: wat zijn vandaag de dag de tarieven van Televisie en internet in Waarloos? Het schommelt uiteraard per huishouden. De totaalprijs wordt bepaald door o.a. je internetaanbieder (bijvoorbeeld TéléSAT), connectie (zoals. ADSL), gewenste snelheid (bijv. 300Mb/s), plus andere add-ons (bijv. uitgebreide interactieve TV). Een goedkoop pakket voor TV en internet in Waarloos sluit je af voor rond de €22,5 tot contracten van €85. Veelal is een 3 in 1 abonnement de goedkoopste optie. Klik door naar Proximus thuisinternet.

Populaire pakketten
 • Billi Dualplay + Crazy Call Large
 • Proximus Classic + Comfort 25 + Internet Comfort Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Classic + Smart 75 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Maxi Pack + Happy Time XL + Easy+ 25
 • Telenet Turbo Pack
 • Telenet Business Shake L


internet vergelijken waarloos

Veranderen van internet provider? Zo werkt dat!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers vergelijken en binnen 5 min. overstappen

 1. Start met een postcodecheck

  Op het moment dat je begint met internet vergelijken in Waarloos is het slim om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. Helemaal bovenaan deze website voer je gemakkelijk jouw adresgegevens in. In de volgende stap wordt je doorgestuurd naar de snelste internetvergelijker. Je checkt daar enkel en alleen de internet-abonnementen van bedrijven die beschikbaar zijn in jouw postcodegebied.

 2. Een internetpakket kiezen

  Nu moet je uitzoeken wat je precies nodig hebt. Puur voor internet? Of een deal inclusief TV? En belangrijk, wil je ook vast bellen? In het geval je dit bepaald hebt voor jezelf kun jij zonder moeite een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Daarbij is het misschien slim om specifieke zenderpakketten (denk dan aan MA Télé) uit te kiezen. Ook kun je jouw voorkeuren aangeven voor uitbreidingen als uitzending gemist, begin gemist, vooruitkijken.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat uiteraard een belangrijk onderdeel is: de snelheid van het internet. Dit fluctueert tussen 45 mb/s tot en met 400 mb/s. Wat je moet kiezen is gebonden aan veel zaken. Gebruik je internet alleen voor de meest basale activiteiten zoals bijv. youtube films kijken, weerbericht bekijken, mail checken, browsen op het internet? Of kijken jullie ook on-demand TV op Netflix of VRT Net? Ben je een fervent speler van online spelletjes als Day of Defeat: Source? Hoe groot is jullie huishouden? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? Onze provider vergelijker assisteert je daarbij. Klik op ‘welke snelheid selecteren’? Hier adviseren wij betreffende de mogelijke snelheid die rijmt met allerlei situaties.

 4. Kosten providers vergelijken

  Indien jij het soort contract en maximale snelheid geselecteerd hebt kan het vergelijken prijzen beginnen. De internet-aanbieders worden in de meeste gevallen geordend op tarief per maand. Het abonnement met de laagste prijs zul je altijd bovenaan zien. Eventuele acties en promoties zijn al meegenomen in de prijs per jaar. Enkele internet providers stunten met een bepaalde welkomstkorting, en weer andere leveranciers bieden bijv. het eerst halve jaar een extra lage prijs.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Op het moment dat je hebt ontdekt wie de beste provider van Waarloos in september 2022 is, kan je het abonnement afsluiten. Klik op de bestelknop en je komt gelijk op de aanbiedingspagina van de provider. Vul jouw naam + adresgegevens in en klik op ‘aanvragen’. Dit kost je nog geen 5 minuten. Meteen veranderen van internet provider? In veel gevallen faciliteert de aanstaande aanbieder dat alles netjes wordt opgezegd door de overstapservice.


Waarom een Internet Pack met bellen en TV interessant is

Steeds meer bewoners overwegen het goedkope triple play pakket. Binnen zo’n pakket ontvang je internet, digitale TV en vast bellen van 1 aanbieder tegen een vast maandelijks tarief. Op dit moment zijn er tevens 4-in-1 pakketten wat inhoudt dat ook mobiele telefonie in het pakket zit(ook wel Quad Play). Ook interessant: TV Vlaanderen speedtest.

