Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Lanaken

Moeiteloos en snel alle internetproviders in Lanaken vergelijken? De keuze in verschillende aanbieders van internet en televisie is werkelijk enorm. Je kunt denken aan Telenet t/m United Telecom, er is keuze in overvloed. Internethunter.be helpt jou met vergelijken! Vergelijk direct de geselecteerde operators en check het beste of goedkoopste internet contract dat naadloos aansluit op jouw internetgebruik. Meteen internet, tv en bellen in een alles in één pakket samentrekken? Dat behoort tot de opties! Vervolgens verzamel jij op Internethunter.be bruikbare info over topics als opties voor digitale TV en vast bellen.
ProvincieLimburg
GemeenteLanaken
Gemiddelde downloadsnelheid35,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid16Mb/s
Gemiddeld verbruik215GB p/maand
Gemiddelde kosten€47,00 p/maand
Populaire aanbiederOrange
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn vandaag de dag flink wat internet operators in Lanaken die bij elkaar weer enorm veel voordelige TV en internet abonnementen in augustus 2022 bieden. De diverse aanbiedingen van de de goedkoopste provider, en een welkomstcadeau als een gratis luchtballonvaart kunnen iedere maand weer totaal anders zijn. Op basis waarvan achterhaal jijgemakkelijk zo’n voordig en veilig abonnement voor TV + internet? Wij helpen je dit te realiseren. Vul moeiteloos de gevraagde gegevens in, bekijk de diverse providers en kies voor het contract die het laagst geprijsd is. Vergeet niet: normaliterADSL-internet in Lanaken het goedkoopste.

Bespaar op je TV en Internet kosten met deze tips
 1. Neem alle diensten bij één leverancier. (Kijk wat onze expert zegt over een Internet Pack met Televisie en bellen.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor standaard gebruik hoe je echt niet meer dan 100 Mb/s af te sluiten.
 3. Denk kritisch na over dure onnodige extra’s als onder andere speciale premium kanalen. Deze uitbreidingen resulteren in een forse rekening.
 4. Kies niet voor een TV-abonnement. En overweeg goedkope streamingdiensten (bijvoorbeeld RTL Series of Pathé TV).
 5. Vergelijk prijzen ieder jaar. Vergelijk de tarieven elke 12 maanden opnieuw en onderzoek of je nog meer kunt besparen.

Welke internetproviders zijn er in Lanaken?

In Lanaken zijn er een groot aantal internet pakketten voorhanden. Je kunt denken aan Scarlet, Proximus, Telenet en Dommel. D.m.v ADSL, de tv-kabel, en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Checken welke goedkope abonnementen in Lanaken mogelijk zijn? Geef je prive gegeven in, en bekijk de huidige internetproviders in jouw omgeving in augustus 2022. Interessante internetaanbieders zijn Proximus, TV Vlaanderen en EVONet. Internetaanbieders in Lanaken verkopen aantrekkelijke losse pakketten voor internet, Televisie + Internet contracten, en uiteraard 3-in-1 pakketten. Unieke 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. Aan de hand van een quad play abonnement kun je ook je smartphone toevoegen.
proximus internet

Internet van Proximus

Al geprobeerd? Proximus faciliteert in Lanaken internet en TV. Een stabiele internetverbinding (VDSL2), en 100% installatiegarantie.

 • Glasvezel en VDSL2
 • Doorspoelen met TV Replay+
 • Goedkope maandtarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet is actief met Tv, internet en vaste telefonie middels de coaxkabel in Lanaken. Een degelijke verbinding, aantrekkelijk geprijsd.

 • Telenet Whoppa: meer voor minder
 • Pauzeren en herbekijken
 • Duidelijke maandprijs
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet werkt voor aantrekkelijke internet tarieven in Limburg voor augustus 2022. Goedkoop en een prima snelheid (VDSL2+).

 • Combineer TV, bellen en internet
 • Mogelijkheid tot opnemen van TV
 • Scherpe tarieven

Actuele prijzen TV en internet in Lanaken (tarieven augustus 2022)

Een veelgestelde vraag: wat zijn tegenwoordig de tarieven van een internet en tv abonnement in Lanaken? Dit verandert doorgaans per huishouden. De internet + TV factuur komt tot stand door zaken als de provider (bijvoorbeeld Proximus), soort internet (bijvoorbeeld coax-kabel), up/downloadsnelheid (bijv. 25Mb/s), en extra’s (denk aan sportkanalen). Een goedkoop abonnement voor internet en TV in Lanaken is er vaak al vanaf €35 tot bedragen van €65. Meestal is het 3-in-1 abonnement het aantrekkelijkst. Klik door naar VOO internet.

