Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Bilzen

Moeiteloos en snel alle internetproviders in Bilzen vergelijken? Het aantal beschikbare internet en televisie contracten lijkt groter dan ooit. Variërend van Proximus tot aan TV Vlaanderen, de keuze is enorm. Wij helpen jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk vandaag de Vlaamse / Waalse operators en vindt zo het meest geschikte internetpakket dat naadloos aansluit op het door jou geschetste plaatje. Gelijk internet, televisie en bellen binnen zo’n alles in één pakket samenvoegen? Je leest er alles over op onze website. Tevens checkt men op onze website uitgebreide informatie over thema’s zoals zenderpakketten en vast bellen.
ProvincieLimburg
GemeenteBilzen
Gemiddelde downloadsnelheid41,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid22Mb/s
Gemiddeld verbruik230GB p/maand
Gemiddelde kosten€59,00 p/maand
Populaire aanbiederBelgian Telecom
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden hedendaags steeds meer internet operators in Bilzen die bij elkaar weer nogal wat interessante en voordelige TV en internet abonnementen in oktober 2021 mogen aanbieden. De acties van de goedkoopste provider, plus gratis extra’s voor nieuwe klanten als een cadeaubon van een webwinkel zijn meestal geen week hetzelfde. Dus, hoe achterhaal jijeenvoudig zo’n goedkoop en betrouwbaar pakket voor internet + TV? Onze experts helpen bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Voer gelijk je persoonlijke gegevens in, bekijk de beschikbare providers en pak het internet contract met de laagste prijs. Tip: gewoonlijk is ADSL-internet in Bilzen het meest goedkoop.

Bespaar op je TV en Internet kosten met deze tips
 1. Voeg alle diensten samen bij één aanbieder. (Kijk wat onze expert zegt over een Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Neem geen hogere internetsnelheid dan nodig. Voor de basisactiviteiten heb je genoeg aan 100 Mb/s.
 3. Voorkom dure onnodige extra’s zoals onder andere filmpakketten. Deze uitbreidingen kosten je vaak erg veel geld.
 4. Beperk je reguliere TV-abonnement. Steeds meer content is online beschikbaar (populair zijn o.a. Netflix of Pathé TV).
 5. Ga jaarlijks vergelijken. Vergelijk de tarieven elke 12 maanden opnieuw en ontdek zelf of hetzelfde pakket elders goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Bilzen?

In Bilzen zijn er een groot aantal internet pakketten beschikbaar. Dit kan zijn Scarlet, Proximus, Telenet en SFR. Via ADSL of VDSL, de kabel (coax) en later ook glasvezel. Checken welke goedkope abonnementen in Bilzen er allemaal zijn? Versterk je persoonlijk adres, en achterhaal alle aanwezige internet providers in jouw regio in oktober 2021. Interessante internetaanbieders zijn VOO, SFR en Base. Internetaanbieders in Bilzen verkopen relevante losse pakketten voor internet, Internet + Televisie pakketten, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. Speciale 4-in-1 pakketten worden ook steeds meer verkocht. In een dergelijk quad play pakket is ook mobiel bellen inbegrepen.
proximus internet

Internet van Proximus

Populair: Proximus levert in Bilzen internet en TV. Internet via VDSL2 of “Glas”, en een prima klantenservice.

 • Gratis wifi-hotspots
 • 80+ zenders
 • Lage prijzen
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet voorziet in vaste telefonie, internet en TV via de traditionele kabel in Bilzen. Prima voorwaarden, tegen een nette prijs.

 • Strafste netwerk van Vlaanderen
 • Divers entertainment aanbod
 • Goedkope prijzen
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet is actief met aantrekkelijke internet tarieven in Limburg voor oktober 2021. Via het telefoonnetwerk (VDSL2+) tot 50 Mbit.

 • Surfen aan de beste prijs
 • Gemakkelijk TV terugspoelen
 • Pakketkorting

Huidige prijzen internet + TV in Bilzen (tarieven oktober 2021)

Iedereen wil het weten: wat zijn vandaag de dag de tarieven van internet en Televisie in Bilzen? Dat verschilt doorgaans per klant. De prijs per maand komt tot stand door factoren als je provider (Proximus), levering (denk aan ADSL), down- en uploadsnelheid (bijv. 60Mb/s), en andere extra’s (zoals. uitgebreide interactieve TV). Een goedkoop pakket voor TV en internet in Bilzen vind je al vanaf €32,5 tot contracten van €67,50. Vaak is een alles in 1 abonnement het minst kostbaar. Check ook alles over SFR verbinding.

