Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Wiers

Eenvoudig en snel de internetproviders in Wiers vergelijken? Het aantal aanbieders van internet en tv is bijzonder groot. Van Scarlet tot en met TV Vlaanderen, een keuze maken wordt steeds lastiger. Onze internet-vergelijker helpt jou met vergelijken! Vergelijk eenvoudigweg de populaire operators en achterhaal het beste of betaalbaarste internet abonnement dat aansluit op jouw internetgebruik. Gelijk internet, tv en bellen in een alles in 1 pakket aansluiten? Dat is ook een optie! Daarbij check jij op deze pagina bruikbare info over topics als overstappen van provider of tips voor goedkoper internet.
ProvincieHenegouwen
GemeentePéruwelz
Gemiddelde downloadsnelheid41Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid15,5Mb/s
Gemiddeld verbruik225GB p/maand
Gemiddelde kosten€49,00 p/maand
Populaire aanbiederBilli
ProximusScarletOrangeTV VlaanderenTéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn tegenwoordig nogal wat internet operators in Wiers die in totaal weer enorm veel voordelige TV en internet abonnementen in juli 2020 hanteren. De factuurkorting van de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als een PS4 wisselen elkaar in rap tempo af. Met andere woorden, hoe check je gelijk een betaalbaar en goed pakket voor TV + internet? Onze internet-experts helpen jou daar bij. Vul hierna jouw gegevens in, doorzoek de verschillende providers en kies meteen het contract met de laagste tarieven. Advies: in de regel is ADSL-internet in Wiers goedkoper dan glasvezel of kabel.

Bespaar op je internet en televisie kosten met deze tips
 1. Voeg alle diensten samen bij één internet provider. (Check meer info over een 3-in 1 Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Kies een internetsnelheid die bij jou past. Voor de basisactiviteiten hoe je echt niet meer dan 100 Mb/s af te sluiten.
 3. Neem geen dure onnodige extra’s zoals onder andere zenderpakketten. Dergelijke extra’s maken het internetpakket onnodig duur.
 4. Kies een los internet abonnement zonder TV. Via internet kun je bijna alles kijken (onder andere Pathé TV of Be TV).
 5. Maak van vergelijken je hobbie. Vergelijk de tarieven elke 12 maanden opnieuw en check of het nog goedkoper kan.

Welke internetproviders zijn er in Wiers?

In Wiers zijn er een groot aantal internet pakketten actief. Denk aan Proximus, Telenet, Scarlet of Dommel. Via ADSL of VDSL, de traditionele kabel, en ook glasvezel staat hier niet stil. Bekijken welke goedkope abonnementen in Wiers er allemaal zijn? Vul de gevraagde gegevens in, en vergelijk online de actuele leveranciers in jouw woonplaats in juli 2020. Interessante providers zijn Scarlet, TV Vlaanderen of EVONet. Internetaanbieders in Wiers voeren degelijke losse internet pakketten, Internet + Televisie pakketten, en vanzelfsprekend 3-in-1 pakketten met bellen. De 4-in-1 pakketten winnen hier ook snel aan populariteit. Aan de hand van een quad play abonnement wordt mobiele data- en telefoondiensten toegevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Populair: Proximus levert in Wiers internet en TV. Een stabiele internetverbinding (VDSL2), met gratis Cloud opslagruimte.

 • Inclusief modem + decoder
 • Eenvoudig pauzeren terugspoelen
 • Overstapkorting
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet voorziet in internet, Bellen en TV via de traditionele kabel in Péruwelz. Een degelijke verbinding, met een goede beoordeling.

 • Data delen met het gezin
 • Divers entertainment aanbod
 • Transparante maandprijs
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet voorziet in laag geprijsde internet tarieven in Henegouwen voor juli 2020. Van 30 Mbit/s tot wel 50 Mbit/s.

 • Goedkoop & snel internet
 • Compleet zenderaanbod
 • Combinatiekorting

Geldige prijzen televisie en internet in Wiers (tarieven juli 2020)

Iedereen wil het weten: wat zijn op dit moment de tarieven van een internet en tv abonnement in Wiers? Het wisselt doorgaans per situatie. De factuur wordt gevormd door elementen als de active provider (bijvoorbeeld SFR), levering (bijv. COAX), up/downloadsnelheid (bijv. 500Mb/s), en de aanvullende diensten (bijv. tv live pauzeren). Een goedkoop internet en TV pakket in Wiers is beschikbaar vanaf €17,5 tot deal van €60. Veelal is een alles in 1 pakket het aantrekkelijkst. Actueel: Orange prijzen.

Populaire pakketten
 • Billi Simpleplay + Televisie + Crazy Call Large Advantage
 • Proximus Classic + Generation MTV 25 + Internet Favorite Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Classic + Smart 35 + Internet Comfort Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Maxi Pack + TV + Smart+ 45
 • Telenet Basic Internet + Digital TV + King
 • Telenet FLUO met Digitale Telefonie + King Business


internet vergelijken wiers

Veranderen naar een andere internetprovider? Bekijk onze uitleg!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Internet providers met elkaar vergelijken + overstappen in 5 minuten

 1. Begin met de postcodecheck

  Op het moment dat je begint met internet vergelijken in Wiers is het verstandig eerst de postcodecheck van internet providers te doen. In onze tool vul je gewoon jouw postcode en huisnummer in. Vervolgens wordt je verwezen naar de vergelijker van internet pakketten. Je vergelijkt in de vergelijkingstool exclusief de pakketten van leveranciers die verkrijgbaar zijn op jouw adres.

