Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Kortessem

Makkelijk en snel de internetproviders in Kortessem vergelijken? De mogelijkheden op het gebied van internet en televisie contracten is erg groot. Van Telenet t/m Dommel, de juiste provider kiezen valt niet mee. Onze vergelijker helpt jou met vergelijken! Vergelijk gemakkelijk de meeste operators en vind het beste of goedkoopste internetaanbod dat klopt met het door jou geschetste plaatje. Snel tv, bellen en internet binnen het alles in één pakket nemen? Dat is ook een optie! Ook lees jij op Internethunter.be praktische info over zaken zoals alles-in-1 pakketten en technische problemen.
ProvincieLimburg
GemeenteKortessem
Gemiddelde downloadsnelheid40,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid21Mb/s
Gemiddeld verbruik210GB p/maand
Gemiddelde kosten€57,00 p/maand
Populaire aanbiederTelenet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden in augustus 2022 flink wat internet operators in Kortessem die samen weer nogal wat interessante en voordelige TV en internet abonnementen in augustus 2022 aanbieden. De maandelijkse aanbiedingen van de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als een webwinkel cadeaubon wisselen iedere maand weer enorm. Dus, hoe check je gemakkelijk zo’n voordig en veilig TV + internet abonnement? Onze specialisten helpen bij het afsluiten van een goed pakket. Geef snel de privé gegevens in, doorzoek de af te sluiten providers en selecteer het contract met het laagste tarief. Belangrijk: meestal is ADSL-internet in Kortessem goedkoper dan glasvezel of kabel.

Vijf handige bespaartips voor internet en televisie
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij 1 provider. (Zie ook voordelen van het Internet Pack met Televisie en bellen.)
 2. Neem niet onnodig een XL pakket. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik is 50 – 100 Mb/s meer dan genoeg.
 3. Kies niet altijd voor dure extraatjes als bijv. zenderpakketten. Dergelijke extra’s resulteren in een forse rekening.
 4. Sluit een contract zonder TV-abonnement. Via internet kun je bijna alles kijken (dat kan bijv. zijn Netflix of HBO).
 5. Vergelijk prijzen ieder jaar. Neem elk jaar de actuele prijzen door en bekijk zelf of je nog meer kunt besparen.

Welke internetproviders zijn er in Kortessem?

In Kortessem zijn velerlei internet pakketten die je kunt afsluiten. Denk aan Telenet, Scarlet, Proximus en VOO. Via ADSL, de traditionele kabel, of wellicht via glasvezel. Bekijken welke goedkope abonnementen in Kortessem er allemaal zijn? Versterk je persoonlijk adres, en vergelijk gemakkelijk de beschikbare aanbieders van internet in jouw postcodegebied in augustus 2022. Populaire aanbieders van zijnternet zijn Scarlet, Dommel en Ello Mobile. Internetaanbieders in Kortessem bieden degelijke “internet-only” abonnementen, Internet + Televisie contracten, en natuurlijk de 3-in-1 contracten. De 4-in-1 pakketten kunnen extra veel voordeel opleveren. In zo’n quad-play pakket is bellen via mobiele telefoons ook inclusief.
proximus internet

Internet van Proximus

Al geprobeerd? Proximus biedt in Kortessem internet en TV. Internet via VDSL2 of “Glas”, vaak als beste getest.

 • Eenvoudig zelf installeren
 • Uitgebreide Film-catalogus
 • Goede welkomstkorting
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet voorziet in TV, + internet en bellen door de kabel (coax) in Kortessem. Betrouwbaar internet met een goede beoordeling.

 • Thuis én onderweg
 • Uitgebreide interactieve TV
 • Goedkope prijzen
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet voorziet in betrouwbare internet tarieven in Limburg voor augustus 2022. Prima snelheid voor een lage prijs.

 • Internet Poco of Loco
 • Pauzeren, terugspoelen en opnemen
 • Goede welkomstkorting

Actieprijzen televisie en internet in Kortessem (tarieven augustus 2022)

Een goede vraag: wat zijn op dit moment de tarieven van TV en internet in Kortessem? Dit verandert natuurlijk per gebruiker. De hoogte van de factuur wordt gevormd door elementen als je provider (zoals TV Vlaanderen), internet type (bijv. ADSL), down- en uploadsnelheid (bijv. 75Mb/s), en overige opties (o.a. tv live pauzeren). Een goedkoop abonnement voor TV en internet in Kortessem kun je afsluiten vanaf €15 tot contracten van €62,50. Veelal is 3-in-één de goedkoopste optie. Check ook alles over Proximus verbinding.

