Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Wellen

Super simpel en snel internetproviders in Wellen vergelijken? De verscheidenheid van verschillende aanbieders van internet en tv is bijzonder groot. Van Telenet tot en met SFR, je kunt alle kanten op. Onze internet-vergelijker helpt met objectief vergelijken. Vergelijk snel de populaire operators en ontdek zo het scherpste internet abonnement dat in lijn is met jouw wensen. Gelijk internet, bellen en tv binnen zo’n alles in 1 pakket integreren? Ook dat is mogelijk! Verder check je via de Internethunter nuttige info info over thema’s als het kiezen van een internetsnelheid en wat te doen bij sloom internet.
ProvincieLimburg
GemeenteWellen
Gemiddelde downloadsnelheid43,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid24Mb/s
Gemiddeld verbruik270GB p/maand
Gemiddelde kosten€63,00 p/maand
Populaire aanbiederEllo Mobile
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn momenteel een groot aantal internet operators in Wellen die gezamenlijk weer een hele hoop scherpe TV en internet abonnementen in augustus 2022 bieden. De speciale korting van de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als een weekendje weg zijn eigenlijk elke maand weer anders. Dus, hoe achterhaal je gemakkelijk zo’n voordig en actueel internet + TV contract? Wij van Internethunter.be helpen jou met het vergelijken van prijzen. Vul eenvoudig jouw gegevens in, doorzoek de aanwezige providers en kies meteen het internet abonnement waar jij het voordeligste bent. Goed om te weten: doorgaans is ADSL-internet in Wellen financieel het aantrekkelijkste.

5 tips voor een goedkoper internet en TV abonnement
 1. Voeg alle diensten samen bij één aanbieder. (Zie ook voordelen van het Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor standaard gebruik is een pakket van 200 Mb/s onnodig.
 3. Wees voorzichtig met dure add-ons zoals o.a. speciale premium kanalen. Deze extra’s kosten je vaak erg veel geld.
 4. Stop met een vast TV-abonnement. Via internet kun je bijna alles kijken (populair zijn o.a. RTL Series of Youtube).
 5. Ga jaarlijks vergelijken. Kom niet voor verrassingen te staan. Vergelijk en check of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Wellen?

In Wellen zijn er behoorlijk veel internet pakketten beschikbaar. O.a. Telenet, Scarlet, Proximus en TV Vlaanderen. Via een ADSL lijn, de kabel (coax) en (in de toekomst) via glasvezel. Achterhalen welke goedkope abonnementen in Wellen je kunt kiezen? Vul de gevraagde gegevens in, en achterhaal alle actuele internetproviders in jouw straat in augustus 2022. Bekende internetaanbieders zijn Scarlet, TV Vlaanderen en Ello Mobile. Internetaanbieders in Wellen voeren relevante losse pakketten voor internet, Internet + TV pakketten, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Extra 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. Via een quad play pakket kun je ook je smartphone toevoegen.
proximus internet

Internet van Proximus

Je kent het vast: Proximus verkoopt in Wellen internet en TV. Hoge snelheden via VDSL2 of glas, en goedkoop vast bellen.

 • Eersteklas Wifi in het hele huis
 • Altijd TV kijken via de App
 • Voordeel op de factuur
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet biedt internet, tv en vaste telefonie door de kabel (coax) in Wellen. Goede snelheden, met aantrekkelijke acties.

 • Thuis én onderweg
 • Strafste entertainment
 • Goedkope maandprijs
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet is actief met complete internet tarieven in Limburg voor augustus 2022. Prima snelheid voor een lage prijs.

 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
 • Alle gemakken van digitale TV
 • Goedkope prijzen

Actieprijzen internet & televisie in Wellen (tarieven augustus 2022)

Een veelgestelde vraag: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van internet en TV in Wellen? Dit wisselt logischerwijs per consument. De prijs per maand wordt bepaald door zaken als je provider (bijvoorbeeld VOO), soort internet (bijv. glasvezel), up/downloadsnelheid (bijv. 40Mb/s), en overige opties (denk aan speciale themakanalen). Een goedkoop TV en internet pakket in Wellen is er vaak al vanaf €20 tot en met €55. Normaliter is een 3-in-1 abonnement het scherpst geprijsd. Actueel: VOO verbinding.

