Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Borgloon

Eenvoudig en snel internetproviders in Borgloon vergelijken? De mogelijkheden op het gebied van internet en televisie contracten is erg groot. Van Telenet tot en met SFR, er is keuze in overvloed. Deze website helpt met objectief vergelijken. Vergelijk gemakkelijk de Vlaamse / Waalse operators en vindt zo het scherpste internetpakket dat in lijn is met jouw wensen. Wil jij bellen, internet en televisie met het alles in 1 pakket groeperen? Ook dat is mogelijk! Daarnaast verzamelen jullie via onze vergelijker uitgebreide info over onderwerpen als de overstapservice of hoe je providers kunt vergelijken.
ProvincieLimburg
GemeenteBorgloon
Gemiddelde downloadsnelheid44Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid24,5Mb/s
Gemiddeld verbruik280GB p/maand
Gemiddelde kosten€64,00 p/maand
Populaire aanbiederEVONet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn in september 2023 opvallend veel internet operators in Borgloon die samen weer enorm veel aantrekkelijke TV en internet abonnementen in september 2023 presenteren. De acties van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een JBL koptelefoon wisselen elkaar in rap tempo af. Op welke manier vind je als consument nu een voordelig en stabiel abonnement voor TV + internet? Wij helpen jou met het vinden van een geschikte provider. Voer gemakkelijk de eigen gegevens in, vergelijk de verschillende providers en pak het internet abonnement waar jij het voordeligste bent. Belangrijk: in de regel is ADSL-internet in Borgloon goedkoper dan glasvezel of kabel.

Vijf handige bespaartips voor internet en televisie
 1. Kies voor een totaalpakket bij 1 provider. (Kijk wat onze expert zegt over een Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. De juiste internetsnelheid is erg belangrijk. Voor basisgebruik hoe je echt niet meer dan 100 Mb/s af te sluiten.
 3. Neem geen dure add-ons zoals bijvoorbeeld sportpakketten. Deze extra’s resulteren in een forse rekening.
 4. Ga voor “internet-only”, zonder televisie. Via internet kun je bijna alles kijken (neem bijv. HBO of Be TV).
 5. Ga jaarlijks vergelijken. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken en kom er zelf achter of je nog meer kunt besparen.

Welke internetproviders zijn er in Borgloon?

In Borgloon zijn verscheidene internet pakketten actief. Je kunt denken aan Scarlet, Proximus, Telenet en Base. D.m.v ADSL, de coaxkabel, en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Checken welke goedkope abonnementen in Borgloon er beschikbaar zijn? Vul de gevraagde gegevens in, en vergelijk gemakkelijk de huidige internet providers in jouw woonplaats in september 2023. Interessante internet providers zijn Telenet, TV Vlaanderen en TéléSAT. Internetaanbieders in Borgloon verschaffen prima losse internet contracten, TV + Internet contracten, maar ook 3-in-1 pakketten. Bepaalde 4-in-1 pakketten worden sinds korte tijd meer aangeboden. In zo’n quad-play pakket is ook de bundel voor mobiele telefonie samengevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Wat voor jou? Proximus biedt in Borgloon internet en TV. Hoge snelheden via VDSL2 of glas, met gratis Cloud opslagruimte.

 • Tot 100 Mbit/s
 • Met TV Replay
 • Aantrekkelijke tarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet werkt voor TV, internet + bellen middels de coaxkabel in Borgloon. Onbeperkt surfen, aantrekkelijk geprijsd.

 • Thuis én onderweg
 • Chromecast en Apple TV ondersteuning
 • Duidelijke maandprijs
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet levert betrouwbare internet tarieven in Limburg voor september 2023. Prima snelheid voor een lage prijs.

 • Onbeperkt surfen
 • Eenvoudig programma’s terugspoelen
 • Scherpe korting

Geldige prijzen TV en internet in Borgloon (tarieven september 2023)

Een veelgestelde vraag: wat zijn vandaag de dag de tarieven van een abonnement voor tv en internet in Borgloon? Dit verandert vaak per adres. De internet + TV factuur wordt bepaald door onder andere de provider (denk aan Proximus), internet type (denk aan glas), gewenste snelheid (bijv. 95Mb/s), en overige opties (bijv. een zenderpakket). Een goedkoop internet en tv abonnement in Borgloon vind je al vanaf €30 tot deal van €75. Standaard is alles-in-1 het voordeligste. Lees verder over Orange 3 in 1.

