Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Maasmechelen

Zonder problemen snel internetproviders in Maasmechelen vergelijken? De mogelijkheden op het gebied van aanbieders van internet en televisie is vrij groot. Je kunt denken aan Scarlet tot aan Dommel, er is keuze in overvloed. Onze vergelijker helpt jou via de handige vergelijker. Vergelijk gelijk de populaire operators en bekijk het goedkoopste internetaanbod dat rijmt met jouw eisenpakket. Gelijk internet, bellen en televisie in zo’n alles in één pakket nemen? Ook dat is mogelijk! Verder treffen jullie via de Internethunter handige info over zaken als zenderpakketten en de mogelijkheden van glasvezel internet.
ProvincieLimburg
GemeenteMaasmechelen
Gemiddelde downloadsnelheid36Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid16,5Mb/s
Gemiddeld verbruik225GB p/maand
Gemiddelde kosten€48,00 p/maand
Populaire aanbiederProximus
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn op dit ogenblik enorm veel internet operators in Maasmechelen die bij elkaar opgeteld weer tientallen soorten voordelige TV en internet abonnementen in augustus 2022 hanteren. De maandelijkse aanbiedingen van de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als een Fitbit horloge zijn meestal geen week hetzelfde. Hoe bekijk je zelf zo’n betaalbaar en actueel pakket voor internet + TV? Wij helpen je dit te realiseren. Voer hierboven je persoonlijke gegevens in, bekijk de diverse providers en ga simpelweg voor het abonnement met de laagste tarieven. Let op: normaal gesproken is ADSL-internet in Maasmechelen goedkoper dan glasvezel of kabel.

5 praktische tips om te besparen op TV en Internet abonnement
 1. Kies voor een totaalpakket bij één provider. (Lees direct verder over het Internet Pack met televisie en vaste telefonie.)
 2. Kies geen onnodig hoge internetsnelheid. Voor standaard gebruik heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Denk kritisch na over dure opties als onder andere thema pakketten. Deze pakketten zijn duurder dan je denkt.
 4. Stop met een vast TV-abonnement. Via internet kun je bijna alles kijken (populair zijn o.a. Youtube of HBO).
 5. Ga jaarlijks vergelijken. Neem elk jaar de actuele prijzen door en ontdek zelf of overstappen loont.

Welke internetproviders zijn er in Maasmechelen?

In Maasmechelen zijn verscheidene internet pakketten voorhanden. O.a. Proximus, Scarlet, Telenet en TV Vlaanderen. Door ADSL, de traditionele kabel, en (in de toekomst) via glasvezel. Ontdekken welke goedkope abonnementen in Maasmechelen voor jou mogelijk zijn? Voer je postcode en huisnummer in, en ontdek alle beste of goedkoopste internetproviders in jouw straat in augustus 2022. Relevante leveranciers zijn Telenet, EDPnet en Billi. Internetaanbieders in Maasmechelen bieden uitstekende “internet-only” abonnementen, TV + Internet pakketten, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. Unieke 4-in-1 pakketten worden sinds korte tijd meer aangeboden. Met behulp van zo’n quad play pakket kun je ook je smartphone toevoegen.
proximus internet

Internet van Proximus

Populair: Proximus levert in Maasmechelen internet en TV. Hoge snelheden via VDSL2 of glas, inclusief gratis e-mailadres.

 • Met Proximus Cloud
 • Voordelig TV in Tuttimus pack
 • Goedkope maandprijs
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet voorziet in Tv, internet en vaste telefonie via de traditionele kabel in Maasmechelen. Onbeperkt surfen, tegen een nette prijs.

 • 50, 100 of 200 Mbps
 • Leukste entertainment pakketten
 • Altijd aanbiedingen
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet voorziet in scherpe internet tarieven in Limburg voor augustus 2022. Goedkoop en een prima snelheid (VDSL2+).

 • Internet Poco of Loco
 • Gemakkelijk TV terugspoelen
 • Scherpe maandtarieven

Prijzen internet + televisie in Maasmechelen (tarieven augustus 2022)

Iedereen wil het weten: wat zijn op dit moment de tarieven van een internet en tv abonnement in Maasmechelen? Dit verschilt uiteraard per klant. De totaalprijs wordt bepaald door o.a. de provider (bijv. Scarlet), soort internet (bijvoorbeeld glas), down- en uploadsnelheid (bijv. 65Mb/s), en overige opties (zoals. uitzending gemist). Een goedkoop internet en TV pakket in Maasmechelen is er vaak al vanaf €27,5 tot bedragen van €55. Gemiddeld is een 3 in 1 abonnement de voordeligste optie. Bezoek de pagina: Orange alles in 1.