Populaire pakketten
 • Proximus Pack Telefonie + Mobile 30 + Internet Intense + TV
 • Proximus Generation MTV 15 + Internet Favorite + Belgacom TV
 • Proximus Comfort 15 + Internet Intense + Belgacom TV Favorite
 • Telenet Whop + King
 • Base Mobile Unlimited + business fix pack 4
 • Proximus Bizz All-In 3GB


internet vergelijken wellen

Veranderen van TV en internet provider? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers vergelijken en binnen 5 min. overstappen

 1. Doe de postcodecheck

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Wellen is het verstandig snel de internet postcodecheck te doen. Op deze pagina moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Als je dat gedaan hebt wordt je doorgestuurd naar onze Internet/TV/Bellen vergelijker. Je ziet daar louter de internet en TV pakketten van leveranciers die ook echt actief zijn in jouw buurt.

 2. Pakket samenstellen

  In de basis geef je aan welke onderdelen je in het pakket wilt. Is Internet Only voldoende? Of liever iets met televisie erbij? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? Indien je weet wat je zoekt kan je veel specifieker alles in 1 pakketten vergelijken. Daarbij is het een optie om specifieke zenderpakketten (denk aan TVL) uit te kiezen. Tevens kan je kiezen voor add-ons als extra zenderpakketten, begin gemist, online tv kijken.

 3. Welke snelheid wil je afsluiten?

  Wat tevens een belangrijk onderdeel is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dat loopt van 25 mb/s tot en met 500 mb/s. De te kiezen snelheid is gebonden aan verscheidene aspecten. Gebruik je internet alleen voor de meest basale activiteiten als o.a. youtube films kijken, mail checken, weerbericht bekijken, browsen op het internet? Of stream je ook video’s of films bij Netflix of Youtube? Houd je van multiplayer games als Portal? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Houd je je bezig met het downloaden van grote files? Internethunter biedt ondersteuning! Ga naar de optie ‘welke snelheid selecteren’? Op deze plek vertellen wij meer m.b.t. de ideale snelheid die goed is voor uiteenlopende situaties.

 4. Tarieven internet abonnementen vergelijken

  In het geval je de abonnementstypes en de gewenste snelheid doorgevoerd hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De aanbieders zijn veelal in een lijst gezet a.d.h.v. tarieven p/maand. De goedkoopste aanbieder staat bovenaan. Een speciale promotie is al meegenomen in de prijs per jaar. Verscheidene partijen geven eenmalig een welkomstkorting weg, en sommige providers geven de eerste 2 of 3 maanden een korting van €10.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  Als jij erachter gekomen bent wie de beste provider van Wellen in augustus 2022 is, is het tijd om het abonnement af te sluiten. Klik op ‘bestellen’, en wij sturen je door naar de pagina waar je kunt afsluiten. Vul jouw naam + adresgegevens in en klik op ‘aanvragen’. Dit kost minder dan 5 minuten. Verander je van aanbieder? Veelal verzorgt je toekomstige aanbieder van internet de opzegging van het contract via de overstapservice.


Het gemak van een Internet Pack (met bellen en TV)

Flink wat woningeigenaren neigen naar het praktische triple play abonnement. Bij dit contract ontvang je digitale TV, internet & vast bellen van één provider voor een vast bedrag in de maand. Tegenwoordig kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie (ook wel Quad Play). Actueel: Telenet kopen.

 • Goedkoper uit met internet, tv en bellen
 • Maandelijks 1 factuur
 • Je kunt terecht bij 1 klantenservice voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s als bijv. Gratis “opnemen-pakket”

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over afsluiten van internet, tv en bellen

Moet ik kiezen voor ADSL, Kabel of Glasvezel?

Hiervoor gebruik je de postcodecheck op onze website. Na het invullen van jouw adresgegevens ontdek je of ADSL/Kabel/Glasvezel beschikbaar zijn voor jouw huis. Niet elk adres kan zomaar overstappen op kabel en glasvezelinternet. Normaliter is de traditionele ADSL wel ter beschikking (of er moet al glasvezel liggen). Beschik jij over alle 3 de opties? In dit scenario zijn de gewenste snelheid en de tarieven factoren die van belang zijn. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar standaard ook wat kostbaarder in vergelijking met ADSL en de kabel. In het geval van kabelinternet is Telenet een uitstekende keuze. ADSL is in veel gevallen de meest voordelige keuze, echter de internetsnelheid is fors minder.

Waar vind ik het snelste internet in Wellen?

