Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Dilsen-Stokkem

Zelf snel internetproviders in Dilsen-Stokkem vergelijken? Het aantal beschikbare internet en televisie pakketten is erg groot. Dat gaat van Scarlet tot en met TV Vlaanderen, hoe maak je de juiste keuze? Onze vergelijker van TV en Internet pakketten helpt met het maken van een keuze. Vergelijk direct alle Belgische operators en bekijk het voordeligste internetpakket dat matcht met het door jou geschetste plaatje. Lekker makkelijk internet, bellen en tv binnen zo’n alles in één pakket afsluiten? Dat is ook een optie! Vervolgens check je op deze website nuttige info info over topics als overstappen van internet aanbieder en tips om traag internet op te lossen.
ProvincieLimburg
GemeenteDilsen-Stokkem
Gemiddelde downloadsnelheid37Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid17,5Mb/s
Gemiddeld verbruik245GB p/maand
Gemiddelde kosten€50,00 p/maand
Populaire aanbiederSFR
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden vandaag de dag opvallend veel internet operators in Dilsen-Stokkem die opgeteld weer honderden verschillende scherpe TV en internet abonnementen in oktober 2021 mogen aanbieden. De huidige actie van de goedkoopste provider, en gratis cadeau’s voor nieuwe klanten als een gratis reiskoffer zijn eigenlijk elke maand weer anders. Hoe check jijeenvoudig een scherp geprijsd en goed contract voor internet + TV? Wij helpen jou met vergelijken. Voer snel jouw eigen gegevens in, vergelijk de mogelijke providers en kies voor het internet + tv pakket waar jij het voordeligste bent. Tip: normaliterADSL-internet in Dilsen-Stokkem het goedkoopste.

5 tips om te besparen op TV en Internet
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij één leverancier. (Check meer info over een Internet Pack met Televisie en bellen.)
 2. Neem niet onnodig een XL pakket. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik is 50 – 100 Mb/s meer dan genoeg.
 3. Denk kritisch na over dure extraatjes zoals onder andere sportpakketten. Dergelijke extra’s maken het internetpakket onnodig duur.
 4. Beperk je reguliere TV-abonnement. En overweeg goedkope streamingdiensten (dat kan bijv. zijn VRT Net of Pathé TV).
 5. Ga altijd vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en check of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Dilsen-Stokkem?

In Dilsen-Stokkem zijn velerlei internet pakketten aanwezig. Populaire spelers zijn Telenet, Scarlet, Proximus of Base. Door ADSL, de kabel (coax) en ook glasvezel staat hier niet stil. Onderzoeken welke goedkope abonnementen in Dilsen-Stokkem beschikbaar zijn? Vul jouw postcode in, en achterhaal alle meest populaire providers in jouw omgeving in oktober 2021. Veel gekozen leveranciers zijn Proximus, SFR of Billi. Internetaanbieders in Dilsen-Stokkem verstrekken degelijke contracten voor los internet, internet + Televisie abonnementen, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. De 4-in-1 pakketten worden sinds korte tijd meer aangeboden. Middels quad play constructies wordt ook het mobiele abonnement geïntegreerd.
proximus internet

Internet van Proximus

Niet onbekend: Proximus verkoopt in Dilsen-Stokkem internet en TV. Een stabiele internetverbinding (VDSL2), inclusief gratis e-mailadres.

 • Regelt alles voor jou
 • TV inbegrepen in Tuttimus
 • Duidelijke tarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet is actief met TV, + internet en bellen door de kabel (coax) in Dilsen-Stokkem. Onbeperkt surfen, met een lage instapprijs.

 • Gratis installatie
 • TV op alle schermen
 • Altijd aanbiedingen
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet levert laag geprijsde internet tarieven in Limburg voor oktober 2021. Tot 50 Mbit/s met VDSL+.

 • Snelheden tot 50 Mbps
 • Inclusief de 30 populairste zenders
 • Pakket-aanbieding

Huidige prijzen televisie + internet in Dilsen-Stokkem (tarieven oktober 2021)

Het is een boeiende vraag: wat zijn nu de tarieven van een internet en tv abonnement in Dilsen-Stokkem? Dat verandert gewoonlijk per huishouden. Het tarief komt tot stand door elementen als de internetprovider (TéléSAT), internetverbinding (VDSL), maximale internetsnelheid (bijv. 65Mb/s), plus andere add-ons (o.a. een speciaal filmpakket). Een goedkoop internet en TV pakket in Dilsen-Stokkem is er al voor €27,5 tot zo’n €67,50. Standaard is het alles in 1 pakket het minst kostbaar. Actueel: Scarlet alles in 1.

