Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Riemst

Op je gemak alle internetproviders in Riemst vergelijken? De verscheidenheid van verschillende internet en tv abonnementen is groter dan ooit. Variërend van Proximus tot VOO, er is veel te kiezen. Onze internet-vergelijker helpt jou met het kiezen. Vergelijk simpel alle Belgische operators en bekijk het meest geschikte internetaanbod dat in lijn is met het door jou geschetste plaatje. Binnen enkele minuten tv, internet en bellen in een alles in één pakket combineren? Dat behoort tot de opties! Eveneens verzameld men op Internethunter.be nuttige informatie informatie over zaken als overstappen of kosten van een internetpakket.
ProvincieLimburg
GemeenteRiemst
Gemiddelde downloadsnelheid42Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid22,5Mb/s
Gemiddeld verbruik240GB p/maand
Gemiddelde kosten€60,00 p/maand
Populaire aanbiederBilli
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden momenteel erg veel internet operators in Riemst die opgeteld weer enorm veel scherpe TV en internet abonnementen in oktober 2021 kunnen aansluiten. De huidige actie van de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals een tablet wisselen iedere maand weer enorm. Dus, hoe check jijzelf zo’n voordig en snel contract voor internet + TV? Onze specialisten helpen jou met vergelijken. Geef vlug de gevraagde gegevens in, bekijk de diverse providers en zoek het pakket met de laagste prijs. Onthoud: normaliterADSL-internet in Riemst goedkoper dan glasvezel of kabel.

Bespaar op je TV en Internet kosten met deze tips
 1. Sluit alle diensten af bij 1 provider. (Zie ook voordelen van het 3-in 1 Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Neem niet alle dure extra’s als bijv. filmpakketten. Dergelijke extra’s zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Sla een los TV-abonnement over. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (bijvoorbeeld HBO of Pathé TV).
 5. Stop niet met vergelijken. Neem elk jaar de actuele prijzen door en ontdek zelf of het slim is om over te stappen.

Welke internetproviders zijn er in Riemst?

In Riemst zijn diverse internet pakketten op de markt. Dit kan zijn Scarlet, Telenet, Proximus en United Telecom. Via ADSL (het telefoonnetwerk), de coax-kabel, en ook glasvezel staat hier niet stil. Bekijken welke goedkope abonnementen in Riemst in deze plaats actief zijn? Vul jouw postcode in, en achterhaal alle beste of goedkoopste internetaanbieders in jouw plaats in oktober 2021. Veel gekozen aanbieders van zijnternet zijn Telenet, Orange of United Telecom. Internetaanbieders in Riemst verkopen relevante contracten voor los internet, internet + TV abonnementen, maar ook 3-in-1 pakketten. Aparte 4-in-1 pakketten zien we hier ook steeds meer terug. Aan de hand van een quad play abonnement voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
proximus internet

Internet van Proximus

Veel besproken: Proximus biedt in Riemst internet en TV. Internet via VDSL2 of glasvezel, met gratis Cloud opslagruimte.

 • Tot 100 Mbit/s
 • Opnames op afstand programmeren
 • Pakket-aanbieding
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet voorziet in internet, bellen en televisie middels kabelverbinding in Riemst. Gewoon snel internet, met aantrekkelijke acties.

 • Strafste netwerk van Vlaanderen
 • Live TV op 3G, 4G en Wifi
 • Maandelijks aanbiedingen
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet voorziet in scherpe internet tarieven in Limburg voor oktober 2021. Via VDSL2+ tot wel 50 Mbit/s.

 • Betaal alleen nuttige diensten
 • Mogelijkheid tot opnemen van TV
 • Duidelijke maandprijs

Prijzen televisie en internet in Riemst (tarieven oktober 2021)

Een veelgestelde vraag: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van Televisie en internet in Riemst? Dat verandert allicht per geval. De maandelijkse factuur kent z’n oorsprong in onder andere je internetaanbieder (denk aan Dommel), internet type (denk aan VDSL), down- en uploadsnelheid (bijv. 80Mb/s), plus andere add-ons (denk aan 4K televisie ). Een goedkoop abonnement voor internet en TV in Riemst vind je al vanaf €20 tot en met €47,50. Gemiddeld is een 3 in 1 abonnement het scherpst geprijsd. Bezoek de pagina: Telenet verbinding.

