Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Sint-Huibrechts-Lille

Zelf snel de internetproviders in Sint-Huibrechts-Lille vergelijken? De verscheidenheid van verschillende internet en tv pakketten is ontzettend groot. Van Orange tot Dommel, er is keuze in overvloed. Onze vergelijker van TV en Internet pakketten helpt jou met het kiezen. Vergelijk eenvoudig de beste operators en check het beste of betaalbaarste internet abonnement dat naadloos aansluit op jouw verbruik en wensen. Wil jij bellen, televisie en internet met zo’n alles in één pakket integreren? Ook dat is mogelijk! Verder treffen jullie via onze vergelijker handige info over thema’s als 3-in-1 pakketten of tips om traag internet op te lossen.
ProvincieLimburg
GemeentePelt
Gemiddelde downloadsnelheid34Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid17,5Mb/s
Gemiddeld verbruik285GB p/maand
Gemiddelde kosten€59,00 p/maand
Populaire aanbiederTelenet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn hedendaags een groot aantal internet operators in Sint-Huibrechts-Lille die samen weer honderden verschillende voordelige TV en internet abonnementen in januari 2022 aanbieden. De huidige actie van de goedkoopste provider, plus gratis extra’s voor nieuwe klanten als een diner cadeaukaart kunnen iedere maand weer totaal anders zijn. Dus, hoe bekijk je zelf een betaalbaar en actueel contract voor TV + internet? Wij helpen bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Geef eenvoudig jouw gegevens in, vergelijk de aanwezige providers en kies meteen het abonnement die financieel interessant is. Tip: meestal is ADSL-internet in Sint-Huibrechts-Lille het meest goedkoop.

5 internet en TV bespaartips
 1. Voeg alle diensten samen bij één internetaanbieder. (Kijk wat onze expert zegt over een Internet Pack met vaste telefonie en TV.)
 2. Neem geen hogere internetsnelheid dan nodig. Voor de basisactiviteiten heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Neem geen dure extra’s als onder andere extra betaalde kanalen. Deze extra’s zijn duurder dan je denkt.
 4. Neem geen TV-abonnement. En overweeg goedkope streamingdiensten (bijvoorbeeld HBO of Be TV).
 5. Stop niet met vergelijken. Doe elk jaar een prijsvergelijking en achterhaal zo of je nog meer kunt besparen.

Welke internetproviders zijn er in Sint-Huibrechts-Lille?

In Sint-Huibrechts-Lille zijn allerlei internet pakketten actief. Onder andere Proximus, Telenet, Scarlet of VOO. Via ADSL, de coax-kabel, en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Nieuwsgierig welke goedkope abonnementen in Sint-Huibrechts-Lille er allemaal zijn? Voer je postcode en huisnummer in, en achterhaal alle beschikbare aanbieders van internet in jouw omgeving in januari 2022. Bekende aanbieders zijn Telenet, EDPnet en Belgian Telecom. Internetaanbieders in Sint-Huibrechts-Lille hanteren relevante pakketten met alleen internet, TV + Internet pakketten, en uiteraard 3-in-1 pakketten. De 4-in-1 pakketten worden sinds korte tijd meer aangeboden. In een dergelijk quad play pakket wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Veel besproken: Proximus biedt in Sint-Huibrechts-Lille internet en TV. Hoge snelheden via VDSL2 of glas, en 100% installatiegarantie.

 • Glasvezel en VDSL2
 • Overal en altijd TV kijken
 • Voordeel op de factuur
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet biedt TV, internet + bellen middels kabelverbinding in Pelt. Prima voorwaarden, aantrekkelijk geprijsd.

 • Goedkoop bellen in binnnen- en buitenland
 • Overal TV met Yelo Play
 • Goedkope maandtarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet is actief met snelle internet tarieven in Limburg voor januari 2022. Zowel via ADSL als VDSL2+.

 • De laagste prijs
 • 1 maand gratis topboeketten
 • Aantrekkelijke tarieven

Huidige prijzen internet + televisie in Sint-Huibrechts-Lille (tarieven januari 2022)

Het is een boeiende vraag: wat zijn op dit moment de tarieven van een tv en internet pakket in Sint-Huibrechts-Lille? Dit varieert doorgaans per situatie. De totaalprijs wordt opgebouwd door o.a. je provider (bijv. SFR), internet type (denk aan glas), maximale internetsnelheid (bijv. 80Mb/s), plus andere add-ons (TV opnemen). Een goedkoop internet en TV pakket in Sint-Huibrechts-Lille is er vaak al vanaf €35 tot deal van €50. Doorgaans is een 3-in-1 abonnement het scherpst geprijsd. Actueel: TéléSAT internet + tv.