Populaire pakketten
 • Proximus Internet Comfort + TV + Telefonie Happy Time + Mobile
 • Proximus Classic + Comfort 15 + Internet Comfort + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Favorite 35 + Internet Comfort Pack
 • Proximus Internet Maxi Pack + Happy Time XL + Easy+ 25
 • Telenet Basic Internet + Digital TV + King Supersize
 • Telenet Business Shake M


internet vergelijken kortessem

Veranderen van internet provider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Providers vergelijken en binnen 5 minuten overstappen

 1. Begin met de postcodecheck

  Zodra je start met internet vergelijken in Kortessem is het essentieel eerst een postcodecheck op je adres te doen. In onze tool kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). Daarna wordt je doorgestuurd naar de objectieve internetvergelijker. Je vergelijkt in de vergelijkingstool uitsluitend de internet-pakketten en providers die ook leveren in jouw wijk.

 2. Een internetpakket kiezen

  Nu kan je aanvinken welke onderdelen je in het pakket wilt. Kan jij alles met enkel Internet? Wens je ook digitale Televisie? En wat zijn je wensen m.b.t. vaste telefonie? Indien je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kan je nog beter internet abonnementen met elkaar vergelijken. Ook is het misschien slim om televisiezenders die je graag kijkt (denk aan Play More) erbij te nemen. Bovendien kan je wensen doorgeven m.b.t. uitbreidingen als uitzending gemist, vooruitkijken, begin gemist.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Wat ook relevant is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dit varieert tussen de 40 mb/s tot en met 400 mb/s. Wat je moet kiezen is afhankelijk van diverse elementen. Nuttig jij het internet alleen voor de meest basale activiteiten als bijvoorbeeld nieuwswebsites lezen, browsen op het internet, mail checken, youtube films kijken? Stream je graag via aanbieders als Pathé TV of Be TV? Een fan van online games als Dishonored 2? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? De vergelijker kan hierin helpen! Selecteer de optie ‘advieslijst internetsnelheid’? Dan kun je info bekijken aangaande de perfecte snelheid die wij aanraden voor de diverse type huishoudens.

 4. Tarieven providers vergelijken

  Als jij het gewenste pakket en de gewenste snelheid kenbaar gemaakt hebt is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De internet providers zijn altijd gesorteerd op prijs per maand. Het goedkoopste abonnement zul je altijd bovenaan zien. Een mogelijke promotie is direct berekend in het maandbedrag. Verscheidene internetproviders bieden initieel een eenmalige kortingen, of geven iets anders weg. Zij bieden bijv. het eerst halve jaar een speciaal actietarief.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  Wanneer jij erachter gekomen bent wie de beste provider van Kortessem in augustus 2022 is, kun jij zelf het contract online regelen. Klik op de bestelknop en je wordt snel doorgestuurd naar de aanvraag-pagina. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag. Dit kost je nog geen 5 minuten. Verander je van aanbieder? In de regel verwerkt de nieuwe aanbieder dat jouw huidige contract wordt opgezegd middels de overstapservice.


Vier voordelen van het Internet Pack incl. vaste telefonie en TV

Een groot aantal inwoners doen een aanvraag voor het overzichtelijke triple play abonnement. Met deze constructie ontvang je digitale TV, vast bellen & internet van één partij waarbij je een vast maandbedrag afrekent. Tegenwoordig zien we ook 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie (ook wel Quad Play). Bezoek de pagina: TéléSAT bestellen.

 • Je bent een stuk voordeliger uit
 • Inzicht in alle kosten
 • Je communiceert met één bedrijf voor alle zaken rondom televisie + internet
 • Je hebt recht op interessante extra’s zoals onder andere €5,00 korting op jouw mobiele abonnement

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over afsluiten van internet, tv en bellen

Wat past bij mij: ADSL, Kabel of glasvezel?

Hiervoor neem je als eerst de postcodecheck op onze website. Via jouw postcode en huisnummer kun jij bekijken welke internet verbindingen voorhanden zijn voor jouw geval. Niet elke woning heeft toegang tot (coax) kabel & glasvezel. Vaak is de traditionele ADSL wel verkrijgbaar (of er moet al glasvezel liggen). Beschik jij over alle 3 de opties? Dan zijn minimale internet snelheid en onkosten onderdelen waar je vooral naar moet kijken. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar standaard betaal je wel wat meer ten opzichte van andere opties. In het geval van kabelinternet is Telenet een interessante optie. ADSL is meestal het laagst geprijsd, maar is ook een stuk slomer.

