Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Neeroeteren

Zonder problemen snel alle internetproviders in Neeroeteren vergelijken? Het aantal internet en tv pakketten is vrij groot. Dat gaat van Scarlet tot en met United Telecom, de keuze is enorm. Onze vergelijker helpt met objectief vergelijken. Vergelijk vandaag de beste operators en vindt zo het beste of goedkoopste internet contract dat rijmt met de ingevoerde gegevens. Lekker makkelijk internet, televisie en bellen in het alles-in-1 pakket combineren? Ook daar kun jij voor kiezen! Bovendien vergaren jullie op Internethunter.be praktische informatie over zaken zoals ADSL en actuele storingen.
ProvincieLimburg
GemeenteMaaseik
Gemiddelde downloadsnelheid37,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid15Mb/s
Gemiddeld verbruik250GB p/maand
Gemiddelde kosten€51,00 p/maand
Populaire aanbiederSFR
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn in januari 2022 enorm veel internet operators in Neeroeteren die in totaal weer nogal wat interessante en voordelige TV en internet abonnementen in januari 2022 hanteren. De diverse aanbiedingen van de de goedkoopste provider, en een welkomstcadeau als een Xbox360 kunnen iedere maand weer totaal anders zijn. De vraag is: hoe achterhaal jijnu een betaalbaar en actueel pakket voor TV + internet? Wij helpen bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Geef eenvoudig de eigen gegevens in, bekijk de diverse providers en selecteer het abonnement waar jij het voordeligste bent. Onthoud: doorgaans is ADSL-internet in Neeroeteren voordeliger dan kabel of glasvezel.

5 tips voor een goedkoper internet en televisie abonnement
 1. Voeg alle diensten samen bij één leverancier. (Lees direct verder over het Internet Pack met Televisie en bellen.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor de basisactiviteiten is een pakket van 200 Mb/s onnodig.
 3. Wees voorzichtig met dure opties zoals bijvoorbeeld speciale premium kanalen. Deze extra’s verhogen de factuur aanzienlijk.
 4. Neem geen TV-abonnement. Stap over op on-demand online TV kijken (onder andere Pathé TV of Be TV).
 5. Blijf vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en kom er zelf achter of je elders goedkoper bent.

Welke internetproviders zijn er in Neeroeteren?

In Neeroeteren zijn er behoorlijk veel internet pakketten die je kunt kiezen. Dit kan zijn Scarlet, Telenet, Proximus of TV Vlaanderen. Via ADSL, de kabel (coax) en misschien zelfs glasvezel. Achterhalen welke goedkope abonnementen in Neeroeteren voor jou mogelijk zijn? Voer jouw adresgegevens in, en achterhaal alle beste of goedkoopste providers in jouw postcodegebied in januari 2022. Bekende internetproviders zijn Telenet, Orange en Billi. Internetaanbieders in Neeroeteren voeren uitstekende internet only deals, internet + TV abonnementen, en natuurlijk 3-in-1 pakketten. Bijzondere 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. In zo’n quad-play pakket is bellen via mobiele telefoons ook inclusief.
proximus internet

Internet van Proximus

Je kent het vast: Proximus levert in Neeroeteren internet en TV. Internet via VDSL2 of “Glas”, en 100% installatiegarantie.

 • Gratis Cloud opslag
 • Pauzeren, terugspoelen en opnemen
 • Goedkope prijzen
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet voorziet in TV, + internet en bellen via de traditionele kabel in Maaseik. Een degelijke verbinding, met een goede beoordeling.

 • Goedkoop bellen in binnnen- en buitenland
 • Overal in de EU tv kijken
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet biedt goede internet tarieven in Limburg voor januari 2022. Tot 50 Mbit/s met VDSL+.

 • Goedkoop & snel internet
 • Met 12 HD-zenders
 • Aantrekkelijke tarieven

Actuele prijzen internet & televisie in Neeroeteren (tarieven januari 2022)

Een goede vraag: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van internet en TV in Neeroeteren? Dat fluctueert uiteraard per klant. De hoogte van de factuur kent z’n oorsprong in o.a. je internetaanbieder (SFR), connectie (denk aan COAX), internetsnelheid (bijv. 65Mb/s), en overige opties (bijv. live pauzeren). Een goedkoop TV en internet abonnement in Neeroeteren kun je afsluiten vanaf €20 tot bedragen van €75. Meestal is een 3 in 1 abonnement het goedkoopste. Lees verder over TV Vlaanderen internet.

