Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Zutendaal

Probleemloos en snel internetproviders in Zutendaal vergelijken? Het aantal internet en televisie pakketten is groter dan ooit. Dat gaat van Proximus tot en met EDPnet, de juiste provider kiezen valt niet mee. Onze vergelijkingstool helpt jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk vandaag de beste operators en achterhaal het goedkoopste internet contract dat matcht met de ingevoerde gegevens. Lekker makkelijk bellen, televisie en internet binnen een alles in één pakket afsluiten? Dat behoort tot de opties! Ook verzamel je via de Internethunter belangrijke informatie over zaken zoals digitale televisie en handige bespaartips.
ProvincieLimburg
GemeenteZutendaal
Gemiddelde downloadsnelheid39Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid19,5Mb/s
Gemiddeld verbruik285GB p/maand
Gemiddelde kosten€54,00 p/maand
Populaire aanbiederProximus
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn momenteel steeds meer internet operators in Zutendaal die bij elkaar weer honderden verschillende kwalitatieve en goedkope TV en internet abonnementen in augustus 2022 hanteren. De acties van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een Nest Thermostaat zijn eigenlijk elke maand weer anders. Hoe achterhaal je moeiteloos een betaalbaar en betrouwbaar TV + internet abonnement? Internethunter helpt jou met vergelijken. Vul direct de benodigde gegevens in, doorzoek de verschillende providers en pak het internet contract met de laagste tarieven. Tip: vaak is ADSL-internet in Zutendaal het voordeligste.

Vijf handige bespaartips voor TV en Internet
 1. Kies voor een totaalpakket bij één aanbieder. (Check meer info over een Internet Pack met televisie en vaste telefonie.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor de basisactiviteiten heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Denk kritisch na over dure extraatjes als bijv. zenderpakketten. Specials zoals deze maken het internetpakket onnodig duur.
 4. Beperk je reguliere TV-abonnement. Steeds meer content is online beschikbaar (dat kan bijv. zijn HBO of RTL Series).
 5. Vergelijk prijzen ieder jaar. Doe elk jaar een prijsvergelijking om te zien of je elders goedkoper bent.

Welke internetproviders zijn er in Zutendaal?

In Zutendaal zijn verschillende internet pakketten die je kunt afsluiten. Bijv. Proximus, Scarlet, Telenet of VOO. Via ADSL, de standaard kabel, of wellicht via glasvezel. Nieuwsgierig welke goedkope abonnementen in Zutendaal voor jou mogelijk zijn? Versterk je persoonlijk adres, en achterhaal alle huidige internet providers in jouw omgeving in augustus 2022. Erkende leveranciers zijn VOO, Dommel en TéléSAT. Internetaanbieders in Zutendaal hanteren interessante losse internet contracten, Internet + Televisie pakketten, en vanzelfsprekend 3-in-1 pakketten met bellen. De 4-in-1 pakketten kunnen extra veel voordeel opleveren. In zo’n quad-play pakket voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
proximus internet

Internet van Proximus

Aanrader: Proximus verkoopt in Zutendaal internet en TV. Zowel via Glasvezel als VDSL2, en goedkoop vast bellen.

 • Proximus Tuttimus
 • Opnames op afstand programmeren
 • Scherpe maandprijs
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet werkt voor internet, Bellen en TV door coax te gebruiken in Zutendaal. Uitstekende snelheid met aantrekkelijke acties.

 • 50, 100 of 200 Mbps
 • Ruim 80 zenders
 • Scherpe maandtarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet verkoopt laag geprijsde internet tarieven in Limburg voor augustus 2022. Prima snelheid voor een lage prijs.

 • Snel internet voor een prima prijs
 • Alle gemakken van digitale TV
 • Hoge welkomstkorting

Huidige prijzen internet + TV in Zutendaal (tarieven augustus 2022)

Een goede vraag: wat zijn tegenwoordig de tarieven van een internet en tv abonnement in Zutendaal? Dit fluctueert uiteraard per situatie. De internet + TV factuur kent z’n oorsprong in onder andere de gekozen provider (denk aan TéléSAT), netwerk (bijvoorbeeld COAX), gewenste snelheid (bijv. 90Mb/s), plus eventuele extra’s (o.a. een filmpakket). Een goedkoop abonnement voor internet en TV in Zutendaal kun je afsluiten vanaf €17,5 tot deal van €90. Vaak is een 3-in-1 abonnement het scherpst geprijsd. Check ook alles over TéléSAT alles in 1.

