Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Pelt

Op je gemak alle alle internetproviders in Pelt vergelijken? Het aantal beschikbare internet en tv contracten is bijzonder groot. Het loopt van Telenet tot SFR, er is keuze in overvloed. Internethunter.be helpt met objectief vergelijken. Vergelijk simpel alle Belgische operators en ontdek zo het voordeligste internet abonnement dat aansluit op jouw eisenpakket. Gelijk bellen, tv en internet binnen een alles in 1 pakket bundelen? Dat is ook een optie! Daarbij treffen jullie via onze vergelijker bruikbare informatie over thema’s zoals interactieve TV of vast bellen.
ProvincieLimburg
GemeentePelt
Gemiddelde downloadsnelheid31Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid26,5Mb/s
Gemiddeld verbruik225GB p/maand
Gemiddelde kosten€47,00 p/maand
Populaire aanbiederScarlet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden op dit ogenblik enorm veel internet operators in Pelt die samen weer gigantisch veel goedkope TV en internet abonnementen in september 2022 presenteren. De maandelijkse aanbiedingen van de goedkoopste provider, en doorgaans ook gratis kadoos als een Nespresso Essenza Mini zijn per week weer anders. Dus, hoe bekijk je nu zo’n betaalbaar en innovatief contract voor TV + internet? Internethunter helpt jou met vergelijken. Vul vlug de gevraagde gegevens in, vergelijk de beschikbare providers en kies meteen het abonnement met het laagste tarief. Advies: vaak is ADSL-internet in Pelt het goedkoopste.

5 tips voor een goedkoper TV en Internet abonnement
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij één provider. (Bekijk wat onze specialist vindt van een Internet Pack met vaste telefonie en TV.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Ga niet blind voor dure extra’s zoals onder andere thema pakketten. Pakketten als deze zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Sla een los TV-abonnement over. On-demand is er veel aanbod (bijv. HBO of Be TV).
 5. Ga altijd vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en bekijk zelf of hetzelfde pakket elders goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Pelt?

In Pelt zijn meerdere internet pakketten die je kunt afsluiten. Bijv. Telenet, Scarlet, Proximus of TéléSAT. Via ADSL (het telefoonnetwerk), de kabel (coax) en misschien zelfs glasvezel. Bekijken welke goedkope abonnementen in Pelt in deze plaats actief zijn? Voer jouw adresgegevens in, en ontdek alle meest populaire providers in jouw plaats in september 2022. Relevante leveranciers zijn Telenet, Dommel en TéléSAT. Internetaanbieders in Pelt hebben relevante losse internet contracten, internet + Televisie abonnementen, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Bepaalde 4-in-1 pakketten worden ook steeds meer verkocht. Middels quad play constructies voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
proximus internet

Internet van Proximus

Niet onbekend: Proximus levert in Pelt internet en TV. Glasvezel, VDSL2, vaak als beste getest.

 • Inclusief modem + decoder
 • Uitgebreide Film-catalogus
 • Scherpe tarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet brengt je vaste telefonie, internet en TV door de kabel (coax) in Pelt. Prima voorwaarden, met een goede beoordeling.

 • Een volle pot mobiele data
 • Gree G exclusief voor WIGO-klanten
 • Scherpe korting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet voorziet in goede internet tarieven in Limburg voor september 2022. Tot 50 Mbit/s met VDSL+.

 • Betrouwbaar netwerk
 • Probleemloos opnemen of herbekijken
 • Altijd aanbiedingen

Prijzen TV + internet in Pelt (tarieven september 2022)

Een veelgestelde vraag: wat zijn vandaag de dag de tarieven van een internet en tv abonnement in Pelt? Dat varieert vaak per gebruiker. De factuur wordt bepaald door factoren als het internetbedrijf (denk aan Proximus), type internet (telefoonlijn), hoogte van internetsnelheid (bijv. 15Mb/s), en extra’s (begin gemist). Een goedkoop TV en internet pakket in Pelt sluit je af voor rond de €27,5 tot en met €70. Doorgaans is het alles in 1 pakket de voordeligste optie. Bekijk ook Telenet 3 in 1.

