Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Rendeux

Snel direct alle alle internetproviders in Rendeux vergelijken? De hoeveelheid internet en tv abonnementen is erg groot. Dit loopt van Scarlet tot aan TéléSAT, er is veel te kiezen. Wij helpen jou daarbij! Vergelijk direct de beste operators en ontdek zo het voordeligste internetaanbod dat matcht met jouw verbruik en wensen. Lekker makkelijk bellen, televisie en internet met het alles-in-1 pakket integreren? Ook daar kun jij voor kiezen! Ook vind jij op Internethunter.be bruikbare informatie over zaken zoals overstappen van provider of 5 bruikbare bespaartips.
ProvincieLuxemburg
GemeenteRendeux
Gemiddelde downloadsnelheid32Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid26Mb/s
Gemiddeld verbruik245GB p/maand
Gemiddelde kosten€58,00 p/maand
Populaire aanbiederTelenet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden in maart 2023 flink wat internet operators in Rendeux die bij elkaar opgeteld weer nogal wat voordelige TV en internet abonnementen in maart 2023 presenteren. De factuurkorting van de goedkoopste provider, en een welkomstcadeau als een Airfryer zijn per week weer anders. Op welke wijze check je nu een betaalbaar en goed TV + internet abonnement? Deze website helpt jou daar bij. Geef hierboven jouw eigen gegevens in, bekijk de providers die voorhanden zijn en kies voor het internet + tv pakket met het laagste tarief. Vergeet niet: normaliterADSL-internet in Rendeux voordeliger dan kabel of glasvezel.

Vijf handige bespaartips voor internet en televisie
 1. Combineer meerdere diensten bij 1 provider. (Klik door naar het Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Kies geen onnodig hoge internetsnelheid. Voor de basisactiviteiten heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Ga niet blind voor dure extraatjes zoals o.a. zenderpakketten. Dergelijke extra’s resulteren in een forse rekening.
 4. Ga voor “internet-only”, zonder televisie. En overweeg goedkope streamingdiensten (onder andere VRT Net of Pathé TV).
 5. Probeer constant tarieven te vergelijken. Betaal geen jaar te veel: vergelijk en onderzoek of je nog meer kunt besparen.

Welke internetproviders zijn er in Rendeux?

In Rendeux zijn diverse internet pakketten actief. Dit kan zijn Telenet, Proximus, Scarlet of VOO. Via ADSL, de televisiekabel, en mogelijk zelfs glasvezel. Onderzoeken welke goedkope abonnementen in Rendeux voor jou mogelijk zijn? Verschaf ons de adresgegevens, en vergelijk online de actuele internetproviders in jouw plaats in maart 2023. Veel gekozen internetproviders zijn Proximus, SFR en Base. Internetaanbieders in Rendeux verkopen prima “internet-only” abonnementen, TV + Internet contracten, maar ook 3-in-1 pakketten. De 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. In zo’n quad-play pakket kun je ook je smartphone toevoegen.
proximus internet

Internet van Proximus

Wat voor jou? Proximus verkoopt in Rendeux internet en TV. Internet via VDSL2 of “Glas”, en 100% installatiegarantie.

 • Inclusief modem + decoder
 • Doorspoelen met TV Replay+
 • Scherpe maandtarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet verkoopt TV, internet + bellen middels kabelverbinding in Rendeux. Een degelijke verbinding, met een lage instapprijs.

 • Gratis installatie
 • Honderden series en films kijken
 • Aantrekkelijke korting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet is actief met goede internet tarieven in Luxemburg voor maart 2023. Van 30 Mbit/s tot wel 50 Mbit/s.

 • Onbeperkt snel surfen
 • Alle gemakken van digitale TV
 • Lage maandtarieven

Geldige prijzen televisie + internet in Rendeux (tarieven maart 2023)

Een goede vraag: wat zijn vandaag de dag de tarieven van TV en internet in Rendeux? Dit verschilt logischerwijs per postcode. De hoogte van de factuur wordt bepaald door zaken als je internetaanbieder (bijv. Proximus), soort internet (COAX), down- en uploadsnelheid (bijv. 20Mb/s), en extra’s (zoals. speciale zenders). Een goedkoop internet en TV pakket in Rendeux is er al vanaf €20 tot bedragen van €70. Meestal is alles-in-1 het aantrekkelijkst. Check ook alles over TéléSAT bestellen.