Populaire pakketten
 • Orange Kangoeroe Unlimited + Voice + Internet
 • Proximus Happy Time + Generation MTV 15 + Internet Comfort + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Happy Time XL + Smart 45 + Internet Start Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Comfort Pack + Free Calls National + Smart+ 25
 • Telenet Fiber 100 + Digital TV + King
 • Proximus Office&Go Maxi + No Limit National + TV + Bizz Mobile XL 20


internet vergelijken bilzen

Veranderen van internetprovider? Zo werkt dat!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Eerlijk internet providers vergelijken en overstappen (binnen 5 minuten)

 1. Vul de postcodecheck in

  Vanaf het moment dat jij start met internet vergelijken in Bilzen is het essentieel om gelijk de postcodecheck uit te voeren. Via ons vergelijkscript kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). Daaropvolgend wordt je doorgestuurd naar de internet + TV vergelijker. Je bekijkt op deze plek uitsluitend de internet-contracten van bedrijven die leverbaar zijn op jouw postcode.

 2. Welk abonnement heb je nodig?

  Nu dien je te selecteren hoe jouw pakket er uit moet zien. Wil je enkel internet? Wil je het aanvullen met digitale TV? En wil je ook kunnen bellen met een vast nummer? Wanneer je dit voor jezelf helder hebt kan je een stuk beter de diverse abonnement voor internet vergelijken. Daarnaast is het een optie om televisiezenders die je graag kijkt (denk dan aan MTV) bij te bestellen. Ook kun je jouw pakket nog persoonlijker maken met producten en software als live pauzeren, uitzending gemist, vooruitkijken.

 3. Internetsnelheid kiezen

  Wat bovendien relevant is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dit varieert tussen de 20 mb/s tot wel 350 mb/s. Wat voor jou geschikt is, heeft te maken met veel zaken. Passen jullie internet toe voor kleine activiteiten zoals o.a. mail checken, nieuwswebsites lezen, weerbericht bekijken, youtube films kijken? Maak je gebruik van streamingdiensten als RTL Series of HBO? Een fan van online spelletjes als Half-Life 2: Episode Two? Ben je alleen of met een heel gezin? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Internethunter assisteert je daarbij. Kies de optie ‘advies snelheid berekenen’? Dan kun je info bekijken aangaande de minimale snelheid die goed is voor verschillende gebruikerstypes.

 4. Kosten vergelijken

  Wanneer jij het soort contract en maximale snelheid doorgevoerd hebt kan het vergelijken van tarieven beginnen. De internet-bedrijven worden altijd gerangschikt op tarief per maand. De goedkoopste internet provider staat bovenaan. Een exclusieve promotie is verwerkt in het maandbedrag. Meerdere providers hanteren een concrete welkomstpremie, anderen verwerken het eerste half jaar een gereduceerd tarief.

 5. De overstap maken van provider

  Indien jij weet wie de beste provider van Bilzen in oktober 2021 is, kan je het pakket zelf online afsluiten. Klik op de bestelknop en je gaat direct door naar de afsluitpagina van de leverancier. Voer alle velden in en klik op ‘aanvragen’. Binnen vijf minuten is de aanvraag verzonden. Verander je van aanbieder? Veelal verzorgt de gekozen leverancier dat jouw huidige contract wordt opgezegd door middel van de overstapservice.


Internet Pack: TV, internet en bellen voor een vaste prijs

Legio consumenten neigen naar het praktische triple play abonnement. Met deze constructie krijg jij digitale TV, vast bellen & internet van 1 aanbieder voor één transparant tarief. In oktober 2021 bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten waar ook mobiele telefonie ondervalt(ook wel Quad Play). Lees verder over Orange kopen.

 • De maandelijkse lasten gaan omlaag
 • Maandelijks 1 factuur
 • 1 vast aanspreekpunt voor advies over internet & televisie
 • Je hebt recht op interessante extra’s zoals bijv. Gratis kidspakket

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Moet ik kiezen voor ADSL, Kabel of Glasvezel?