Populaire pakketten
 • Orange Dolfijn 15 + Voice + Internet
 • Proximus Pack Mobile 50 + Internet Intense + TV Comfort
 • Proximus Comfort 15 + Internet Intense + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Internet Comfort Pack + Smart+ 45
 • VOO DUO Wahoo
 • Proximus Bizz Pack Comfort + Mobile 5


internet vergelijken pelt

Veranderen van TV en internet provider? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Eerlijk internet providers vergelijken en overstappen (binnen 5 minuten)

 1. Voer een postcodecheck uit

  Op het moment dat je begint met internet vergelijken in Pelt is het slim snel de internet postcodecheck te doen. Op deze pagina vul je gewoon jouw postcode en huisnummer in. Vervolgens ga je automatisch door naar de objectieve internetvergelijker. Je checkt op deze plek enkel de abonnementen van aanbieders die ook leveren op jouw postcode.

 2. Benodigde diensten selecteren

  In deze stap dien je te selecteren wat je precies nodig hebt. Alleen internet? Wil je het aanvullen met digitale TV? En ben je van plan om vast te bellen? Zodra je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kun jij veel simpeler internet abonnementen met elkaar vergelijken. Daarnaast bieden wij je de optie om specifieke zenders (bijv. Eurosport) toe te voegen. Bovendien kan je kiezen voor diensten als extra zenderpakketten, uitzending gemist, vooruitkijken.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat bovendien belangrijk is: hoe snel wil ik dat het internet is? Dit ligt ergens tussen 30 mb/s tot wel 200 mb/s. Wat je moet kiezen is afhankelijk van diverse aspecten. Nemen jullie internet voor het standaard gebruik als o.a. mail checken, youtube films kijken, weerbericht bekijken, nieuwswebsites lezen? Maak je gebruik van streamingdiensten als Youtube of Be TV? Speel je graag online multiplayer games als Dishonored 2? Betreft het een groot of klein gezin? Ben je bezig met upload of downloaden van bestanden? Internethunter biedt ondersteuning! Tik op ‘welke snelheid past bij mij’? Hier vertellen wij meer m.b.t. de minimale snelheid die rijmt met uiteenlopende situaties.

 4. Prijzen providers vergelijken

  Zodra je de gewenste diensten en de internetsnelheid hebt ingevoerd is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De internet-leveranciers zijn normaal gesproken geordend op prijs per maand. De goedkoopste provider vind je bovenaan. Een promotie is altijd al doorgevoerd in de prijs die je ziet. Verschillende providers stunten met een bepaalde welkomstkorting, andere aanbieders hanteren bijv. het eerst halve jaar een korting van €10.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Zodra je gezien hebt wie de beste provider van Pelt in september 2022 is, kun jij zelf het contract online regelen. Klik op doorgaan (bekijken) en je gaat direct door naar de bestelpagina van deze provider. Vul de gevraagde gegevens in en maak de aanvraag definitief. Binnen vijf minuten is de aanvraag verzonden. Wil je veranderen van provider? Doorgaans faciliteert je geselecteerde internet-provider dat alles netjes wordt opgezegd door de overstapservice.


Voordeel van een Internet Pack (met bellen en telefonie)

Opvallend veel inwoners neigen naar het speciale triple play abonnement. Bij zo’n abonnement ontvang jij internet, vast bellen en digitale TV van 1 leverancier voor een vast bedrag in de maand. Vandaag bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel)(ook wel Quad Play). Lees verder over Proximus abonnement.

 • Hoe meer diensten je afneemt des te hoger de korting
 • Maandelijks slechts 1 afschrijving
 • Slechts 1 serviceprovider voor advies over internet & televisie
 • Soms krijg je gratis uitbreidingen zoals bijvoorbeeld Gratis Fox Sports pakket

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Moet ik kiezen voor ADSL, Kabel of Glasvezel?

In eerste plaats hangt dit af van de postcodecheck die je al gedaan hebt. Via postcode + huisnummer kun je bekijken welke soorten verbindingen actief zijn in jouw postcodegebied. Niet elk appartement heeft de beschikking over glasvezelinternet of kabel. Doorgaans is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel ter beschikking (tenzij er reeds glasvezel ligt). Heb jij meerdere mogelijkheden? Dan zijn de gekozen snelheid en de prijzen aspecten die van belang zijn. Glasvezel is het snelst mogelijke internet, maar in de regel praten we ook over hogere bedragen in vergelijking met ADSL en de kabel. Bij internet via de kabel is Telenet een logische keuze. ADSL is in veel gevallen de goedkoopste optie, maar is ook een stuk slomer.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in Pelt?

