Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Houthalen-Helchteren

Makkelijk en snel de internetproviders in Houthalen-Helchteren vergelijken? Het aantal beschikbare internet en tv pakketten is werkelijk enorm. Variërend van Orange t/m TV Vlaanderen, hoe maak je de juiste keuze? Onze vergelijker helpt jou via de handige vergelijker. Vergelijk eenvoudig alle grote operators en check het aantrekkelijkste internetpakket passende bij jouw internetgebruik. Lekker makkelijk bellen, tv en internet met het alles-in-1 pakket integreren? Ook dit behandelen we uitvoerig. Tevens lees je via de internetvergelijker belangrijke informatie over thema’s als 3-in-1 pakketten en tips voor goedkoper internet.
ProvincieLimburg
GemeenteHouthalen-Helchteren
Gemiddelde downloadsnelheid31Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid25Mb/s
Gemiddeld verbruik220GB p/maand
Gemiddelde kosten€59,00 p/maand
Populaire aanbiederTV Vlaanderen
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn vandaag de dag erg veel internet operators in Houthalen-Helchteren die gezamenlijk weer tientallen soorten goede en betaalbare TV en internet abonnementen in augustus 2022 bieden. De speciale korting van de goedkoopste provider, plus gratis extra’s voor nieuwe klanten als een gratis voetbalshirt wisselen iedere maand weer enorm. Met andere woorden, hoe vind je als consument eenvoudig een betaalbaar en actueel TV + internet contract? Wij helpen je dit te realiseren. Vul snel je persoonlijke gegevens in, vergelijk de diverse providers en kies voor het pakket die financieel interessant is. Tip: normaliterADSL-internet in Houthalen-Helchteren financieel het aantrekkelijkste.

Bespaar op je internet en TV kosten met deze tips
 1. Combineer meerdere diensten bij 1 provider. (Klik door naar het 3-in 1 Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor e-mail en social media is 50 – 100 Mb/s meer dan genoeg.
 3. Denk kritisch na over dure opties als onder andere filmpakketten. Deze uitbreidingen maken het internetpakket onnodig duur.
 4. Kies niet voor een TV-abonnement. Via internet kun je bijna alles kijken (onder andere Pathé TV of Youtube).
 5. Vergelijk prijzen ieder jaar. Vergelijk de tarieven elke 12 maanden opnieuw en check of hetzelfde pakket elders goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Houthalen-Helchteren?

In Houthalen-Helchteren zijn er een groot aantal internet pakketten aanwezig. Populaire spelers zijn Telenet, Proximus, Scarlet of Base. Via een ADSL lijn, de televisiekabel, en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Weten welke goedkope abonnementen in Houthalen-Helchteren beschikbaar zijn? Vul de gevraagde gegevens in, en vergelijk direct de verschillende internet providers in jouw postcodegebied in augustus 2022. Veel gekozen internet providers zijn VOO, TV Vlaanderen of United Telecom. Internetaanbieders in Houthalen-Helchteren verstrekken degelijke pakketten met alleen internet, TV + Internet contracten, en natuurlijk 3-in-1 pakketten. Bepaalde 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. Met behulp van zo’n quad play pakket wordt ook het mobiele abonnement geïntegreerd.
proximus internet

Internet van Proximus

Populair: Proximus verkoopt in Houthalen-Helchteren internet en TV. Internet via VDSL2 of “Glas”, inclusief gratis e-mailadres.

 • Unieke Proximus packs
 • Altijd TV kijken via de App
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet voorziet in internet, bellen en televisie via de kabel in de gemeente Houthalen-Helchteren. Prima voorwaarden, interessante kortingen.

 • Het slimste Wifi-systeem
 • Overal TV met Yelo Play
 • Scherpe tarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet biedt goede internet tarieven in Limburg voor augustus 2022. Goedkoop en een prima snelheid (VDSL2+).

 • De discounter van België
 • Uitgebreide interactieve TV
 • Maandelijkse korting

Huidige prijzen internet & TV in Houthalen-Helchteren (tarieven augustus 2022)

Interessant: wat zijn in augustus 2022 de tarieven van TV en internet in Houthalen-Helchteren? Het schommelt vanzelfsprekendper gebruiker. De hoogte van de factuur wordt bepaald door aspecten zoals de active provider (bijv. Proximus), connectie (zoals. kabel), down- en uploadsnelheid (bijv. 500Mb/s), en extra’s (bijv. speciale zenders). Een goedkoop internet en tv abonnement in Houthalen-Helchteren is er al voor €32,5 tot zo’n €70. Normaal is een alles in 1 pakket de goedkoopste optie. Bezoek de pagina: TéléSAT speedtest.

