Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Lummen

Super simpel en snel de internetproviders in Lummen vergelijken? Het aantal aanbieders van internet en tv is erg groot. Je kunt denken aan Scarlet tot aan Dommel, een keuze maken wordt steeds lastiger. Deze website helpt jou daarbij! Vergelijk eenvoudigweg de populaire operators en ontdek het scherpste internet contract dat naadloos aansluit op jouw situatie. Liever tv, internet en bellen met een alles-in-1 pakket nemen? Je leest er alles over op onze website. Vervolgens verzamel je op deze website waardevolle info over zaken zoals overstappen van internet aanbieder of de voordelen van glasvezel internet.
ProvincieLimburg
GemeenteLummen
Gemiddelde downloadsnelheid33Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid27Mb/s
Gemiddeld verbruik260GB p/maand
Gemiddelde kosten€63,00 p/maand
Populaire aanbiederOrange
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn hedendaags flink wat internet operators in Lummen die samen weer flink wat voordelige TV en internet abonnementen in oktober 2021 aanbieden. De korting op de factuur van de goedkoopste provider, en gratis cadeau’s voor nieuwe klanten als een iPad wisselen elkaar in rap tempo af. Met andere woorden, hoe vind je moeiteloos een scherp geprijsd en snel pakket voor internet + TV? Onze specialisten helpen jou met het vergelijken van prijzen. Geef moeiteloos je persoonlijke gegevens in, bekijk de beschikbare providers en pak het internet abonnement waar jij het voordeligste bent. Tip: normaliterADSL-internet in Lummen voordeliger dan kabel of glasvezel.

Vijf handige bespaartips voor internet en televisie
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij één leverancier. (Bekijk direct de voordelen van een Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor e-mail en social media heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Neem niet alle dure opties als bijvoorbeeld thema pakketten. Pakketten als deze zijn duurder dan je denkt.
 4. Sla een los TV-abonnement over. Online kan je ontzettend veel kijken (dat kan bijv. zijn Netflix of Youtube).
 5. Blijf vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken om te zien of het slim is om over te stappen.

Welke internetproviders zijn er in Lummen?

In Lummen zijn meerdere internet pakketten die je kunt afsluiten. Onder andere Proximus, Telenet, Scarlet of Base. Via ADSL of VDSL, de coax-kabel, en ook glasvezel staat hier niet stil. Uitzoeken welke goedkope abonnementen in Lummen werkzaam zijn? Geef je prive gegeven in, en vergelijk gemakkelijk de aanwezige aanbieders van internet in jouw plaats in oktober 2021. Erkende leveranciers zijn Proximus, SFR of Ello Mobile. Internetaanbieders in Lummen hebben betrouwbare internet only deals, Internet + Televisie contracten, en uiteraard 3-in-1 pakketten. Unieke 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. In een dergelijk quad play pakket is ook mobiel bellen inbegrepen.
proximus internet

Internet van Proximus

Veel besproken: Proximus verkoopt in Lummen internet en TV. Zowel via Glasvezel als VDSL2, en 100% installatiegarantie.

 • Eersteklas Wifi in het hele huis
 • Eenvoudig pauzeren terugspoelen
 • Duidelijke maandtarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet voorziet in internet, Bellen en TV door de kabel (coax) in Lummen. Goede snelheden, met een goede beoordeling.

 • Onbeperkte data
 • Strafste entertainment
 • Aantrekkelijke korting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet verkoopt betrouwbare internet tarieven in Limburg voor oktober 2021. Zowel via ADSL als VDSL2+.

 • Combineer TV, bellen en internet
 • Alle populaire zenders kijken
 • Transparante prijzen

Actieprijzen TV en internet in Lummen (tarieven oktober 2021)

Een goede vraag: wat zijn op dit moment de tarieven van een abonnement voor tv en internet in Lummen? Het verandert gewoonlijk per gebruiker. De factuur wordt opgebouwd door elementen als de gekozen provider (zoals Dommel), levering (bijv. glas), hoogte van internetsnelheid (bijv. 15Mb/s), en de aanvullende diensten (een zenderpakket). Een goedkoop abonnement voor TV en internet in Lummen is er al vanaf €27,5 tot deal van €82,50. Gemiddeld is alles-in-1 de goedkoopste optie. Klik door naar Scarlet internet.

