Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Lint

Overzichtelijk en snel alle internetproviders in Lint vergelijken? De mogelijkheden op het gebied van internet en tv abonnementen is groter dan ooit. Variërend van Orange tot EDPnet, de goede aanbieder kiezen is lastig. Internethunter.be helpt jou met het kiezen. Vergelijk zonder moeite de geselecteerde operators en check het voordeligste internetaanbod dat past bij jouw eisenpakket. Lekker makkelijk televisie, internet en bellen met een alles in één pakket integreren? Ook dit behandelen we uitvoerig. Bovendien vergaren jullie op deze pagina nuttige info info over onderwerpen als de internet postcodecheck en technische problemen.
ProvincieAntwerpen
GemeenteLint
Gemiddelde downloadsnelheid30Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid22,5Mb/s
Gemiddeld verbruik300GB p/maand
Gemiddelde kosten€48,00 p/maand
Populaire aanbiederTéléSAT
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden vandaag de dag enorm veel internet operators in Lint die in totaal weer ontzettend veel aantrekkelijke TV en internet abonnementen in september 2023 hebben. De acties van de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals een bioscoop filmvoucher kunnen iedere maand weer totaal anders zijn. Dus, hoe check jijzelf een goedkoop en goed pakket voor TV + internet? Internethunter helpt bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Voer hierboven jouw eigen gegevens in, vergelijk de beschikbare providers en pak het contract met het laagste tarief. Vergeet niet: meestal is ADSL-internet in Lint het meest goedkoop.

5 keer besparen op je TV en Internet pakket
 1. Neem alle diensten bij één internet provider. (Zie ook voordelen van het Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Neem niet onnodig een XL pakket. Voor de meest basale online activiteiten is een pakket van 200 Mb/s onnodig.
 3. Denk kritisch na over dure add-ons als extra betaalde kanalen. Deze pakketten resulteren in een forse rekening.
 4. Kies niet voor een TV-abonnement. Via internet kun je bijna alles kijken (neem bijv. VRT Net of Youtube).
 5. Ga altijd vergelijken. Vergelijk de tarieven elke 12 maanden opnieuw en achterhaal zo of je elders goedkoper bent.

Welke internetproviders zijn er in Lint?

In Lint zijn allerlei internet pakketten op de markt. Populaire spelers zijn Scarlet, Proximus, Telenet en United Telecom. Middels ADSL, de traditionele kabel, of wellicht via glasvezel. Bekijken welke goedkope abonnementen in Lint er beschikbaar zijn? Geef je prive gegeven in, en achterhaal alle aanwezige aanbieders in jouw wijk in september 2023. Bekende aanbieders van zijnternet zijn Proximus, Dommel en Ello Mobile. Internetaanbieders in Lint verstrekken prima “internet-only” abonnementen, Televisie + Internet pakketten, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Aparte 4-in-1 pakketten kunnen extra veel voordeel opleveren. Aan de hand van een quad play abonnement kun je ook je smartphone toevoegen.
proximus internet

Internet van Proximus

Populair: Proximus verkoopt in Lint internet en TV. VDSL2, glasvezel tot 500 mbit, via een betrouwbaar netwerk.

 • Snelheid tot 100 Megabit
 • TV pauzeren en herbekijken
 • Duidelijke tarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet biedt TV, internet + bellen door coax te gebruiken in Lint. Prima voorwaarden, met een goede beoordeling.

 • Tot wel 200 Megabit per seconde
 • Leukste entertainment pakketten
 • Lage prijzen
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet is actief met snelle internet tarieven in Antwerpen voor september 2023. Tot 50 Mbit/s met VDSL+.

 • Voordelige prijzen
 • TV kijken hoe jij het wil
 • Duidelijke tarieven

Actuele prijzen internet en TV in Lint (tarieven september 2023)

Het is een boeiende vraag: wat zijn vandaag de dag de tarieven van TV en internet in Lint? Dit varieert allicht per adres. De factuur wordt bepaald door aspecten zoals de internetprovider (bijvoorbeeld SFR), connectie (VDSL), gewenste snelheid (bijv. 160Mb/s), en overige opties (o.a. een filmpakket). Een goedkoop pakket voor internet en tv in Lint is er al voor €22,5 t/m €87,50. Normaal is het 3-in-1 abonnement de goedkoopste optie. Ook interessant: TéléSAT prijzen september 2023.

