Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Erezée

Zonder problemen snel de internetproviders in Erezée vergelijken? Het aantal internet en televisie contracten is enorm. Het loopt van Scarlet tot EDPnet, de juiste provider kiezen valt niet mee. Onze vergelijkingstool helpt jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk gelijk de geselecteerde operators en achterhaal het scherpste internet contract dat past bij jouw eisenpakket. Vandaag nog internet, tv en bellen binnen het alles-in-1 pakket nemen? Ook dat is mogelijk! Tevens vergaart men op Internethunter.be praktische informatie over zaken als digitale televisie en de meest gekozen providers.
ProvincieLuxemburg
GemeenteErezée
Gemiddelde downloadsnelheid33Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid27Mb/s
Gemiddeld verbruik265GB p/maand
Gemiddelde kosten€60,00 p/maand
Populaire aanbiederProximus
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden in maart 2023 ontzettend veel internet operators in Erezée die samen weer erg veel goede en betaalbare TV en internet abonnementen in maart 2023 mogen aanbieden. De factuurkorting van de goedkoopste provider, plus gratis extra’s voor nieuwe klanten als een gratis Nest zijn meestal geen week hetzelfde. Op basis waarvan vind je als consument eenvoudig een voordelig en betrouwbaar abonnement voor internet + TV? Wij helpen bij het afsluiten van een goed pakket. Geef vlug de eigen gegevens in, vergelijk de aanwezige providers en kies meteen het internet + tv pakket met het laagste tarief. Belangrijk: veelal is ADSL-internet in Erezée voordeliger dan kabel of glasvezel.

5 internet en televisie bespaartips
 1. Neem alle diensten bij één provider. (Klik door naar het Alles in 1 Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Neem niet onnodig een XL pakket. Voor kleine activiteiten is een pakket van 200 Mb/s onnodig.
 3. Voorkom dure opties zoals zenderpakketten. Zulke kanalen zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Stop met een vast TV-abonnement. Via internet kun je bijna alles kijken (neem bijv. RTL Series of Youtube).
 5. Ga jaarlijks vergelijken. Betaal geen jaar te veel: vergelijk om te zien of het slim is om over te stappen.

Welke internetproviders zijn er in Erezée?

In Erezée zijn velerlei internet pakketten voorhanden. Bijvoorbeeld Telenet, Scarlet, Proximus en Orange. Via ADSL, de coax-kabel, en (in de toekomst) via glasvezel. Checken welke goedkope abonnementen in Erezée voor jou mogelijk zijn? Vul jouw postcode in, en bekijk de verschillende internetaanbieders in jouw omgeving in maart 2023. Interessante internet providers zijn Telenet, Dommel of TéléSAT. Internetaanbieders in Erezée verkopen betrouwbare “internet-only” abonnementen, Internet + TV contracten, maar ook 3-in-1 pakketten. Bijzondere 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. Middels quad play constructies is ook de bundel voor mobiele telefonie samengevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Veel besproken: Proximus levert in Erezée internet en TV. Internet via VDSL2 of glasvezel, en een prima klantenservice.

 • Snelheid tot 100 Megabit
 • 80+ zenders
 • Pakket-voordeel
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet verkoopt internet, Bellen en TV middels de coaxkabel in Erezée. Betrouwbaar internet interessante kortingen.

 • Tot wel 200 Megabit per seconde
 • Overal TV met Yelo Play
 • Aantrekkelijke korting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet levert scherpe internet tarieven in Luxemburg voor maart 2023. Via VDSL2+ tot wel 50 Mbit/s.

 • De discounter van België
 • Herbekijken en pauzeren wanneer je wilt
 • Duidelijke tarieven

Huidige prijzen internet & televisie in Erezée (tarieven maart 2023)

Iedereen wil het weten: wat zijn vandaag de dag de tarieven van een tv en internet pakket in Erezée? Dat schommelt gewoonlijk per consument. De internet + TV factuur wordt gevormd door elementen als de active provider (bijvoorbeeld Proximus), connectie (zoals. glasvezel), gewenste snelheid (bijv. 55Mb/s), plus andere add-ons (o.a. tv-programma’s opnemen). Een goedkoop internet en tv abonnement in Erezée is er al vanaf €25 tot contracten van €52,50. Vaak is een alles in 1 abonnement het minst kostbaar. Check ook alles over Orange kopen.

