Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Herten

Snel direct alle alle internetproviders in Herten vergelijken? Het aantal internet en televisie abonnementen is bijzonder groot. Dat gaat van Scarlet tot VOO, hoe maak je de juiste keuze? Internethunter.be helpt jou met het kiezen. Vergelijk direct de meeste operators en ontdek zo het aantrekkelijkste internetaanbod dat rijmt met jouw internetgebruik. Snel internet, bellen en tv in zo’n alles in 1 pakket samenvoegen? Ook dat is mogelijk! Bovendien checken jullie via de internetvergelijker belangrijke info over zaken zoals interactieve TV en storingen en onderhoud.
ProvincieLimburg
GemeenteWellen
Gemiddelde downloadsnelheid42,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid23Mb/s
Gemiddeld verbruik255GB p/maand
Gemiddelde kosten€58,00 p/maand
Populaire aanbiederBilli
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden vandaag de dag steeds meer internet operators in Herten die bij elkaar weer nogal wat aantrekkelijke TV en internet abonnementen in januari 2022 kunnen aansluiten. De speciale korting van de goedkoopste provider, en gratis cadeau’s voor nieuwe klanten als een gratis luchtballonvaart zijn meestal geen week hetzelfde. Op basis waarvan check jijmoeiteloos een scherp geprijsd en betrouwbaar internet + TV contract? Wij helpen jou daar bij. Voer eenvoudig de eigen gegevens in, bekijk de mogelijke providers en neem het contract die het laagst geprijsd is. Onthoud: in veel gevallen is ADSL-internet in Herten financieel het aantrekkelijkste.

5 praktische tips om te besparen op Internet en televisie abonnement
 1. Voeg alle diensten samen bij één internetaanbieder. (Kijk wat onze expert zegt over een Internet Pack met televisie en vaste telefonie.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor standaard gebruik heb je geen 200 Mb/s nodig.
 3. Kies niet altijd voor dure add-ons zoals o.a. thema pakketten. Specials zoals deze zijn duurder dan je denkt.
 4. Schrap jouw TV-abonnement. On-demand is er veel aanbod (dat kan bijv. zijn Pathé TV of RTL Series).
 5. Blijf vergelijken. Doe elk jaar een prijsvergelijking en onderzoek of hetzelfde pakket elders goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Herten?

In Herten zijn er behoorlijk veel internet pakketten op de markt. Populaire spelers zijn Telenet, Scarlet, Proximus of TV Vlaanderen. Via ADSL, de traditionele kabel, en later ook glasvezel. Bekijken welke goedkope abonnementen in Herten in deze plaats actief zijn? Voer je postcode en huisnummer in, en check zelf de aanwezige aanbieders in jouw postcodegebied in januari 2022. Erkende aanbieders van zijnternet zijn Telenet, Dommel en Base. Internetaanbieders in Herten voeren aantrekkelijke losse internet contracten, Internet + TV pakketten, en uiteraard 3-in-1 pakketten. Bijzondere 4-in-1 pakketten worden sinds korte tijd meer aangeboden. In een dergelijk quad play pakket voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
proximus internet

Internet van Proximus

Wat voor jou? Proximus levert in Herten internet en TV. Hoge snelheden via VDSL2 of glas, en goedkoop vast bellen.

 • Eenvoudig zelf installeren
 • Altijd TV kijken via de App
 • Aantrekkelijke maandtarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet voorziet in TV, + internet en bellen via de kabel in de gemeente Wellen. Prima voorwaarden, interessante kortingen.

 • Ook All-in pakketten voor elk gezin
 • Leukste entertainment pakketten
 • Overstapkorting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet voorziet in snelle internet tarieven in Limburg voor januari 2022. Tot 50 Mbit/s met VDSL+.

 • Surfen aan de beste prijs
 • Digitaal TV kijken
 • Lage maandtarieven

Geldige prijzen televisie en internet in Herten (tarieven januari 2022)

Interessant: wat zijn op dit moment de tarieven van internet en TV in Herten? Het fluctueert allicht per huishouden. De totaalprijs kent z’n oorsprong in onder andere je internetaanbieder (bijvoorbeeld United Telecom), soort internet (zoals. coax-kabel), up/downloadsnelheid (bijv. 80Mb/s), en de aanvullende diensten (o.a. uitzending gemist). Een goedkoop internet en tv abonnement in Herten sluit je af voor rond de €32,5 tot en met €95. Gemiddeld is alles-in-1 de goedkoopste optie. Check ook alles over SFR contract.