Dat heeft alles te maken met de postcodecheck die je al gedaan hebt. Op basis vanje adresgegevens (postcode) kom jij erachter welke soorten aansluitingen te bestellen zijn in jouw straat. Niet elke woning heeft de beschikking over kabelinternet en glasvezel. Meestal is ADSL (via de telefoonlijn) wel voorhanden (op voorwaarde dat er nog geen glasvezel is). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? In dit scenario zijn snelheid van het internet en het budget aspecten die van invloed zijn op jouw keuze. Glasvezel is sneller, maar gewoonlijk betaal je wel wat meer in vergelijking met andere opties. Voor verbindingen via de coax-kabel kun je kiezen voor Telenet. ADSL is doorgaans het laagst geprijsd, maar is ook een stuk slomer.

Wie biedt het snelste internet in Bilzen?

Het meest snelle internet bereik je met de kabel, of nog beter: glasvezel. Daarmee download je met wel 500Mb. Partijen als Proximus, Scarlet en Telenetinnoveren in rap tempo. In de gemeente Bilzen zijn deze netwerken nog niet voor elk huis actief. Wel zien we verschillende opdrachten om glasvezel aan te leggen. De snelheid is niet alleen een kwestie van provider. Ook de hardware (modems, data-kabels, routers) heeft hierop een effect. De werkelijke snelheid kan per situatie nogal wisselen.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Indien de overeenkomst is afgelopen (na 12 maanden)mag je overstappen van provider. Veranderen van internet pakket gaat nu een stuk vlotter dan vroeger. Dikwijls handel je dat zelf online af. De grote providers (EDPnet, TV Vlaanderen, Dommel, VOO, Scarlet, Proximus, Telenet, Orange) handelen dit onderling af. Dit staat bekend als Easy Switch. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Wellicht kan er ook een monteur bij je langskomen.

Reparaties & storingen oktober 2021

Op dit moment zijn er geen storingen bij ons bekend. In 2021 wordt het netwerk wel verbeterd. Dat kan betekenen storingen bij Proximus / Scarlet. Veranderingen aan het coax kabel-netwerk resulteren dikwijls in storingen bij Telenet. De klantenservice zal dit vroegtijdig aangeven. Via sociale media wordt jij de hele dag geïnformeerd dat er mogelijk storingen zijn.

Heeft Bilzen traag internet en WiFi?

De behaalde snelheid per huishouden varieert nogal. Nogal wat variabelen hangen samen met de te bereiken snelheid. Relevante factoren zijn: de capaciteit van de kabels en de plek van de modem en router voor snelle WiFi. Voor lekker snel internet door het hele huis (dus ook tuin en zolder) kan je een Wifi Booster, repeater of een 4G verbinding gebruiken. De trage verbinding kan daarnaast komen door software op laptops of telefoons of een modem die niet goed is ingesteld. Een speciale monteur kan ingepland worden, hij/zij kan mogelijk de internetsnelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Check de goedkoopste provider in 3740 en stap eenvoudig online over

Glasvezel vergelijken Bilzen

Glasvezel is een haardunne vezel die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Op die manier bereik je enorm snel up- en downloaden tot wel 1000 Mb/s. In steeds meer postcodegebieden kan je kiezen voor fiber internet naast kabel en ADSL. Ook nabij Bilzen zijn er verschillende updates rondom het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor fiber-internet moet je altijd aansluitkosten betalen en uiteraard een bedrag per maand. Internetten via glasvezel wordt steeds bekender en populairder en de kosten worden steeds gunstiger. Packs met glasvezel kan je al nemen vanaf €40. Doe de gratis postcodecheck en kom te weten of glasvezel internet in Bilzen actief is op je postcode.

Voordelen Bilzen fiber internet
 • Het snelste internet van België: er zijn al providers met 1 Gbps
 • Een constant snelle verbinding, altijd actief
 • Even snel up- als downloaden
 • Keuze uit verschillende providers
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

united-telecom
 • Alles voor jou geregeld
 • Supergoedkoop bellen
 • Pakketkorting
telesat
 • Compleet pakket voor vaste prijs
 • Gratis e-mailadres
 • Aantrekkelijke maandprijs
edpnet
 • Geen starttarief per gesprek
 • Snel en betrouwbaar
 • Hoge korting
dommel
 • Met heel veel gratis extra’s
 • Met installatiehulp
 • Scherpe maandtarieven
TV-vlaanderen
 • Satelliet-TV met internet en telefonie
 • Met handige App
 • Factuurkorting
voo
 • Met Voo Internet Security
 • Razendsnel internet
 • Aantrekkelijke maandtarieven
SFR
 • Exclusieve zenderpakketten
 • Digitale Televisie
 • Transparante prijzen
orange
 • Tot 225 Mbps
 • Ruime keuze
 • Scherpe maandprijs


Alle plaatsen in deze gemeente