Populaire pakketten
 • Proximus Tuttimus XL Unlimited
 • Proximus No Limit National Anytime + Generation XL 35 + Internet Favorite + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Generation XL 35 + Internet Comfort Pack
 • Proximus Internet Comfort Pack + Free Calls National + TV + Easy+ 45
 • VOO Trio Beaucoup
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National + Bizz Mobile+ 40 + Belgacom TV


internet vergelijken erezee

Veranderen van internet provider? Dat werkt op deze manier!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers met elkaar vergelijken + overstappen in 5 minuten

 1. Aan de slag met de postcodecheck

  Op het moment dat je begint met internet vergelijken in Erezée is het cruciaal eerst de postcodecheck van internet providers te doen. In onze tool kan je een postcode en huisnummer invullen. Als je dat gedaan hebt kom je terecht in de vergelijker. Je vergelijkt hier alleen maar de contracten van providers die ook leveren op jouw postcode.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  In de basis kun je kiezen welke services je wilt inkopen. Wil je enkel internet? Of een deal inclusief TV? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? Terwijl je weet wat je zoekt kan je een stuk beter alles in 1 pakketten vergelijken. Verder is het misschien slim om bepaalde HD-zenders (dat kan zijn Be 1) toe te voegen. Als laatste kun je het abonnement unieker maken met add-ons als online tv kijken, live pauzeren, vooruitkijken.

 3. Internetsnelheid kiezen

  Wat uiteraard cruciaal is: hoe snel wil ik dat het internet is? Dat loopt uiteen tussen de 50 mb/s tot soms 100 mb/s. De snelheid die bij jou past is afhankelijk van meerdere zaken. Willen jullie internet alleen gebruiken voor de basisactiviteiten zoals bijv. surfen op het internet, het nieuws lezen, e-mailen, filmpjes kijken? Kijk je veel video-content via bijv. RTL Series of VRT Net? Een fan van populaire games als Left 4 Dead 2? Hoe groot is jullie huishouden? Download of upload je thuis vaak films of bestanden? Internethunter kan hierin helpen! Tik op ‘advies snelheid berekenen’? Daar tref je hulp over de maximale snelheid die goed is voor uiteenlopende situaties.

 4. Prijzen internet pakketten vergelijken

  Zodra jij het soort contract en de minimale snelheid uitgezocht hebt kan je starten met prijzen vergelijken. De bedrijven zijn normaal gesproken gesorteerd op prijs per maand. Het goedkoopste abonnement staat bovenaan. De eventuele promotie wordt verrekend in de maandtarieven. Bijna alle providers werken met een eenmalige korting, of bieden alternatieven. Ze bereken de eerste 3, 6 of 9 maanden een speciaal actietarief.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  Op het moment dat jij weet wie de beste provider van Erezée in maart 2023 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Klik op doorgaan (bekijken) en je wordt snel doorgestuurd naar de desbetreffende aanbieding. Completeer het bestelformulier en verstuur het naar de provider. Binnen slechts enkele minuten is het geregeld. Verander je van aanbieder? Doorgaans verwerkt jouw aankomende internet provider het opzeggen van het huidige contract middels de overstapservice.


De pluspunten van een Internet Pack met digitale TV en bellen

Best veel consumenten willen het voordelige triple play pakket. Bij zo’n abonnement beschik je over digitale TV, internet en vast bellen van één leverancier voor één transparant tarief. Vandaag heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie (ook wel Quad Play). Check ook alles over TV Vlaanderen pack.

 • Een aantrekkelijke korting op de factuur
 • Elke maand één totaalfactuur
 • Een aanspreekpunt voor advies over internet & televisie
 • Providers bieden vaak gratis diensten zoals bijvoorbeeld Gratis tv-pakketten

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Wat past bij mij: ADSL, Kabel of glasvezel?

Dit wordt gebaseerd op de postcodecheck die je al gedaan hebt. Na het invullen van postcode + huisnummer zie je of ADSL/Kabel/Glasvezel er allemaal zijn voor jouw woning. Niet elk appartement heeft de beschikking over kabelinternet & glasvezel. Vaak is ADSL/VDSL wel verkrijgbaar (als er nog geen glasvezel ligt). Heb jij meerdere mogelijkheden? Dan zijn de gekozen snelheid en de prijzen onderdelen die van invloed zijn op jouw keuze. Een contract op glasvezel is stabieler, maar in de regel ook wat kostbaarder dan in het geval van kabel of adsl. Bij kabel internet is Telenet een logische keuze. ADSL is in de regel de goedkoopste optie, echter de internetsnelheid is fors minder.

