Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken As

Snel direct alle de internetproviders in As vergelijken? De keuze in verschillende internet en tv pakketten is vrij groot. Van Orange tot SFR, een keuze maken wordt steeds lastiger. Onze vergelijker helpt jou daarbij! Vergelijk vandaag de geselecteerde operators en vind het voordeligste internet contract dat naadloos aansluit op het door jou geschetste plaatje. Snel bellen, tv en internet in zo’n alles in één pakket groeperen? Ook dat is mogelijk! Verder checken jullie op Internethunter.be waardevolle info over thema’s als de postcodecheck of wat te doen bij sloom internet.
ProvincieLimburg
GemeenteAs
Gemiddelde downloadsnelheid37,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid18Mb/s
Gemiddeld verbruik255GB p/maand
Gemiddelde kosten€51,00 p/maand
Populaire aanbiederTelenet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden vandaag de dag erg veel internet operators in As die bij elkaar weer enorm veel goedkope TV en internet abonnementen in augustus 2022 bieden. De huidige actie van de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals een cadeaubon zijn per week weer anders. Dus, hoe check je gemakkelijk zo’n scherp geprijsd en goed pakket voor TV + internet? Onze experts helpen bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Geef snel de privé gegevens in, bekijk de diverse providers en ga simpelweg voor het contract die financieel interessant is. Let op: veelal is ADSL-internet in As financieel het aantrekkelijkste.

5 tips om te besparen op Internet en televisie
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij één provider. (Zie ook voordelen van het Internet Pack met vaste telefonie en TV.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor basisgebruik heb je genoeg aan 100 Mb/s.
 3. Neem niet alle dure extra’s zoals onder andere speciale premium kanalen. Pakketten als deze resulteren in een forse rekening.
 4. Kies niet voor een TV-abonnement. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (bijvoorbeeld VRT Net of Pathé TV).
 5. Stop niet met vergelijken. Vergelijk de tarieven elke 12 maanden opnieuw en bekijk zelf of het nog goedkoper kan.

Welke internetproviders zijn er in As?

In As zijn relatief veel internet pakketten die je kunt kiezen. Onder andere Proximus, Scarlet, Telenet of United Telecom. Via ADSL (het telefoonnetwerk), de standaard kabel, en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Checken welke goedkope abonnementen in As werkzaam zijn? Geef je prive gegeven in, en achterhaal alle meest populaire internetproviders in jouw regio in augustus 2022. Populaire internetaanbieders zijn Telenet, TV Vlaanderen of Ello Mobile. Internetaanbieders in As voeren degelijke “internet-only” abonnementen, internet + TV abonnementen, maar ook 3-in-1 pakketten. Bijzondere 4-in-1 pakketten worden sinds korte tijd meer aangeboden. In een dergelijk quad play pakket wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Populair: Proximus faciliteert in As internet en TV. Internet via VDSL2 of glasvezel, met gratis Cloud opslagruimte.

 • Super betrouwbaar netwerk
 • Handige Proximus TV App
 • Aantrekkelijke korting
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet werkt voor TV, + internet en bellen via de traditionele kabel in As. Prima voorwaarden, met een goede beoordeling.

 • Tot wel 200 Megabit per seconde
 • Yelo Play: overal en altijd TV
 • Aantrekkelijke tarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet werkt voor complete internet tarieven in Limburg voor augustus 2022. Tot 50 Mbit/s met VDSL+.

 • Onbeperkt surfen
 • TV replay vanaf €3,00 per maand
 • Lage prijzen

Actieprijzen internet & TV in As (tarieven augustus 2022)

Voor iedereen relevant: wat zijn vandaag de dag de tarieven van TV en internet in As? Dit schommelt meestal per geval. De prijs per maand kent z’n oorsprong in aspecten zoals de provider (zoals TV Vlaanderen), soort internet (denk aan telefoonlijn), down- en uploadsnelheid (bijv. 200Mb/s), en overige opties (zoals. extra themazenders). Een goedkoop abonnement voor TV en internet in As sluit je af voor rond de €27,5 tot en met €95. Normaliter is het 3-in-1 abonnement de voordeligste optie. Actueel: SFR alles in 1.