Populaire pakketten
 • Proximus Happy Time One
 • Proximus Classic + Comfort 15 + Internet Comfort + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Internet Start Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Start Pack + Happy Time XL + TV + Smart+ 50
 • Orange Love Dolfijn Pro
 • Proximus Office&Go Intense + No Limit National + Bizz Smart XL 20


internet vergelijken lanaken

Veranderen naar een andere internetprovider? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Providers vergelijken en binnen 5 minuten overstappen

 1. Voer een postcodecheck uit

  Voordat je gaat beginnen met internet vergelijken in Lanaken is het cruciaal om eerst even een postcodecheck te doen. Aan het begin van de pagina kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). Dan kom je terecht in onze Internet/TV/Bellen vergelijker. Je ziet op deze plek alleen de internet-pakketten en providers die verkrijgbaar zijn in jouw straat.

 2. Pakket samenstellen

  Allereerst geef je aan welke services je wilt inkopen. Kan jij alles met enkel Internet? Of een deal inclusief TV? En wat zijn je wensen m.b.t. vaste telefonie? Wanneer je dit voor jezelf helder hebt kan je een stuk beter internet pakketten vergelijken met elkaar. Daarbij is het een optie om extra zenderaanbod (bijv. PlattelandsTv) uit te kiezen. Tegelijkertijd kan jij wensen doorgeven m.b.t. services als begin gemist, tv programma’s opnemen, extra zenderpakketten.

 3. Een internetsnelheid kiezen

  Wat verder cruciaal is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dit varieert tussen de 25 mb/s en 500 mb/s. De ideale snelheid heeft te maken met verscheidene elementen. Gebruik je internet alleen voor dagelijkse dingen als als o.a. weerbericht bekijken, youtube films kijken, mail checken, nieuwswebsites lezen? Ben je een intensieve gebruiker van diensten als Be TV of VRT Net? Een fan van populaire games als Assassin’s Creed? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Ben je bezig met upload of downloaden van bestanden? De internet provider vergelijker kan hierin helpen! Kies de optie ‘welke snelheid is nodig’? Dan kun je info bekijken over de ideale snelheid die matcht bij de diverse type huishoudens.

 4. Kosten internet pakketten vergelijken

  In het geval je het soort contract en de snelheid van het internet hebt ingevoerd begin je met tarieven vergelijken. De internet-bedrijven worden in de meeste gevallen gesorteerd op prijs. De provider met de laagste prijs voert de lijst aan. Een promotie is direct berekend in het maandbedrag. Diverse internetproviders bieden een vaste korting, en een deel van de organisaties verstrekken bijv. het eerst halve jaar een extra lage prijs.

 5. De overstap maken van provider

  Als jij weet wie de beste provider van Lanaken in augustus 2022 is, kun jij zelf het contract online regelen. Klik op ‘bestellen’, en wij sturen je door naar de aanvraag-pagina. Vul jouw naam + adresgegevens in en klik op ‘aanvragen’. Binnen slechts enkele minuten is het geregeld. Wil je veranderen van provider? In algemene zin regelt de nieuwe aanbieder het volledige overstap traject aan de hand van de overstapservice.


Vier voordelen van het Internet Pack incl. vaste telefonie en TV

Flink wat inwoners doen een aanvraag voor het overzichtelijke triple play pakket. Met deze constructie beschik je over internet, digitale TV en vast bellen van één leverancier voor één transparant tarief. Vandaag de dag zien we ook 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel)(ook wel Quad Play). Ook interessant: Telenet afsluiten.

 • Alle diensten voor een vaste lage prijs
 • Elke maand één totaalfactuur
 • Je kunt terecht bij 1 klantenservice die je helpt bij je internet en televisie
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s zoals bijv. Databundel van je mobiele abonnement wordt verdubbeld

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Wat is voor mij geschikt: ADSL, kabel en glasvezel

Dat heeft alles te maken met de resultaten van de postcodecheck. Via postcode + huisnummer ontdek je welke mogelijkheden af te sluiten zijn voor jouw situatie. Niet ieder mens kan profiteren van kabelinternet & glasvezel. Doorgaans is een ADSL verbinding wel ter beschikking (mits glasvezel niet aanwezig is). Beschik jij over alle 3 de opties? In dat geval zijn de gewenste snelheid en de prijzen onderdelen die je met name moet meenemen. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar meestal praten we ook over hogere bedragen ten opzichte van andere opties. In het geval van kabelinternet is Telenet een interessante optie. ADSL is normaal gesproken het goedkoopste, maar de snelheid van het internet is lager.