Populaire pakketten
 • Orange LOVE Dolfijn
 • Proximus Favorite 35 + Internet Favorite + Belgacom TV
 • Proximus Easy 15 + Internet Comfort Pack
 • Proximus Internet Maxi Pack + Belgacom TV + Smart+ 65
 • Orange Love Koala Pro
 • Telenet FLUO home + King Business International


internet vergelijken herten

Veranderen van internet en TV aanbieder? Dat gaat als volgt!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Providers vergelijken en binnen 5 minuten overstappen

 1. Doe de postcodecheck

  Voordat je gaat beginnen met internet vergelijken in Herten is het belangrijk om eerst even een postcodecheck te doen. Aan het begin van de pagina kan je een postcode en huisnummer invullen. Als je dat gedaan hebt kom je binnen in de snelste internetvergelijker. Je ziet hier enkel de pakketten van aanbieders die leverbaar zijn in jouw postcodegebied.

 2. Een internetpakket kiezen

  Daarna moet je uitzoeken welke onderdelen je in het pakket wilt. Alleen internet? Of een combinatie met TV? En wat zijn je wensen m.b.t. vaste telefonie? Indien jij een selectie hebt gemaakt kun je gerichter de diverse abonnement voor internet vergelijken. Daarnaast kan het relevant zijn om concrete zenders (bijv. Play More) te selecteren. Tegelijkertijd kan jij wensen doorgeven m.b.t. add-ons als tv programma’s opnemen, begin gemist, vooruitkijken.

 3. Internetsnelheid kiezen

  Wat uiteraard belangrijk is: welke snelheid wil je inkopen? Dat loopt uiteen tussen de 40 mb/s tot 150 mb/s. De snelheid die bij jou past is afhankelijk van verschillende factoren. Is internet voor jouw van belang voor de meest basale activiteiten als bijv. het nieuws lezen, e-mailen, filmpjes kijken, het weer bekijken? Of kijken jullie ook on-demand TV op Pathé TV of Youtube? Speel je graag online gaming avonturen als Doom 2? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? Onze provider vergelijker kan hierin helpen! Selecteer ‘welke snelheid kiezen’? Hier vertellen wij meer aangaande de ideale snelheid die goed is voor verschillende soorten gebruikers.

 4. Prijzen internet abonnementen vergelijken

  Wanneer jij het soort contract en beschikbare snelheid ingevuld hebt wordt het gemakkelijker om tarieven te vergelijken. De organisaties zijn altijd in een lijst gezet a.d.h.v. prijs per maand. Het voordeligste pakket vind je bovenaan. Een speciale promotie is reeds verwerkt in het totaalbedrag. Enkele internet providers bieden een vaste korting, of bieden alternatieven. Ze geven bijv. het eerst halve jaar een speciaal actietarief.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  Op het moment dat je hebt ontdekt wie de beste provider van Herten in januari 2022 is, kan je het abonnement afsluiten. Klik gewoon op ‘bestellen’ en je wordt meteen verwezen naar de website van de aanbieder. Voer alle velden in en verstuur het naar de provider. Dit kost minder dan 5 minuten. Veranderen van internetprovider? Veelal faciliteert de aankomende provider dat alles netjes wordt opgezegd met de overstapservice.


Het gemak van een Internet Pack (plus tv en vaste telefonie)

Een aanzienlijk deel van de consumenten kiezen voor het speciale triple play abonnement. In dit product krijg jij digitale TV, vast bellen & internet van 1 leverancier tegen een vast maandelijks tarief. Hedendaags zien we ook 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel)(ook wel Quad Play). Klik door naar VOO acties.

 • Een interessante pakketkorting
 • Alle kosten worden in één keer gefactureerd.
 • 1 vast aanspreekpunt die je helpt bij je internet en televisie
 • Profiteren van gratis extra’s als Gratis Netflix

internet-vergelijken-online


Belangrijke info over internet, tv en bellen (FAQ)

Internet via glasvezel, kabel of ADSL?

Hiervoor gebruik je de uitslag van de postcodecheck. Na het invoeren van postcode + huisnummer kom jij erachter welke type verbindingen af te sluiten zijn in jouw straat. Niet ieder huishouden heeft toegang tot glasvezel & (coax) kabel. Gewoonlijk is ADSL/VDSL wel voorhanden (bij afwezigheid van glasvezel). Kan op jouw adres alles? Dan zijn minimale internet snelheid en de kosten factoren waar je vooral naar moet kijken. Glasvezelverbindingen zijn betrouwbaarder, maar meestal betaal je wel wat meer als je het afzet tegen ADSL of (coax) kabel. Op het moment dat je gaat voor kabel kun je kiezen voor Telenet. ADSL is vrijwel altijd de goedkoopste optie, maar de snelheid van het internet is lager.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in Herten?

