Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Heusden-Zolder

Moeiteloos en snel internetproviders in Heusden-Zolder vergelijken? De mogelijkheden op het gebied van internet en tv pakketten lijkt groter dan ooit. Van Scarlet tot Dommel, de juiste provider kiezen valt niet mee. Onze vergelijkingstool helpt jou met het kiezen. Vergelijk moeiteloos de meeste operators en ontdek het scherpste internet contract dat matcht met jouw wensen. Meteen televisie, internet en bellen in zo’n alles-in-1 pakket aansluiten? Dit is sterk in opkomst! Vervolgens vind jij via de Internethunter waardevolle info over thema’s als opzegtermijn en tips voor sneller internet.
ProvincieLimburg
GemeenteHeusden-Zolder
Gemiddelde downloadsnelheid32,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid26,5Mb/s
Gemiddeld verbruik250GB p/maand
Gemiddelde kosten€62,00 p/maand
Populaire aanbiederVOO
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn vandaag de dag steeds meer internet operators in Heusden-Zolder die bij elkaar opgeteld weer honderden verschillende goede en betaalbare TV en internet abonnementen in oktober 2021 aanbieden. De factuurkorting van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een Fitbit horloge zijn eigenlijk elke maand weer anders. Op welke manier check je eenvoudig een goedkoop en betrouwbaar contract voor internet + TV? Onze specialisten helpen jou met het vergelijken van prijzen. Vul moeiteloos de eigen gegevens in, vergelijk de beschikbare providers en ga simpelweg voor het internet abonnement met de laagste prijs. Tip: normaliterADSL-internet in Heusden-Zolder voordeliger dan kabel of glasvezel.

5 tips voor een goedkoper internet en TV abonnement
 1. Kies voor een totaalpakket bij één leverancier. (Zie ook voordelen van het Internet Pack met Televisie en bellen.)
 2. Voorkom een te hoge internetsnelheid. Voor kleine activiteiten is een snelheid van 200 Mb/s weggegooid geld.
 3. Ga niet blind voor dure opties zoals o.a. premium zenderpakketten. Deze extra’s maken het internetpakket onnodig duur.
 4. Sluit een contract zonder TV-abonnement. Via internet kun je bijna alles kijken (dat kan bijv. zijn Youtube of Netflix).
 5. Maak van vergelijken je hobbie. Doe elk jaar een prijsvergelijking en achterhaal zo of een andere provider goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Heusden-Zolder?

In Heusden-Zolder zijn relatief veel internet pakketten die je kunt kiezen. Denk aan Scarlet, Proximus, Telenet of SFR. Via ADSL (het telefoonnetwerk), de tv-kabel, en misschien zelfs glasvezel. Benieuwd welke goedkope abonnementen in Heusden-Zolder in deze plaats actief zijn? Vul jouw postcode in, en vergelijk direct de beschikbare aanbieders van internet in jouw postcodegebied in oktober 2021. Grote leveranciers zijn Proximus, Orange en Belgian Telecom. Internetaanbieders in Heusden-Zolder bieden aantrekkelijke “internet-only” abonnementen, Internet + Televisie contracten, en niet te vergeten 3-in-1 pakketten. Bepaalde 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. Aan de hand van een quad play abonnement voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
proximus internet

Internet van Proximus

Aanrader: Proximus faciliteert in Heusden-Zolder internet en TV. Een stabiele internetverbinding (VDSL2), via een betrouwbaar netwerk.

 • Unieke Proximus packs
 • Met TV Replay
 • Goedkope maandprijs
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet biedt vaste telefonie, internet en TV via de traditionele kabel in Heusden-Zolder. Gewoon snel internet, interessante kortingen.

 • Onbeperkte data
 • Chromecast en Apple TV ondersteuning
 • Aantrekkelijke korting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet is actief met complete internet tarieven in Limburg voor oktober 2021. Goedkoop en een prima snelheid (VDSL2+).

 • Het goedkoopste aanbod
 • Opnemen en terugspoelen
 • Duidelijke prijzen

Prijzen internet & TV in Heusden-Zolder (tarieven oktober 2021)

Een goede vraag: wat zijn tegenwoordig de tarieven van een internet en tv abonnement in Heusden-Zolder? Dat verschilt allicht per adres. Het tarief komt tot stand door onder andere je internetaanbieder (bijvoorbeeld TV Vlaanderen), levering (bijvoorbeeld telefoonlijn), up/downloadsnelheid (bijv. 500Mb/s), en andere extra’s (zoals. speciale zenders). Een goedkoop internet en TV pakket in Heusden-Zolder kun je afsluiten vanaf €35 tot deal van €92,50. Vaak is een alles in 1 pakket het voordeligste. Klik door naar Proximus internet.