Populaire pakketten
 • EDPnet just in case internet + telephony
 • Proximus No Limit National Anytime + Generation MTV 25 + Internet Comfort + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Generation XL 35 + Internet Maxi Pack
 • Proximus Internet Comfort Pack + Free Calls National + TV + Smart+ 15
 • VOO DUO toudoo
 • Proximus Office&Go Maxi + No Limit National + Bizz Smart Team+ 50


internet vergelijken dilsen-stokkem

Veranderen van internet en TV aanbieder? Zo werkt dat!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers met elkaar vergelijken + overstappen in 5 minuten

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Op het moment dat je begint met internet vergelijken in Dilsen-Stokkem is het cruciaal snel de internet postcodecheck te doen. Op deze pagina kan je een postcode en huisnummer invullen. Aansluitend ga je automatisch door naar de vergelijker van internet pakketten. Je checkt in de tool exclusief de contracten van bedrijven die actief zijn op jouw postcode.

 2. Pakket samenstellen

  Daarna dien je te selecteren hoe jouw pakket er uit moet zien. Heb jij aan internet genoeg? Of liever iets met televisie erbij? En moet er ook een huistelefoon bij? Terwijl je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kun jij gemakkelijker de diverse abonnement voor internet vergelijken. Ook is het een optie om concrete zenders (bijv. ROB.tv) te nemen. Tegelijkertijd kan jij het abonnement unieker maken met extra’s als vooruitkijken, live pauzeren, extra zenderpakketten.

 3. Een internetsnelheid kiezen

  Wat uiteraard van belang is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dit ligt ergens tussen 45 mb/s tot wel 450 mb/s. Wat voor jou geschikt is, kies je op basis van een aantal variabelen. Nuttig jij het internet alleen voor de basisactiviteiten als bijvoorbeeld youtube films kijken, nieuwswebsites lezen, browsen op het internet, weerbericht bekijken? Stream je regelmatig video’s via VRT Net of Pathé TV? Een fan van online gaming avonturen als Morrowind? Ben je alleen of met een heel gezin? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Onze vergelijker biedt ondersteuning! Kies de optie ‘welke snelheid kiezen’? Hier adviseren wij betreffende de ideale snelheid die hoort bij kleine en grote gebruikers.

 4. Prijzen internet pakketten vergelijken

  Indien jij het soort contract en de internetsnelheid kenbaar gemaakt hebt kan je starten met prijzen vergelijken. De internet-bedrijven worden altijd in een lijst gezet a.d.h.v. prijs per maand. Het voordeligste pakket zie je dus direct staan. Eventuele acties en promoties zijn verwerkt in het maandbedrag. Meerdere providers geven eenmalig een welkomstkorting weg, anderen geven bijvoorbeeld de eerste maanden een speciaal actietarief.

 5. Overstappen van internetprovider

  In het geval je erachter gekomen bent wie de beste provider van Dilsen-Stokkem in oktober 2021 is, kun jij zelf het contract online regelen. Kies de blauwe knop, en je komt gelijk op de aanvraag-pagina. Geef alle persoonlijk gegevens door en dien jouw aanvraag in. Binnen vijf minuten is de aanvraag verzonden. Ga je veranderen van leverancier? Normaal verzorgt je geselecteerde aanbieder van internet de opzegging van de actuele contracten met de overstapservice.


Voordeel van een Internet Pack (met bellen en telefonie)

Nogal wat woningeigenaren overwegen het voordelige triple play pakket. In dit product krijg je vast bellen, digitale TV en internet van 1 partij tegen een vaste maandelijkse prijs. In oktober 2021 kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie (ook wel Quad Play). Ook interessant: VOO afsluiten.

 • Je bent een stuk voordeliger uit
 • Maandelijks 1 factuur
 • Je hebt te maken met 1 provider voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Profiteren van gratis extra’s zoals onder andere Gratis zenderpakketten

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Wat kiezen: adsl, tv-kabel of glasvezel?

Dat heeft alles te maken met de resultaten van de postcodecheck. Met behulp van jouw adresgegevens kom je erachter welke verbindingen actief zijn voor jouw geval. Niet ieder mens heeft toegang tot glasvezel of (coax) kabel. Normaliter is ADSL/VDSL wel mogelijk (of er moet al glasvezel liggen). Kan op jouw adres alles? In dit scenario zijn de benodigde snelheid en de tarieven factoren die helpen bij het maken van een keuze. Het glasvezel netwerk is snel, maar vaak is dit ook veel duurder vergeleken met de kabel of ADSL. Bij kabel internet kun je kiezen voor Telenet. ADSL is meestal de goedkoopste optie, maar de snelheid van het internet is lager.