Populaire pakketten
 • Orange Panter 60 + Internet + Digitale TV
 • Proximus Pack telefonie + internet Intense
 • Proximus Favorite 55 + Internet Start Pack
 • Telenet Whop
 • TéléSAT All-in-One Basic Light
 • Telenet FLUO Plus + King Supersize


internet vergelijken houthalen-helchteren

Veranderen naar een andere internetprovider? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers met elkaar vergelijken + overstappen in 5 minuten

 1. Vul de postcodecheck in

  Wanneer je begint met internet vergelijken in Houthalen-Helchteren is het goed eerst een postcodecheck op je adres te doen. In onze tool kan je een postcode en huisnummer invullen. Aansluitend wordt je doorgestuurd naar de vergelijker van internet pakketten. Je checkt daar enkel en alleen de internet-abonnementen van aanbieders die leverbaar zijn in jouw postcodegebied.

 2. Benodigde diensten selecteren

  Om te beginnen kun je kiezen wat je allemaal wilt afsluiten. Heb jij aan internet genoeg? Of liever iets met televisie erbij? En hoe zit het met vast bellen? Wanneer je dit voor jezelf helder hebt kun je gerichter internet abonnementen met elkaar vergelijken. Verder kan het relevant zijn om bepaalde HD-zenders (bijv. VOOsport World 3) bij te bestellen. Bovendien kan je jouw pakket nog persoonlijker maken met extra’s als tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten, online tv kijken.

 3. Een internetsnelheid kiezen

  Wat bovendien van belang is: welke snelheid wil je inkopen? Dit ligt ergens tussen 50 mb/s tot 400 mb/s. Een goed gekozen snelheid kies je op basis van verscheidene variabelen. Is voor jouw internet uitsluitend nodig voor het standaard gebruik zoals het nieuws lezen, filmpjes kijken, surfen op het internet, het weer bekijken? Maak je gebruik van streamingdiensten als Be TV of Youtube? Een fan van internet spelletjes (games) als Day of Defeat: Source? Betreft het een groot of klein gezin? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? De internet provider vergelijker helpt jou graag! Ga naar de optie ‘advies snelheid berekenen’? Op deze plek vertellen wij meer m.b.t. de perfecte snelheid die wij aanraden voor allerlei situaties.

 4. Kosten internet pakketten vergelijken

  Als jij het type pakket en de snelheid van het internet geselecteerd hebt is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De leveranciers worden in de meeste gevallen gefilterd op prijs in € p/maand. De aanbieder met de laagste prijs voert de lijst aan. Een exclusieve promotie is verwerkt in het maandbedrag. Diverse partijen hanteren een cashback bij overstappen, anderen bieden de eerste maanden van het contract een extra lage prijs.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  In het geval jij achterhaald hebt wie de beste provider van Houthalen-Helchteren in augustus 2022 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Klik op ‘bestellen’, en je komt meteen terecht op de afsluitpagina van de leverancier. Voer je prive gegevens in en verstuur het naar de provider. Binnen vijf minuten is de aanvraag verzonden. Van internet provider veranderen? Dikwijls regelt de betreffende internet-provider de opzegging van het contract via de overstapservice.


De voordelen van een Internet Pack (inclusief TV en bellen)

Een groot aantal consumenten doen een aanvraag voor het voordelige triple play abonnement. Bij dit contract heb je digitale TV, internet en vast bellen van 1 leverancier tegen een vaste scherpe prijs. In augustus 2022 heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel)(ook wel Quad Play). Check ook alles over SFR.

 • Een interessante pakketkorting
 • Alles kosten op één overzichtelijke factuur
 • 1 vast aanspreekpunt die ondersteuning biedt voor TV + internet
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s waarbij je kunt denken aan Gratis Fox Sports eredivisie

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over jouw internet, tv en bellen abonnement

Wat past bij mij: ADSL, Kabel of glasvezel?

Dat is allereerst afhankelijk van de postcodecheck. Na het invullen van je adresgegevens (postcode) kun jij bekijken welke type verbindingen te bestellen zijn voor jouw situatie. Niet ieder mens kan abonnementen kiezen op basis van (coax) kabel & glasvezel. Meestal is een ADSL verbinding wel actief (of er moet al glasvezel liggen). Kan op jouw adres alles? Hierbij zijn minimale internet snelheid en de maandelijkse kosten aspecten die van invloed zijn op jouw keuze. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar vaak ook iets duurder ten opzichte van ADSL en de kabel. In het geval van kabelinternet is een veel gekozen speler Telenet. ADSL is vrijwel altijd de meest voordelige keuze, maar de internetsnelheden vallen soms tegen.