Wie biedt het snelste internet in Erezée?

Het meest snelle internet krijg je via de kabel, of nog beter: glasvezel. Hiermee download je met wel 1Gb/s. Internetproviders als Proximus, Telenet & Scarletontwikkelen deze netwerken. In de gemeente Erezée is de dekking voor deze connectie niet 100%. Er ontstaan regelmatig nieuwe projecten om het glasvezel netwerk uit te breiden. De snelheid ligt niet enkel en alleen aan de provider. Ook de apparatuur die je gebruikt (routers, modems, data-kabels) hebben hier invloed op. De werkelijke snelheid kan per buurt zeer uiteenlopen.

Hoe werkt overstappen en opzeggen?

Indien de einddatum van jouw contract in zicht is (binnen 1 maand) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Veranderen naar een bepaalde provider wordt steeds makkelijker gemaakt. Meestal kan je dat online regelen. De grote providers (EDPnet, VOO, Dommel, TéléSAT, SFR, Scarlet, Orange, Proximus) handelen dit onderling af. We noemen dit ook wel Easy Switch. Het grootste gemak is dat de providers zelf bijna alles regelen. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Soms kan je kiezen voor een monteur aan huis.

Veel voorkomende storingen maart 2023

Op dit moment is er geen grootschalige storing. Tijdens sommige periodes in 2023 staan er werkzaamheden gepland rondom het netwerk. Dit kan resulteren in een Proximus / Scarlet storing. Uitbreidingen aan het kabel-netwerk draaien soms uit op storingen bij Telenet. De betreffende aanbieder stelt je daarvan op de hoogte. Via de sociale kanalen merk je het snelste dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Is er in Erezée traag internet en WiFi?

Dat is per huishouden verschillend. Meerdere variabelen beïnvloeden de snelheid. Hierbij moet je denken aan de capaciteit van de kabels en de locatie van je router + modem voor snelle WiFi. Voor een betere verbinding in tuin, garage of zolder kun je zo’n handige wifi repeater, booster of een wifi-antenne gebruiken. Een trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan updates op laptops of telefoons of foute router-instellingen. Een specialist kan langskomen, hij/zij kan mogelijk de internetsnelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Maak kennis met de goedkoopste provider in 6997 en stap online over

Glasvezel vergelijken Erezée

Glasvezel is een dunne, sterke draad van glas,die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Zodoende haal je supersnel internet tot 750 Mb per seconde. In veel postcodegebieden bestaat er de optie tot fiber internet naast de (coax) kabelverbinding. Ook in de omgeving Erezée zijn er interessante ontwikkelingen met betrekking tot de aanleg van nieuwe glasvezelverbindingen. Voor pakketten met fiber heb je een stukje aansluitingskosten en natuurlijk het maandelijkse tarief. Het glasvezel internet wordt steeds laagdrempeliger en de tarieven zijn gelijkwaardig aan de kabel. Deze packs kan je al afsluiten vanaf €42,5. Ga aan de slag met de postcodecheck, en vind uit of glasvezel internet in Erezée beschikbaar is op jouw adres.

Voordelen Erezée fiber internet
 • Supersnel internet: oplopend tot 1 Gbps
 • Zeer stabiel internet, nauwelijks storingen
 • Upload- en downloadsnelheid gelijk bij glasvezel
 • Keuze uit verschillende providers
 • Altijd goed televisiebeeld, zonder ruis

united-telecom
 • Geen Prosximus lijn vereist
 • Supersnel overstappen
 • Combinatie-aanbieding
telesat
 • Via sateliet tv kijken
 • Verschillende contracten
 • Korting bij 1 jaar
edpnet
 • Onbeperkte trafiek
 • Pakket voor elk budget
 • Duidelijke maandprijs
dommel
 • Met oproep doorschakeling
 • Klantenservice staat klaar
 • Aantrekkelijke korting
TV-vlaanderen
 • Altijd toegang tot TV kijken
 • Altijd supersnel internet
 • Transparante maandprijs
voo
 • Zelf je pakket samenstellen
 • Uitstekende klantenservice
 • Combinatie-aanbieding
SFR
 • Gratis installatie
 • Snel en betrouwbaar
 • Hoge korting
orange
 • Ultrasnelle internetverbinding
 • Kundige klantenservice
 • Overstapbonus


Alle plaatsen in deze gemeente