Populaire pakketten
 • Proximus Internet Favourite+ Telefonie Happy Time + Mobile
 • Proximus Happy Time + Generation XL 35 + Internet Favorite + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Happy Time XL + Favorite 55 + Internet Comfort Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Maxi Pack + Happy Time XL + Smart+ 65
 • VOO TV+Tel Eco
 • Proximus Office&Go Comfort + TV + Bizz Smart XL 40


internet vergelijken sint-huibrechts-lille

Veranderen van internetprovider? Bekijk onze uitleg!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Eerlijk internet providers vergelijken en overstappen (binnen 5 minuten)

 1. Begin met de postcodecheck

  Vanaf het moment dat jij start met internet vergelijken in Sint-Huibrechts-Lille is het verstandig snel de internet postcodecheck te doen. Op deze pagina kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). Daaropvolgend ga je automatisch door naar de internet-vergelijker. Je vindt in de tool uitsluitend de pakketten van internet-providers die daadwerkelijk kunnen aansluiten in jouw straat.

 2. Een type abonnement selecteren

  Nu kun je kiezen wat je precies nodig hebt. Kan jij alles met enkel Internet? Wens je ook digitale Televisie? En wat zijn je wensen m.b.t. vaste telefonie? Indien je jouw wensen duidelijk hebt kun jij veel simpeler alles in 1 pakketten vergelijken. Daarnaast is het misschien slim om extra zenderaanbod (bijv. TV Oost) bij te bestellen. Ook kun je kiezen voor extra’s als live pauzeren, vooruitkijken, uitzending gemist.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Het tweede aspect wat relevant is: hoe snel wil je het internet? Dat loopt uiteen tussen de 40 mb/s tot wel 300 mb/s. Wat een goede snelheid is, is afhankelijk van uiteenlopende componenten. Gebruik je internet alleen voor het basisgebruik zoals bijvoorbeeld e-mailen, filmpjes kijken, het nieuws lezen, het weer bekijken? Stream je graag via aanbieders als VRT Net of Pathé TV? Speel je graag internet spelletjes (games) als The Secret of Monkey Island? Betreft het een groot of klein gezin? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? De vergelijker assisteert je daarbij. Selecteer de optie ‘welke snelheid selecteren’? Daar tref je hulp over de ideale snelheid die hoort bij verschillende gebruikerstypes.

 4. Prijzen internet abonnementen vergelijken

  Wanneer jij de gewenste diensten en de minimale snelheid hebt ingevoerd kan je starten met prijzen vergelijken. De providers zijn in de regel weergegeven op basis van maandelijkse kosten. De provider met de laagste prijs voert de lijst aan. Eventuele acties en promoties zijn altijd al doorgevoerd in de prijs die je ziet. Bijna alle aanbieders bieden initieel een eenmalige kortingen, anderen verstrekken het eerste half jaar een gereduceerd tarief.

 5. Overstappen van internetprovider

  Op het moment dat jij achterhaald hebt wie de beste provider van Sint-Huibrechts-Lille in januari 2022 is, is het tijd om het abonnement af te sluiten. Kies de blauwe knop, en je gaat direct door naar de pagina waar je kunt afsluiten. Completeer het bestelformulier en verstuur de aanvraag. Binnen vijf minuten is de aanvraag verzonden. Verander je van aanbieder? In veel gevallen verzorgt jouw aanstaande aanbieder dat jouw huidige contract wordt opgezegd met de overstapservice.


Vier voordelen van het Internet Pack incl. vaste telefonie en TV

Nogal wat inwoners neigen naar het praktische triple play pakket. Bij zo’n abonnement heb je vast bellen, internet & digitale TV van 1 dienstverlener waarbij je een vast maandbedrag afrekent. In januari 2022 zien we ook 4-in-1 pakketten waar ook mobiele telefonie ondervalt(ook wel Quad Play). Bezoek de pagina: Scarlet tarieven.

 • Je bent stukken voordeliger uit
 • Maandelijks slechts 1 afschrijving
 • Een contactpersoon die ondersteuning biedt voor TV + internet
 • Providers bieden vaak gratis diensten als onder andere Belminuten en MB’s worden verdubbeld

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Moet ik gaan voor ADSL, kabel en glasvezel?