De snelste verbinding ontvang je via Telet (kabel) of glasvezel. Op basis daarvan bereik je snelheden tot 1Gb/s. Leveranciers als Scarlet, Proximus & Telenetontwikkelen deze netwerken. In de gemeente Pelt is er nog geen 100% dekking. Er zijn veel acties voor de aanleg van glasvezel. De maximum snelheid kent meer oorzaken dan de provider. Het gebruik van randapparatuur (modem/router, netwerkkabels) is zeer relevant. De feitelijke snelheid kan per woningblok weer verschillen.

Hoe werkt overstappen en opzeggen?

Indien het huidige contract is afgelopen (na 12 tot 24 maanden) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Veranderen van internetprovider wordt steeds makkelijker gemaakt. Steeds vaker gebeurd dit gewoon online. De populaire providers in België (Dommel, TéléSAT, VOO, EDPnet, Proximus, Telenet, SFR, Scarlet) werken met elkaar samen. We noemen dit ook wel Easy Switch. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Misschien heb je de beschikking over een installateur.

Problemen & storingen september 2022

Vandaag is er geen grootschalige storing. Ook in 2022 staan er werkzaamheden gepland rondom het netwerk. Dat kan uitdraaien in een storing bij Proximus / Scarlet. Upgrades van het kabel netwerkresulteren dikwijls in storingen bij Telenet. De klantenservice is hiervan ook op de hoogte. Via o.a. Twitter en Facebook merk je het snelste of er storingen of werkzaamheden zijn.

Heeft Pelt traag internet en WiFi?

De behaalde snelheid per huishouden varieert nogal. Verscheidene onderdelen hebben hier invloed op. Hierbij moet je denken aan de kwaliteit van de kabels en waar jij de modem en router neerzet voor snelle WiFi. Voor een betere verbinding door het hele huis (dus ook tuin en zolder) kun je een speciale wifi booster/repeater of een wifi-hotspot nemen. Een trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan updates op laptop, tablet of telefoon of een router met onjuiste instellingen. Een eigen monteur kan langskomen, en de snelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Achterhaal de goedkoopste provider in 3900 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Pelt

Glasvezel is een vezel die net zo dun is als een haar die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Dat levert jou een enorm hoge snelheid tot 750 Mb/s. In een groeiend aantal plekken kan je kiezen voor fiber internet naast kabel en ADSL. Ook nabij Pelt zijn er diverse projecten met betrekking tot aanleg en/of uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor fiber-internet betaal je eenmalige aansluitingskosten en vanzelfsprekend de abonnementskosten. Internetten via glasvezel wordt steeds toegankelijker, en de kosten worden steeds gunstiger. Zulke packs kan je al afsluiten vanaf €42,5. Open de postcodecheck, en kom te weten of glasvezel internet in Pelt tot de mogelijkheid behoort.

Voordelen Pelt fiber internet
 • Bizar snel internet: oplopend tot 1 gigabit per seconde
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, weinig storingen
 • Uploaden en downloaden even snel
 • Volledige vrijheid
 • Altijd goed televisiebeeld, zonder ruis

united-telecom
 • Onbeperkt VDSL internet
 • Meerdere abonnementen
 • Factuurkorting
telesat
 • Toonaangevende provider
 • Voordelig bellen
 • Scherpe tarieven
edpnet
 • Superlage tarieven per minuut
 • Gratis Wifi-modem
 • Duidelijke maandprijs
dommel
 • Antwoordapparaat inbegrepen in modem
 • Pakket voor elk budget
 • Scherpe maandprijs
TV-vlaanderen
 • Altijd toegang tot TV kijken
 • Ruim aanbod
 • Lage prijzen
voo
 • Optionele Extra Ciné-Séries
 • Kundige klantenservice
 • Duidelijke maandtarieven
SFR
 • Optionele themapakketten
 • Met handige App
 • Lage prijzen
orange
 • Oplossing zonder installatie
 • Meerdere abonnementen
 • Combinatie-voordeel


Alle plaatsen in deze gemeente