Populaire pakketten
 • Orange LOVE Kolibri
 • Proximus Classic + Generation XL 35 + Internet Favorite Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Happy Time XL + Internet Start Pack + Belgacom TV
 • Scarlet One + Mobile Me
 • Telenet Internet 160 + Digital TV
 • Telenet WIGO Business 30 GB


internet vergelijken as

Veranderen van TV en internet provider? Zo werkt dat!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Binnen 5 minuten providers vergelijken en overstappen

 1. Aan de slag met de postcodecheck

  Tijdens het proces van internet vergelijken in As is het slim om eerst even een postcodecheck te doen. Via internethunter.be kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). Dan wordt je doorgestuurd naar de internet + TV vergelijker. Je bekijkt op deze plek enkel en alleen de pakketten van leveranciers die ook echt actief zijn in jouw buurt.

 2. Een abonnement kiezen

  In deze stap kan jij een selectie maken uit wat je precies nodig hebt. Uitsluitend internet? Of een combinatie met TV? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Zodra je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kan je veel specifieker een alles-in-1 pakket of internet + TV gaan vergelijken. Daarnaast heb je de mogelijkheid om concrete zenders (denk dan aan MCM Belgique) te selecteren. Daarnaast kan jij jouw pakket nog persoonlijker maken met extra’s als tv programma’s opnemen, on demand films kijken, begin gemist.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Wat uiteraard essentieel is: hoe snel moet het internet zijn? Dit ligt ergens tussen 50 mb/s tot en met 500 mb/s. Wat een goede snelheid is, heeft te maken met meerdere zaken. Willen jullie internet alleen gebruiken voor de basisactiviteiten zoals bijv. nieuwswebsites lezen, browsen op het internet, weerbericht bekijken, youtube films kijken? Maak je gebruik van streamingdiensten als HBO of Pathé TV? Speel jij in je vrije tijd graag online spelletjes als Knights of the Old Republic? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Down/upload je regelmatig grote bestanden? Onze provider vergelijker kan hierin helpen! Tik op ‘welke snelheid is nodig’? Hier geven wij advies aangaande welke internetsnelheid die wij aanraden voor kleine en grote gebruikers.

 4. Kosten internet pakketten vergelijken

  Indien jij het type pakket en de internetsnelheid doorgevoerd hebt kan het vergelijken prijzen beginnen. De bedrijven zijn veelal in een lijst gezet a.d.h.v. maandelijkse kosten. Het abonnement met de laagste prijs komt als eerste naar voren. Een exclusieve promotie is reeds verwerkt in het totaalbedrag. Bijna alle providers stunten met een bepaalde welkomstkorting, of bieden alternatieven. Ze bereken de eerste maanden van het contract een korting van €10.

 5. Overstappen van internetprovider

  In het geval jij berekend hebt wie de beste provider van As in augustus 2022 is, kan je het abonnement afsluiten. Klik op ‘bestellen’, en je komt meteen terecht op de bestelpagina van deze provider. Voer je prive gegevens in en verstuur de aanvraag. Binnen vijf minuten is de aanvraag verzonden. Verander je van aanbieder? Doorgaans verzorgt de toekomstige aanbieder van internet de opzegging van het contract middels de overstapservice.


Het gemak van een Internet Pack (plus tv en vaste telefonie)

Meer en meer klanten bestellen het praktische triple play pakket. In dit pakket heb je vast bellen, digitale TV & internet van 1 dienstverlener tegen een vaste maandelijkse prijs. In augustus 2022 kan dit aangevuld worden tot 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel)(ook wel Quad Play). Lees verder over Orange bestellen.

 • Een interessante pakketkorting
 • De totale kosten zie je maandelijks op één factuur
 • Je hebt te maken met 1 provider die je helpt bij je internet en televisie
 • Profiteren van gratis extra’s zoals onder andere Gratis “opnemen-pakket”

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Wat kiezen: adsl, tv-kabel of glasvezel?

Dat heeft alles te maken met de postcodecheck op onze website. Door het invullen van de adresgegevens kom jij erachter welke internet verbindingen er allemaal zijn in jouw postcodegebied. Niet ieder huishouden kan abonnementen kiezen op basis van (coax) kabel en glasvezel. Meestal is ADSL (via de telefoonlijn) wel gewoon actief (als er nog geen glasvezel ligt). Heb jij meerdere mogelijkheden? Daarbij zijn maximale snelheden en de maandelijkse kosten onderdelen die vooral belangrijk zijn. Glasvezelverbindingen zijn betrouwbaarder, maar in veel gevallen is dit ook veel duurder in verhouding tot kabel of adsl. Op het moment dat je gaat voor kabel is Telenet een uitstekende keuze. ADSL is normaal gesproken de goedkoopste optie, maar is ook een stuk slomer.