Populaire pakketten
 • Orange Panter 30 + Internet
 • Proximus No Limit National Anytime + Favorite 55 + Internet Comfort + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Generation XL 55 + Internet Comfort Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Maxi Pack + Free Calls National + Smart+ 25
 • VOO Internet Fiber 100 + Eco + Numérique
 • Telenet FLUO Home Plus + Kong Business


internet vergelijken lint

Veranderen van TV en internet provider? Dat werkt op deze manier!

Benodigde tijd: 5 minuten

Internet providers met elkaar vergelijken + overstappen in 5 minuten

 1. Begin met de postcodecheck

  Zodra je start met internet vergelijken in Lint is het slim om gelijk de postcodecheck uit te voeren. Hierboven kan je simpelweg jouw postcode en huisnummer invoeren. Vervolgens sturen we je door naar de internet + TV vergelijker. Je vindt op deze plek alleen maar de internet-pakketten van internetproviders die verkrijgbaar zijn in jouw postcodegebied.

 2. Welk abonnement heb je nodig?

  Daarna kan je aanvinken welke services je wilt inkopen. Puur voor internet? Wil je het aanvullen met digitale TV? En ben je van plan om vast te bellen? Wanneer je dit bepaald hebt voor jezelf kan je een stuk beter de diverse abonnement voor internet vergelijken. Daarnaast is het misschien slim om specifieke zenderpakketten (bijvoorbeeld BRF TV) toe te voegen. Daarnaast kan jij aangeven of je interesse hebt in services als online tv kijken, uitzending gemist, live pauzeren.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat uiteraard cruciaal is: hoe snel moet het internet zijn? Dit varieert tussen de 10 mb/s tot 400 mb/s. Wat voor jou geschikt is, kies je op basis van allerlei componenten. Nemen jullie internet voor het basisgebruik zoals o.a. youtube films kijken, mail checken, nieuwswebsites lezen, weerbericht bekijken? Of stream je ook video’s of films bij Be TV of RTL Series? Houd je van multiplayer games als Assassin’s Creed? Ben je alleen of met een heel gezin? Download of upload je thuis vaak films of bestanden? De vergelijker assisteert je daarbij. Klik op ‘welke snelheid past bij mij’? Daar vind je info betreffende de gewenste snelheid die wij aanbevelen voor kleine en grote gebruikers.

 4. Prijzen vergelijken

  Wanneer jij de abonnementstypes en de gewenste snelheid hebt ingevoerd is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De providers worden altijd gefilterd op prijs in € p/maand. De voordeligste provider zie je als eerste. De eventuele promotie wordt altijd al doorgevoerd in de prijs die je ziet. Een hoop providers bieden een vaste korting, en sommige providers verstrekken het eerste half jaar een factuur voordeel van €5.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  Als je gezien hebt wie de beste provider van Lint in september 2023 is, kun jij zelf het contract online regelen. Klik gewoon op ‘bestellen’ en je wordt automatisch doorgestuurd naar de bestelpagina van deze provider. Vul jouw naam + adresgegevens in en maak de aanvraag definitief. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Ga je veranderen van aanbieder? Doorgaans verwerkt jouw geselecteerde aanbieder van internet de opzegging van de actuele contracten met de overstapservice.


De voordelen van een Internet Pack (inclusief TV en bellen)

Veel woningeigenaren bestellen het zogenaamde triple play pakket. Binnen zo’n pakket heb jij internet, vast bellen en digitale TV van één aanbieder tegen een vast maandelijks tarief. Tegenwoordig bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie (ook wel Quad Play). Lees verder over Orange aanbiedingen.

 • Forse korting op de factuur
 • De totale kosten zie je maandelijks op één factuur
 • Je hebt te maken met 1 provider die ondersteuning biedt voor TV + internet
 • Profiteren van gratis extra’s zoals o.a. Gratis iPad

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over afsluiten van internet, tv en bellen

Wat past bij mij: ADSL, Kabel of glasvezel?

Dat heeft alles te maken met de postcodecheck op onze website. Middels postcode + huisnummer ontdek je welke soorten verbindingen voorhanden zijn in jouw postcodegebied. Niet ieder mens heeft de beschikking over kabel of glasvezelinternet. In algemene zin is de traditionele ADSL wel mogelijk (als glasvezel niet beschikbaar is). Beschik jij over alle 3 de opties? Hierbij zijn de gekozen snelheid en de tarieven zaken die helpen bij het maken van een keuze. Het glasvezel netwerk is snel, maar vaak betaal je wel wat meer in vergelijking met kabel of adsl. Op het moment dat je gaat voor kabel is een veel gekozen speler Telenet. ADSL is in veel gevallen het goedkoopste, maar ook trager dan andere opties.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in Lint?