Populaire pakketten
 • Proximus Pack Telefonie + Smile 20 + Internet GO + TV
 • Proximus No Limit National Anytime + Comfort 25 + Internet Intense + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Happy Time XL + Generation XL 35 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Start Pack + Happy Time XL + TV + Easy+ 25
 • Proximus Bizz All-In 5 GB
 • Telenet WIGO Business 15 GB

Plaatsen in deze omgeving

internet vergelijken maasmechelen

Veranderen van internet en TV aanbieder? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Vul de postcodecheck in

  Op het moment dat je begint met internet vergelijken in Maasmechelen is het cruciaal eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Via de vergelijk tool moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Daarna kom je terecht in de vergelijker van internet pakketten. Je vindt in de internetvergelijker alleen maar de internet-abonnementen en providers die ook echt actief zijn in jouw postcodegebied.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  In deze stap moet je uitzoeken wat je allemaal wilt afsluiten. Kan jij alles met enkel Internet? Wil je ook TV kunnen kijken? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Terwijl je dit voor jezelf helder hebt kan je veel specifieker alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Tevens bieden wij je de optie om specifieke zenders (denk dan aan MTV) toe te voegen. Ook kun je wensen doorgeven m.b.t. diensten als begin gemist, vooruitkijken, uitzending gemist.

 3. Minimale internetsnelheid

  Wat daarna relevant is: welke snelheid wil je inkopen? Dit varieert tussen de 45 mb/s en 100 mb/s. De snelheid die bij jou past kies je op basis van een aantal factoren. Gebruik je internet alleen voor het standaard gebruik als bijvoorbeeld e-mailen, het nieuws lezen, surfen op het internet, het weer bekijken? Of stream je ook video’s of films bij Netflix of RTL Series? Speel je graag online multiplayer games als Tribes: Ascend? Heb je een groot of klein huishouden? Houd je je bezig met het downloaden van grote files? Onze provider vergelijker assisteert je daarbij. Tik op ‘welke snelheid kiezen’? Daar vind je info betreffende de ideale snelheid die matcht bij verschillende soorten gebruikers.

 4. Tarieven vergelijken

  In het geval je de gewenste diensten en de minimale snelheid uitgezocht hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De internet-bedrijven zijn normaliter gesorteerd op prijs in € p/maand. De voordeligste aanbieder voert de lijst aan. Een exclusieve promotie is reeds verwerkt in het totaalbedrag. Enkele bedrijven hanteren een concrete welkomstpremie, of geven iets anders weg. Zij bereken de eerste 2 of 3 maanden een korting van €10.

 5. Overstappen van internetprovider

  Vanaf dat jij weet wie de beste provider van Maasmechelen in augustus 2022 is, kan je het pakket zelf online afsluiten. Tik op de blauwe bestelknop en je wordt automatisch doorgestuurd naar de afsluitpagina van de leverancier. Geef alle persoonlijk gegevens door en verstuur het naar de provider. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Ga je veranderen van aanbieder? Dikwijls regelt je aanstaande leverancier de opzegging van het contract met de overstapservice.


4 voordelen van een Internet Pack incl. Tv en Bellen

Flink wat families overwegen het zogenaamde triple play pakket. In dit product heb je internet, vast bellen & digitale TV van één provider voor een vast bedrag in de maand. Vandaag de dag bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten waar mobiele telefonie is inbegrepen(ook wel Quad Play). Actueel: TV Vlaanderen afsluiten.

 • Alle diensten voor een vaste lage prijs
 • Alle kosten op 1 afrekening
 • Je kunt terecht bij 1 klantenservice voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s zoals bijv. Gratis amusement

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Moet ik kiezen voor ADSL, Kabel of Glasvezel?

Dit wordt gebaseerd op de postcodecheck op onze website. Aan de hand van de adresgegevens ontdek je welke internetaansluitingen er voorhanden zijn voor jouw situatie. Niet elk huis kan een pakket selecteren op basis van glasvezelinternet & kabel. Vaak is ADSL (via de telefoonlijn) wel ter beschikking (bij afwezigheid van glasvezel). Beschik jij over alle 3 de opties? Dan zijn de gewenste snelheid en de kosten aspecten die van belang zijn. Een contract op glasvezel is stabieler, maar gewoonlijk ligt de maandprijs iets hoger dan in het geval van ADSL of (coax) kabel. Op het moment dat je gaat voor kabel is Telenet een interessante optie. ADSL is meestal het goedkoopste, maar is ook een stuk slomer.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in Maasmechelen?

