Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Etterbeek

Makkelijk en snel internetproviders in Etterbeek vergelijken? De keuze op het gebied van aanbieders van internet en televisie lijkt groter dan ooit. Variërend van Telenet tot VOO, er is veel te kiezen. Wij helpen jou daarbij! Vergelijk zonder moeite de meeste operators en bekijk het voordeligste internet abonnement dat past bij jouw eisenpakket. Vandaag nog tv, bellen en internet in een alles in 1 pakket nemen? Ook dit behandelen we uitvoerig. Ook checkt men via de internetvergelijker waardevolle info over items als digitale televisie of de mogelijkheden van glasvezel internet.
ProvincieBrussel
GemeenteEtterbeek
Gemiddelde downloadsnelheid31Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid16Mb/s
Gemiddeld verbruik220GB p/maand
Gemiddelde kosten€47,00 p/maand
Populaire aanbiederScarlet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit moment nogal wat internet operators in Etterbeek die bij elkaar weer ontzettend veel voordelige TV en internet abonnementen in oktober 2020 hebben. De korting op de factuur van de goedkoopste provider, en een welkomstcadeau als een Airfryer wisselen iedere maand weer enorm. Hoe vind je nu een voordelig en veilig abonnement voor internet + TV? Internethunter helpt je dit te realiseren. Vul vlug de gevraagde gegevens in, doorzoek de verschillende providers en kies meteen het internet abonnement die financieel interessant is. Vergeet niet: vaak is ADSL-internet in Etterbeek het goedkoopste.

Bespaar op je internet en televisie kosten met deze tips
 1. Sluit alle diensten af bij 1 provider. (Lees direct verder over het 3-in 1 Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Neem niet onnodig een XL pakket. Voor de basisactiviteiten is een pakket van 200 Mb/s onnodig.
 3. Kies niet altijd voor dure onnodige extra’s als bijvoorbeeld premium zenderpakketten. Deze extra’s zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Sluit een contract zonder TV-abonnement. On-demand is er veel aanbod (neem bijv. HBO of Netflix).
 5. Ga altijd vergelijken. Neem elk jaar de actuele prijzen door en ontdek zelf of je nog meer kunt besparen.

Welke internetproviders zijn er in Etterbeek?

In Etterbeek zijn diverse internet pakketten die je kunt afsluiten. Onder andere Scarlet, Telenet, Proximus en EDPnet. Via ADSL of VDSL, de kabel (coax) en ook glasvezel staat hier niet stil. Onderzoeken welke goedkope abonnementen in Etterbeek werkzaam zijn? Geef je prive gegeven in, en achterhaal alle actuele providers in jouw straat in oktober 2020. Grote internetproviders zijn Proximus, EDPnet en Ello Mobile. Internetaanbieders in Etterbeek verkopen aantrekkelijke contracten voor los internet, Televisie + Internet pakketten, en uiteraard 3-in-1 pakketten. Bepaalde 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. Middels quad play constructies is bellen via mobiele telefoons ook inclusief.
proximus internet

Internet van Proximus

Aanrader: Proximus verkoopt in Etterbeek internet en TV. Internet via VDSL2 of “Glas”, via een betrouwbaar netwerk.

 • Eersteklas Wifi in het hele huis
 • Meer dan 80 zenders
 • Pakket-voordeel
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet verkoopt internet, bellen en televisie via de televisiekabel in Etterbeek. Betrouwbaar internet interessante kortingen.

 • Gratis installatie
 • Honderden series en films kijken
 • Combinatie-voordeel
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet is actief met betrouwbare internet tarieven in Brussel voor oktober 2020. Via VDSL2+ tot wel 50 Mbit/s.

 • Goedkoop & snel internet
 • Inclusief de 30 populairste zenders
 • Combinatie-voordeel

Prijzen internet + TV in Etterbeek (tarieven oktober 2020)

Een veelgestelde vraag: wat zijn op dit moment de tarieven van Televisie en internet in Etterbeek? Dit varieert logischerwijs per huishouden. De hoogte van de factuur wordt opgebouwd door o.a. je internetaanbieder (bijvoorbeeld VOO), connectie (glasvezel), up/downloadsnelheid (bijv. 25Mb/s), en overige opties (denk aan Eredivise kijken). Een goedkoop abonnement voor TV en internet in Etterbeek is er al voor €30 tot zo’n €57,50. Normaliter is een alles in 1 abonnement het goedkoopste. Check ook alles over Scarlet.