Als uitgangspositie neem je altijd de postcodecheck. Na het invullen van jouw adresgegevens ontdek jij welke mogelijkheden af te sluiten zijn voor jouw woning. Niet elk adres is aangesloten op (coax) kabel & glasvezel. Veelal is ADSL wel beschikbaar (mits glasvezel niet aanwezig is). Kan op jouw adres alles? In dat geval zijn de gekozen snelheid en onkosten aspecten die van belang zijn. Glasvezel is de snelste optie, maar standaard ook wat kostbaarder dan bij de kabel of ADSL. Voor verbindingen via de coax-kabel is een veel gekozen speler Telenet. ADSL is normaal gesproken het goedkoopste, maar hierbij lever je ook flink snelheid in.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in Sint-Huibrechts-Lille?

Het snelste internet is beschikbaar via kabel of glasvezel. Op basis daarvan haal je snelheden tot wel 750Mb. Leveranciers als Telenet, Proximus en Scarletspelen hier handig op in. In de gemeente Pelt is er nog geen 100% dekking. Wel zien we steeds meer projecten om glasvezel aan te leggen. De internetsnelheid kent meer oorzaken dan de provider. Ook de gebruikte apparatuur (netwerkkabels, wifi-repeaters) is van belang. De snelheid die uit een speedtest komt kan per wijk weer verschillen.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

Op het moment dat de einddatum van jouw contract in zicht is (na 12 maanden)mag je overstappen van provider. Veranderen van internet abonnement kan iedereen zelfstandig regelen. Dikwijls handel je dat online af. De erkende providers in België (VOO, TéléSAT, Dommel, EDPnet, Proximus, Orange, Telenet, SFR) hebben hiervoor een gezamenlijk systeem. Dit staat bekend als Easy Switch. Het grootste gemak is dat de providers zelf bijna alles regelen. Bij veel providers krijg je wel een nieuwe modem. Soms heb je de beschikking over een installateur.

Huidige storingen januari 2022

Momenteel is er bij ons geen storing bekend. Ook in 2022 wordt het netwerk wel verbeterd. Dat kan betekenen een Proximus / Scarlet storing. Upgrades van het kabel-netwerk resulteren dikwijls in storingen bij Telenet. De betreffende aanbieder kan je hier meer over vertellen. Via sociale kanalen als Facebook wordt je 24/7 op de hoogte gehouden of er storingen of werkzaamheden zijn.

Heeft Sint-Huibrechts-Lille traag internet en WiFi?

De uitslag van een speedtest is overal weer anders. Veel zaken hebben hun uitwerking op de snelheid. Relevante factoren zijn: de capaciteit van de kabels en de modem en router plekken in huis voor stabiele WiFi. Voor stabieler internet in garage of tuin kun je een speciale wifi booster/repeater of een antenne aansluiten. De trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan apps op smartphones en computers of foute router-instellingen. Een professionele specialist kan ingepland worden, en analyseren waar de problemen liggen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Maak kennis met de goedkoopste provider in 3910 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Sint-Huibrechts-Lille

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van glas die supersnel internet, tv, en radiosignalen kan versturen. Op die manier bereik je een enorm hoge snelheid van 500-1000 Mb/s. In flink wat plaatsen in België kan je internetten via fiber als vervanger voor ADSL of kabel. Ook in en rondom de gemeente Pelt zijn er verschillende acties met betrekking tot de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor internetten via fiber betaal je eenmalige aansluitingskosten en natuurlijk de kosten van het pakket. “Glas” wordt steeds toegankelijker, en het prijsverschil met kabel is nog klein. Packs met glasvezel kun je al afsluiten vanaf €35. Doe de postcodecheck, en kom te weten of glasvezel internet in Sint-Huibrechts-Lille voor jou een optie is.

Voordelen Sint-Huibrechts-Lille fiber internet
 • Buitengewoon snel internet: tegenwoordig tot wel 1 gigabit per seconde
 • Zeer stabiel internet, minder storingen
 • Upload- en downloadsnelheid gelijk bij glasvezel
 • Veel keuze in aanbieders
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

united-telecom
 • Gratis nummerbehoud
 • Betaalbaar en snel
 • Lage maandprijs
telesat
 • Supersnel DSl internet
 • Snel en betrouwbaar
 • Transparante maandprijs
edpnet
 • Zeer lage beltarieven
 • Altijd supersnel internet
 • Scherpe maandprijs
dommel
 • De snelle internetverbinding
 • Betaalbaar en snel
 • Transparante maandprijs
TV-vlaanderen
 • Ruim 60 TV-zenders
 • Betrouwbaar en snel
 • Scherpe welkomstkorting
voo
 • Ultieme televisiebeleving
 • Internet, TV en Bellen
 • Pakket-aanbieding
SFR
 • Altijd volle snelheid surfen
 • Razendsnel internet
 • Maandelijks aanbiedingen
orange
 • Orange Flybox
 • Interactief TV kijken
 • Lage maandtarieven