De hoogste downloadsnelheid ontvang je via kabel of glasvezel. Op die manier bereik je snelheden tot 1000Mb p/s. Aanbieders als Telenet, Proximus & Scarletzijn hier druk mee bezig. In de gemeente Maasmechelen is er nog geen 100% dekking. Er zijn meer en meer opdrachten om meer huishoudens aan te sluiten op glasvezel. De snelheid die je behaalt wordt niet alleen bepaald door de provider. Ook de apparatuur die je gebruikt (modem/router, netwerk accessoires, netwerkkabels) zijn net zo van invloed. De actuele snelheid kan per buurt en tijdstip afwijken.

Hoe kan ik overstappen naar een andere provider?

Op het moment dat de einddatum van jouw contract in zicht is (binnen 1 maand) mag je overstappen van provider. Veranderen van provider wordt steeds eenvoudiger. Dikwijls kan je dat online regelen. De grootste internetproviders (TéléSAT, EDPnet, VOO, TV Vlaanderen, Proximus, Telenet, Orange, Scarlet) handelen dit onderling af. Vaak ook bekend als Easy Switch. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. Je moet wel even een nieuwe modem aansluiten. Doorgaans kan er ook een monteur bij je langskomen.

Werkzaamheden & storingen augustus 2022

Op dit ogenblik is er geen grootschalige storing. In heel 2022 wordt het netwerk wel verbeterd. Dat kan uitdraaien in een Proximus / Scarlet storing. Upgrades van het kabel-netwerk monden soms uit in storingen bij Telenet. De dienstverlener zal dit vroegtijdig aangeven. Via sociale kanalen als Facebook merk je het snelste of het internet eruit ligt.

Heeft Maasmechelen traag internet en WiFi?

De uitslag van een speedtest is overal weer anders. Meerdere zaken hebben hier invloed op. Belangrijke aspecten zijn: de aansluitingen (kabels) en de locatie van je router + modem voor stabiele WiFi. Voor een betere verbinding door het hele huis (dus ook tuin en zolder) kan je een wifi repeater of booster of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. Zo’n trage verbinding kan ook te danken zijn aan software op laptops of telefoons of een modem die niet goed is ingesteld. Een professionele monteur kan op afspraak langskomen, en analyseren waar de problemen liggen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Check de goedkoopste provider in 3630 en maak de overstap nog vandaag

Glasvezel vergelijken Maasmechelen

Glasvezel is een haardunne vezel van zeer helder glas die heel snel en betrouwbaar informatie kan verzenden. Zodoende haal je enorm snel up- en downloaden tot wel 1000 Mb/s. In steeds meer plaatsen in België kan je kiezen voor fiber internet naast kabel en ADSL. Ook in Maasmechelen zijn er interessante projecten met betrekking tot aanleg en/of uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor internetten via fiber wordt je belast met eenmalige aansluitingskosten en maandelijkse abonnementskosten. Het glasvezel internet wordt steeds goedkoper, en de kosten worden steeds gunstiger. Zulke packs kun je al afsluiten vanaf €32,5. Doe de gratis postcodecheck en check of glasvezel internet in Maasmechelen een mogelijke kanshebber is.

Voordelen Maasmechelen fiber internet
 • Onverwacht snel internet: dit loopt op tot 1000 Mbit
 • Stabiele privé verbinding, heel weinig storingen
 • Uploaden en downloaden even snel
 • Veel verschillende partijen
 • Het beste aanbod voor TV (zenders)

united-telecom
 • Tot 40% goedkoper bellen
 • Ruim aanbod
 • Goedkope prijzen
telesat
 • De Sateliettelevisie provider
 • Altijd supersnel internet
 • Korting bij 1 jaar
edpnet
 • Onbeperkte trafiek
 • Ruim aanbod
 • Aantrekkelijke maandtarieven
dommel
 • Met oproep doorschakeling
 • Snel en betrouwbaar
 • Goedkope maandtarieven
TV-vlaanderen
 • Zoveel downloaden als je wilt
 • Prima klantenservice
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
voo
 • Alle populaire TV-zenders
 • Inclusief router
 • Goedkope maandprijs
SFR
 • Ruim 130 zenders
 • Makklijk overstappen
 • Duidelijke maandprijs
orange
 • Gratis bellen met Organge Circle
 • Altijd supersnel internet
 • Factuurkorting


Alle plaatsen in deze gemeente