Populaire pakketten
 • Orange Kangoeroe 20 + Voice + Internet
 • Proximus No Limit National Anytime + Comfort 25 + Internet Comfort + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Happy Time XL + Comfort 15 + Internet Comfort Pack + Belgacom TV
 • Telenet Whoppa
 • Proximus Internet + Mobile 5 GB
 • Telenet Business Shake M + TV


internet vergelijken etterbeek

Veranderen van internet en TV aanbieder? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers met elkaar vergelijken + overstappen in 5 minuten

 1. Voer een postcodecheck uit

  Zodra jij wil beginnen met internet vergelijken in Etterbeek is het belangrijk eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Helemaal bovenaan deze website moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Hierna wordt je verwezen naar de vergelijker van internet pakketten. Je vergelijkt op deze plek uitsluitend de internet-contracten van providers die beschikbaar zijn in jouw woonplaats.

 2. Een internetpakket kiezen

  In de basis mag je selecteren wat je precies nodig hebt. Is Internet Only voldoende? Liever met een TV-abonnement? En moet er ook een huistelefoon bij? In het geval je jouw wensen duidelijk hebt kun jij zonder moeite alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Daaropvolgend kan het handig zijn om specifieke zenders (denk dan aan BRUZZ) te nemen. Tegelijkertijd kan jij jouw voorkeuren aangeven voor services als live pauzeren, extra zenderpakketten, uitzending gemist.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat uiteraard een belangrijk onderdeel is: de snelheid van het internet. Dat loopt van 40 mb/s tot en met 150 mb/s. De snelheid die bij jou past is afhankelijk van een aantal onderdelen. Nuttig jij het internet alleen voor de standaard toepassingen als o.a. browsen op het internet, nieuwswebsites lezen, mail checken, weerbericht bekijken? Of stream je ook video’s of films bij VRT Net of Pathé TV? Houd je van online gaming avonturen als Knights of the Old Republic? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Onze provider vergelijker geeft advies! Klik op ‘welke snelheid is nodig’? Daar vind je info inzake de perfecte snelheid die past bij uiteenlopende situaties.

 4. Tarieven internet abonnementen vergelijken

  Als jij het soort abonnement en de internetsnelheid ingevuld hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De providers zijn normaal gesproken weergegeven op basis van kosten per maand. Het voordeligste pakket staat bovenaan. De maandelijkse acties en promoties zijn verwerkt in het maandbedrag. Meerdere internet providers werken met een eenmalige korting, anderen hanteren bijv. het eerst halve jaar een factuur voordeel van €5.

 5. Overstappen van internetprovider

  Op het moment dat jij gezien hebt wie de beste provider van Etterbeek in oktober 2020 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Klik op ‘bestellen’, en je wordt automatisch doorgestuurd naar de bestelpagina van deze provider. Geef alle persoonlijk gegevens door en rond de aanvraag af. Binnen vijf minuten is de aanvraag verzonden. Ga je veranderen van leverancier? Vaak faciliteert de gekozen aanbieder de opzegging van het contract aan de hand van de overstapservice.


De voordelen van een Internet Pack (inclusief TV en bellen)

Meer en meer huishoudens overwegen het zogenaamde triple play pakket. Met deze constructie heb jij vast bellen, digitale TV en internet van 1 leverancier waarbij je een vast maandbedrag afrekent. Tegenwoordig zien we ook 4-in-1 pakketten waar mobiele telefonie is inbegrepen(ook wel Quad Play). Klik door naar Telenet internet.

 • Je bent stukken voordeliger uit
 • Elke maand één totaalfactuur
 • Een aanspreekpunt voor je problemen rondom TV en internet
 • Combineren betekent gratis extraatjes als Gratis FILM1

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over afsluiten van internet, tv en bellen

Wat past bij mij: ADSL, Kabel of glasvezel?

Dit wordt gebaseerd op de internet postcodecheck. Middels postcode + huisnummer kom je erachter welke internetaansluitingen er actief zijn voor jouw huis. Niet elk appartement heeft de beschikking over glasvezel & kabelinternet. In de regel is ADSL wel voorhanden (bij afwezigheid van glasvezel). Kan jij alle 3 ontvangen? Hierbij zijn snelheid van het internet en de tarieven onderdelen die van belang zijn. Glasvezel is de snelste optie, maar in de regel betaal je wel wat meer vergeleken met ADSL of (coax) kabel. Op het moment dat je gaat voor kabel kun je kiezen voor Telenet. ADSL is in veel gevallen het aantrekkelijkst geprijsd, maar hierbij lever je ook flink snelheid in.