Populaire pakketten
 • Proximus Internet Favourite + Telefonie Happy Time
 • Proximus Favorite 35 + Internet Favorite + Belgacom TV
 • Proximus Smart 45 + Internet Comfort Pack
 • Proximus Internet Maxi Pack + Belgacom TV + Smart+ 65
 • Proximus Internet + TV + Mobile 20 GB
 • Telenet FLUO + King Business


internet vergelijken borgloon

Veranderen van internetprovider? Dat doe je zo!

Benodigde tijd: 5 minuten

Internet vergelijken en overstappen in 5 minuten

 1. Doe de postcodecheck

  Op het moment dat je begint met internet vergelijken in Borgloon is het verstandig om gelijk de postcodecheck uit te voeren. In onze tool moet jij de adresgegevens van je woning invullen. In de volgende stap kom je binnen in de vergelijker van internet pakketten. Je bekijkt in de vergelijkingstool enkel en alleen de contracten van bedrijven die ook leveren in jouw buurt.

 2. Pakket samenstellen

  In de basis kan je aanvinken hoe jouw pakket er uit moet zien. Is Internet Only voldoende? Of een combinatie met TV? En moet er ook een huistelefoon bij? Wanneer je jouw wensen duidelijk hebt kan je veel specifieker internet abonnementen met elkaar vergelijken. Ook bieden wij je de optie om extra zenderaanbod (bijv. Ment Tv) te selecteren. Tevens kan je wensen doorgeven m.b.t. extra’s als extra zenderpakketten, uitzending gemist, begin gemist.

 3. Gewenste internetsnelheid

  Het tweede aspect wat een belangrijk onderdeel is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dat schommelt tussen de 45 mb/s tot wel 150 mb/s. Wat een goede snelheid is, is afhankelijk van uiteenlopende onderdelen. Nuttig jij het internet alleen voor de basisactiviteiten zoals o.a. youtube films kijken, nieuwswebsites lezen, mail checken, browsen op het internet? Ben je een intensieve gebruiker van diensten als Pathé TV of HBO? Ben jij liefhebber van populaire games als PAYDAY 2? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Ben je bezig met upload of downloaden van bestanden? Internethunter.be biedt hiervoor uitkomst. Klik op de optie ‘advies snelheid berekenen’? Daar vind je info m.b.t. de ideale snelheid die hoort bij verschillende gebruikerstypes.

 4. Prijzen internet abonnementen vergelijken

  Wanneer jij het type pakket en maximale snelheid geselecteerd hebt begin je met tarieven vergelijken. De internet-bedrijven worden in de meeste gevallen geordend op tarieven p/maand. Het voordeligste abonnement staat bovenaan. Een promotie is direct berekend in het maandbedrag. Meerdere internet providers bieden initieel een eenmalige kortingen, of bieden alternatieven. Ze verstrekken bijv. het eerst halve jaar extra korting op de factuur.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Als je gezien hebt wie de beste provider van Borgloon in september 2023 is, wordt het tijd om het definitief te maken. Kies de blauwe knop, en je komt gelijk op de afsluitpagina van de leverancier. Voer je prive gegevens in en verstuur de aanvraag. Binnen slechts enkele minuten is het geregeld. Meteen veranderen van internet provider? In veel gevallen verwerkt je nieuwe internetprovider de opzegging van het contract door middel van de overstapservice.


De voordelen van een Internet Pack (inclusief TV en bellen)

Meer en meer inwoners willen het speciale triple play abonnement. Met deze constructie ontvang jij internet, vast bellen & digitale TV van 1 leverancier voor één transparant tarief. Momenteel bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel)(ook wel Quad Play). Bekijk ook TV Vlaanderen kopen.

 • De maandelijkse lasten gaan omlaag
 • Alles handig bij 1 aanbieder
 • Een contactpersoon die ondersteuning biedt voor TV + internet
 • Je hebt recht op interessante extra’s zoals bijvoorbeeld Gratis entertainment

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Wat past bij mij: ADSL, Kabel of glasvezel?

Hiervoor gebruik je de postcodecheck. Via postcode + huisnummer kun jij bekijken welke soorten aansluitingen voorhanden zijn in jouw straat. Niet ieder huishouden kan zomaar overstappen op (coax) kabel of glasvezel. Gewoonlijk is ADSL (via de telefoonlijn) wel mogelijk (bij afwezigheid van glasvezel). Heb je keuze uit alles? In dat geval zijn minimale internet snelheid en onkosten factoren die je met name moet meenemen. Glasvezel is het snelst mogelijke internet, maar meestal is dit ook veel duurder in vergelijking met ADSL of (coax) kabel. In het geval van kabelinternet is Telenet een uitstekende keuze. ADSL is in veel gevallen het goedkoopste, maar ook trager dan andere opties.