Populaire pakketten
 • Billi Give me Five
 • Proximus Comfort 15 + Internet Comfort Onbeperkt + Belgacom TV
 • Proximus Classic + Easy 25 + Internet Comfort Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Maxi Pack + Happy Time XL + TV + Easy+ 25
 • Telenet Shake+ 75 (incl. TV)
 • Telenet FLUO met Digitale Telefonie


internet vergelijken riemst

Veranderen van internet en TV aanbieder? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers vergelijken en binnen 5 min. overstappen

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Riemst is het cruciaal om eerst even een postcodecheck te doen. Op deze pagina moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Dan wordt je doorgestuurd naar de internet-vergelijker. Je bekijkt op deze plek louter de internet-abonnementen van internet-providers die verkrijgbaar zijn op jouw postcode.

 2. Benodigde diensten selecteren

  Daarna dien je te selecteren welke onderdelen je in het pakket wilt. Wil je enkel internet? Of een combinatie met TV? En wat zijn je wensen m.b.t. vaste telefonie? In het geval je weet wat je zoekt kan je veel specifieker een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Verder bieden wij je de optie om concrete zenders (dat kan zijn Antenne Centre) te nemen. Bovendien kan je aangeven of je interesse hebt in services als tv programma’s opnemen, live pauzeren, online tv kijken.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Wat tevens een belangrijke vraag is: hoe snel moet het internet zijn? Dat wisselt tussen de 20 mb/s tot wel 150 mb/s. Wat je moet kiezen is afhankelijk van meerdere variabelen. Passen jullie internet toe voor het basisgebruik als bijvoorbeeld het nieuws lezen, het weer bekijken, surfen op het internet, e-mailen? Of stream je ook video’s of films bij Youtube of Netflix? Ben je een fervent speler van online games als Empire: Total War™? Heb je een groot of klein huishouden? Download je met regelmaat grote bestanden? Internethunter.be biedt hiervoor uitkomst. Tik op ‘advieslijst internetsnelheid’? Dan kun je info bekijken m.b.t. de gewenste snelheid die goed is voor verschillende gebruikerstypes.

 4. Kosten internet pakketten vergelijken

  Indien jij het soort contract en de snelheid van het internet hebt ingevoerd begin je met tarieven vergelijken. De organisaties zijn altijd gerangschikt op kosten per maand. Het abonnement met de laagste prijs zie je als eerste. De maandelijkse acties en promoties zijn altijd al doorgevoerd in de prijs die je ziet. Diverse aanbieders geven eenmalig een welkomstkorting weg, of geven iets anders weg. Zij verstrekken de eerste maanden van het contract een gereduceerd tarief.

 5. De overstap maken van provider

  Indien je hebt ontdekt wie de beste provider van Riemst in oktober 2021 is, kan je het abonnement afsluiten. Klik op ‘bestellen’, en je wordt meteen verwezen naar de aanbiedingspagina van de provider. Completeer het bestelformulier en klik op ‘aanvragen’. Binnen slechts enkele minuten is het geregeld. Verander je van aanbieder? Normaliter verzorgt de nieuwe provider dat alles netjes wordt opgezegd met de overstapservice.


Waarom een Internet Pack met bellen en TV interessant is

Flink wat consumenten doen een aanvraag voor het speciale triple play abonnement. In dit product heb jij digitale TV, internet & vast bellen van 1 dienstverlener tegen een vast maandelijks tarief. Hedendaags bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie (ook wel Quad Play). Klik door naar Proximus kopen.

 • Je krijgt een mooie pakketkorting
 • Maandelijks 1 factuur
 • Slechts 1 serviceprovider voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Providers bieden vaak gratis diensten zoals Een Sport/Movies/Kids zenderpakket

internet-vergelijken-online


Alles wat je moet weten over internet, tv en bellen

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Dat heeft alles te maken met de resultaten van de postcodecheck. Door het invullen van postcode + huisnummer zie jij welke internetaansluitingen er mogelijk zijn voor jouw situatie. Niet elk huis heeft toegang tot (coax) kabel en glasvezel. Normaliter is connectie via ADSL wel af te sluiten (als er nog geen glasvezel ligt). Kan op jouw adres alles? Hierbij zijn snelheid van het internet en de kosten factoren die je met name moet meenemen. Glasvezelverbindingen zijn betrouwbaarder, maar in veel gevallen ligt de maandprijs iets hoger in vergelijking met ADSL en de kabel. Op het moment dat je gaat voor kabel kom je al gauw uit bij Telenet. ADSL is doorgaans het aantrekkelijkst geprijsd, maar is ook een stuk slomer.