Populaire pakketten
 • Orange Dolfijn 10 + Voice + Internet
 • Proximus Pack Telefonie + Mobile Evening & Weekend 30 + Internet Intense + TV
 • Proximus Happy Time XL + Generation XL 35 + Internet Comfort Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Maxi Pack + TV + Easy+ 25
 • Telenet WIGO 2 GB
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National + Bizz Smart+ 20


internet vergelijken zutendaal

Veranderen van internet provider? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers met elkaar vergelijken + overstappen in 5 minuten

 1. Begin met de postcodecheck

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Zutendaal is het belangrijk om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. In onze tool voer je gemakkelijk jouw adresgegevens in. Vervolgens kom je binnen in de vergelijker van internet pakketten. Je treft in de vergelijkingstool uitsluitend de abonnementen en providers die daadwerkelijk kunnen aansluiten in jouw postcodegebied.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  Om te beginnen kun je kiezen wat je allemaal wilt afsluiten. Uitsluitend internet? Liever met een TV-abonnement? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Indien jij een selectie hebt gemaakt kun jij zonder moeite een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Tevens heb je de mogelijkheid om specifieke zenderpakketten (denk dan aan MTV) te nemen. Daarnaast kan jij jouw pakket nog persoonlijker maken met add-ons als online tv kijken, uitzending gemist, extra zenderpakketten.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Wat uiteraard een belangrijke vraag is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dat loopt uiteen tussen de 20 mb/s t/m 100 mb/s. De te kiezen snelheid heeft te maken met veel zaken. Is internet voor jouw van belang voor dagelijkse dingen als zoals bijv. surfen op het internet, e-mailen, het weer bekijken, filmpjes kijken? Maak je gebruik van streamingdiensten als VRT Net of Netflix? Spelen huisgenoten internet spelletjes (games) als WWE Smackdown vs Raw 2009? Heb je een groot of klein huishouden? Download of upload je thuis vaak films of bestanden? Internethunter.be helpt jou graag! Klik op ‘advies snelheid berekenen’? Daar vind je info over de minimale snelheid die wij adviseren voor uiteenlopende situaties.

 4. Tarieven internet abonnementen vergelijken

  Op het moment dat jij het gewenste pakket en de minimale snelheid geselecteerd hebt is het voor jou eenvoudiger om tarieven te vergelijken. De internet-leveranciers zijn normaliter weergegeven op basis van prijs in € p/maand. Het goedkoopste pakket voert de lijst aan. Een mogelijke promotie is al meegenomen in de prijs per jaar. Sommige partijen geven eenmalig een welkomstkorting weg, of bieden alternatieven. Ze hanteren de eerste paar maanden een factuur voordeel van €5.

 5. De overstap maken van provider

  In het geval je te weten bent gekomen wie de beste provider van Zutendaal in augustus 2022 is, kun jij zelf het contract online regelen. Klik gewoon op ‘bestellen’ en je komt gelijk op de desbetreffende aanbieding. Geef alle persoonlijk gegevens door en dien jouw aanvraag in. Vaak binnen 5 minuten afgehandeld. Van internet provider veranderen? Vaak regelt je gekozen internetprovider het beëindigen van jouw huidige overeenkomst door de overstapservice.


4 voordelen van een Internet Pack incl. Tv en Bellen

Steeds meer woningeigenaren kopen het zogenaamde triple play pakket. Met zo’n totaalpakket krijg jij digitale TV, vast bellen & internet van één partij tegen een vaste maandelijkse prijs. Vandaag kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten waar mobiele telefonie is inbegrepen(ook wel Quad Play). Ook interessant: SFR bestellen.

 • Minder betalen voor internet, tv en bellen
 • Elke maand één totaalfactuur
 • Een contactpersoon voor advies over internet & televisie
 • Soms krijg je gratis uitbreidingen als Gratis HBO

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Wat past bij mij: ADSL, Kabel of glasvezel?

In eerste plaats hangt dit af van de postcodecheck die je al gedaan hebt. Door het invoeren van postcode + huisnummer kom jij erachter welke soorten aansluitingen mogelijk zijn voor jouw geval. Niet elk appartement heeft toegang tot kabelinternet of glasvezel. Veelal is ADSL/VDSL wel verkrijgbaar (of er moet al glasvezel liggen). Kan op jouw adres alles? Dan zijn minimale internet snelheid en de prijzen onderdelen die van invloed zijn op jouw keuze. Glasvezel is sneller, maar meestal praten we ook over hogere bedragen dan bij ADSL en de kabel. Wanneer je kiest voor de kabel kom je al gauw uit bij Telenet. ADSL is vrijwel altijd het minst duur, maar de snelheid van het internet is lager.