Waar vind ik het snelste internet in Borgloon?

De maximale internetsnelheid zal je ontvangen via de kabel (coax), of glasvezel. Op die manier lopen de snelheden op tot 750Mb. Aanbieders als Proximus, Scarlet en Telenetspelen hier handig op in. In de gemeente Borgloon is nog lang niet elk huishouden aangesloten op glas. Er ontstaan diverse opdrachten om glasvezel aan te leggen. De behaalde snelheid is niet alleen een kwestie van provider. De apparaten in huis (wifi-repeaters, netwerkkabels, modem/router) is van belang. De getoetste snelheid kan per woningblok en moment veranderen.

Hoe kan ik mijn huidige contract opzeggen en overstappen van provider?

Als het huidige contract is afgelopen (binnen 1 maand) kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Veranderen van internet provider gaat nu een stuk vlotter dan vroeger. Normaal gesproken fiks je dat helemaal zelf. De populaire providers in België (EDPnet, TéléSAT, TV Vlaanderen, VOO, Proximus, Telenet, Orange, SFR) hebben samen met de overheid een afspraak gemaakt. Vaak ook bekend als Easy Switch. Op die manier kom jij niet zonder internet. Bij veel providers krijg je wel een nieuwe modem. Doorgaans ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Onderhoud & storingen september 2023

Op dit moment is er geen grootschalige storing. In de loop van 2023 wordt het netwerk wel verbeterd. Dat kan uitdraaien in een storing bij Proximus / Scarlet. Aanpassingen aan het kabel netwerkkunnen resulteren in Telenet storingen. De dienstverlener is hiervan ook op de hoogte. Via FB of Twitter merk je het snelste of er actuele problemen zijn.

Heeft Borgloon traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Meerdere dingen beïnvloeden de snelheid. Neem bijvoorbeeld de aansluitingen (kabels) en de plek waar de modem staat voor snelle WiFi. Voor lekker snel internet in tuin, garage of zolder kan je een krachtige Wifi booster, repeater of een wifi-hotspot nemen. De trage verbinding kan liggen aan verouderde apps op telefoons en laptops of foute router-instellingen. Een eigen adviseur kan op afspraak langskomen, en jou verder op weg helpen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Vind de goedkoopste provider in 3840 en stap razendsnel over

Glasvezel vergelijken Borgloon

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas die supersnel internet, tv, en radiosignalen kan versturen. Dat betekent een ontzettend hoge internetsnelheid, tot 750 Mb per seconde. In meer en meer regio’s bestaat er de optie tot fiber internet samen met ADSL en kabel-verbindingen. Ook in en rondom de gemeente Borgloon zijn er interessante projecten voor nieuwe netwerken van glasvezel internet. Voor fiber wordt je belast met eenmalige aansluitingskosten en natuurlijk de kosten van het pakket. “Glas” is de afgelopen jaren flink in prijs gedaald, en het prijsverschil met kabel is nog klein. Zulk soort packs zijn er al vanaf €35. Start onze postcodecheck, en ontdek of glasvezel internet in Borgloon het overwegen waard is.

Voordelen Borgloon fiber internet
 • Verwonderlijk snel internet: oplopend tot 1000 Mbit per seconde
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, een heel laag storingspercentage
 • Uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid
 • Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.
 • Altijd High Definition televisiebeelden

united-telecom
 • Onbeperkt VDSL internet
 • Verschillende pakketten
 • Lage prijzen
telesat
 • Goede klantenservice
 • Voordelig bellen
 • Scherpe welkomstkorting
edpnet
 • Telefonie is inbegrepen
 • Gratis e-mailadres
 • Goedkope tarieven
dommel
 • Met heel veel gratis extra’s
 • Gemakkelijk ozeggen
 • Goede welkomstbonus
TV-vlaanderen
 • Overal altijd Live TV
 • Handige monteursdienst
 • Lage maandtarieven
voo
 • Optionele Extra Ciné-Séries
 • Interactief TV kijken
 • Goede korting
SFR
 • Eerste maand gratis
 • Uitstekende klantenservice
 • Korting bij 1 jaar
orange
 • Ruim gamma entertainment
 • Veel aanbod
 • Aantrekkelijke maandtarieven


Alle plaatsen in deze gemeente