Wie biedt het snelste internet in Riemst?

De snelste verbinding komt binnen via de kabel (coax), of glasvezel. Met zo’n verbinding bereik je snelheden tot 0.5Gb/s. Internet providers als Proximus, Telenet & Scarletkunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Riemst zijn deze netwerken nog niet voor elk huis actief. Wel starten er veel nieuwe acties om het glasvezel netwerk uit te breiden. De snelheid is niet alleen een kwestie van provider. Ook de hardware (data-kabels, modems, wifi-versterkers) hebben hier invloed op. De maximale snelheid kan per huis nogal wisselen.

Hoe kan ik mijn huidige contract opzeggen en overstappen van provider?

In het geval dat het huidige contract is afgelopen (binnen 1 maand) mag je overstappen van provider. Veranderen van internet pakket kan iedereen zelfstandig regelen. Meestal handel je dat online af. De erkende providers van ons land (VOO, TéléSAT, TV Vlaanderen, EDPnet, Orange, SFR, Scarlet, Telenet) hebben hiervoor een gezamenlijk systeem. Vaak ook bekend als Easy Switch. Zo zit je geen moment zonder internetverbinding. Wel krijg je een nieuwe router of modem. Misschien kan er ook een monteur bij je langskomen.

Huidige storingen oktober 2021

Momenteel zijn er geen storingen bij ons bekend. In de loop van 2021 zijn er verschillende geplande werkzaamheden. Dit kan resulteren in storingen bij Proximus / Scarlet. Upgrades van het coax kabelnetwerk draaien soms uit op Telenet storingen. Jouw provider communiceert dit indien nodig. Via o.a. Twitter en Facebook kom je er heel snel achter of er storingen of werkzaamheden zijn.

Is er in Riemst traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Ontzettend veel variabelen hebben hier invloed op. Hierbij moet je denken aan de aansluitingen (kabels) en de plek van de modem en router voor goede WiFi. Voor een betere verbinding in de garage/zolder/tuin kan je een Wifi Booster, repeater of een wifi-hotspot nemen. Zo’n trage verbinding kan komen door verkeerde software op telefoons en laptops of een modem die onjuist is geconfigureerd. Een professionele installateur kan bij je thuis langskomen, en de snelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 3770 en maak de overstap nog vandaag

Glasvezel vergelijken Riemst

Glasvezel is een dunne, sterke draad van glas,die supersnel internet, tv, en radiosignalen kan versturen. Concreet: een ontzettend hoge internetsnelheid, tot 750 Mb per seconde. In steeds meer plekken kun je kiezen voor het snelle fiber internet naast kabel en ADSL. Ook in de omgeving Riemst zijn er meerdere plannen rondom de aanleg van nieuwe glasvezelverbindingen. Voor pakketten met fiber gelden aansluitingskosten (eenmalig) en uiteraard een bedrag per maand. Deze vorm van internet wordt steeds laagdrempeliger en het kan prima concurreren met de kabel. Zulke packs zijn beschikbaar vanaf €42,5. Doe de gratis postcodecheck en zie zelf of glasvezel internet in Riemst het overwegen waard is.

Voordelen Riemst fiber internet
 • Onverwacht snel internet: tegenwoordig tot wel 1 Gb p/s
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, altijd service
 • Down- en uploaden altijd met dezelfde hoge snelheid
 • Je kunt zelf een provider kiezen
 • Het beste aanbod voor TV (zenders)

united-telecom
 • Geen Prosximus lijn vereist
 • Inclusief alle apparatuur
 • Combinatie-voordeel
telesat
 • TV, internet ten telefonie
 • Inclusief alle apparatuur
 • Scherpe welkomstkorting
edpnet
 • Met gratis telefonie abonnement
 • Stabiele verbinding
 • Aantrekkelijke tarieven
dommel
 • De snelle internetverbinding
 • Betaalbaar en snel
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
TV-vlaanderen
 • Altijd toegang tot TV kijken
 • Supersnel overstappen
 • Lage prijzen
voo
 • Ruim 70 TV-kanalen
 • Ruime keuze
 • Goede welkomstkorting
SFR
 • Tot 200 Mb/s
 • Met handige App
 • Hoge welkomstbonus
orange
 • Supersnel 4g internet
 • Supergoedkoop bellen
 • Korting bij 1 jaar


Alle plaatsen in deze gemeente