Populaire pakketten
 • Proximus Pack Telefonie + Smile 35 + Internet GO + TV
 • Proximus Pack Telefonie + Mobile Evening & Weekend 20 + Internet Favourite + TV
 • Proximus Classic + Smart 75 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Start Pack + TV + Smart+ 25
 • Telenet Shake+ 19
 • VOO TRIO tatoo Pro + mobile


internet vergelijken heusden-zolder

Veranderen van internetprovider? Zo werkt dat!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Binnen 5 minuten providers vergelijken en overstappen

 1. Begin met de postcodecheck

  Vanaf het moment dat jij start met internet vergelijken in Heusden-Zolder is het essentieel om gelijk de postcodecheck uit te voeren. In onze tool kan jij een postcode en huisnummer combinatie ingeven. In de volgende stap kom je binnen in onze Internet/TV/Bellen vergelijker. Je ziet in de vergelijkingstool alleen de internet en TV pakketten van bedrijven die ook leveren in jouw buurt.

 2. Een internetpakket kiezen

  Om te beginnen geef je aan wat je precies wilt afsluiten. Is Internet Only voldoende? Wil je het aanvullen met digitale TV? En wil je ook kunnen bellen met een vast nummer? Zodra je jouw wensen duidelijk hebt kan je een stuk beter internet pakketten vergelijken met elkaar. Bovendien bieden wij je de optie om specifieke zenders (bijv. WTV) bij te bestellen. Tegelijkertijd kan jij aangeven of je interesse hebt in services als tv programma’s opnemen, uitzending gemist, live pauzeren.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat ook belangrijk is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dat wisselt tussen de 45 mb/s tot en met 250 mb/s. Wat je moet kiezen is afhankelijk van een aantal factoren. Nuttig jij het internet alleen voor de standaard toepassingen zoals o.a. mail checken, weerbericht bekijken, nieuwswebsites lezen, browsen op het internet? Stream je regelmatig video’s via HBO of RTL Series? Speel jij in je vrije tijd graag populaire games als Prey? Hoe groot is jullie huishouden? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? Onze vergelijker geeft advies! Klik op de optie ‘welke snelheid is nodig’? Hier geven wij advies inzake de gewenste snelheid die past bij de diverse type huishoudens.

 4. Tarieven internet abonnementen vergelijken

  Wanneer jij de abonnementstypes en de snelheid van het internet ingevuld hebt is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De internet-bedrijven zijn veelal gesorteerd op prijs in € p/maand. Het abonnement met de laagste prijs vind je bovenaan. De maandelijkse acties en promoties zijn verwerkt in het maandbedrag. Enkele partijen werken met een eenmalige korting, andere aanbieders verwerken het eerste half jaar een korting van €10.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  Vanaf dat je erachter gekomen bent wie de beste provider van Heusden-Zolder in oktober 2021 is, kun je eenvoudig online het abonnement afsluiten. Klik op de bestelknop en je komt gelijk op de aanbiedingspagina van de provider. Voer je prive gegevens in en maak de aanvraag definitief. Dit kost minder dan 5 minuten. Van internet provider veranderen? Meestal verwerkt je toekomstige provider het opzeggen van het huidige contract middels de overstapservice.


De voordelen van een Internet Pack met tv en bellen

Meer en meer mensen neigen naar het voordelige triple play pakket. Bij zo’n abonnement ontvang jij digitale TV, internet & vast bellen van één aanbieder tegen een vast maandelijks tarief. Op dit moment heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten waar mobiele telefonie is inbegrepen(ook wel Quad Play). Ook interessant: TéléSAT.

 • Alle diensten voor een vaste lage prijs
 • Meer grip op de kosten, één duidelijke factuur
 • Slechts 1 serviceprovider voor advies over internet & televisie
 • Combineren betekent gratis extraatjes waarbij je kunt denken aan Gratis Fox Sports pakket

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Wat kiezen: adsl, tv-kabel of glasvezel?