Wat is de snelste internet provider in Lanaken?

Het meest snelle internet heb je via de kabel (coax), of glasvezel. Met zo’n verbinding loopt de snelheid op tot 0.5Gb/s. Aanbieders als Proximus, Scarlet en Telenetontwikkelen deze netwerken. In de gemeente Lanaken beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Wel zien we doorgaans wel nieuwe acties om meer huishoudens aan te sluiten op glasvezel. De hoogte van de snelheid wordt niet alleen bepaald door de provider. Ook de apparatuur die je gebruikt (netwerkkabels, modem/router) zijn net zo van invloed. De werkelijke snelheid kan per huis weer verschillen.

Hoe werkt overstappen en opzeggen?

In het geval dat je huidige contract niet meer geldig is (na 12 maanden)heb jij de optie voor overstappen. Veranderen van provider is een fluitje van een cent. Steeds vaker gebeurd dit gewoon online. De erkende providers van ons land (EDPnet, TéléSAT, TV Vlaanderen, Dommel, SFR, Proximus, Telenet, Orange) verzorgen de administratieve afhandeling. Dit staat bekend als Easy Switch. Op die manier kom jij niet zonder internet. Waarschijnlijk ontvang je een nieuwe router. Vaak kan er ook een monteur bij je langskomen.

Actuele storingen augustus 2022

Op dit moment is er geen grote storing gesignaleerd. Tijdens sommige periodes in 2022 zijn er verschillende geplande werkzaamheden. Dat kan uitdraaien in een storing bij Proximus / Scarlet. Onderhoudsmaatregelen van het kabelnetwerkdraaien soms uit op storingen bij Telenet. De klantenservice ligt dit vaak per mail kort toe. Via sociale media achterhaal je het snelste of het internet eruit ligt.

Heeft Lanaken traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Verscheidene dingen hebben hier invloed op. Relevante factoren zijn: de UTP-kabels en waar in huis jij routers en modems plaatst voor goede WiFi. Voor stabieler internet in de garage/zolder/tuin kun je een speciale wifi booster/repeater of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. Een trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan software op je ipad of computer of foute router-instellingen. Een speciale installateur kan de situatie bekijken, en apparatuur plaatsen voor een snellere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 3620 en stap vandaag nog over

Glasvezel vergelijken Lanaken

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van glas die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Op die manier bereik je enorm snel up- en downloaden van 500-1000 Mb per seconde. In een toenemend aantal regio’s zien we de optie van fiber of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook in en rondom de gemeente Lanaken zijn er allerlei initiatieven voor uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor fiber wordt je belast met eenmalige aansluitingskosten en maandelijkse abonnementskosten. Internetten via glasvezel is de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, en de kosten worden steeds gunstiger. Deze packs kun je al afsluiten vanaf €40. Open de postcodecheck, en zie zelf of glasvezel internet in Lanaken beschikbaar is op jouw adres.

Voordelen Lanaken fiber internet
 • Het snelste internet van België: er zijn al providers met 1000 Mbit per seconde
 • Een constant snelle verbinding, altijd service
 • Dezelfde hoge snelheid voor uploaden en downloaden
 • Uitgebreid aanbod
 • Maximale kwaliteit voor je TV

united-telecom
 • Alles voor jou geregeld
 • Genoeg te kiezen
 • Transparante tarieven
telesat
 • Toonaangevende provider
 • Supersnel overstappen
 • Goedkope tarieven
edpnet
 • Gratis bellen met andere abonnees
 • Internet en telefonie pakketten
 • Transparante maandprijs
dommel
 • Razendsnelle internetverbinding
 • Inclusief alle apparatuur
 • Goedkope maandprijs
TV-vlaanderen
 • All-in-one van TV Vlaanderen
 • Ruime keuze
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
voo
 • Optionele Extra Ciné-Séries
 • Ook vaste telefonie
 • Aantrekkelijke korting
SFR
 • Film, Sport + Kids pakketten
 • Moeiteloos overstappen
 • Maandelijkse korting
orange
 • 2 programma’s tegelijk opnemen
 • Gratis Wifi-modem
 • Transparante prijzen


Alle plaatsen in deze gemeente