Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Kessel

Zonder problemen snel internetproviders in Kessel vergelijken? De keuze op het gebied van aanbieders van internet en televisie is erg groot. Variërend van Proximus tot aan SFR, er is keuze in overvloed. Onze vergelijker helpt jou met het kiezen. Vergelijk simpel alle grote operators en check het scherpste internet contract dat naadloos aansluit op jouw verbruik en wensen. Binnen enkele minuten internet, televisie en bellen in een alles in 1 pakket nemen? Dit is sterk in opkomst! Bovendien lees je op deze website bruikbare info over items als kosten van TV-abonnement of een vaste telefoonaansluiting.
ProvincieAntwerpen
GemeenteNijlen
Gemiddelde downloadsnelheid41,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid28Mb/s
Gemiddeld verbruik230GB p/maand
Gemiddelde kosten€53,00 p/maand
Populaire aanbiederUnited Telecom
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit ogenblik enorm veel internet operators in Kessel die bij elkaar opgeteld weer flink wat voordelige TV en internet abonnementen in september 2022 aanbieden. De maandelijkse aanbiedingen van de goedkoopste provider, en een welkomstcadeau als een Xbox One zijn eigenlijk elke maand weer anders. Op welke wijze vind jijsnel zo’n betaalbaar en veilig abonnement voor internet + TV? Wij van Internethunter.be helpen jou met het vinden van een geschikte provider. Vul gemakkelijk de benodigde gegevens in, vergelijk de mogelijke providers en selecteer het abonnement met de laagste prijs. Advies: in veel gevallen is ADSL-internet in Kessel het voordeligste.

5 internet en televisie bespaartips
 1. Neem alle diensten bij één aanbieder. (Check meer info over een Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Neem geen hogere internetsnelheid dan nodig. Voor basisgebruik heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Voorkom dure extra’s zoals bijv. extra betaalde kanalen. Pakketten als deze maken het internetpakket onnodig duur.
 4. Schrap jouw TV-abonnement. On-demand is er veel aanbod (onder andere VRT Net of Youtube).
 5. Stop niet met vergelijken. Doe elk jaar een prijsvergelijking en onderzoek of het nog goedkoper kan.

Welke internetproviders zijn er in Kessel?

In Kessel zijn flink wat internet pakketten actief. O.a. Proximus, Telenet, Scarlet en United Telecom. Door ADSL, de traditionele kabel, of wellicht via glasvezel. Checken welke goedkope abonnementen in Kessel tot de mogelijkheden behoren? Vul jouw postcode in, en ontdek alle huidige leveranciers in jouw plaats in september 2022. Bekende aanbieders zijn Proximus, EDPnet en EVONet. Internetaanbieders in Kessel verschaffen interessante losse internet pakketten, Internet + Televisie pakketten, en natuurlijk 3-in-1 pakketten. Aparte 4-in-1 pakketten worden sinds korte tijd meer aangeboden. Via een quad play pakket wordt ook het mobiele abonnement geïntegreerd.
proximus internet

Internet van Proximus

Je kent het vast: Proximus verkoopt in Kessel internet en TV. Internet via VDSL2 of glasvezel, via een betrouwbaar netwerk.

 • Glasvezel en VDSL2
 • Online kijken via Proximustv.be
 • Goede korting
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet brengt je Tv, internet en vaste telefonie door de kabel (coax) in Nijlen. Prima voorwaarden, tegen een nette prijs.

 • Tot wel 200 Megabit per seconde
 • Groots aanbod films en series
 • Overstapbonus
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet werkt voor scherpe internet tarieven in Antwerpen voor september 2022. Via het telefoonnetwerk (VDSL2+) tot 50 Mbit.

 • Onbeperkt snel surfen
 • TV kijken hoe jij het wil
 • Combinatiekorting

Geldige prijzen internet & televisie in Kessel (tarieven september 2022)

Interessant: wat zijn op dit moment de tarieven van een tv en internet pakket in Kessel? Dat verschilt natuurlijk per huishouden. De nota komt tot stand door onder andere het internetbedrijf (denk aan SFR), connectie (zoals. kabel), hoogte van internetsnelheid (bijv. 100Mb/s), en overige opties (zoals. Eredivise kijken). Een goedkoop TV en internet pakket in Kessel kun je afsluiten vanaf €32,5 tot deal van €52,50. In algemene zin is een alles in 1 pakket het scherpst geprijsd. Actueel: SFR thuisinternet.

