Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Maaseik

Moeiteloos en snel alle internetproviders in Maaseik vergelijken? Het aantal beschikbare aanbieders van internet en televisie is enorm. Dit loopt van Orange tot Belgian Telecom, er is bijna té veel keuze. Wij helpen jou met het kiezen. Vergelijk moeiteloos de meeste operators en ontdek het beste of goedkoopste internetaanbod dat naadloos aansluit op jouw verbruik en wensen. Meteen tv, bellen en internet in een alles in 1 pakket samenvoegen? Ook daar kun jij voor kiezen! Daarbij bekijk jij op deze pagina bruikbare info over onderwerpen als 4-in-1 pakketten en storingen en onderhoud.
ProvincieLimburg
GemeenteMaaseik
Gemiddelde downloadsnelheid38,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid19Mb/s
Gemiddeld verbruik275GB p/maand
Gemiddelde kosten€53,00 p/maand
Populaire aanbiederOrange
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden vandaag de dag flink wat internet operators in Maaseik die bij elkaar opgeteld weer een hele hoop voordelige TV en internet abonnementen in oktober 2021 aanbieden. De huidige actie van de goedkoopste provider, en een welkomstcadeau als een Samsung Galaxy Tab zijn meestal geen week hetzelfde. Hoe vind je als consument moeiteloos zo’n goedkoop en snel abonnement voor internet + TV? Onze specialisten helpen jou daar bij. Voer moeiteloos de benodigde gegevens in, doorzoek de mogelijke providers en zoek het pakket die het laagst geprijsd is. Onthoud: meestal is ADSL-internet in Maaseik het laagste geprijsd.

Vijf handige bespaartips voor internet en televisie
 1. Neem alle diensten bij één internetaanbieder. (Klik door naar het Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor kleine activiteiten heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Neem niet alle dure extraatjes als o.a. sportpakketten. Zulke kanalen zorgen voor onnodige hoge tarieven.
 4. Stop met een vast TV-abonnement. On-demand is er veel aanbod (dat kan bijv. zijn HBO of Pathé TV).
 5. Probeer constant tarieven te vergelijken. Vergelijk de tarieven elke 12 maanden opnieuw om te zien of je nog meer kunt besparen.

Welke internetproviders zijn er in Maaseik?

In Maaseik zijn diverse internet pakketten voorhanden. Bijvoorbeeld Telenet, Scarlet, Proximus en TéléSAT. Door ADSL, de tv-kabel, en ook glasvezel staat hier niet stil. Benieuwd welke goedkope abonnementen in Maaseik er allemaal zijn? Geef je prive gegeven in, en bekijk de meest populaire leveranciers in jouw omgeving in oktober 2021. Veel gekozen leveranciers zijn Telenet, Orange en Base. Internetaanbieders in Maaseik bieden interessante internet only deals, internet + Televisie abonnementen, en uiteraard 3-in-1 pakketten. Bijzondere 4-in-1 pakketten worden ook steeds meer verkocht. Met behulp van zo’n quad play pakket voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
proximus internet

Internet van Proximus

Veel besproken: Proximus faciliteert in Maaseik internet en TV. Glasvezel, VDSL2, en goedkoop vast bellen.

 • Snelheden tot 100 Mbps
 • 80+ zenders
 • Lage maandtarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet verkoopt internet, Bellen en TV middels kabelverbinding in Maaseik. Prima voorwaarden, tegen een nette prijs.

 • gratis Wifi-booster
 • Terugkijken opnemen
 • Transparante tarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet verkoopt complete internet tarieven in Limburg voor oktober 2021. Tot 50 Mbit/s met VDSL+.

 • De goedkoopste aanbieder
 • Tot 36 uur terugkijken
 • Goedkope prijzen

Prijzen TV en internet in Maaseik (tarieven oktober 2021)

Een goede vraag: wat zijn op dit moment de tarieven van een abonnement voor tv en internet in Maaseik? Het varieert normaliter per situatie. De maandelijkse factuur wordt bepaald door onder andere de active provider (bijv. EDPnet), internet type (bijvoorbeeld VDSL), hoogte van internetsnelheid (bijv. 25Mb/s), en de aanvullende diensten (zoals. videotheek thuis). Een goedkoop internet en tv abonnement in Maaseik is beschikbaar vanaf €20 tot contracten van €87,50. Gemiddeld is het 3-in-1 abonnement de goedkoopste optie. Bekijk ook TV Vlaanderen alles in 1.

