Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Herk-De-Stad

Super simpel en snel internetproviders in Herk-De-Stad vergelijken? De hoeveelheid internet en tv pakketten was nog nooit zo groot. Van Scarlet tot Dommel, een keuze maken wordt steeds lastiger. Onze internet-vergelijker helpt met het maken van een keuze. Vergelijk zonder moeite de beste operators en vind het meest geschikte internet abonnement dat naadloos aansluit op jouw internetgebruik. Liever internet, bellen en tv in een alles-in-1 pakket samenvoegen? Ook dat is mogelijk! Daarnaast check jij via de Internethunter bruikbare informatie over onderwerpen als kabel-internet en hoe je het beste kunt vergelijken.
ProvincieLimburg
GemeenteHerk-De-Stad
Gemiddelde downloadsnelheid31,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid25,5Mb/s
Gemiddeld verbruik230GB p/maand
Gemiddelde kosten€60,00 p/maand
Populaire aanbiederTéléSAT
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden tegenwoordig opvallend veel internet operators in Herk-De-Stad die in totaal weer nogal wat goedkope TV en internet abonnementen in augustus 2022 bieden. De korting op de factuur van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een gratis luchtballonvaart zijn meestal geen week hetzelfde. Hoe bekijk jijdirect een goedkoop en veilig internet + TV contract? Deze website helpt je dit te realiseren. Geef hierboven de gevraagde gegevens in, doorzoek de verschillende providers en pak het contract die het goedkoopste is. Vergeet niet: in veel gevallen is ADSL-internet in Herk-De-Stad het laagste geprijsd.

Vijf handige bespaartips voor internet en TV
 1. Combineer meerdere diensten bij één provider. (Lees direct verder over het 3-in 1 Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Probeer de internetsnelheid goed in te schatten. Voor de meest basale online activiteiten hoe je echt niet meer dan 100 Mb/s af te sluiten.
 3. Ga niet blind voor dure extraatjes zoals bijv. zenderpakketten. Pakketten als deze resulteren in een forse rekening.
 4. Ga voor “internet-only”, zonder televisie. En overweeg goedkope streamingdiensten (bijvoorbeeld Youtube of VRT Net).
 5. Vergelijk prijzen ieder jaar. Betaal geen jaar te veel: vergelijk en achterhaal zo of een andere provider goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Herk-De-Stad?

In Herk-De-Stad zijn flink wat internet pakketten op de markt. Denk aan Proximus, Scarlet, Telenet en TéléSAT. Door ADSL, de traditionele kabel, en misschien zelfs glasvezel. Uitzoeken welke goedkope abonnementen in Herk-De-Stad voor jou mogelijk zijn? Voer je postcode en huisnummer in, en ontdek alle beschikbare aanbieders van internet in jouw regio in augustus 2022. Veel gekozen providers zijn VOO, EDPnet of Mobile Vikings. Internetaanbieders in Herk-De-Stad verstrekken degelijke internet only deals, Internet + TV pakketten, en uiteraard 3-in-1 pakketten. Speciale 4-in-1 pakketten worden sinds korte tijd meer aangeboden. In een dergelijk quad play pakket voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
proximus internet

Internet van Proximus

Aanrader: Proximus faciliteert in Herk-De-Stad internet en TV. Internet via VDSL2 of glasvezel, inclusief gratis e-mailadres.

 • Gratis wifi-hotspots
 • Pauzeren, terugspoelen en opnemen
 • Combinatie-aanbieding
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet werkt voor TV, + internet en bellen via de traditionele kabel in Herk-De-Stad. Een degelijke verbinding, met korting voor nieuwe klanten.

 • Optionele Speedboost
 • Uitgebreide interactieve TV
 • Aantrekkelijke prijzen
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet werkt voor scherpe internet tarieven in Limburg voor augustus 2022. Prima snelheid voor een lage prijs.

 • Gratis mailbox
 • Opnemen en terugspoelen
 • Pakket-aanbieding

Geldige prijzen TV & internet in Herk-De-Stad (tarieven augustus 2022)

Voor iedereen relevant: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van een tv en internet pakket in Herk-De-Stad? Het varieert allicht per postcode. De hoogte van de factuur komt tot stand door variabelen als de internetprovider (Scarlet), internetverbinding (VDSL), hoogte van internetsnelheid (bijv. 200Mb/s), en andere extra’s (Eredivise kijken). Een goedkoop pakket voor TV en internet in Herk-De-Stad vind je al vanaf €17,5, en lopen op tot zo’n €47,50. Veelal is een 3-in-1 abonnement het voordeligste. Ook interessant: VOO speedtest.

