Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Berlingen

Overzichtelijk en snel de internetproviders in Berlingen vergelijken? De hoeveelheid internet en tv contracten is vrij groot. Van Proximus tot Belgian Telecom, er is keuze in overvloed. Internethunter.be helpt met objectief vergelijken. Vergelijk gelijk de populaire operators en achterhaal het meest geschikte internet abonnement dat klopt met het door jou geschetste plaatje. Liever internet, tv en bellen binnen zo’n alles in één pakket samentrekken? Dat behoort tot de opties! Tevens verzamel je via de Internethunter belangrijke informatie over zaken zoals de internet postcodecheck of populaire pakketten.
ProvincieLimburg
GemeenteWellen
Gemiddelde downloadsnelheid42Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid22,5Mb/s
Gemiddeld verbruik245GB p/maand
Gemiddelde kosten€57,00 p/maand
Populaire aanbiederBelgian Telecom
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn momenteel een groot aantal internet operators in Berlingen die opgeteld weer flink wat goede en betaalbare TV en internet abonnementen in januari 2022 bieden. De huidige actie van de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals een weekendje weg wisselen iedere maand weer enorm. Met andere woorden, hoe check jijzelf zo’n voordig en actueel internet + TV abonnement? Onze specialisten helpen bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Voer hierboven jouw eigen gegevens in, vergelijk de diverse providers en kies voor het internet contract met de laagste prijs. Belangrijk: in veel gevallen is ADSL-internet in Berlingen voordeliger dan kabel of glasvezel.

5 tips voor een goedkoper internet en televisie abonnement
 1. Kies voor internet, tv en bellen bij één internet provider. (Bekijk wat onze specialist vindt van een Internet Pack met vaste telefonie en TV.)
 2. Probeer de internetsnelheid goed in te schatten. Voor standaard gebruik is een snelheid van 200 Mb/s weggegooid geld.
 3. Voorkom dure extraatjes zoals onder andere sportpakketten. Deze pakketten kosten je vaak erg veel geld.
 4. Schrap jouw TV-abonnement. Online kan je ontzettend veel kijken (neem bijv. Be TV of Youtube).
 5. Vergelijk prijzen ieder jaar. Betaal geen jaar te veel: vergelijk en kom er zelf achter of het nog goedkoper kan.

Welke internetproviders zijn er in Berlingen?

In Berlingen zijn verscheidene internet pakketten actief. Onder andere Telenet, Scarlet, Proximus of TV Vlaanderen. Via een ADSL lijn, de standaard kabel, en misschien zelfs glasvezel. Bekijken welke goedkope abonnementen in Berlingen actief zijn? Vul de gevraagde gegevens in, en vergelijk direct de beste of goedkoopste internet providers in jouw woonplaats in januari 2022. Grote aanbieders zijn Proximus, TV Vlaanderen en TéléSAT. Internetaanbieders in Berlingen verschaffen interessante losse internet pakketten, Internet + TV contracten, en uiteraard 3-in-1 pakketten. Unieke 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. Met behulp van zo’n quad play pakket is bellen via mobiele telefoons ook inclusief.
proximus internet

Internet van Proximus

Populair: Proximus levert in Berlingen internet en TV. Internet via VDSL2 of “Glas”, met gratis Cloud opslagruimte.

 • Snelheid tot 100 Megabit
 • 36 uur TV terugkijken
 • Goedkope prijzen
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet levert internet, Bellen en TV via de televisiekabel in Wellen. Betrouwbaar internet met een lage instapprijs.

 • gratis Wifi-booster
 • Wigo-klanten kijken altijd onderweg
 • Scherpe maandtarieven
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet levert goede internet tarieven in Limburg voor januari 2022. Van 30 Mbit/s tot wel 50 Mbit/s.

 • Betrouwbaar netwerk
 • Kijk tot 36 uur terug met TV replay
 • Aantrekkelijke korting

Geldige prijzen internet & TV in Berlingen (tarieven januari 2022)

Veel mensen vragen zich af: wat zijn momenteel de tarieven van een internet en tv abonnement in Berlingen? Het verschilt natuurlijk per huishouden. De totaalprijs wordt gevormd door o.a. de provider (bijv. EDPnet), connectie (telefoonlijn), up/downloadsnelheid (bijv. 70Mb/s), en overige opties (zoals. tv-programma’s opnemen). Een goedkoop abonnement voor internet en TV in Berlingen kun je afsluiten vanaf €35 tot bedragen van €92,50. Standaard is een alles in 1 abonnement de voordeligste optie. Actueel: Scarlet contract.

