Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Hendrieken

Gemakkelijk en snel internetproviders in Hendrieken vergelijken? Het aantal beschikbare internet en televisie pakketten was nog nooit zo groot. Variërend van Proximus tot aan EDPnet, de goede aanbieder kiezen is lastig. Onze internet-vergelijker helpt jou daarbij! Vergelijk direct alle grote operators en ontdek het beste of betaalbaarste internet contract dat klopt met jouw internetgebruik. Wil jij televisie, bellen en internet met een alles in 1 pakket bundelen? Je leest er alles over op onze website. Daarbij vergaart men via de internetvergelijker bruikbare informatie over zaken zoals ADSL of gemiddelde kosten.
ProvincieLimburg
GemeenteBorgloon
Gemiddelde downloadsnelheid31,5Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid27Mb/s
Gemiddeld verbruik230GB p/maand
Gemiddelde kosten€45,00 p/maand
Populaire aanbiederScarlet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn hedendaags steeds meer internet operators in Hendrieken die bij elkaar opgeteld weer flink wat interessante en voordelige TV en internet abonnementen in november 2021 hanteren. De factuurkorting van de goedkoopste provider, plus interessante extra’s zoals een Playstation 4 wisselen elkaar snel af. Dus, hoe vind jijsimpel een voordelig en innovatief TV + internet pakket? Onze specialisten helpen bij het overstappen naar een geschikt abonnement. Geef vlug de eigen gegevens in, bekijk de af te sluiten providers en selecteer het internet + tv pakket met de laagste prijs. Advies: gewoonlijk is ADSL-internet in Hendrieken het voordeligste.

5 tips om te besparen op Internet en televisie
 1. Kies voor een totaalpakket bij één provider. (Zie ook voordelen van het Internet Pack met televisie en vaste telefonie.)
 2. Neem niet onnodig een XL pakket. Voor het huis-tuin-en-keuken gebruik is een pakket van 200 Mb/s onnodig.
 3. Neem niet alle dure onnodige extra’s als onder andere premium zenderpakketten. Specials zoals deze kosten je vaak erg veel geld.
 4. Beperk je reguliere TV-abonnement. On-demand is er veel aanbod (denk aan RTL Series of HBO).
 5. Ga jaarlijks vergelijken. Vergelijk de tarieven elke 12 maanden opnieuw en onderzoek of je elders goedkoper bent.

Welke internetproviders zijn er in Hendrieken?

In Hendrieken zijn velerlei internet pakketten op de markt. Bijvoorbeeld Telenet, Proximus, Scarlet en TéléSAT. D.m.v ADSL, de kabel (coax) en misschien zelfs glasvezel. Benieuwd welke goedkope abonnementen in Hendrieken werkzaam zijn? Voer je postcode en huisnummer in, en ontdek alle huidige internet providers in jouw regio in november 2021. Erkende internetaanbieders zijn Telenet, EDPnet of United Telecom. Internetaanbieders in Hendrieken hebben prima internet only deals, Televisie + Internet pakketten, en vanzelfsprekend 3-in-1 pakketten met bellen. De 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. In een dergelijk quad play pakket wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Aanrader: Proximus faciliteert in Hendrieken internet en TV. Zowel via Glasvezel als VDSL2, en een prima klantenservice.

 • Glasvezel en VDSL2
 • Verschillende zenderpakketten
 • Goedkope prijzen
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet verkoopt internet, Bellen en TV middels kabelverbinding in Borgloon. Prima voorwaarden, met aantrekkelijke acties.

 • Alles voor een vaste prijs per maand
 • Met unieke Yeloplay App
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet brengt je laag geprijsde internet tarieven in Limburg voor november 2021. Zowel via ADSL als VDSL2+.

 • Internet Poco of Loco
 • Opnemen en terugspoelen
 • Pakket-voordeel

Geldige prijzen internet & televisie in Hendrieken (tarieven november 2021)

Een goede vraag: wat zijn tegenwoordig de tarieven van internet en TV in Hendrieken? Het wisselt natuurlijk per klant. Het tarief wordt bepaald door zaken als de active provider (bijvoorbeeld EDPnet), levering (bijvoorbeeld glasvezel), hoogte van internetsnelheid (bijv. 300Mb/s), en andere extra’s (bijv. videotheek thuis). Een goedkoop TV en internet pakket in Hendrieken is er al vanaf €25 tot contracten van €95. Normaal is een alles in 1 abonnement de voordeligste optie. Ook interessant: SFR pakket.