Populaire pakketten
 • Orange LOVE Arend
 • Proximus No Limit National Anytime + Comfort 15 + Internet Comfort + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Smart 20 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Maxi Pack + Smart+ 15
 • Telenet FreePhone 24 Digipack
 • VOO NET wahoo Pro + mobile


internet vergelijken kessel

Veranderen van TV en internet provider? Dat gaat als volgt!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Providers vergelijken en binnen 5 minuten overstappen

 1. Vul de postcodecheck in

  Vanaf het moment dat jij start met internet vergelijken in Kessel is het goed snel de internet postcodecheck te doen. Helemaal bovenaan deze website kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). Vervolgens ga je automatisch door naar de snelste internetvergelijker. Je bekijkt in de tool exclusief de abonnementen van bedrijven die daadwerkelijk kunnen aansluiten in jouw woonplaats.

 2. Pakket samenstellen

  Allereerst kan je aanvinken wat je precies nodig hebt. Alleen internet? Wens je ook digitale Televisie? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Zodra je weet wat je wilt kan je een stuk beter de diverse abonnement voor internet vergelijken. Ook heb je de mogelijkheid om extra zenderaanbod (denk aan Eleven Sports 1) erbij te nemen. Tegelijkertijd kan jij het abonnement unieker maken met extra’s als vooruitkijken, live pauzeren, on demand films kijken.

 3. Welke snelheid wil je afsluiten?

  Wat ook van belang is: welke snelheid wil je inkopen? Dat loopt van 50 mb/s t/m 500 mb/s. Wat een goede snelheid is, kies je op basis van meerdere elementen. Nuttig jij het internet alleen voor de meest basale activiteiten zoals bijv. browsen op het internet, youtube films kijken, nieuwswebsites lezen, weerbericht bekijken? Ben je een intensieve gebruiker van diensten als HBO of RTL Series? Ben jij liefhebber van internet spelletjes (games) als XCOM 2? Betreft het een groot of klein gezin? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? Onze vergelijker kan hierin helpen! Ga naar de optie ‘welke snelheid past bij mij’? Op deze plek vertellen wij meer aangaande de perfecte snelheid die rijmt met verschillende gebruikerstypes.

 4. Vergelijken op prijs

  Als jij de abonnementstypes en de snelheid van het internet kenbaar gemaakt hebt kan het vergelijken prijzen beginnen. De bedrijven zijn in de regel gesorteerd op maandelijkse kosten. De internet provider met de laagste prijs voert de lijst aan. Een speciale promotie is verrekend in de maandtarieven. Meerdere bedrijven stunten met een bepaalde welkomstkorting, of bieden alternatieven. Ze hebben bijv. het eerst halve jaar een gereduceerd tarief.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Wanneer jij berekend hebt wie de beste provider van Kessel in september 2022 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Klik op ‘bestellen’, en je gaat direct door naar de pagina waar je kunt afsluiten. Voer je prive gegevens in en verstuur de aanvraag. Dit kost je nog geen 5 minuten. Wil je veranderen van provider? In de regel regelt je geselecteerde internet provider het volledige overstap traject door middel van de overstapservice.


Voordeel van het Internet Pack met telefonie + bellen

Steeds meer consumenten bestellen het overzichtelijke triple play pakket. Bij zo’n abonnement heb je digitale TV, vast bellen en internet van één provider tegen een vast maandelijks tarief. Hedendaags zien we ook 4-in-1 pakketten wat inhoudt dat ook mobiele telefonie in het pakket zit(ook wel Quad Play). Lees verder over VOO speedtest.

 • Flink besparen op de maandlasten
 • Alle kosten op 1 afrekening
 • Een aanspreekpunt voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s zoals bijvoorbeeld Maandelijks 5 euro minder betalen

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Wat kiezen: adsl, tv-kabel of glasvezel?

Hiervoor gebruik je de postcodecheck die je al gedaan hebt. Op basis vanpostcode + huisnummer ontdek je welke mogelijkheden mogelijk zijn voor jouw woning. Niet iedereen kan een pakket selecteren op basis van kabelinternet & glasvezel. Doorgaans is de traditionele ADSL wel gewoon actief (bij afwezigheid van glasvezel). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? Hierbij zijn gewenste snelheid en de maandelijkse kosten zaken die het meest relevant zijn. Glasvezel is sneller, maar vaak ook wat kostbaarder vergeleken met ADSL en Kabel. Bij internet via de kabel is Telenet een logische keuze. ADSL is normaal gesproken de meest voordelige keuze, maar de snelheid van het internet is lager.