Populaire pakketten
 • Billi Triple play
 • Proximus No Limit National Anytime + Comfort 15 + Internet Favorite + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Generation MTV 25 + Internet Start Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Comfort Pack + Smart+ 50
 • VOO TRIO Toudoo
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National + Bizz Smart+ 20


internet vergelijken rendeux

Veranderen van internet en TV aanbieder? Zo werkt dat!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Zodra jij wil beginnen met internet vergelijken in Rendeux is het belangrijk snel de internet postcodecheck te doen. Via de vergelijk tool kan je een postcode en huisnummer invullen. Dan kom je terecht in de vergelijker. Je vergelijkt in de vergelijkingstool alleen maar de abonnementen en providers die ook leveren in jouw woonplaats.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  Nu kun je kiezen wat je precies nodig hebt. Kan jij alles met enkel Internet? Wil je het aanvullen met digitale TV? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? Wanneer je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kun je gerichter internet abonnementen met elkaar vergelijken. Daarbij bieden wij je de optie om extra zenderaanbod (bijv. CAZ) bij te bestellen. Als laatste kun je jouw voorkeuren aangeven voor extra’s als tv programma’s opnemen, online tv kijken, uitzending gemist.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Wat bovendien cruciaal is: hoe snel wil je het internet? Dat schommelt tussen de 10 mb/s en 250 mb/s. De snelheid die bij jou past kies je op basis van veel onderdelen. Nuttig jij het internet alleen voor dagelijkse dingen als als bijvoorbeeld weerbericht bekijken, mail checken, nieuwswebsites lezen, browsen op het internet? Maak je gebruik van streamingdiensten als Be TV of HBO? Houd je van online spelletjes als Empire: Total War™? Betreft het een groot of klein gezin? Ben je bezig met upload of downloaden van bestanden? Internethunter.be biedt hiervoor uitkomst. Selecteer ‘welke snelheid kiezen’? Op deze plek vertellen wij meer aangaande de mogelijke snelheid die wij adviseren voor kleine en grote gebruikers.

 4. Tarieven internet pakketten vergelijken

  Op het moment dat jij het type abonnement en de snelheid van het internet kenbaar gemaakt hebt is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De internet-bedrijven zijn normaliter gefilterd op maandelijkse kosten. Het voordeligste abonnement zie je als eerste. Een exclusieve promotie is altijd al doorgevoerd in de prijs die je ziet. Verschillende internet providers bieden initieel een eenmalige kortingen, en een deel van de organisaties bereken de eerste maanden van het contract een korting van bijv. 50%.

 5. Overstappen van internetprovider

  Als jij weet wie de beste provider van Rendeux in maart 2023 is, kun je eenvoudig online het abonnement afsluiten. Kies de blauwe knop, en je wordt automatisch doorgestuurd naar de pagina waar je kunt afsluiten. Completeer het bestelformulier en verzend het formulier online. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Ga je veranderen van leverancier? Vaak verzorgt je gekozen internetprovider het beëindigen van jouw huidige overeenkomst via de overstapservice.


De voordelen van een Internet Pack (inclusief TV en bellen)

Erg veel inwoners willen het speciale triple play pakket. In dit pakket heb jij de beschikking over internet, vast bellen en digitale TV van één leverancier tegen een vaste maandelijkse prijs. In maart 2023 zien we ook 4-in-1 pakketten wat ervoor zorgt dat mobiele diensten ook in de bundel vallen(ook wel Quad Play). Ook interessant: SFR pack.

 • De maandelijkse lasten gaan omlaag
 • Maandelijks één factuur met daarop alle kosten
 • Een contactpersoon voor alle vragen rondom internet en TV
 • Je hebt recht op interessante extra’s als o.a. 1GB+ Gratis data voor je smartphone

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Wat kiezen: adsl, tv-kabel of glasvezel?

Dit wordt gebaseerd op de postcodecheck die je al gedaan hebt. Op basis vande adresgegevens zie jij welke type verbindingen te bestellen zijn in jouw postcodegebied. Niet elk adres heeft de mogelijkheid tot glasvezel en kabelinternet. In de regel is ADSL wel gewoon actief (bij afwezigheid van glasvezel). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? Dan zijn de gekozen snelheid en de tarieven factoren die je met name moet meenemen. Glasvezel is het snelst mogelijke internet, maar standaard is dit ook veel duurder dan in het geval van de kabel of ADSL. Voor verbindingen via de coax-kabel is Telenet een interessante optie. ADSL is in veel gevallen de goedkoopste mogelijkheid, maar ook trager dan andere opties.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in Rendeux?