Populaire pakketten
 • Proximus Internet Favourite + Telefonie Happy Time
 • Proximus No Limit National Anytime + Generation XL 35 + Internet Comfort + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Happy Time XL + Internet Maxi Pack
 • Proximus Smart 35 + Internet Start Pack
 • Telenet Shake+ 35 (incl. TV)
 • Proximus Office&Go Intense + No Limit National + Bizz Smart XL Europe


internet vergelijken neeroeteren

Veranderen van internet provider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Aan de slag met de postcodecheck

  Vanaf het moment dat jij start met internet vergelijken in Neeroeteren is het goed om de postcodecheck voor internet, bellen en TV te starten. Aan het begin van de pagina kan jij een postcode en huisnummer combinatie ingeven. In de volgende stap zit je midden in onze Internet/TV/Bellen vergelijker. Je vindt in de tool enkel de internet-abonnementen van internet-providers die leverbaar zijn in jouw wijk.

 2. Pakket samenstellen

  Hierna dien je te selecteren welke onderdelen je in het pakket wilt. Heb jij aan internet genoeg? Liever met een TV-abonnement? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? Op het moment dat je weet wat je wilt kan je een stuk beter een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Verder bieden wij je de optie om bepaalde HD-zenders (denk dan aan VOOsport World 3) bij te bestellen. Daarnaast kan jij jouw pakket nog persoonlijker maken met add-ons als vooruitkijken, live pauzeren, begin gemist.

 3. Welke snelheid wil je afsluiten?

  Wat daarna relevant is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dat loopt uiteen tussen de 15 mb/s tot en met 450 mb/s. Wat voor jou geschikt is, kies je op basis van een aantal componenten. Is voor jouw internet uitsluitend nodig voor dagelijkse dingen als als bijvoorbeeld nieuwswebsites lezen, mail checken, weerbericht bekijken, browsen op het internet? Of stream je ook video’s of films bij Netflix of Be TV? Houd je van online gaming avonturen als Gears of War? Ben je alleen of met een heel gezin? Down/upload je regelmatig grote bestanden? De vergelijker biedt ondersteuning! Selecteer ‘advies snelheid berekenen’? Op deze plek vertellen wij meer over de gewenste snelheid die rijmt met allerlei type gebruikers.

 4. Tarieven internet pakketten vergelijken

  Als jij het soort abonnement en de internetsnelheid ingevuld hebt kan het vergelijken van tarieven beginnen. De bedrijven worden in de meeste gevallen gerangschikt op prijs in € p/maand. Het abonnement met de laagste prijs vind je bovenaan. Een speciale promotie is reeds verwerkt in het totaalbedrag. Verscheidene aanbieders werken met een eenmalige korting, of geven iets anders weg. Zij bieden de eerste 2 of 3 maanden een korting van €10.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  Als jij hebt ontdekt wie de beste provider van Neeroeteren in januari 2022 is, kan je het abonnement afsluiten. Tik op de blauwe bestelknop en je komt meteen terecht op de desbetreffende aanbieding. Vul jouw naam + adresgegevens in en verstuur het naar de provider. Dat is binnen 5 minuten geregeld. Verander je van aanbieder? Veelal verzorgt jouw betreffende provider het opzeggen van het huidige contract door middel van de overstapservice.


De pluspunten van een Internet Pack met digitale TV en bellen

Plenty huishoudens doen een aanvraag voor het zogenaamde triple play pakket. Bij zo’n abonnement heb jij de beschikking over digitale TV, internet & vast bellen van één leverancier voor een vaste maandprijs. Momenteel zien we ook 4-in-1 pakketten waar ook mobiele telefonie ondervalt(ook wel Quad Play). Bezoek de pagina: Proximus pakket.

 • De maandelijkse lasten gaan omlaag
 • Alle kosten worden in één keer gefactureerd.
 • Je communiceert met één bedrijf die je helpt bij je internet en televisie
 • Combineren betekent gratis extraatjes als Gratis tv-pakketten

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Moet ik kiezen voor ADSL, Kabel of Glasvezel?

Dat is allereerst afhankelijk van de internet postcodecheck. Met behulp van jouw adresgegevens check je welk type internet verbindingen voorhanden zijn voor jouw huis. Niet ieder huishouden kan een pakket selecteren op basis van glasvezelinternet en kabel. Dikwijls is de traditionele ADSL wel beschikbaar (als glasvezel niet beschikbaar is). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? In dit scenario zijn minimale internet snelheid en de maandelijkse kosten zaken die helpen bij het maken van een keuze. Het glasvezel netwerk is snel, maar meestal praten we ook over hogere bedragen ten opzichte van andere opties. Voor internet via de kabel is Telenet een interessante optie. ADSL is doorgaans de goedkoopste mogelijkheid, maar de snelheid van het internet is lager.