Welke provider heeft het snelste internet in Kortessem?

De maximale internetsnelheid ontvang je via kabelinternet of de glas. Daarmee kan je up/downloaden tot wel 1Gb/s. Internetproviders als Telenet, Scarlet en Proximuszijn hier druk mee bezig. In de gemeente Kortessem zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Er ontstaan doorgaans wel acties om meer huishoudens aan te sluiten op glasvezel. De internetsnelheid is niet alleen een kwestie van provider. Ook de randapparatuur (netwerkkabels, wifi-repeaters, netwerk accessoires) heeft hierop een effect. De feitelijke snelheid kan per wijk nogal wisselen.

Hoe kan ik mijn huidige contract opzeggen en overstappen van provider?

In het geval dat jouw abonnementstermijn is verstreken (doorgaans na 1 jaar) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Veranderen van internet pakket wordt steeds makkelijker gemaakt. In veel gevallen handel je dat zelf online af. De grootste internetproviders (TéléSAT, Dommel, EDPnet, VOO, Orange, SFR, Telenet, Proximus) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. We noemen dit ook wel Easy Switch. Geen administratieve rompslomp meer. De kans bestaat dat je een nieuwe modem krijgt. Ook kun je gebruik maken van installateurs.

Problemen & storingen augustus 2022

Vandaag is er geen grootschalige storing. Tijdens sommige periodes in 2022 wordt het netwerk wel verbeterd. Dit kan resulteren in een Proximus / Scarlet storing. Veranderingen aan het coax kabel-netwerk monden soms uit in Telenet storingen. De dienstverlener zal dit vroegtijdig aangeven. Via sociale kanalen als Facebook ontdek je razendsnel of er actuele problemen zijn.

Is er in Kortessem traag internet en WiFi?

De feitelijke snelheid wisselt enorm. Diverse dingen hebben hier invloed op. Neem bijvoorbeeld de kwaliteit van de kabels en waar in huis jij routers en modems plaatst voor snelle WiFi. Voor stabieler internet door het hele huis (dus ook tuin en zolder) kan je een krachtige Wifi booster, repeater of een antenne aansluiten. Zo’n trage verbinding kan ook worden veroorzaakt door software op telefoons en laptops of verkeerde modem-instellingen. Een eigen adviseur kan eventueel worden ingevlogen, en met apparatuur of instellingen de verbinding verbeteren.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Check de goedkoopste provider in 3720 en stap razendsnel over

Glasvezel vergelijken Kortessem

Glasvezel is een haardunne vezel die supersnel internet, tv, en radiosignalen kan versturen. Dit houdt in: een ontzettend hoge internetsnelheid, tot maar liefst 1Gb/s. In een groeiend aantal omgevingen kan je kiezen voor fiber internet of kiezen voor traditioneel ADSL (of coax). Ook in Kortessem zijn er meerdere updates m.b.t. de aanleg van nieuwe glasvezelverbindingen. Voor fiber heb je te maken met aansluitingskosten en een vast bedrag per maand. Het ‘glasnetwerk’ wordt steeds bekender en populairder en prijzen/tarieven steeds aantrekkelijker. Deze speciale packs kan je al nemen vanaf €35. Doe de postcodecheck, en zie zelf of glasvezel internet in Kortessem een mogelijke kanshebber is.

Voordelen Kortessem fiber internet
 • Verbijsterend snel internet: oplopend tot 1 Gbps
 • Altijd een stabiele eigen verbinding, minder problemen
 • Dezelfde hoge snelheid voor uploaden en downloaden
 • Keuze uit verschillende providers
 • Ondanks het weer altijd goed TV beeld

united-telecom
 • Begin direct met besparen
 • Alles-in-1 pakketten
 • Transparante maandprijs
telesat
 • Gratis wif-modem
 • Voor elke portemonnee
 • Hoge welkomstbonus
edpnet
 • Geen limiet op verbruikte data
 • Genoeg te kiezen
 • Scherpe maandprijs
dommel
 • Echt onbeperkt downloadvolume
 • Voor elke portemonnee
 • Korting bij 1 jaar
TV-vlaanderen
 • Behoud je huidige nummer
 • Prima klantenservice
 • Aantrekkelijke tarieven
voo
 • Alle populaire TV-zenders
 • Ook vaste telefonie
 • Lage maandprijs
SFR
 • Optionele themapakketten
 • Moeiteloos overstappen
 • Aantrekkelijke maandtarieven
orange
 • 2 programma’s tegelijk opnemen
 • Met installatiehulp
 • Goede welkomstkorting


Alle plaatsen in deze gemeente