Populaire pakketten
 • Proximus Minimus XL Unlimited
 • Proximus No Limit National Anytime + Generation MTV 15 + Internet Favorite Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Classic + Smart 35 + Internet Start Pack + Belgacom TV
 • SFR Duo Extra
 • Telenet PowerShake
 • Proximus Office&Go Maxi + No Limit National + Bizz Mobile+ 40


internet vergelijken maaseik

Veranderen van TV en internet provider? Zo werkt dat!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Providers vergelijken en binnen 5 minuten overstappen

 1. Doe de postcodecheck

  Op het moment dat je begint met internet vergelijken in Maaseik is het aan te raden direct de postcodecheck op je woning uit te voeren. In onze tool voer je gemakkelijk jouw adresgegevens in. Dan ga je automatisch door naar de snelste internetvergelijker. Je ziet hier uitsluitend de internet en TV pakketten van bedrijven die daadwerkelijk kunnen aansluiten in jouw straat.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  Om te beginnen kun je kiezen wat je allemaal wilt afsluiten. Wil je enkel internet? Wil je ook TV kunnen kijken? En wil je ook kunnen bellen met een vast nummer? Zodra je dit bepaald hebt voor jezelf kun jij zonder moeite internet abonnementen met elkaar vergelijken. Daarnaast is het misschien slim om unieke premium-zenders (denk aan Studio 100 TV) te nemen. Tevens kan je het nog concreter maken met uitbreidingen als online tv kijken, vooruitkijken, extra zenderpakketten.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Wat daarna essentieel is: hoe snel wil je het internet? Dat loopt van 15 mb/s tot 500 mb/s. Een goed gekozen snelheid heeft te maken met meerdere onderdelen. Nuttig jij het internet alleen voor de meest basale activiteiten als bijv. mail checken, browsen op het internet, weerbericht bekijken, youtube films kijken? Of stream je ook video’s of films bij Pathé TV of Be TV? Speel je graag populaire games als Age of Empires 2? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Ben je bezig met upload of downloaden van bestanden? De vergelijker biedt hiervoor uitkomst. Klik op de optie ‘welke snelheid kiezen’? Hier adviseren wij betreffende de gewenste snelheid die past bij kleine en grote gebruikers.

 4. Kosten vergelijken

  Als jij de abonnementstypes en maximale snelheid uitgezocht hebt is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De bedrijven zijn veelal gerankt op maandelijkse kosten. Het voordeligste pakket zie je als eerste. De maandelijkse acties en promoties zijn al doorgerekend in het totaalbedrag. Meerdere internetproviders stunten met een bepaalde welkomstkorting, en sommige providers verstrekken bijvoorbeeld de eerste maanden een extra lage prijs.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  Als je gezien hebt wie de beste provider van Maaseik in oktober 2021 is, wordt het tijd om het definitief te maken. Klik op ‘bestellen’, en je wordt snel doorgestuurd naar de pagina waar je kunt afsluiten. Geef alle persoonlijk gegevens door en verstuur het naar de provider. Dat is binnen 5 minuten geregeld. Verander je van aanbieder? Dikwijls regelt de gekozen internet-provider de opzegging van de actuele contracten door gebruik te maken van de overstapservice.


De voordelen van een Internet Pack met tv en bellen

Een groot aantal bewoners kiezen voor het praktische triple play pakket. Bij dit contract heb je digitale TV, vast bellen & internet van 1 partij tegen een vast maandelijks tarief. Momenteel zien we ook 4-in-1 pakketten inclusief een mobiele telefonie abonnement(ook wel Quad Play). Check ook alles over Scarlet bestellen.

 • De maandelijkse lasten gaan omlaag
 • Inzicht in alle kosten
 • 1 vast aanspreekpunt voor alle vragen rondom internet en TV
 • Profiteren van gratis extra’s als bijv. Gratis Eredivisie kijken

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Internet via glasvezel, kabel of ADSL?

In eerste plaats hangt dit af van de uitslag van de postcodecheck. Aan de hand van je adresgegevens (postcode) kun je bekijken welke soorten verbindingen te bestellen zijn voor jouw situatie. Niet elk adres kan profiteren van (coax) kabel & glasvezel. Veelal is een ADSL verbinding wel gewoon actief (tenzij er reeds glasvezel ligt). Kan jij alle 3 ontvangen? Hierbij zijn de gekozen snelheid en de maandelijkse kosten aspecten die je met name moet meenemen. Glasvezel is sneller, maar standaard ook wat kostbaarder vergeleken met kabel of adsl. Bij internet via de kabel is Telenet een logische keuze. ADSL is in veel gevallen het goedkoopste, maar de snelheden zijn beperkt.