Wie biedt het snelste internet in Etterbeek?

De hoogste internetsnelheid komt binnen via kabelinternet of de glas. Hiermee loopt de snelheid op tot 1000Mb. Dienstverleners als Scarlet, Telenet & Proximuszijn druk bezig met het netwerk. In de gemeente Etterbeek zijn deze netwerken nog niet voor elk huis actief. Er zijn regelmatig nieuwe acties om de glasvezel-adoptie te versnellen. De snelheid is niet alleen een kwestie van provider. Gebruik van apparatuur (routers, wifi-versterkers, modems) heeft hierop een effect. De getoetste snelheid kan per huis en moment veranderen.

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen en overstappen?

Op het moment dat je huidige contract niet meer geldig is (binnen 1 maand) is het mogelijk om over te stappen. Veranderen naar een bepaalde provider is een fluitje van een cent. Gewoonlijk handel je dat online af. Internet Providers in België (TéléSAT, VOO, Dommel, TV Vlaanderen, SFR, Orange, Scarlet, Telenet) werken met elkaar samen. Dit staat bekend als Easy Switch. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Je moet wel even een nieuwe modem aansluiten. Vaak kan er ook een monteur bij je langskomen.

Werkzaamheden & storingen oktober 2020

Op dit moment hebben we niet te maken met een storing. In de loop van 2020 wordt het netwerk wel verbeterd. Hierdoor zien we soms een storing bij Proximus / Scarlet. Onderhoudsmaatregelen van het kabelnetwerkdraaien soms uit op een storing bij Telenet. De klantenservice is hiervan ook op de hoogte. Via o.a. Twitter en Facebook achterhaal je het snelste of het internet eruit ligt.

Heeft Etterbeek traag internet en WiFi?

De uitslag van een speedtest is overal weer anders. Diverse onderdelen beïnvloeden de internetsnelheid. Je kunt denken aan de UTP-kabels en waar jij de modem en router neerzet voor stabiele WiFi. Voor een betere verbinding in tuin, garage of zolder kan je een krachtige Wifi booster, repeater of een wifi-antenne gebruiken. Een trage verbinding kan ook te danken zijn aan toepassingen op smartphones en computers of verkeerde modem-instellingen. Een eigen installateur kan de situatie bekijken, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Vind de goedkoopste provider in 1040 en stap online over

Glasvezel vergelijken Etterbeek

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas die supersnel internet, tv, en radiosignalen kan versturen. Dat betekent geweldig hoge internetsnelheden tot wel 1000 Mb per seconde. In steeds meer plekken is fiber internet beschikbaar of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook in de omgeving Etterbeek zijn er verscheidene initiatieven ten aanzien van aanleg en/of uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor fiber-internet betaal je eenmalige aansluitingskosten en uiteraard een bedrag per maand. “Glas” is de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, en het prijsverschil met kabel is nog klein. Zulke packs kan je al afsluiten vanaf €37,5. Doe de internet-postcodecheck, en kom te weten of glasvezel internet in Etterbeek beschikbaar is op jouw adres.

Voordelen Etterbeek fiber internet
 • Onthutsend snel internet: er zijn al providers met 1000 mbit per seconde
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, weinig storingen
 • Uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • HD beeldkwaliteit op je televisie

united-telecom
 • Gratis Wifi/Voice modem
 • Gemakkelijk ozeggen
 • Lage tarieven
telesat
 • Toonaangevende provider
 • Ook voor alleen Internet
 • Aantrekkelijke korting
edpnet
 • Snel, goedkoop en onbeperkt
 • Razendsnel internet
 • Duidelijke maandtarieven
dommel
 • Signaal tweede oproep
 • Moeiteloos overstappen
 • Scherpe korting
TV-vlaanderen
 • Tot 100 Mbps downloaden
 • Groot zenderaanbod
 • Lage prijzen
voo
 • Bliksemsnel internet
 • Alleen internet of alles in 1
 • Pakketkorting
SFR
 • Onbeperkt bellen vaste lijn
 • 100% installatiegarantie
 • Scherpe maandprijs
orange
 • Onbepert internet mogelijk
 • Voordelig bellen
 • Goedkope maandtarieven