Het snelste internet krijg je via een kabelaar of via glasvezel. Hiermee kan je up/downloaden tot wel 1000Mb p/s. Internet providers als Proximus, Telenet en Scarletinnoveren in rap tempo. In de gemeente Wellen zijn deze netwerken nog niet voor elk huis actief. Wel ontstaan er veel nieuwe opdrachten om meer huishoudens aan te sluiten op glasvezel. De maximum snelheid wordt niet alleen bepaald door de provider. Gebruik van apparatuur (netwerkkabels, netwerk accessoires) hebben hier invloed op. De maximale snelheid kan per huis en moment veranderen.

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen en overstappen?

Op het moment dat de overeenkomst is afgelopen (binnen 1 maand) is het mogelijk om over te stappen. Veranderen van provider wordt steeds eenvoudiger. Gewoonlijk handel je dat online af. De erkende providers van ons land (EDPnet, TéléSAT, TV Vlaanderen, VOO, Orange, Scarlet, SFR, Proximus) hebben hier afspraken over gemaakt. Vaak hebben we het over Easy Switch. Het voordeel? Je komt niet zonder internet te zitten. Wel krijg je een nieuwe router of modem. Soms zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Huidige storingen augustus 2022

Op dit ogenblik is er bij ons geen storing bekend. In heel 2022 wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk. Het gevolg kan zijn een Proximus / Scarlet storing. Upgrades van het kabel netwerkbetekenen vaker een storing bij Telenet. De dienstverlener zal dit vroegtijdig aangeven. Via sociale kanalen als Facebook kom je er heel snel achter of het internet eruit ligt.

Is er in Wellen traag internet en WiFi?

De behaalde snelheid per huishouden varieert nogal. Ontzettend veel aspecten hangen samen met de te bereiken snelheid. Controleer altijd de (UTP) kabel klasse en de positie van de router voor snelle WiFi. Voor een betere verbinding in garage of tuin kun je zo’n handige wifi repeater, booster of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. Een trage verbinding kan liggen aan verouderde applicaties op smartphones en computers of een router die verkeerd staat ingesteld. Een adviseur kan een analyse maken, en met apparatuur of instellingen de verbinding verbeteren.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Vind de goedkoopste provider in 3830 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Wellen

Glasvezel is een hele dunne draad van glas die supersnel internet, tv, en radiosignalen kan versturen. Het effect daarvan is ongeëvenaarde internetsnelheden tot maar liefst 1Gb per seconde. In steeds meer plaatsen in België kun je kiezen voor het snelle fiber internet als alternatief van ADSL/VDSL. Ook in en rondom Wellen zijn er meerdere acties t.a.v. nieuwe netwerken van glasvezel internet. Voor abonnementen met fiber heb je te maken met aansluitingskosten en een vast bedrag per maand. Het ‘glasnetwerk’ wint flink aan populariteit en de prijs ligt vaak maar een fractie boven een Telenet (kabel). Packs als deze zijn beschikbaar vanaf €45. Open de postcodecheck, en kom te weten of glasvezel internet in Wellen actief is op je postcode.

Voordelen Wellen fiber internet
 • Een goede verbinding: dit loopt op tot 1000 Mbit/s
 • Een zeer betrouwbare verbinding, nauwelijks storingen
 • Dezelfde hoge snelheid voor uploaden en downloaden
 • Veel verschillende partijen
 • Altijd High Definition televisiebeelden

united-telecom
 • Zelf pakket samenstellen
 • Goede klantenservice
 • Duidelijke maandtarieven
telesat
 • Altijd lage prijs
 • Supersnel overstappen
 • Aantrekkelijke prijzen
edpnet
 • Geen starttarief per gesprek
 • Gratis Wifi-modem
 • Goedkope tarieven
dommel
 • Gratis nummerbehoud
 • Betaalbaar en snel
 • Pakket-aanbieding
TV-vlaanderen
 • All-in-one van TV Vlaanderen
 • Gratis Wifi-modem
 • Scherpe tarieven
voo
 • Bliksemsnel internet
 • Betrouwbaar en snel
 • Aantrekkelijke maandtarieven
SFR
 • Gratis installatie
 • Ook 4-in-1
 • Aantrekkelijke prijzen
orange
 • Flybox met 150 GB data
 • Verschillende contracten
 • Lage maandprijs


Alle plaatsen in deze gemeente