Het snelste internet is beschikbaar via glasvezel of de kabel. Zodoende haal je snelheden tot wel 1000Mb. Dienstverleners als Scarlet, Telenet & Proximusontwikkelen deze netwerken. In de gemeente Lint is er nog geen 100% dekking. Wel zijn er doorgaans wel nieuwe acties om glasvezel verder uit te breiden. De snelheid gaat verder dan providerkeuze. Ook de randapparatuur (wifi-repeaters, modem/router) speelt een belangrijke rol. De actuele snelheid kan per situatie nogal wisselen.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Wanneer het huidige contract is afgelopen (na 1 jaar of 2 jaar) kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Veranderen van internet pakket stelt eigenlijk niet veel meer voor. Dikwijls kan je dat online regelen. Internet Providers in België (VOO, Dommel, TéléSAT, TV Vlaanderen, Orange, Proximus, SFR, Telenet) hebben hiervoor een gezamenlijk systeem. Vaak hebben we het over Easy Switch. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Uiteraard heb je de beschikking over een installateur.

Onderhoud & storingen september 2023

Op dit moment zien we geen grote storingen. Tijdens sommige periodes in 2023 zijn er verschillende geplande werkzaamheden. Dit resulteert mogelijk in een Proximus / Scarlet storing. Uitbreidingen aan het kabelnetwerkdraaien soms uit op een storing bij Telenet. De provider in kwestie ligt dit vaak per mail kort toe. Via FB of Twitter zie je als eerste dat er wellicht onderhoud wordt gepleegd.

Is er in Lint traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Nogal wat variabelen hebben impact op de snelheid. Als voorbeeld noemen we de (UTP) kabel klasse en de plek waar de modem staat voor snelle WiFi. Voor een betere verbinding in de garage, op zolder of in de tuin kan je een wifi repeater of booster of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. De trage verbinding kan ook worden veroorzaakt door programma’s op je ipad of computer of een router die verkeerd staat ingesteld. Een professionele installateur kan de situatie bekijken, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 2547 en maak de overstap nog vandaag

Glasvezel vergelijken Lint

Glasvezel is een vezel die net zo dun is als een haar die lichtsignalen met informatie over grote afstanden kan transporteren. Dit houdt in: ongeëvenaarde internetsnelheden tot wel 1000 Mb per seconde. In een groeiend aantal plaatsen in België kun je kiezen voor het snelle fiber internet of kiezen voor traditioneel ADSL (of coax). Ook nabij Lint zijn er verschillende projecten met betrekking tot het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor fiber-internet geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en een vast bedrag per maand. Het glasvezel internet wordt steeds bekender en populairder en de kosten worden steeds gunstiger. Packs als deze kan je al afsluiten vanaf €45. Vul de postcodecheck in, en kom te weten of glasvezel internet in Lint een mogelijke kanshebber is.

Voordelen Lint fiber internet
 • Opzienbarend snel internet: oplopend tot 1000 Mbit
 • Een constant snelle verbinding, altijd service
 • Dezelfde hoge snelheid voor uploaden en downloaden
 • Je kunt zelf een provider kiezen
 • Maximale kwaliteit voor je TV

united-telecom
 • Gratis nummerbehoud
 • Klantenservice staat klaar
 • Goedkope prijzen
telesat
 • Supersnel DSl internet
 • Ook 4-in-1
 • Lage maandprijs
edpnet
 • Superlage tarieven per minuut
 • Veel aanbod
 • Altijd aanbiedingen
dommel
 • Met optioneel speedpack
 • Eenvoudig overstappen
 • Korting bij 1 jaar
TV-vlaanderen
 • Uploadsnelheid tot 40 Mbps
 • Uitstekende klantenservice
 • Goedkope maandtarieven
voo
 • Alles voor jou geregeld
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Transparante maandtarieven
SFR
 • Optionele themapakketten
 • Interactief TV kijken
 • Goede welkomstbonus
orange
 • Digitale TV via de kabel
 • Supergoedkoop bellen
 • Duidelijke prijzen