Populaire pakketten
 • Billi Dualplay + Crazy Call Medium
 • Proximus Happy Time + Comfort 15 + Internet Comfort Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Classic + Generation MTV 25 + Internet Comfort Pack + Belgacom TV
 • Scarlet Internet & telefonie
 • Telenet Shake+ Basicnet XL
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National


internet vergelijken lummen

Veranderen van internet en TV aanbieder? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers vergelijken en binnen 5 min. overstappen

 1. Begin met de postcodecheck

  Vanaf het moment dat jij start met internet vergelijken in Lummen is het belangrijk eerst de postcodecheck van internet providers te doen. In onze tool moet jij de adresgegevens van je woning invullen. In de volgende stap kom je terecht in de objectieve internetvergelijker. Je vindt daar alleen de contracten van providers die beschikbaar zijn op jouw adres.

 2. Welk abonnement heb je nodig?

  Nu mag je selecteren hoe jouw pakket er uit moet zien. Alleen internet? Of een combinatie met TV? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Wanneer je weet wat je wilt kan je nog beter internet abonnementen met elkaar vergelijken. Ook kan het handig zijn om televisiezenders die je graag kijkt (denk aan Canal Z) aan te klikken. Bovendien kan je jouw voorkeuren aangeven voor extra’s als uitzending gemist, vooruitkijken, on demand films kijken.

 3. Een internetsnelheid kiezen

  Wat daarna een belangrijk onderdeel is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dit ligt ergens tussen 25 mb/s tot soms 400 mb/s. De te kiezen snelheid hangt af van verschillende aspecten. Gebruik je internet alleen voor de meest basale activiteiten als bijvoorbeeld surfen op het internet, het weer bekijken, filmpjes kijken, het nieuws lezen? Maak je gebruik van streamingdiensten als HBO of RTL Series? Speel je graag populaire games als Call of Duty: Modern Warfare 2? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Houd je je bezig met het downloaden van grote files? Onze provider vergelijker assisteert je daarbij. Selecteer de optie ‘welke snelheid past bij mij’? Dan kun je info bekijken betreffende de minimale snelheid die goed is voor verschillende soorten gebruikers.

 4. Prijzen vergelijken

  Wanneer jij het soort contract en de internetsnelheid hebt ingevoerd is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De internet-leveranciers zijn altijd in een lijst gezet a.d.h.v. maandelijkse kosten. Het abonnement met de laagste prijs komt als eerste naar voren. Een mogelijke promotie is direct berekend in het maandbedrag. Verschillende internet providers geven eenmalig een welkomstkorting weg, andere aanbieders verwerken bijv. het eerst halve jaar extra korting op de factuur.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  Zodra je hebt ontdekt wie de beste provider van Lummen in oktober 2021 is, kan je het pakket zelf online afsluiten. Klik op de bestelknop en je wordt snel doorgestuurd naar de afsluitpagina van de leverancier. Vul jouw naam + adresgegevens in en verstuur het naar de provider. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren. Verander je van aanbieder? Doorgaans verzorgt je nieuwe internet-provider de opzegging van het contract aan de hand van de overstapservice.


De voordelen van een Internet Pack met tv en bellen

Plenty families neigen naar het handige triple play pakket. In dit product krijg jij digitale TV, internet & vast bellen van 1 partij voor een vast bedrag in de maand. Vandaag de dag bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel)(ook wel Quad Play). Actueel: VOO.

 • Een aantrekkelijke korting op de factuur
 • De totale kosten zie je maandelijks op één factuur
 • Slechts 1 serviceprovider die je helpt bij je internet en televisie
 • Combineren betekent gratis extraatjes als onder andere Gratis uitbreiding van je digitale-tv

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Internet via glasvezel, kabel of ADSL?

Hiervoor neem je als eerst de uitkomst van de postcodecheck. Middels postcode + huisnummer vind je welke mogelijkheden actief zijn voor jouw huis. Niet elk appartement kan profiteren van kabel & glasvezelinternet. Doorgaans is connectie via ADSL wel gewoon actief (tenzij er reeds glasvezel ligt). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? In dat geval zijn minimale internet snelheid en de prijzen onderdelen waar je vooral naar moet kijken. Glasvezel is de snelste optie, maar in de regel ook wat kostbaarder als je het afzet tegen ADSL en de kabel. Op het moment dat je gaat voor kabel is Telenet een logische keuze. ADSL is vrijwel altijd het aantrekkelijkst geprijsd, maar ook trager dan andere opties.