 • Je bent stukken voordeliger uit
 • Maandelijks 1 factuur
 • Je communiceert met één bedrijf voor alle vragen rondom internet en TV
 • Soms krijg je gratis uitbreidingen waarbij je kunt denken aan Minder betalen voor jouw mobiele rekening

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Dit wordt gebaseerd op de uitslag van de postcodecheck. Met behulp van jouw postcode en huisnummer kom je erachter of ADSL/Kabel/Glasvezel af te sluiten zijn voor jouw situatie. Niet elk appartement kan zomaar overstappen op glasvezelinternet en kabel. Gewoonlijk is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel gewoon actief (tenzij er reeds glasvezel ligt). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? Dan zijn snelheid van het internet en de maandelijkse kosten factoren waar je vooral naar moet kijken. Glasvezel is het snelst mogelijke internet, maar meestal ook wat kostbaarder vergeleken met ADSL of (coax) kabel. Op het moment dat je gaat voor kabel is Telenet een uitstekende keuze. ADSL is in de regel de goedkoopste optie, maar ook trager dan andere opties.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Waarloos?

Het snelste internet krijg je via Telet (kabel) of glasvezel. Op dit netwerk lopen de snelheden op tot 1Gb/s. Dienstverleners als Telenet, Scarlet & Proximusspelen hier handig op in. In de gemeente Kontich kan je nog niet overal glasvezel of kabel krijgen. Wel zien we meer en meer acties voor de uitbreiding van glasvezel. De feitelijke snelheid is van meer afhankelijk van de provider zelf. Gebruik van apparatuur (routers, modems, data-kabels) is van belang. De minimum snelheid kan per woning weer verschillen.

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen en overstappen?

Zodra de vervaldatum van je abonnement is verstreken (binnen 1 maand) heb jij de optie voor overstappen. Veranderen naar een internet provider wordt steeds makkelijker gemaakt. Normaal gesproken gebeurd dit gewoon online. De grootste providers van België (VOO, TéléSAT, Dommel, EDPnet, Scarlet, Proximus, Telenet, Orange) verzorgen de administratieve afhandeling. Vaak ook bekend als Easy Switch. Zo zit je geen moment zonder internetverbinding. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Soms kun je gebruik maken van installateurs.

Werkzaamheden & storingen september 2022

Op dit ogenblik zijn er geen storingen bij ons bekend. Ook in 2022 zijn er verschillende geplande werkzaamheden. Dit resulteert mogelijk in een Proximus / Scarlet storing. Upgrades van het kabelnetwerkresulteren dikwijls in storingen bij Telenet. Een medewerker van de klantenservice weet hier vaak meer over. Via FB of Twitter wordt jij de hele dag geïnformeerd of er problemen zijn met het internet.

Is er in Waarloos traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Verscheidene variabelen hangen samen met de te bereiken snelheid. Neem bijvoorbeeld het type netwerkkabel en de positie van de router voor snelle WiFi. Voor stabieler internet in tuin, garage of zolder kan je een krachtige Wifi booster, repeater of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. Een trage verbinding kan komen door verkeerde apps op PC of Smartphone of een router die niet ideaal is afgesteld. Een speciale installateur kan op afspraak langskomen, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 2550 en stap online over

Glasvezel vergelijken Waarloos

Glasvezel is een dunne, sterke draad van glas,die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Dit resulteert in ongeëvenaarde internetsnelheden tot 750 Mb per seconde. In veel plekken heb je de mogelijkheid tot aansluiting op fiber als vervanger voor ADSL of kabel. Ook in de streek van Kontich zijn er allerlei ontwikkelingen aangaande nieuwe netwerken van glasvezel internet. Voor abonnementen met fiber wordt je belast met eenmalige aansluitingskosten en maandelijkse abonnementskosten. Internetten via glasvezel is de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, en de tarieven zijn gelijkwaardig aan de kabel. Zulke packs kun je al afsluiten vanaf €35. Doe de postcodecheck, en check of glasvezel internet in Waarloos een mogelijke kanshebber is.

Voordelen Waarloos fiber internet
 • Ongelofelijk snel internet: dit kan oplopen tot 1000 Mbit
 • Een degelijke verbinding, weinig problemen
 • Uploaden en downloaden even snel
 • Keuze uit verschillende providers
 • Het beste aanbod voor TV (zenders)

united-telecom
 • Uploadsnelheid tot 15 Mbps
 • Snel en betrouwbaar
 • Factuurkorting
telesat
 • Via sateliet tv kijken
 • Prima klantenservice
 • Goedkope tarieven
edpnet
 • Geen addertjes onder het gras
 • Genoeg te kiezen
 • Aantrekkelijke maandprijs
dommel
 • Huidig nummer behouden
 • Verschillende pakketten
 • Duidelijke tarieven
TV-vlaanderen
 • Overal altijd Live TV
 • Uitstekende klantenservice
 • Scherpe tarieven
voo
 • Ruim 70 TV-kanalen
 • Voordelig bellen
 • Combinatie-voordeel
SFR
 • Ruim aanbod programmapakketten
 • Handige monteursdienst
 • Transparante maandtarieven
orange
 • Een rijk tv-aanbod
 • Met gratis Wifi modem
 • Transparante prijzen