Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Groot-Loon

Zonder problemen snel internetproviders in Groot-Loon vergelijken? Het aantal aanbieders van internet en tv is bijzonder groot. Je kunt denken aan Proximus tot TéléSAT, er is veel te kiezen. Internethunter.be helpt jou bij deze belangrijke keuze. Vergelijk gemakkelijk de Vlaamse / Waalse operators en vindt zo het goedkoopste internetpakket dat rijmt met jouw situatie. Wil jij televisie, bellen en internet met het alles in 1 pakket samentrekken? Dat behoort tot de opties! Daarbij vergaren jullie op onze website waardevolle informatie over zaken als het voordeel van een alles-in-1-pakket of de meest populaire aanbieders.
ProvincieLimburg
GemeenteBorgloon
Gemiddelde downloadsnelheid30,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid26Mb/s
Gemiddeld verbruik210GB p/maand
Gemiddelde kosten€64,00 p/maand
Populaire aanbiederOrange
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn vandaag de dag steeds meer internet operators in Groot-Loon die opgeteld weer de wereld aan aantrekkelijke TV en internet abonnementen in november 2021 verkopen. De acties van de goedkoopste provider, en een welkomstcadeau als een gratis Hue pakket wisselen iedere maand weer enorm. Op basis waarvan vind je snel zo’n voordig en innovatief pakket voor TV + internet? Internethunter helpt bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Vul vlug de privé gegevens in, bekijk de verschillende providers en pak het abonnement die financieel interessant is. Let op: in de regel is ADSL-internet in Groot-Loon het goedkoopste.

5 praktische tips om te besparen op Internet en TV abonnement
 1. Bestel internet, tv en bellen bij één internet provider. (Bekijk direct de voordelen van een Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Neem geen hogere internetsnelheid dan nodig. Voor kleine activiteiten is 50 – 100 Mb/s meer dan genoeg.
 3. Ga niet blind voor dure extraatjes zoals o.a. speciale premium kanalen. Pakketten als deze verhogen de factuur aanzienlijk.
 4. Kies een los internet abonnement zonder TV. Er zijn online veel stream-services beschikbaar (dat kan bijv. zijn Netflix of VRT Net).
 5. Ga jaarlijks vergelijken. Houdt jaarlijks grip op de prijsontwikkelingen en achterhaal zo of hetzelfde pakket elders goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Groot-Loon?

In Groot-Loon zijn er behoorlijk veel internet pakketten op de markt. Bijvoorbeeld Scarlet, Proximus, Telenet en Dommel. Middels ADSL, de coax-kabel, en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Ontdekken welke goedkope abonnementen in Groot-Loon er allemaal zijn? Verschaf ons de adresgegevens, en achterhaal alle beschikbare leveranciers in jouw omgeving in november 2021. Erkende internetproviders zijn Proximus, SFR en EVONet. Internetaanbieders in Groot-Loon voeren aantrekkelijke pakketten met alleen internet, internet + Televisie abonnementen, maar ook 3-in-1 pakketten. Bijzondere 4-in-1 pakketten worden ook steeds meer verkocht. Met een quad play abonnement wordt ook het mobiele abonnement geïntegreerd.
proximus internet

Internet van Proximus

Je kent het vast: Proximus verkoopt in Groot-Loon internet en TV. Internet via VDSL2 of “Glas”, via een betrouwbaar netwerk.

 • Verschillende Packs
 • Voordelig TV in Tuttimus pack
 • Transparante maandtarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet levert TV, internet + bellen door coax te gebruiken in Borgloon. Gewoon snel internet, met een goede beoordeling.

 • Strafste netwerk van Vlaanderen
 • Honderden series en films kijken
 • Hoge welkomstbonus
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet brengt je scherpe internet tarieven in Limburg voor november 2021. Goedkoop en een prima snelheid (VDSL2+).

 • TV, internet en bellen in 1 pakket
 • TV replay vanaf €3,00 per maand
 • Scherpe welkomstbonus

Geldige prijzen televisie & internet in Groot-Loon (tarieven november 2021)

Een veelgestelde vraag: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van internet en Televisie in Groot-Loon? Dit varieert gewoonlijk per gebruiker. De prijs per maand wordt opgebouwd door factoren als de gekozen provider (Orange), soort internet (bijv. glasvezel), maximale internetsnelheid (bijv. 20Mb/s), en overige opties (zoals. online tv kijken). Een goedkoop internet en TV pakket in Groot-Loon is beschikbaar vanaf €25 tot deal van €80. Gemiddeld is het alles in 1 pakket het aantrekkelijkst. Actueel: Proximus pakket.