Populaire pakketten
 • Proximus Pack Telefonie + Mobile 30 + Internet Intense + TV
 • Proximus Classic + Generation MTV 25 + Internet Favorite Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Smart 35 + Internet Comfort Pack + Belgacom TV
 • Telenet Whop + King
 • Telenet PowerShake
 • Telenet FLUO + King Business


internet vergelijken hendrieken

Veranderen van TV en internet provider? Zo werkt dat!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Providers vergelijken en binnen 5 minuten overstappen

 1. Doe de postcodecheck

  Zodra jij wil beginnen met internet vergelijken in Hendrieken is het essentieel eerst een postcodecheck op je adres te doen. Via de vergelijk tool kan jij een postcode en huisnummer combinatie ingeven. Vervolgens kom je binnen in de internet + TV vergelijker. Je treft in de vergelijkingstool alleen maar de internet en TV pakketten van bedrijven die daadwerkelijk kunnen aansluiten in jouw buurt.

 2. Welk abonnement heb je nodig?

  Hierna kun je kiezen wat je precies wilt afsluiten. Puur voor internet? Liever met een TV-abonnement? En ben je van plan om vast te bellen? In het geval je weet wat je zoekt kun je gerichter internet abonnementen met elkaar vergelijken. Daarnaast geven we jou de tools om unieke premium-zenders (denk aan VTM Kids Jr.) aan te klikken. Tevens kan je jouw voorkeuren aangeven voor add-ons als online tv kijken, begin gemist, live pauzeren.

 3. Welke snelheid wil je afsluiten?

  Wat verder cruciaal is: welke internetsnelheid heb je nodig? Dit ligt ergens tussen 30 mb/s tot wel 100 mb/s. Wat een goede snelheid is, is afhankelijk van allerlei variabelen. Nemen jullie internet voor dagelijkse dingen als zoals bijvoorbeeld e-mailen, filmpjes kijken, het weer bekijken, het nieuws lezen? Maak je gebruik van streamingdiensten als RTL Series of Netflix? Houd je van online games als Fortnite? Uit hoeveel personen bestaat het huishouden? Ben je bezig met upload of downloaden van bestanden? De internet provider vergelijker biedt ondersteuning! Kies de optie ‘welke snelheid is nodig’? Daar tref je hulp m.b.t. de minimale snelheid die goed is voor verschillende gebruikerstypes.

 4. Prijzen internet abonnementen vergelijken

  Als jij het soort abonnement en de snelheid van het internet kenbaar gemaakt hebt kan het vergelijken van tarieven beginnen. De internet providers worden in de meeste gevallen gesorteerd op prijs. Het goedkoopste pakket vind je bovenaan. Een speciale promotie is verrekend in de maandtarieven. Verschillende internetproviders bieden initieel een eenmalige kortingen, en een deel van de organisaties geven de eerste paar maanden een gereduceerd tarief.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  Als jij gezien hebt wie de beste provider van Hendrieken in november 2021 is, wordt het tijd de contracten rond te maken. Tik op de blauwe bestelknop en je wordt meteen verwezen naar de afsluitpagina van de leverancier. Voer alle velden in en rond de aanvraag af. Binnen slechts enkele minuten is het geregeld. Van internet provider veranderen? Meestal verwerkt je geselecteerde internet provider het volledige overstap traject middels de overstapservice.


De voordelen van een Internet Pack met tv en bellen

Veel woningeigenaren willen het voordelige triple play pakket. In dit product heb jij digitale TV, internet en vast bellen van 1 leverancier tegen een vast maandelijks tarief. Tegenwoordig zijn er tevens 4-in-1 pakketten waar mobiele telefonie is inbegrepen(ook wel Quad Play). Actueel: VOO aanbiedingen.

 • Het is goedkoper dan alles los afsluiten
 • Maandelijks één factuur met daarop alle kosten
 • Slechts 1 serviceprovider die ondersteuning biedt voor TV + internet
 • Providers bieden vaak gratis diensten zoals bijvoorbeeld Een Sport/Movies/Kids zenderpakket

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Moet ik gaan voor ADSL, kabel en glasvezel?

Hiervoor neem je als eerst de uitslag van de postcodecheck. Via jouw postcode en huisnummer check je welke soorten aansluitingen voorhanden zijn in jouw straat. Niet elk appartement kan een pakket selecteren op basis van kabelinternet of glasvezel. Meestal is de traditionele ADSL wel gewoon actief (als er nog geen glasvezel ligt). Beschik jij over alle 3 de opties? In dat geval zijn de gekozen snelheid en onkosten factoren die helpen bij het maken van een keuze. Glasvezelverbindingen zijn betrouwbaarder, maar gewoonlijk ligt de maandprijs iets hoger in vergelijking met andere opties. Bij internet via de kabel kom je al gauw uit bij Telenet. ADSL is meestal de meest voordelige keuze, maar de snelheden zijn beperkt.