Wat is de snelste internet provider in Lummen?

De hoogste internetsnelheid heb je via kabelinternet of de glas. Met zo’n verbinding kan je up/downloaden tot wel 500Mb. Dienstverleners als Proximus, Telenet en Scarletzijn daar al erg ver mee. In de gemeente Lummen is de dekking voor deze connectie niet 100%. Wel zijn er diverse nieuwe acties om de glasvezel-adoptie te versnellen. De internetsnelheid is niet uitsluitend de provider’s verantwoordelijkheid. Het gebruik van randapparatuur (modem/router, netwerk accessoires, wifi-repeaters) zijn net zo van invloed. De getoetste snelheid kan per woning ontzettend fluctueren.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

Wanneer het huidige contract is afgelopen (meestal na 1 jaar) heb jij de optie voor overstappen. Veranderen van internet pakket wordt steeds eenvoudiger. Steeds vaker handel je dat online af. De grote providers (EDPnet, TéléSAT, TV Vlaanderen, VOO, Orange, Proximus, Telenet, Scarlet) handelen dit onderling af. Dit heet Easy Switch. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. Bij veel providers krijg je wel een nieuwe modem. Doorgaans zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Actuele storingen oktober 2021

Op dit ogenblik is er geen grootschalige storing. In heel 2021 is er wel onderhoud aan het glasvezel of ADSL netwerk. Dat kan uitdraaien in een storing bij Proximus / Scarlet. Uitbreidingen aan het coax kabel-netwerk zorgen mogelijk voor storingen bij Telenet. De betreffende provider stelt je daarvan op de hoogte. Via de sociale kanalen kom je er heel snel achter of er storingen of werkzaamheden zijn.

Is er in Lummen traag internet en WiFi?

De behaalde snelheid per huishouden varieert nogal. Verscheidene zaken hangen samen met de te bereiken snelheid. Om wat te noemen: het type netwerkkabel en de modem en router plekken in huis voor snelle WiFi. Voor een stabiele verbinding in tuin of garage kun je een Wifi repeater/booster, of een wifi-hotspot nemen. Zo’n trage verbinding kan daarnaast komen door apps op telefoons en laptops of een modem die onjuist is geconfigureerd. Een speciale specialist kan eventueel worden ingevlogen, en met apparatuur of instellingen de verbinding verbeteren.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Maak kennis met de goedkoopste provider in 3560 en maak de overstap nog vandaag

Glasvezel vergelijken Lummen

Glasvezel is een haardunne vezel van zeer helder glas die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Op die manier bereik je een enorm hoge snelheid van 500-1000 Mb/s. In flink wat regio’s heb je de mogelijkheid tot aansluiting op fiber als alternatief van ADSL/VDSL. Ook in Lummen zijn er meerdere updates voor het aanleggen van (meer) glasvezel. Voor abonnementen met fiber geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en een vast bedrag per maand. Deze vorm van internet wordt steeds betaalbaarder, en de kosten worden steeds gunstiger. Zulke packs kan je al afsluiten vanaf €40. Open de postcodecheck, en ontdek of glasvezel internet in Lummen actief is op je postcode.

Voordelen Lummen fiber internet
 • Onverwacht snel internet: tegenwoordig tot wel 1 Gb p/s
 • Altijd een stabiele eigen verbinding, een heel laag storingspercentage
 • Uploaden en downloaden gaat even snel
 • Veel keuze in aanbieders
 • Maximale kwaliteit voor je TV

united-telecom
 • Mobiel, vast internet en telefonie
 • Razendsnel internet
 • Scherpe welkomstbonus
telesat
 • Gratis wif-modem
 • Diverse pakketten
 • Voordeel op de factuur
edpnet
 • Zeer lage beltarieven
 • Inclusief alle apparatuur
 • Lage maandprijs
dommel
 • De snelle internetverbinding
 • Al 20 jaar lang
 • Goedkope prijzen
TV-vlaanderen
 • Overal altijd Live TV
 • Supersnel vast internet
 • Goedkope maandprijs
voo
 • Ultieme televisiebeleving
 • Supersnel overstappen
 • Goede welkomstkorting
SFR
 • Film, Sport + Kids pakketten
 • Ook voor alleen Internet
 • Maandelijks aanbiedingen
orange
 • Beste gesprekskwaliteit
 • Verschillende contracten
 • Hoge korting


Alle plaatsen in deze gemeente