Welke provider heeft het snelste internet in Zutendaal?

De snelste verbinding heb je via kabel of glasvezel. Met zo’n verbinding Up- en download je tot 0.5Gb/s. Organisaties als Proximus, Scarlet en Telenetkunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Zutendaal kan je nog niet overal glasvezel of kabel krijgen. Wel starten er regelmatig plannen voor de uitbreiding van glasvezel. De feitelijke snelheid ligt niet enkel en alleen aan de provider. Ook de hardware (netwerkkabels, wifi-repeaters, netwerk accessoires) zijn net zo van invloed. De werkelijke snelheid kan per situatie anders zijn.

Hoe gaat het opzeggen en overstappen van provider in z’n werk?

Op het moment dat jouw abonnementstermijn is verstreken (doorgaans na 1 jaar) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Veranderen van internetprovider wordt steeds eenvoudiger. Normaal gesproken regel je dit online. Internet Providers in België (TéléSAT, VOO, EDPnet, TV Vlaanderen, Telenet, SFR, Orange, Scarlet) verzorgen de administratieve afhandeling. Dit heet Easy Switch. Zo zit je geen moment zonder internetverbinding. Je krijgt een nieuwe modem. Doorgaans heb je de beschikking over een installateur.

Onderhoud & storingen augustus 2022

Momenteel is er bij ons geen storing bekend. In de loop van 2022 staan er werkzaamheden aan het netwerk op de planning. Het gevolg kan zijn een Proximus / Scarlet storing. Veranderingen aan het kabel netwerkdraaien soms uit op een storing bij Telenet. De klantenservice communiceert dit indien nodig. Via sociale media ontdek je razendsnel of er storingen of werkzaamheden zijn.

Heeft Zutendaal traag internet en WiFi?

De behaalde snelheid per huishouden varieert nogal. Heel veel onderdelen hebben impact op de snelheid. Belangrijke aspecten zijn: de (UTP) kabel klasse en waar in huis jij routers en modems plaatst voor goede WiFi. Voor een betere verbinding in garage of tuin kun je een speciale wifi booster/repeater of een 4G verbinding gebruiken. Zo’n trage verbinding kan ook te maken hebben met updates op telefoons en laptops of een modem die niet goed is ingesteld. Een speciale adviseur kan eventueel worden ingevlogen, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 3690 en regel jouw overstap binnen 5 minuten

Glasvezel vergelijken Zutendaal

Glasvezel is een vezel die net zo dun is als een haar die informatie met de snelheid van het licht verstuurt. Met deze techniek haal je de allerhoogste downloadsnelheden van 500-1000 Mb per seconde. In steeds meer omgevingen kan je internetten via fiber als alternatief van ADSL/VDSL. Ook in de omgeving Zutendaal zijn er verschillende acties voor de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor internetten via fiber gelden aansluitingskosten (eenmalig) en natuurlijk de kosten van het pakket. Een contract op ‘glas’ wordt steeds betaalbaarder, en de prijs ligt vaak maar een fractie boven een Telenet (kabel). Dergelijke packs zijn er al vanaf €42,5. Doe de internet-postcodecheck, en bekijk of glasvezel internet in Zutendaal voor jou een optie is.

Voordelen Zutendaal fiber internet
 • Verrassend snel internet: dit kan oplopen tot 1 Gb p/s
 • Een constant snelle verbinding, minder storingen
 • Uploaden en downloaden met dezelfde snelheid
 • Volledige vrijheid
 • Ondanks het weer altijd goed TV beeld

united-telecom
 • Zelf pakket samenstellen
 • Veel aanbod
 • Scherpe tarieven
telesat
 • 3 verschillende pakketten
 • Alleen internet of alles in 1
 • Hoge welkomstbonus
edpnet
 • VDSL XS aasluiting
 • Veel aanbod
 • Scherpe tarieven
dommel
 • Signaal tweede oproep
 • Verschillende contracten
 • Goede korting
TV-vlaanderen
 • Onbeperkt downloaden
 • Stabiele verbinding
 • Scherpe welkomstbonus
voo
 • Ruime selectie kinderprogramma’s
 • Prima klantenservice
 • Scherpe tarieven
SFR
 • Groots TV-aanbod
 • Prima klantenservice
 • Aantrekkelijke maandtarieven
orange
 • Tot wel 200 uur opnemen
 • Gratis overstappen
 • Hoge korting