Wie biedt het snelste internet in Hendrieken?

Het snelste internet is beschikbaar via een kabelaar of via glasvezel. Zodoende Up- en download je tot 1000Mb p/s. Internetproviders als Telenet, Scarlet & Proximuszijn druk bezig met het netwerk. In de gemeente Borgloon zijn deze netwerken nog niet voor elk huis actief. Er ontstaan regelmatig projecten om glasvezel aan te leggen. De internetsnelheid is van meer afhankelijk van de provider zelf. De apparaten in huis (routers, modems, wifi-versterkers) speelt een belangrijke rol. De maximale snelheid kan per woningblok en moment veranderen.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Als jouw contractstermijn is verlopen (meestal na 1 jaar) kun je verlengen of overstappen. Veranderen naar een internet provider kan iedereen zelfstandig regelen. Dikwijls gebeurd dit gewoon online. De grootste internetproviders (Dommel, EDPnet, VOO, TV Vlaanderen, SFR, Orange, Scarlet, Proximus) hebben dat samen schriftelijk vastgelegd. Vaak hebben we het over Easy Switch. Het grootste gemak is dat de providers zelf bijna alles regelen. Wel krijg je een nieuwe router of modem. Ook is er ook een monteur beschikbaar.

Werkzaamheden & storingen november 2021

Momenteel is er bij ons geen storing bekend. In heel 2021 wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk. Dat kan uitdraaien in een Proximus / Scarlet storing. Veranderingen aan het kabelnetwerkkunnen resulteren in Telenet storingen. De provider in kwestie stelt je daarvan op de hoogte. Via de sociale kanalen achterhaal je het snelste of er problemen zijn met het internet.

Heeft Hendrieken traag internet en WiFi?

Dat is per huishouden verschillend. Verschillende variabelen bepalen de snelheid. Je kunt denken aan het type netwerkkabel en de plek waar de modem staat voor goede WiFi. Voor betrouwbare verbindingen in tuin, garage of zolder kan je een wifi repeater of booster of een speciale adapter gebruiken. Je trage verbinding kan liggen aan verouderde toepassingen op je PC, tablet of telefoon of een router die niet ideaal is afgesteld. Een monteur kan ingepland worden, en apparatuur plaatsen voor een snellere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 3840 en stap razendsnel over

Glasvezel vergelijken Hendrieken

Glasvezel is een haardunne vezel van zeer helder glas die supersnel internet, tv, en radiosignalen kan versturen. Concluderend: ongeëvenaarde internetsnelheden van 500-1000 Mb per seconde. In een toenemend aantal plekken is fiber internet beschikbaar als vervanger voor ADSL of kabel. Ook in de gemeente Borgloon zijn er interessante projecten t.a.v. de uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor contracten met fiber moet je altijd aansluitkosten betalen en natuurlijk de kosten van het pakket. “Glas” wordt steeds toegankelijker, en het prijsverschil met kabel is nog klein. Dergelijke packs kan je al afsluiten vanaf €37,5. Doe de postcodecheck, en kom te weten of glasvezel internet in Hendrieken het overwegen waard is.

Voordelen Hendrieken fiber internet
 • Ongelofelijk snel internet: dit loopt op tot 1000 Mbit
 • Zeer stabiel internet, weinig kans op storingen
 • Upload- en downloadsnelheid gelijk bij glasvezel
 • Een open netwerk met vrije providerkeuze
 • Altijd High Definition televisiebeelden

united-telecom
 • Tot 40% goedkoper bellen
 • Inclusief router
 • Scherpe tarieven
telesat
 • Goede klantenservice
 • Met handige App
 • Voordeel op de factuur
edpnet
 • Geen addertjes onder het gras
 • Met gratis Wifi modem
 • Overstapbonus
dommel
 • Echt onbeperkt downloadvolume
 • Voordelig bellen
 • Transparante maandprijs
TV-vlaanderen
 • Geen maandelijks datavolume
 • Ook voor alleen Internet
 • Pakket-aanbieding
voo
 • Ruime selectie kinderprogramma’s
 • Kundige klantenservice
 • Hoge korting
SFR
 • Optionele themapakketten
 • Met installatiehulp
 • Lage maandprijs
orange
 • Ruim gamma entertainment
 • Voordelig TV en Bellen
 • Scherpe welkomstbonus