Populaire pakketten
 • Orange Voice + Internet
 • Proximus Happy Time + Generation MTV 15 + Internet Comfort + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Happy Time XL + Generation MTV 25 + Internet Maxi Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Start Pack + Belgacom TV + Smart+ 65
 • VOO TRIO Wahoo
 • Proximus Office&Go Maxi + No Limit National + TV + Bizz Smart XL 10


internet vergelijken groot-loon

Veranderen van internet provider? Zo werkt dat!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Vergelijken van internetproviders en overstappen binnen 5 minuten

 1. Start met een postcodecheck

  Zodra jij wil beginnen met internet vergelijken in Groot-Loon is het essentieel om eerst even een postcodecheck te doen. Op deze pagina kan je simpelweg jouw postcode en huisnummer invoeren. Daarna ga je automatisch door naar de vergelijker. Je vergelijkt op deze plek alleen de internet-contracten van leveranciers die ook echt actief zijn op jouw adres.

 2. Een type abonnement selecteren

  Allereerst dien je te selecteren wat je precies nodig hebt. Heb jij aan internet genoeg? Of een combinatie met TV? En belangrijk, wil je ook vast bellen? Indien je jouw wensen duidelijk hebt kun jij zonder moeite de verschillende internet abonnementen vergelijken. Verder bieden wij je de optie om unieke premium-zenders (bijvoorbeeld Canvas) uit te kiezen. Ook kun je het abonnement unieker maken met specifieke diensten als tv programma’s opnemen, online tv kijken, vooruitkijken.

 3. Maximale internetsnelheid?

  Het tweede aspect wat cruciaal is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dit fluctueert tussen 10 mb/s en 300 mb/s. De ideale snelheid is afhankelijk van meerdere zaken. Nuttig jij het internet alleen voor de standaard toepassingen zoals browsen op het internet, mail checken, youtube films kijken, nieuwswebsites lezen? Stream je graag via aanbieders als Pathé TV of Be TV? Spelen huisgenoten online games als Warframe? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Ben je bezig met upload of downloaden van bestanden? Internethunter.be biedt ondersteuning! Tik op ‘advieslijst internetsnelheid’? Daar vind je info betreffende de maximale snelheid die wij aanbevelen voor allerlei type gebruikers.

 4. Tarieven internet abonnementen vergelijken

  Zodra je het soort contract en de gewenste snelheid uitgezocht hebt begin je met tarieven vergelijken. De aanbieders zijn veelal in een lijst gezet a.d.h.v. kosten per maand. De internet provider met de laagste prijs voert de lijst aan. Een exclusieve promotie is reeds verwerkt in het totaalbedrag. Bijna alle providers hanteren een concrete welkomstpremie, andere aanbieders hebben de eerste 3, 6 of 9 maanden een korting van bijv. 50%.

 5. De overstap regelen met de overstapservice

  In het geval jij achterhaald hebt wie de beste provider van Groot-Loon in november 2021 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Kies de blauwe knop, en je wordt meteen verwezen naar de website van de aanbieder. Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het naar de provider. Binnen vijf minuten is de aanvraag verzonden. Van internet provider veranderen? Doorgaans faciliteert de aankomende aanbieder van internet dat jouw huidige contract wordt opgezegd via de overstapservice.


De voordelen van een Internet Pack met tv en bellen

Plenty bewoners neigen naar het voordelige triple play pakket. Bij zo’n abonnement ontvang je internet, vast bellen & digitale TV van 1 partij tegen een vaste scherpe prijs. Tegenwoordig zien we ook 4-in-1 pakketten wat inhoudt dat ook mobiele telefonie in het pakket zit(ook wel Quad Play). Check ook alles over TV Vlaanderen aanbiedingen.

 • Hoe meer diensten je afneemt des te hoger de korting
 • Alles handig bij 1 aanbieder
 • Een contactpersoon die ondersteuning biedt voor TV + internet
 • Providers bieden vaak gratis diensten als bijv. Korting van 5 euro op je telefoonrekening

internet-vergelijken-online


Internet, TV en Bellen FAQ (veelgestelde vragen)

Internet via glasvezel, kabel of ADSL?

Dit wordt gebaseerd op de postcodecheck. Middels jouw adresgegevens check je welke internet verbindingen mogelijk zijn in jouw straat. Niet iedereen heeft de mogelijkheid tot glasvezel en kabelinternet. Normaal is ADSL wel beschikbaar (als glasvezel niet beschikbaar is). Kan jij alle 3 ontvangen? Hierbij zijn minimale internet snelheid en de kosten aspecten die helpen bij het maken van een keuze. Glasvezelverbindingen zijn betrouwbaarder, maar in de regel is dit ook veel duurder dan in het geval van de kabel of ADSL. In het geval van kabelinternet is een veel gekozen speler Telenet. ADSL is normaal gesproken de meest voordelige keuze, maar de internetsnelheden vallen soms tegen.