Het meest snelle internet komt binnen via een kabelaar of via glasvezel. Hiermee kan je up/downloaden tot wel 1000Mb. Aanbieders als Scarlet, Proximus en Telenetzijn druk bezig met het netwerk. In de gemeente Rendeux is er nog geen 100% dekking. Wel ontstaan er meer en meer nieuwe initiatieven om glasvezel verder uit te breiden. De feitelijke snelheid ligt niet enkel en alleen aan de provider. Ook de gebruikte apparatuur (wifi-repeaters, netwerk accessoires) heeft hierop een effect. De maximale snelheid kan per huis anders zijn.

Hoe kan ik overstappen naar een andere provider?

Wanneer jouw abonnementstermijn is verstreken (binnen 1 maand) is het mogelijk om over te stappen. Veranderen van internet provider stelt eigenlijk niet veel meer voor. Dikwijls regel je dit online. De erkende providers in België (TV Vlaanderen, VOO, TéléSAT, Dommel, SFR, Proximus, Scarlet, Telenet) hebben hier afspraken over gemaakt. Vaak hebben we het over Easy Switch. Het voordeel? Je komt niet zonder internet te zitten. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Wellicht kan je kiezen voor een monteur aan huis.

Huidige storingen maart 2023

Momenteel is er geen grootschalige storing. In de loop van 2023 staan er werkzaamheden gepland rondom het netwerk. Dit resulteert mogelijk in storingen bij Proximus / Scarlet. Aanpassingen aan het coax kabel-netwerk draaien soms uit op Telenet storingen. De klantenservice is hiervan ook op de hoogte. Via sociale media merk je het snelste of er actuele problemen zijn.

Is er in Rendeux traag internet en WiFi?

De behaalde snelheid per huishouden varieert nogal. Veel aspecten hangen samen met de te bereiken snelheid. Neem nu de netwerkkabels die je gebruikt en de plek waar de modem staat voor goede WiFi. Voor maximale internetsnelheid in de garage, op zolder of in de tuin kan je een krachtige Wifi booster, repeater of een wifi-antenne gebruiken. Zo’n trage verbinding kan ook worden veroorzaakt door toepassingen op laptop, tablet of telefoon of een router met onjuiste instellingen. Een eigen installateur kan op afspraak langskomen, en de snelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Achterhaal de goedkoopste provider in 6987 en maak de overstap nog vandaag

Glasvezel vergelijken Rendeux

Glasvezel is een haardunne vezel die lichtsignalen met informatie over grote afstanden kan transporteren. Concluderend: een enorm hoge snelheid tot wel 1000 Mb/s. In veel wijken kan je internetten via fiber naast de (coax) kabelverbinding. Ook in en rondom Rendeux zijn er meerdere updates voor aanleg en/of uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor fiber heb je een stukje aansluitingskosten en uiteraard een bedrag per maand. Internetten via glasvezel wordt steeds bekender en populairder en prijzen/tarieven steeds aantrekkelijker. Deze packs kan je al nemen vanaf €40. Doe de postcodecheck, en ontdek of glasvezel internet in Rendeux het overwegen waard is.

Voordelen Rendeux fiber internet
 • Bizar snel internet: snelheden tot wel 1 Gb p/s
 • Stabiele privé verbinding, minder storingen
 • Downloaden en uploaden met dezelfde hoge snelheden
 • Uitgebreid aanbod
 • Altijd High Definition televisiebeelden

united-telecom
 • Onbeperkt VDSL internet
 • Razendsnel internet
 • Duidelijke maandtarieven
telesat
 • Compleet pakket voor vaste prijs
 • Met gratis Wifi modem
 • Goedkope tarieven
edpnet
 • Online speedtest uitvoeren
 • Inclusief alle apparatuur
 • Lage maandprijs
dommel
 • Huidig nummer behouden
 • Prima klantenservice
 • Scherpe welkomstkorting
TV-vlaanderen
 • Ruim 60 TV-zenders
 • Ook vaste telefonie
 • Voordeel op de factuur
voo
 • Ruim 70 TV-kanalen
 • Afsluiten in 5 minuten
 • Aantrekkelijke tarieven
SFR
 • Ultieme TV-ervaring
 • Bellen tegen lage tarieven
 • Duidelijke maandprijs
orange
 • Digitale TV via de kabel
 • Beste betrouwbaarheid 4G-streaming
 • Pakket-aanbieding


Alle plaatsen in deze gemeente