Waar vind ik het snelste internet in Maaseik?

De hoogste internetsnelheid heb je via kabelinternet of de glas. Met zo’n verbinding Up- en download je tot 0.5Gb/s. Providers als Scarlet, Proximus & Telenetinnoveren in rap tempo. In de gemeente Maaseik beschikt nog niet elke woning over deze aansluitingen. Wel starten er regelmatig nieuwe projecten om de glasvezel-adoptie te versnellen. De feitelijke snelheid is niet alleen een kwestie van provider. Ook de apparatuur die je gebruikt (modem/router, netwerkkabels) is zeer relevant. De feitelijke snelheid kan per situatie nogal wisselen.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Zodra de einddatum van jouw contract in zicht is (binnen 4 weken) heb jij de optie voor overstappen. Veranderen van provider wordt steeds makkelijker gemaakt. In veel gevallen kan dit zonder tussenkomst van de klantenservice. De populaire providers in België (VOO, Dommel, TV Vlaanderen, EDPnet, Proximus, Telenet, Orange, SFR) verzorgen de administratieve afhandeling. Vaak ook bekend als Easy Switch. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. Je moet wel even een nieuwe modem aansluiten. Wellicht is er ook een monteur beschikbaar.

Onderhoud & storingen oktober 2021

Op dit ogenblik zien we geen grote storingen. Tijdens sommige periodes in 2021 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Dat kan betekenen een storing bij Proximus / Scarlet. Upgrades van het kabelnetwerkmonden soms uit in een storing bij Telenet. Jouw provider kan je hier meer over vertellen. Via sociale kanalen als Facebook wordt je 24/7 op de hoogte gehouden of er actuele problemen zijn.

Is er in Maaseik traag internet en WiFi?

De behaalde snelheid per huishouden varieert nogal. Nogal wat aspecten hebben impact op de snelheid. Jij hebt zelf invloed op de kwaliteit van de kabels en de plek van de modem en router voor stabiele WiFi. Voor stabieler internet in tuin of garage kun je een speciale wifi booster/repeater of een wifi-antenne gebruiken. Een trage verbinding kan ook te maken hebben met software op telefoons en laptops of een modem die niet goed is ingesteld. Een adviseur kan bij je thuis langskomen, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Bekijk de goedkoopste provider in 3680 en stap vandaag nog over

Glasvezel vergelijken Maaseik

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Concreet: een ontzettend hoge internetsnelheid, tot maar liefst 1Gb/s. In flink wat plaatsen in België kun je kiezen voor het snelle fiber internet samen met ADSL en kabel-verbindingen. Ook in en rondom Maaseik zijn er verscheidene acties aangaande de aanleg van nieuwe glasvezelverbindingen. Voor pakketten met fiber moet je altijd aansluitkosten betalen plus de reguliere pakketkosten. “Glas” wordt steeds laagdrempeliger en de tarieven zijn gelijkwaardig aan de kabel. Zulke packs kan je al afsluiten vanaf €45. Ga aan de slag met de postcodecheck, en kom te weten of glasvezel internet in Maaseik tot de mogelijkheid behoort.

Voordelen Maaseik fiber internet
 • Bizar snel internet: er zijn al providers met 1000 mbit per seconde
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, altijd actief
 • Uploaden en downloaden even snel
 • Keuze uit verschillende providers
 • Altijd High Definition televisiebeelden

united-telecom
 • 100 MB webruimte
 • Moeiteloos overstappen
 • Scherpe maandtarieven
telesat
 • TV, internet ten telefonie
 • Supersnel vast internet
 • Lage maandprijs
edpnet
 • Gratis bellen met andere abonnees
 • Met handige App
 • Goedkope maandtarieven
dommel
 • Antwoordapparaat inbegrepen in modem
 • Diverse pakketten
 • Maandelijks aanbiedingen
TV-vlaanderen
 • Onbeperkt internet
 • Gratis Wifi-modem
 • Altijd aanbiedingen
voo
 • Bliksemsnel internet
 • Alleen internet of alles in 1
 • Pakket-aanbieding
SFR
 • Ruim aanbod programmapakketten
 • Vast bellen + TV
 • Hoge welkomstkorting
orange
 • Topaanbod zenders voor kids
 • Vaste lage prijs
 • Scherpe welkomstbonus


Alle plaatsen in deze gemeente