Wat is het snelste internet in Groot-Loon?

Het allersnelste internet ontvang je via Telet (kabel) of glasvezel. Hiermee download je met wel 750Mb. Organisaties als Proximus, Telenet en Scarletkunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Borgloon is nog lang niet elk huishouden aangesloten op glas. Er zijn meerdere nieuwe plannen om de glasvezel-adoptie te versnellen. De snelheid die je behaalt kent meer oorzaken dan de provider. Ook de randapparatuur (netwerk accessoires, netwerkkabels, wifi-repeaters) is van belang. De werkelijke snelheid kan per woningblok en moment veranderen.

Hoe kan ik mijn huidige contract opzeggen en overstappen van provider?

Indien de vervaldatum van je abonnement is verstreken (binnen 1 maand) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Veranderen van provider is een fluitje van een cent. Gewoonlijk fiks je dat helemaal zelf. De grote providers (EDPnet, TV Vlaanderen, Dommel, VOO, Telenet, SFR, Scarlet, Proximus) hebben hiervoor een gezamenlijk systeem. We noemen dit ook wel Easy Switch. Het voordeel? Je komt niet zonder internet te zitten. Je krijgt een nieuwe modem. Doorgaans kun je gebruik maken van installateurs.

Veel voorkomende storingen november 2021

Op dit ogenblik is er bij ons geen storing bekend. Tijdens sommige periodes in 2021 wordt het netwerk wel verbeterd. Dat kan betekenen storingen bij Proximus / Scarlet. Veranderingen aan het kabel-netwerk resulteren dikwijls in Telenet storingen. De betreffende provider stelt je daarvan op de hoogte. Via FB of Twitter kom je er heel snel achter dat er mogelijk storingen zijn.

Is er in Groot-Loon traag internet en WiFi?

De werkelijke snelheid is per woning weer anders. Nogal wat onderdelen hebben hun uitwerking op de snelheid. Als voorbeeld noemen we de (UTP) kabel klasse en de locatie van je router + modem voor snelle WiFi. Voor een stabiele verbinding in de garage, op zolder of in de tuin kan je een Wifi Booster, repeater of een speciale adapter gebruiken. Een trage verbinding kan liggen aan verouderde programma’s op laptop, tablet of telefoon of een modem die onjuist is geconfigureerd. Een professionele adviseur kan ingepland worden, en de snelheid verhogen.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Achterhaal de goedkoopste provider in 3840 en stap vandaag nog over

Glasvezel vergelijken Groot-Loon

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas die supersnel internet, tv, en radiosignalen kan versturen. Dit mondt uit in een ontzettend hoge internetsnelheid, tot maar liefst 1Gb per seconde. In meer en meer straten is fiber internet beschikbaar samen met ADSL en kabel-verbindingen. Ook in Borgloon zijn er verschillende projecten t.a.v. de aanleg van nieuwe glasvezelverbindingen. Voor abonnementen met fiber moet je altijd aansluitkosten betalen en een vast bedrag per maand. Het ‘glasnetwerk’ wordt steeds laagdrempeliger en is niet veel duurder dan de kabel. Packs met glasvezel zien we al terug vanaf €30. Vul de postcodecheck in, en ontdek of glasvezel internet in Groot-Loon beschikbaar is op jouw adres.

Voordelen Groot-Loon fiber internet
 • Wonderbaarlijk snel internet: tegenwoordig tot wel 1 gigabit per seconde
 • Altijd een stabiele eigen verbinding, altijd service
 • Upload- en downloadsnelheid gelijk bij glasvezel
 • Je kunt zelf een provider kiezen
 • Altijd High Definition televisiebeelden

united-telecom
 • Gratis nummerbehoud
 • Uitstekende klantenservice
 • Scherpe korting
telesat
 • TV, internet ten telefonie
 • Ruim aanbod
 • Aantrekkelijke prijzen
edpnet
 • Ook voor zakelijk gebruik
 • Betrouwbaar en snel
 • Goede welkomstkorting
dommel
 • Gratis bellen naar Belgische nummers
 • Zelf pakket samenstellen
 • Aantrekkelijke prijzen
TV-vlaanderen
 • Ruim 60 TV-zenders
 • Verschillende contracten
 • Scherpe prijzen
voo
 • Voor elke situatie en budget
 • Voordelig bellen
 • Combinatie-aanbieding
SFR
 • Film, Sport + Kids pakketten
 • Vast bellen + TV
 • Combinatiekorting
orange
 • Ultrasnel internet
 • Gratis overstappen
 • Scherpe welkomstbonus