Hiervoor neem je als eerst de postcodecheck. Na het invoeren van postcode + huisnummer kun je bekijken welke internetaansluitingen er beschikbaar zijn in jouw specifieke geval. Niet ieder huishouden is aangesloten op (coax) kabel & glasvezel. Normaliter is ADSL/VDSL wel verkrijgbaar (of er moet al glasvezel liggen). Alle 3 opties mogelijk? Dan zijn snelheid van het internet en de tarieven onderdelen die het meest relevant zijn. Glasvezel is sneller, maar meestal ligt de maandprijs iets hoger in vergelijking met kabel of adsl. Bij kabel internet kom je al gauw uit bij Telenet. ADSL is in veel gevallen de meest voordelige keuze, maar is ook een stuk slomer.

Wat is het snelste internet in Heusden-Zolder?

Het snelste internet bereik je met glasvezel of de kabel. Met zo’n verbinding lopen de snelheden op tot 500 Mb p/s. Providers als Scarlet, Telenet en Proximuskunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Heusden-Zolder is er nog geen 100% dekking. Wel ontstaan er regelmatig nieuwe acties om glasvezel verder uit te breiden. De snelheid die je behaalt is niet alleen een kwestie van provider. Het gebruik van randapparatuur (netwerkkabels, netwerk accessoires) is zeer relevant. De actuele snelheid kan per woning weer verschillen.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Wanneer je huidige contract niet meer geldig is (meestal na 1 jaar) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Veranderen van internet abonnement is een fluitje van een cent. Meestal regel je dit online. De grote providers (VOO, Dommel, TV Vlaanderen, TéléSAT, SFR, Proximus, Telenet, Scarlet) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. Dit fenomeen noemen we ook wel Easy Switch. Het grootste gemak is dat de providers zelf bijna alles regelen. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Soms ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Onderhoud & storingen oktober 2021

Momenteel is er geen grote storing gesignaleerd. In heel 2021 staan er werkzaamheden aan het netwerk op de planning. Het gevolg kan zijn storingen bij Proximus / Scarlet. Aanpassingen aan het coax kabel-netwerk draaien soms uit op Telenet storingen. De provider in kwestie kan je hier meer over vertellen. Via FB of Twitter wordt jij de hele dag geïnformeerd of er actuele problemen zijn.

Is er in Heusden-Zolder traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Ontzettend veel zaken beïnvloeden de snelheid. Jij hebt zelf invloed op het type netwerkkabel en de plek van de modem en router voor snelle WiFi. Voor lekker snel internet in tuin of garage kan je een wifi booster of repeater of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. Zo’n trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan apps op je ipad of computer of foute router-instellingen. Een speciale specialist kan een analyse maken, hij/zij kan mogelijk de internetsnelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Vind de goedkoopste provider in 3550 en maak de overstap nog vandaag

Glasvezel vergelijken Heusden-Zolder

Glasvezel is een dunne, sterke draad van glas,met een veel grotere capaciteit dan de coax kabel. Met deze techniek haal je een ontzettend hoge internetsnelheid, van 500-1000 Mb per seconde. In veel postcodegebieden bestaat er de optie tot fiber internet naast kabel en ADSL. Ook in en rondom Heusden-Zolder zijn er tal van updates ten aanzien van de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor internet via fiber geldt dat je eenmalige aansluitingskosten betaalt en natuurlijk het maandelijkse tarief. “Glas” wordt steeds laagdrempeliger en de prijs ligt vaak maar een fractie boven een Telenet (kabel). Deze speciale packs kan je al afsluiten vanaf €42,5. Doe de postcodecheck, en kom te weten of glasvezel internet in Heusden-Zolder een mogelijke kanshebber is.

Voordelen Heusden-Zolder fiber internet
 • Een goede verbinding: tot wel 1 Gbps
 • Stabiele privé verbinding, altijd actief
 • Uploaden en downloaden even snel
 • Een open netwerk met vrije providerkeuze
 • Altijd High Definition televisiebeelden

united-telecom
 • Ook zakelijke markt
 • Voordelig bellen
 • Factuurkorting
telesat
 • Voordelige vaste telefonie
 • Gratis Wifi-modem
 • Scherpe maandprijs
edpnet
 • 20 Mb upload + 200 Mb download
 • Met gratis Wifi modem
 • Aantrekkelijke korting
dommel
 • Signaal tweede oproep
 • Moeiteloos overstappen
 • Overstapbonus
TV-vlaanderen
 • Ruim 60 TV-zenders
 • Verschillende contracten
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
voo
 • Alle diensten in 1 pakket
 • Bellen tegen lage tarieven
 • Pakket-voordeel
SFR
 • Gratis installatie
 • Met gratis Wifi modem
 • Scherpe korting
orange
 • Orange Flybox
 • Pakket voor elk budget
 • Aantrekkelijke welkomstbonus


Alle plaatsen in deze gemeente