Welke aanbieder heeft het snelste internet in Neeroeteren?

De maximale internetsnelheid is beschikbaar via een kabelaar of via glasvezel. Daarmee bereik je snelheden tot 500Mb. Partijen als Proximus, Scarlet en Telenetontwikkelen deze netwerken. In de gemeente Maaseik is de dekking voor deze connectie niet 100%. Wel zijn er meerdere nieuwe projecten voor de uitbreiding van glasvezel. De feitelijke snelheid is niet uitsluitend de provider’s verantwoordelijkheid. Ook de hardware (netwerk accessoires, netwerkkabels, modem/router) moet je niet onderschatten. De snelheid die uit een speedtest komt kan per situatie anders zijn.

Hoe werkt overstappen en opzeggen?

Op het moment dat jouw contractstermijn is verlopen (na 1 jaar of 2 jaar) kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Veranderen van provider gaat nu een stuk vlotter dan vroeger. Normaal gesproken regel je dit online. Internet Providers in België (Dommel, VOO, TV Vlaanderen, TéléSAT, Telenet, SFR, Scarlet, Orange) handelen dit onderling af. Dit heet Easy Switch. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Je krijgt een nieuwe modem. Vaak kun je gebruik maken van installateurs.

Huidige storingen januari 2022

Op dit ogenblik is er geen grootschalige storing. In de loop van 2022 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Dit resulteert mogelijk in een storing bij Proximus / Scarlet. Onderhoudsmaatregelen van het kabel netwerkmonden soms uit in Telenet storingen. De provider in kwestie is hiervan ook op de hoogte. Via de webcare zie je als eerste of het internet eruit ligt.

Heeft Neeroeteren traag internet en WiFi?

Dat is per huishouden verschillend. Veel zaken beïnvloeden de snelheid. Kijk eens naar de UTP-kabels en de plek van de modem en router voor stabiele WiFi. Voor een betere verbinding in tuin of garage kun je een speciale wifi booster/repeater of een versterker gebruiken. De trage verbinding kan toe te schrijven zijn aan software op je PC, tablet of telefoon of een modem die niet goed is ingesteld. Een speciale specialist kan ingepland worden, en apparatuur plaatsen voor een snellere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Achterhaal de goedkoopste provider in 3680 en stap vandaag nog over

Glasvezel vergelijken Neeroeteren

Glasvezel is een haardunne vezel die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden verstuurt. Dat levert jou een enorm hoge snelheid tot wel 1000 Mb per seconde. In meer en meer omgevingen kan je kiezen voor fiber internet of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook in de streek van Maaseik zijn er diverse initiatieven t.a.v. het verrijken van het glasvezelnetwerk. Voor pakketten met fiber betaal je eenmalige aansluitingskosten en uiteraard een bedrag per maand. Een contract op ‘glas’ wint flink aan populariteit en het kan prima concurreren met de kabel. Deze speciale packs zijn beschikbaar vanaf €35. Start onze postcodecheck, en kom erachter of glasvezel internet in Neeroeteren actief is op je postcode.

Voordelen Neeroeteren fiber internet
 • Zeer snel internet: er zijn al providers met 1000 Mbit
 • Een degelijke verbinding, je zit nooit zonder
 • Uploaden en downloaden even snel
 • Groot aanbod
 • Altijd goed televisiebeeld, zonder ruis

united-telecom
 • Ook zakelijke markt
 • Alles-in-1 pakketten
 • Goedkope tarieven
telesat
 • TV, internet ten telefonie
 • Altijd supersnel internet
 • Scherpe welkomstkorting
edpnet
 • Geen addertjes onder het gras
 • Vaste lage prijs
 • Scherpe maandtarieven
dommel
 • Gratis bellen naar 80+ landen
 • Ook voor alleen Internet
 • Lage prijzen
TV-vlaanderen
 • Satelliet-TV met internet en telefonie
 • Meerdere abonnementen
 • Aantrekkelijke welkomstbonus
voo
 • Alles voor jou geregeld
 • Snel en betrouwbaar
 • Combinatiekorting
SFR
 • Film, Sport + Kids pakketten
 • Ook voor alleen Internet
 • Aantrekkelijke prijzen
orange
 • Tot wel 200 uur opnemen
 • Ook voor alleen Internet
 • Goedkope maandprijs