Populaire pakketten
 • Billi Simpleplay + Telefonie + Televisie + Billi Crazy Max Advantage
 • Proximus Happy Time + Generation XL 35 + Internet Favorite Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Classic + Generation MTV 25 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Comfort Pack + Happy Time XL + TV + Easy+ 25
 • Telenet WIGO 4 GB
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National + Bizz Smart+ 30


internet vergelijken herk-de-stad

Veranderen van internet en TV aanbieder? Zo werkt dat!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Vul de postcodecheck in

  Voordat je gaat beginnen met internet vergelijken in Herk-De-Stad is het aan te raden direct de postcodecheck op je woning uit te voeren. Helemaal bovenaan deze website kan jij een postcode en huisnummer combinatie ingeven. Aansluitend kom je binnen in de snelste internetvergelijker. Je vergelijkt op deze plek louter de pakketten van bedrijven die actief zijn in jouw wijk.

 2. Een internetpakket kiezen

  Allereerst moet je uitzoeken wat je precies wilt afsluiten. Kan jij alles met enkel Internet? Of liever iets met televisie erbij? En wat zijn je wensen m.b.t. vaste telefonie? Op het moment dat je weet wat je zoekt kun jij gemakkelijker alle contracten voor internet vergelijken / afwegen. Tevens kan het handig zijn om unieke premium-zenders (dat kan zijn La Une) bij te bestellen. Ook kun je kiezen voor services als vooruitkijken, live pauzeren, uitzending gemist.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Wat tevens belangrijk is: de snelheid van het internet. Dit varieert tussen de 15 mb/s tot en met 450 mb/s. De te kiezen snelheid hangt af van veel componenten. Nuttig jij het internet alleen voor dagelijkse dingen als als bijv. filmpjes kijken, e-mailen, het nieuws lezen, het weer bekijken? Of stream je ook video’s of films bij Pathé TV of RTL Series? Spelen huisgenoten populaire games als Wolfenstein: The New Order? Hoe groot is jullie huishouden? Ben je bezig met upload of downloaden van bestanden? Internethunter.be assisteert je daarbij. Tik op ‘welke snelheid is geschikt’? Hier vertellen wij meer m.b.t. de maximale snelheid die wij aanbevelen voor uiteenlopende situaties.

 4. Vergelijken op prijs

  Wanneer jij het type pakket en de minimale snelheid doorgevoerd hebt begin je met tarieven vergelijken. De providers worden altijd gerangschikt op prijs in € p/maand. Het goedkoopste abonnement staat bovenaan. Een speciale promotie is reeds verwerkt in het totaalbedrag. Een hoop providers stunten met een bepaalde welkomstkorting, andere aanbieders bereken bijv. het eerst halve jaar een korting van €10.

 5. Overstappen van internetprovider

  Op het moment dat jij weet wie de beste provider van Herk-De-Stad in augustus 2022 is, is het tijd om het abonnement af te sluiten. Tik op de blauwe bestelknop en je komt gelijk op de aanbiedingspagina van de provider. Voer alle velden in en verstuur het naar de provider. Dit kost je nog geen 5 minuten. Van internet provider veranderen? Normaal verwerkt jouw toekomstige aanbieder van internet dat jouw huidige contract wordt opgezegd middels de overstapservice.


4 voordelen van een Internet Pack incl. Tv en Bellen

Een groot aantal mensen kopen het praktische triple play pakket. In dit product krijg je vast bellen, digitale TV & internet van 1 leverancier voor één transparant tarief. Op dit moment bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie (ook wel Quad Play). Ook interessant: Telenet.

 • Een interessante pakketkorting
 • Elke maand één factuur
 • Slechts 1 serviceprovider voor je problemen rondom TV en internet
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s als onder andere Gratis opnemen en pauzeren

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Wat is voor mij geschikt: ADSL, kabel en glasvezel

Dat is allereerst afhankelijk van de uitkomst van de postcodecheck. Na het invullen van de adresgegevens kun jij bekijken welke soorten aansluitingen er allemaal zijn voor jouw woning. Niet elk adres heeft toegang tot glasvezel of kabelinternet. Normaal is ADSL (via de telefoonlijn) wel af te sluiten (als er nog geen glasvezel ligt). Heb je keuze uit alles? Dan zijn de gewenste snelheid en de kosten factoren waar je vooral naar moet kijken. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar in de regel ook iets duurder ten opzichte van kabel of adsl. Wanneer je kiest voor de kabel is Telenet een logische keuze. ADSL is doorgaans het goedkoopste, maar de snelheden zijn beperkt.