Wat is de snelste internet provider in Houthalen-Helchteren?

Het allersnelste internet heb je via de kabel (coax), of glasvezel. Hiermee lopen de snelheden op tot 500Mb. Organisaties als Proximus, Telenet & Scarletzijn druk bezig met het netwerk. In de gemeente Houthalen-Helchteren is er nog geen 100% dekking. Er ontstaan verschillende initiatieven voor de uitbreiding van glasvezel. De internetsnelheid ligt niet enkel en alleen aan de provider. Gebruik van apparatuur (wifi-repeaters, modem/router, netwerkkabels) zijn net zo van invloed. De werkelijke snelheid kan per huishouden ontzettend fluctueren.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Op het moment dat je huidige contract niet meer geldig is (na 12 tot 24 maanden) kun je verlengen of overstappen. Veranderen van provider kan iedereen zelfstandig regelen. Steeds vaker kan dit zonder tussenkomst van de klantenservice. De erkende providers in België (Dommel, TéléSAT, TV Vlaanderen, VOO, Scarlet, Orange, Proximus, SFR) handelen dit onderling af. Dit fenomeen noemen we ook wel Easy Switch. Op die manier kom jij niet zonder internet. Je moet wel even een nieuwe modem aansluiten. Vaak kan er ook een monteur bij je langskomen.

Reparaties & storingen augustus 2022

Op dit ogenblik is er geen grote storing gesignaleerd. Tijdens sommige periodes in 2022 staan er werkzaamheden gepland rondom het netwerk. Mogelijk mondt dit uit in een storing bij Proximus / Scarlet. Uitbreidingen aan het coax kabel netwerk monden soms uit in storingen bij Telenet. De betreffende aanbieder weet hier vaak meer over. Via sociale media zie je als eerste dat er wellicht onderhoud wordt gepleegd.

Is er in Houthalen-Helchteren traag internet en WiFi?

Dit is per aansluiting weer anders. Verschillende zaken hebben hier invloed op. Belangrijke aspecten zijn: de (UTP) kabel klasse en de positie van de router voor goede WiFi. Voor een betere verbinding in tuin of garage kun je zo’n handige wifi repeater, booster of een wifi-antenne gebruiken. Een trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan updates op laptop, tablet of telefoon of verkeerde modem-instellingen. Een installateur kan op afspraak langskomen, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Vind de goedkoopste provider in 3530 en stap razendsnel over

Glasvezel vergelijken Houthalen-Helchteren

Glasvezel is een dunne, sterke draad van glas,die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Concluderend: ongeëvenaarde internetsnelheden tot maar liefst 1Gb per seconde. In steeds meer postcodegebieden kan je kiezen voor fiber internet of kiezen voor traditioneel ADSL (of coax). Ook in en rondom de gemeente Houthalen-Helchteren zijn er interessante ontwikkelingen t.a.v. uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor internet via fiber heb je een stukje aansluitingskosten en maandelijkse abonnementskosten. Het glasvezel internet wint flink aan populariteit en de prijs ligt vaak maar een fractie boven een Telenet (kabel). Packs als deze vind je al vanaf €32,5. Start onze postcodecheck, en kom erachter of glasvezel internet in Houthalen-Helchteren tot de mogelijkheid behoort.

Voordelen Houthalen-Helchteren fiber internet
 • Merkwaardig snel internet: dit kan oplopen tot 1000 mbit per seconde
 • Zeer stabiel internet, weinig kans op storingen
 • Even snel up- als downloaden
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • Het beste aanbod voor TV (zenders)

united-telecom
 • Geen Prosximus lijn vereist
 • Ook voor alleen Internet
 • Overstapbonus
telesat
 • Goede klantenservice
 • Voordelig TV en Bellen
 • Transparante prijzen
edpnet
 • Belabonnement inbegrepen
 • Kundige klantenservice
 • Korting bij 1 jaar
dommel
 • Gratis nummerbehoud
 • Snel en betrouwbaar
 • Overstapkorting
TV-vlaanderen
 • Toegang tot heel veel zneders
 • Alleen internet of alles in 1
 • Duidelijke maandtarieven
voo
 • Tot 500 Mbps
 • Moeiteloos overstappen
 • Combinatie-aanbieding
SFR
 • Exclusieve zenderpakketten
 • Prima klantenservice
 • Voordeel op de factuur
orange
 • Ruim gamma entertainment
 • Uitgebreide TV-opties
 • Scherpe tarieven


Alle plaatsen in deze gemeente