Wat is de snelste internet provider in Kessel?

Het allersnelste internet zal je ontvangen via kabelinternet of de glas. Met zo’n verbinding download je met wel 1000Mb. Organisaties als Scarlet, Telenet en Proximusspelen hier handig op in. In de gemeente Nijlen is er nog geen 100% dekking. Wel beginnen er steeds meer nieuwe opdrachten om glasvezel verder uit te breiden. Bekijk ook . De snelheid die je behaalt kent meer oorzaken dan de provider. Ook de gebruikte apparatuur (modem/router, netwerkkabels, wifi-repeaters) heeft hierop een effect. De werkelijke snelheid kan per situatie en tijdstip afwijken.

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen en overstappen?

Wanneer de overeenkomst is afgelopen (na 12 tot 24 maanden) kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Veranderen van internet pakket is tegenwoordig niet moeilijk. Gewoonlijk kan je dat online regelen. De grootste providers van België (Dommel, EDPnet, TV Vlaanderen, TéléSAT, Orange, SFR, Scarlet, Telenet) handelen dit onderling af. Vaak hebben we het over Easy Switch. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. Je moet wel even een nieuwe modem aansluiten. Uiteraard kun je gebruik maken van installateurs.

Werkzaamheden & storingen september 2022

Op dit moment zijn er geen storingen bij ons bekend. In de loop van 2022 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Hierdoor zien we soms storingen bij Proximus / Scarlet. Veranderingen aan het kabel-netwerk draaien soms uit op storingen bij Telenet. De dienstverlener communiceert dit indien nodig. Via FB of Twitter wordt je 24/7 op de hoogte gehouden of er storingen of werkzaamheden zijn.

Heeft Kessel traag internet en WiFi?

De uitslag van een speedtest is overal weer anders. Meerdere zaken bepalen de snelheid. Controleer altijd de UTP-kabels en waar jij de modem en router neerzet voor snelle WiFi. Voor lekker snel internet in tuin, garage of zolder kan je een wifi repeater of booster of een versterker gebruiken. Je trage verbinding kan ook te maken hebben met software op je ipad of computer of een modem die niet goed is ingesteld. Een speciale adviseur kan de situatie bekijken, hij/zij kan mogelijk de internetsnelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 2560 en maak de overstap nog vandaag

Glasvezel vergelijken Kessel

Glasvezel is een vezel die net zo dun is als een haar die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Concluderend: geweldig hoge internetsnelheden tot 750 Mb/s. In steeds meer straten heb je de mogelijkheid tot aansluiting op fiber of kiezen voor traditioneel ADSL (of coax). Ook in en rondom Nijlen zijn er tal van initiatieven voor de aanleg van nieuwe glasvezelverbindingen. Voor contracten met fiber wordt je belast met eenmalige aansluitingskosten en een vast bedrag per maand. Internetten via glasvezel wordt steeds laagdrempeliger en het prijsverschil met kabel is nog klein. Packs met glasvezel zien we al terug vanaf €30. Vul de postcodecheck in, en kom te weten of glasvezel internet in Kessel actief is op je postcode.

Voordelen Kessel fiber internet
 • Bijzonder snel internet: dit loopt op tot 1000 Mbit per seconde
 • Een constant snelle verbinding, weinig storingen
 • Uploaden en downloaden gaat even snel
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • Het beste aanbod voor TV (zenders)

united-telecom
 • Geen Prosximus lijn vereist
 • Gemakkelijk ozeggen
 • Lage tarieven
telesat
 • Heel voordelig bellen
 • Inclusief alle apparatuur
 • Korting bij 1 jaar
edpnet
 • Belabonnement inbegrepen
 • Alleen internet of alles in 1
 • Overstapbonus
dommel
 • De internationale expert
 • Met installatiehulp
 • Scherpe prijzen
TV-vlaanderen
 • Uitgebreid zenderaanbod
 • Supersnel vast internet
 • Transparante maandtarieven
voo
 • Meer dan 70 zenders
 • Vaste lage prijs
 • Lage prijzen
SFR
 • Film, Sport + Kids pakketten
 • Alleen internet of alles in 1
 • Altijd aanbiedingen
orange
 • Tot wel 200 uur opnemen
 • Makklijk overstappen
 • Aantrekkelijke welkomstkorting