De hoogste downloadsnelheid is beschikbaar via Telet (kabel) of glasvezel. Op dit netwerk haal je snelheden tot wel 1000Mb p/s. Partijen als Telenet, Proximus en Scarletinnoveren in rap tempo. In de gemeente Wellen zijn deze aansluitingen nog niet overal beschikbaar. Er ontstaan steeds meer opdrachten om de glasvezel-adoptie te versnellen. De maximum snelheid is niet alleen een kwestie van provider. Ook de hardware (routers, modems, wifi-versterkers) zijn net zo van invloed. De minimum snelheid kan per huis en tijdstip afwijken.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

In het geval dat het huidige contract is afgelopen (doorgaans na 1 jaar) mag je overstappen van provider. Veranderen naar een internet provider wordt steeds eenvoudiger. Normaal gesproken gebeurd dit gewoon online. De grootste internetproviders (VOO, TV Vlaanderen, Dommel, TéléSAT, Telenet, Orange, Scarlet, Proximus) hebben hiervoor een gezamenlijk systeem. Dit fenomeen noemen we ook wel Easy Switch. Het grootste gemak is dat de providers zelf bijna alles regelen. Mogelijk krijg je een nieuwe modem. Doorgaans zijn er installateurs die je kunnen ondersteunen.

Huidige storingen januari 2022

Momenteel zijn er geen storingen bij ons bekend. In heel 2022 staan er werkzaamheden gepland rondom het netwerk. Het gevolg kan zijn een storing bij Proximus / Scarlet. Upgrades van het kabel netwerkmonden soms uit in storingen bij Telenet. De klantenservice ligt dit vaak per mail kort toe. Via FB of Twitter achterhaal je het snelste of er actuele problemen zijn.

Heeft Herten traag internet en WiFi?

De uitslag van een speedtest is overal weer anders. Veel variabelen hebben hier invloed op. Controleer altijd de (UTP) kabel klasse en de modem en router plekken in huis voor goede WiFi. Voor stabieler internet in de garage/zolder/tuin kun je een Wifi repeater/booster, of een 4G verbinding gebruiken. Je trage verbinding kan ook te maken hebben met apps op smartphones en computers of een router die niet ideaal is afgesteld. Een eigen adviseur kan ingepland worden, en analyseren waar de problemen liggen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Achterhaal de goedkoopste provider in 3831 en regel jouw overstap binnen 5 minuten

Glasvezel vergelijken Herten

Glasvezel is een vezel die net zo dun is als een haar die lichtsignalen met informatie over grote afstanden kan transporteren. Dit resulteert in geweldig hoge internetsnelheden tot maar liefst 1Gb/s. In meer en meer plaatsen in België bestaat er de optie tot fiber internet of kiezen voor traditioneel ADSL (of coax). Ook in en rondom Wellen zijn er verscheidene initiatieven voor het verrijken van het glasvezelnetwerk. Voor internetten via fiber betaal je eenmalige aansluitingskosten en maandelijkse abonnementskosten. Internetten via glasvezel wint flink aan populariteit en het kan prima concurreren met de kabel. Deze packs zijn beschikbaar vanaf €35. Doe de internet-postcodecheck, en bekijk of glasvezel internet in Herten actief is op je postcode.

Voordelen Herten fiber internet
 • Onvoorstelbaar snel internet: er zijn al providers met 1 Gbps
 • Zeer stabiel internet, je zit nooit zonder
 • Uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid
 • Keuze uit verschillende providers
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

united-telecom
 • Gratis nummerbehoud
 • Betrouwbaar en snel
 • Lage prijzen
telesat
 • Gevestigde naam in België
 • Betrouwbaar netwerk
 • Scherpe korting
edpnet
 • Telefonie is inbegrepen
 • Inclusief alle apparatuur
 • Aantrekkelijke prijzen
dommel
 • Gratis bellen naar 80+ landen
 • Alleen internet of alles in 1
 • Duidelijke prijzen
TV-vlaanderen
 • Geen maandelijks datavolume
 • Inclusief router
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
voo
 • Tot 500 Mbps
 • Ook voor alleen Internet
 • Aantrekkelijke maandtarieven
SFR
 • Met gratis installatie
 • Digitale Televisie
 • Overstapbonus
orange
 • Topaanbod zenders voor kids
 • Digitale Televisie
 • Aantrekkelijke maandtarieven