Wie biedt het snelste internet in Dilsen-Stokkem?

De hoogste downloadsnelheid krijg je via de kabel (coax), of glasvezel. Op dit netwerk kan je up/downloaden tot wel 0.5Gb/s. Leveranciers als Proximus, Scarlet & Telenetinnoveren in rap tempo. In de gemeente Dilsen-Stokkem kan je nog niet overal glasvezel of kabel krijgen. Wel ontstaan er meerdere nieuwe opdrachten om glasvezel verder uit te breiden. De snelheid die je behaalt is van meer afhankelijk van de provider zelf. De apparaten in huis (wifi-repeaters, netwerkkabels) speelt een belangrijke rol. De werkelijke snelheid kan per huishouden zeer uiteenlopen.

Hoe gaat het opzeggen en overstappen van provider in z’n werk?

Zodra je huidige contract niet meer geldig is (na 1 jaar of 2 jaar) kun je verlengen of overstappen. Veranderen naar een bepaalde provider wordt steeds eenvoudiger. In de regel handel je dat zelf online af. De grootste internetproviders (TV Vlaanderen, TéléSAT, VOO, EDPnet, Scarlet, SFR, Telenet, Proximus) handelen dit onderling af. Dit staat bekend als Easy Switch. Zo zit je geen moment zonder internetverbinding. Wel krijg je een nieuwe router of modem. Wellicht zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Reparaties & storingen oktober 2021

Momenteel hebben we niet te maken met een storing. In heel 2021 wordt het netwerk wel verbeterd. Het gevolg kan zijn een Proximus / Scarlet storing. Upgrades van het coax kabel-netwerk resulteren dikwijls in storingen bij Telenet. De klantenservice ligt dit vaak per mail kort toe. Via Facebook en Twitter kom je er heel snel achter dat er actuele werkzaamheden plaatsvinden.

Heeft Dilsen-Stokkem traag internet en WiFi?

Dit is per aansluiting weer anders. Ontzettend veel aspecten hebben hun uitwerking op de snelheid. Je kunt denken aan de UTP-kabels en waar jij de modem en router neerzet voor stabiele WiFi. Voor lekker snel internet in jouw hele woning (inclusief zolder en tuin) kan je een wifi repeater of booster of een versterker gebruiken. Een trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan updates op telefoons en laptops of foute router-instellingen. Een speciale adviseur kan bij je thuis langskomen, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Vind de goedkoopste provider in 3650 en maak de overstap nog vandaag

Glasvezel vergelijken Dilsen-Stokkem

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Dat betekent de allerhoogste downloadsnelheden van 500-1000 Mb/s. In een groeiend aantal plekken zien we de optie van fiber naast kabel en ADSL. Ook in de streek van Dilsen-Stokkem zijn er verschillende acties ten aanzien van nieuwe netwerken van glasvezel internet. Voor pakketten met fiber moet je altijd aansluitkosten betalen en maandelijkse abonnementskosten. Het glasvezel internet wordt steeds laagdrempeliger en prijzen/tarieven steeds aantrekkelijker. Deze packs zijn er al vanaf €30. Open de postcodecheck, en zie zelf of glasvezel internet in Dilsen-Stokkem een mogelijke kanshebber is.

Voordelen Dilsen-Stokkem fiber internet
 • Buitengewoon snel internet: snelheden tot wel 1000 Mbit/s
 • Een zeer betrouwbare verbinding, minder storingen
 • Dezelfde hoge snelheid voor uploaden en downloaden
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • HD beeldkwaliteit op je televisie

united-telecom
 • Tot 100 Mbit per seconde
 • Snel en betrouwbaar
 • Transparante maandtarieven
telesat
 • De Sateliettelevisie provider
 • Ruime keuze
 • Scherpe welkomstbonus
edpnet
 • Met gratis telefonie abonnement
 • Kundige klantenservice
 • Lage maandtarieven
dommel
 • De snelle internetverbinding
 • Meerdere abonnementen
 • Overstapkorting
TV-vlaanderen
 • Ruim 60 TV-zenders
 • Razendsnel internet
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
voo
 • Kabeldistributie inbegrepen
 • Met gratis Wifi modem
 • Pakket-aanbieding
SFR
 • Groots TV-aanbod
 • Internet, TV en Bellen
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
orange
 • Orange Flybox
 • Inclusief router
 • Overstapbonus


Alle plaatsen in deze gemeente