Wat is het snelste internet in As?

De snelste verbinding zal je ontvangen via glasvezel of de kabel. Op basis daarvan loopt de snelheid op tot 1000Mb. Internetproviders als Telenet, Scarlet en Proximuszijn hier druk mee bezig. In de gemeente As zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Er ontstaan meer en meer projecten voor de uitbreiding van glasvezel. De hoogte van de snelheid gaat verder dan providerkeuze. Ook de apparatuur die je gebruikt (netwerkkabels, wifi-repeaters) speelt een belangrijke rol. De feitelijke snelheid kan per huis nogal wisselen.

Hoe moet ik mijn abonnement opzeggen en overstappen?

Als jouw contractstermijn is verlopen (binnen 4 weken) is het mogelijk om over te stappen. Veranderen naar een bepaalde provider stelt eigenlijk niet veel meer voor. In veel gevallen handel je dat online af. De grootste internetproviders (EDPnet, TéléSAT, TV Vlaanderen, Dommel, SFR, Proximus, Telenet, Scarlet) hebben hiervoor een gezamenlijk systeem. Vaak hebben we het over Easy Switch. Het voordeel? Je komt niet zonder internet te zitten. Je krijgt een nieuwe modem. Wellicht is er ook een monteur beschikbaar.

Problemen & storingen augustus 2022

Momenteel is er bij ons geen storing bekend. In heel 2022 zal de netbeheerder verder aan het netwerk bouwen. Mogelijk mondt dit uit in storingen bij Proximus / Scarlet. Uitbreidingen aan het coax kabel-netwerk zorgen mogelijk voor storingen bij Telenet. Jouw provider ligt dit vaak per mail kort toe. Via sociale kanalen als Facebook wordt jij de hele dag geïnformeerd of het internet eruit ligt.

Heeft As traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Verscheidene variabelen hebben hier invloed op. Relevante factoren zijn: de kwaliteit van de kabels en waar jij de modem en router neerzet voor goede WiFi. Voor betrouwbare verbindingen in garage of tuin kun je een Wifi repeater/booster, of een 4G verbinding gebruiken. Een trage verbinding kan ook te danken zijn aan apps op PC of Smartphone of een router die niet ideaal is afgesteld. Een eigen installateur kan de situatie bekijken, en de snelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Achterhaal de goedkoopste provider in 3665 en stap vandaag nog over

Glasvezel vergelijken As

Glasvezel is een haardunne vezel die supersnel internet, tv, en radiosignalen kan versturen. Dat betekent supersnel internet van 500-1000 Mb per seconde. In meer en meer plekken is fiber internet beschikbaar naast kabel en ADSL. Ook in de gemeente As zijn er verscheidene plannen ten aanzien van de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor fiber-internet betaal je eenmalige aansluitingskosten en een vast bedrag per maand. Deze vorm van internet wordt steeds goedkoper, en de tarieven zijn gelijkwaardig aan de kabel. Deze packs zijn beschikbaar vanaf €37,5. Vul de postcodecheck in, en check of glasvezel internet in As het overwegen waard is.

Voordelen As fiber internet
 • Verwonderlijk snel internet: snelheden tot wel 1000 Mbit/s
 • Stabiele privé verbinding, een heel laag storingspercentage
 • Downloaden en uploaden met dezelfde hoge snelheden
 • Volledige vrijheid
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

united-telecom
 • PAYLO by United Telecom
 • Vaste lage prijs
 • Duidelijke maandprijs
telesat
 • 3 verschillende pakketten
 • Supersnel vast internet
 • Scherpe maandtarieven
edpnet
 • Geen maximum aantal GB’s
 • Stabiele verbinding
 • Factuurkorting
dommel
 • Gratis nummerbehoud
 • Verschillende contracten
 • Lage maandprijs
TV-vlaanderen
 • Verschillende zenderpakketten
 • Snel en betrouwbaar
 • Hoge welkomstkorting
voo
 • Alle populaire TV-zenders
 • Razendsnel internet
 • Korting bij 1 jaar
SFR
 • Met gratis installatie
 • Voor elke portemonnee
 • Hoge korting
orange
 • 100 Mbps via de kabel
 • Altijd supersnel internet
 • Scherpe welkomstbonus


Alle plaatsen in deze gemeente