Populaire pakketten
 • Orange Love Arend Premium + Fix
 • Proximus Favorite 35 + Internet Comfort Onbeperkt + Belgacom TV
 • Proximus Favorite 55 + Internet Intense + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Internet Comfort Pack + Free Calls National + Easy+ 45
 • Telenet Comfort Digipack FreePhone
 • Proximus Office&Go Intense + TV + Bizz Smart XL 10

Plaatsen in deze omgeving

internet vergelijken berlingen

Veranderen van internet provider? Bekijk onze uitleg!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Eerlijk internet providers vergelijken en overstappen (binnen 5 minuten)

 1. Doe de postcodecheck

  Tijdens het proces van internet vergelijken in Berlingen is het goed eerst de postcodecheck van internet providers te doen. Hierboven kan je simpelweg jouw postcode en huisnummer invoeren. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de internet + TV vergelijker. Je ziet in de vergelijkingstool enkel en alleen de internet-contracten van providers die daadwerkelijk kunnen aansluiten in jouw wijk.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  In deze stap mag je selecteren wat je precies wilt afsluiten. Kan jij alles met enkel Internet? Liever met een TV-abonnement? En wat zijn je wensen m.b.t. vaste telefonie? Zodra je jouw wensen duidelijk hebt kun jij gemakkelijker de verschillende internet abonnementen vergelijken. Daarbij bieden wij je de optie om televisiezenders die je graag kijkt (denk dan aan Club RTL) toe te voegen. Tegelijkertijd kan jij jouw voorkeuren aangeven voor diensten als begin gemist, online tv kijken, uitzending gemist.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Het tweede aspect wat van belang is: hoe snel moet het internet zijn? Dit fluctueert tussen 10 mb/s tot 300 mb/s. De te kiezen snelheid kies je op basis van meerdere onderdelen. Willen jullie internet alleen gebruiken voor de meest basale activiteiten zoals bijvoorbeeld weerbericht bekijken, mail checken, youtube films kijken, browsen op het internet? Of kijken jullie ook on-demand TV op Be TV of Youtube? Ben jij liefhebber van online gaming avonturen als Zombie Panic! Source? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Down/upload je regelmatig grote bestanden? De vergelijker biedt hiervoor uitkomst. Klik op ‘welke snelheid selecteren’? Daar vind je info inzake de gewenste snelheid die rijmt met de diverse type huishoudens.

 4. Prijzen vergelijken

  In het geval je de gewenste diensten en een bepaalde internetsnelheid doorgevoerd hebt is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De internet providers zijn in de regel gefilterd op prijs in € p/maand. Het pakket met de laagste prijs zie je dus direct staan. Een mogelijke promotie is altijd al doorgevoerd in de prijs die je ziet. Een hoop partijen werken met een eenmalige korting, of geven iets anders weg. Zij verwerken de eerste maanden van het contract een speciaal actietarief.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  Zodra jij weet wie de beste provider van Berlingen in januari 2022 is, wordt het tijd om het definitief te maken. Klik gewoon op ‘bestellen’ en je komt meteen terecht op de bestelpagina van deze provider. Completeer het bestelformulier en maak de aanvraag definitief. Binnen vijf minuten is de aanvraag verzonden. Verander je van aanbieder? Normaal verzorgt de aankomende internet provider de opzegging van de actuele contracten door middel van de overstapservice.


Vier voordelen van het Internet Pack incl. vaste telefonie en TV

Plenty inwoners willen het voordelige triple play abonnement. Bij dit contract krijg je digitale TV, vast bellen & internet van 1 aanbieder waarbij je een vast maandbedrag afrekent. Op dit ogenblik zien we ook 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie (ook wel Quad Play). Ook interessant: TéléSAT acties.

 • Alle diensten voor een vaste lage prijs
 • Maandelijks 1 factuur
 • 1 vast aanspreekpunt die ondersteuning biedt voor TV + internet
 • Jij kunt vaak aanspraak maken op extra’s zoals bijvoorbeeld Gratis Fox Sports eredivisie

internet-vergelijken-online


Alles wat je moet weten over internet, tv en bellen

Moet ik gaan voor ADSL, kabel en glasvezel?

Hiervoor gebruik je de postcodecheck. Door het invoeren van jouw postcode en huisnummer ontdek je welke internetaansluitingen er mogelijk zijn voor jouw woning. Niet ieder huishouden is aangesloten op glasvezel of kabelinternet. Dikwijls is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel mogelijk (als glasvezel niet beschikbaar is). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? Daarbij zijn de gekozen snelheid en onkosten factoren die van belang zijn. Glasvezel is sneller, maar standaard praten we ook over hogere bedragen dan in het geval van ADSL of (coax) kabel. Voor internet via de kabel is een veel gekozen speler Telenet. ADSL is in de regel de goedkoopste optie, maar hierbij lever je ook flink snelheid in.