Wat is het snelste internet in Herk-De-Stad?

Het snelste internet krijg je via kabel of glasvezel. Daarmee download je met wel 1000Mb. Organisaties als Telenet, Scarlet & Proximuskunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Herk-De-Stad zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Wel ontstaan er doorgaans wel nieuwe initiatieven om de glasvezel-adoptie te versnellen. De internetsnelheid is van meer afhankelijk van de provider zelf. Ook de randapparatuur (data-kabels, modems, wifi-versterkers) speelt een belangrijke rol. De snelheid die uit een speedtest komt kan per buurt zeer uiteenlopen.

Hoe kan ik mijn huidige contract opzeggen en overstappen van provider?

Zodra het huidige contract is afgelopen (binnen 1 maand) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Veranderen van internetprovider kan iedereen zelfstandig regelen. Meestal handel je dat online af. De grootste providers van België (TéléSAT, TV Vlaanderen, EDPnet, VOO, Orange, Telenet, SFR, Scarlet) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. We noemen dit ook wel Easy Switch. Op die manier kom jij niet zonder internet. Je krijgt een nieuwe modem. Wellicht is er ook een monteur beschikbaar.

Actuele storingen augustus 2022

Op dit moment is er bij ons geen storing bekend. Tijdens sommige periodes in 2022 zijn er verschillende geplande werkzaamheden. Dit resulteert mogelijk in een Proximus / Scarlet storing. Aanpassingen aan het coax kabel netwerk betekenen vaker een storing bij Telenet. De dienstverlener ligt dit vaak per mail kort toe. Via de webcare achterhaal je het snelste of er problemen zijn met het internet.

Is er in Herk-De-Stad traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Nogal wat factoren hangen samen met de te bereiken snelheid. Neem nu de kwaliteit van de kabels en de plek van de modem en router voor stabiele WiFi. Voor een goede verbinding in tuin, garage of zolder kan je een krachtige Wifi booster, repeater of een wifi-hotspot nemen. Een trage verbinding kan liggen aan verouderde software op laptop, tablet of telefoon of een modem die niet goed is ingesteld. Een specialist kan ingepland worden, en met apparatuur of instellingen de verbinding verbeteren.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 3540 en stap vandaag nog over

Glasvezel vergelijken Herk-De-Stad

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van glas die lichtsignalen met informatie over grote afstanden kan transporteren. Dit houdt in: de allerhoogste downloadsnelheden tot wel 1000 Mb/s. In een toenemend aantal wijken kan je kiezen voor fiber internet als alternatief van ADSL/VDSL. Ook in en rondom de gemeente Herk-De-Stad zijn er verschillende acties m.b.t. de aanleg van nieuwe glasvezelverbindingen. Voor internetten via fiber gelden aansluitingskosten (eenmalig) plus de reguliere pakketkosten. Internetten via glasvezel wordt steeds laagdrempeliger en de tarieven zijn gelijkwaardig aan de kabel. Packs met glasvezel zijn er al vanaf €42,5. Start onze postcodecheck, en ontdek of glasvezel internet in Herk-De-Stad voor jou een optie is.

Voordelen Herk-De-Stad fiber internet
 • Razendsnel internet: oplopend tot 1000 Mbit/s
 • Een constant snelle verbinding, weinig problemen
 • Dezelfde hoge snelheid voor uploaden en downloaden
 • Volledige vrijheid
 • Altijd High Definition televisiebeelden

united-telecom
 • PAYLO by United Telecom
 • Handige monteursdienst
 • Goede korting
telesat
 • Compleet TV-aanbod
 • Voordelig bellen
 • Transparante maandprijs
edpnet
 • Met gratis telefonie abonnement
 • Transparante aanbieder
 • Aantrekkelijke korting
dommel
 • De snelle internetverbinding
 • 100% installatiegarantie
 • Aantrekkelijke tarieven
TV-vlaanderen
 • Verschillende zenderpakketten
 • Gratis overstappen
 • Transparante tarieven
voo
 • Alles voor jou geregeld
 • Met gratis Wifi modem
 • Scherpe prijzen
SFR
 • Pakket gratis installeren
 • Interactief TV kijken
 • Combinatiekorting
orange
 • Een rijk tv-aanbod
 • Ruim aanbod
 • Goedkope tarieven


Alle plaatsen in deze gemeente