Welke provider heeft het snelste internet in Berlingen?

De hoogste internetsnelheid krijg je via een kabelaar of via glasvezel. Zo loopt de snelheid op tot 750 Mb p/s. Providers als Telenet, Proximus en Scarletzijn hier druk mee bezig. In de gemeente Wellen zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Wel starten er diverse nieuwe opdrachten om de glasvezel-adoptie te versnellen. De hoogte van de snelheid kent meer oorzaken dan de provider. Gebruik van apparatuur (netwerk accessoires, netwerkkabels, wifi-repeaters) is van belang. De minimum snelheid kan per buurt weer verschillen.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

In het geval dat de overeenkomst is afgelopen (binnen 1 maand) ontstaat de optie tot overstappen. Veranderen van internetprovider wordt steeds eenvoudiger. Meestal kan je dat online regelen. De erkende providers in België (TéléSAT, EDPnet, Dommel, TV Vlaanderen, Telenet, Proximus, Orange, SFR) handelen dit onderling af. Vaak ook bekend als Easy Switch. Zo zit je geen moment zonder internetverbinding. Waarschijnlijk ontvang je een nieuwe router. Soms heb je de beschikking over een installateur.

Onderhoud & storingen januari 2022

Vandaag zien we geen grote storingen. Tijdens sommige periodes in 2022 wordt het netwerk wel verbeterd. Dit kan resulteren in storingen bij Proximus / Scarlet. Aanpassingen aan het coax kabel-netwerk kunnen resulteren in een storing bij Telenet. Jouw provider stelt je daarvan op de hoogte. Via Facebook en Twitter ontdek je razendsnel dat er wellicht onderhoud wordt gepleegd.

Is er in Berlingen traag internet en WiFi?

Dit is per aansluiting weer anders. Heel veel onderdelen hebben hier invloed op. Je kunt denken aan de UTP-kabels en de positie van de router voor goede WiFi. Voor lekker snel internet in tuin, garage of zolder kan je een wifi booster of repeater of een wifi-antenne gebruiken. Zo’n trage verbinding kan ook te danken zijn aan apps op PC of Smartphone of een modem die niet goed is ingesteld. Een eigen adviseur kan bij je thuis langskomen, en de snelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Bekijk de goedkoopste provider in 3830 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Berlingen

Glasvezel is een hele dunne draad van glas met een veel grotere capaciteit dan de coax kabel. Concluderend: de allerhoogste downloadsnelheden van 500-1000 Mb/s. In steeds meer plaatsen in België heb je de mogelijkheid tot aansluiting op fiber als vervanger voor ADSL of kabel. Ook in en rondom Wellen zijn er tal van initiatieven t.a.v. het verrijken van het glasvezelnetwerk. Voor pakketten met fiber gelden aansluitingskosten (eenmalig) en maandelijkse abonnementskosten. Een contract op ‘glas’ wint flink aan populariteit en de tarieven zijn gelijkwaardig aan de kabel. Deze packs kan je al afsluiten vanaf €45. Ga aan de slag met de postcodecheck, en check of glasvezel internet in Berlingen tot de mogelijkheid behoort.

Voordelen Berlingen fiber internet
 • Onverwacht snel internet: dit kan oplopen tot 1 gigabit per seconde
 • Een zeer betrouwbare verbinding, minder storingen
 • Upload- en downloadsnelheid gelijk bij glasvezel
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

united-telecom
 • Alles voor jou geregeld
 • Gratis e-mailadres
 • Duidelijke maandtarieven
telesat
 • Supersnel DSl internet
 • Snel en betrouwbaar
 • Lage prijzen
edpnet
 • Onbeperkte trafiek
 • Voordelig bellen
 • Transparante prijzen
dommel
 • Razendsnelle internetverbinding
 • Transparante aanbieder
 • Scherpe maandtarieven
TV-vlaanderen
 • Behoud je huidige nummer
 • Digitale Televisie
 • Goedkope tarieven
voo
 • Ruim 70 TV-kanalen
 • Vaste lage prijs
 • Goedkope maandtarieven
SFR
 • Incluief SFR Box
 • Stabiele verbinding
 • Scherpe korting
orange
 • 100 Mbps via de kabel
 • Makklijk overstappen
 • Transparante maandtarieven