 2. Internet, TV en Bellen pakket samenstellen

  Daarna dien je te selecteren hoe jouw pakket er uit moet zien. Uitsluitend internet? Liever met een TV-abonnement? Wil je ook kunnen bellen via de huistelefoon? In het geval jij een selectie hebt gemaakt kan je nog beter de diverse abonnement voor internet vergelijken. Daarnaast heb je de mogelijkheid om unieke premium-zenders (bijvoorbeeld TV Oost) toe te voegen. Daarnaast kan jij het nog concreter maken met uitbreidingen als on demand films kijken, extra zenderpakketten, vooruitkijken.

 3. Internetsnelheid kiezen

  Het tweede aspect wat essentieel is: hoeveel internetsnelheid is gewenst? Dit varieert tussen de 45 mb/s tot wel 200 mb/s. Wat een goede snelheid is, hangt af van uiteenlopende zaken. Nemen jullie internet voor kleine activiteiten zoals bijvoorbeeld mail checken, browsen op het internet, youtube films kijken, weerbericht bekijken? Ben je een intensieve gebruiker van diensten als HBO of Be TV? Spelen huisgenoten online multiplayer games als Hyper Light Drifter? Hoe groot is jullie huishouden? Up- of download je zo nu en dan grote bijlagen? De internet provider vergelijker komt hier van pas! Klik op ‘advieslijst internetsnelheid’? Hier vertellen wij meer betreffende de minimale snelheid die rijmt met allerlei type gebruikers.

 4. Prijzen vergelijken

  Wanneer jij de gewenste diensten en de minimale snelheid ingevuld hebt begin je met tarieven vergelijken. De organisaties zijn altijd in een lijst gezet a.d.h.v. prijs per maand. De goedkoopste provider komt als eerste naar voren. Eventuele acties en promoties zijn al meegenomen in de prijs per jaar. Verschillende aanbieders geven eenmalig een welkomstkorting weg, of geven iets anders weg. Zij bieden bijv. het eerst halve jaar een korting van bijv. 50%.

 5. Moeiteloos overstappen van provider

  Zodra je achterhaalt hebt wie de beste provider van Wiers in juli 2020 is, kan je het abonnement afsluiten. Tik op de blauwe bestelknop en je komt meteen terecht op de afsluitpagina van de leverancier. Geef alle persoonlijk gegevens door en rond de aanvraag af. Dat is binnen 5 minuten geregeld. Veranderen van internetprovider? Normaal verzorgt je aanstaande aanbieder het beëindigen van jouw huidige overeenkomst door gebruik te maken van de overstapservice.


Voordeel van een Internet Pack (met bellen en telefonie)

Een groot aantal bewoners overwegen het handige triple play abonnement. In dit pakket krijg jij vast bellen, digitale TV & internet van 1 partij tegen een vast maandelijks tarief. Vandaag zien we ook 4-in-1 pakketten wat bekend staat als quad-play (inclusief mobiel)(ook wel Quad Play). Actueel: Scarlet promoties.

 • Hoe meer diensten je afneemt des te hoger de korting
 • Maandelijks slechts 1 afschrijving
 • Slechts 1 serviceprovider die je helpt bij je internet en televisie
 • Providers bieden vaak gratis diensten zoals bijv. Pakket voor pauzeren

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over afsluiten van internet, tv en bellen

Moet ik ADSL, Kabel of Glasvezel afsluiten?

Als uitgangspositie neem je altijd de internet postcodecheck. Met behulp van de adresgegevens zie je welke type verbindingen te bestellen zijn voor jouw woning. Niet ieder mens is aangesloten op glasvezel of kabelinternet. Gewoonlijk is internet via de koperen telefoonlijn (ADSL) wel voorhanden (als er nog geen glasvezel ligt). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? In dit scenario zijn maximale snelheden en de prijzen onderdelen die van belang zijn. Glasvezel is de snelste optie, maar gewoonlijk ook wat kostbaarder dan in het geval van ADSL of (coax) kabel. Voor internet via de kabel is Telenet een interessante optie. ADSL is in veel gevallen de meest voordelige keuze, echter de internetsnelheid is fors minder.

Wat is de snelste internet provider in Wiers?

Het meest snelle internet heb je via de kabel, of nog beter: glasvezel. Op dit netwerk haal je snelheden tot wel 0.5Gb/s. Partijen als Scarlet, Proximus & Telenetkunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Péruwelz is er nog geen 100% dekking. Er ontstaan doorgaans wel acties voor de uitbreiding van glasvezel. De internetsnelheid gaat verder dan providerkeuze. Ook de hardware (netwerkkabels, wifi-repeaters) heeft hierop een effect. De werkelijke snelheid kan per woningblok en tijdstip afwijken.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Indien jouw abonnementstermijn is verstreken (na 12 maanden)heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Veranderen naar een bepaalde provider wordt steeds eenvoudiger. Meestal gebeurd dit gewoon online. De erkende providers van ons land (TV Vlaanderen, EDPnet, TéléSAT, VOO, SFR, Scarlet, Telenet, Orange) handelen dit onderling af. Dit heet Easy Switch. Zo ben jij razendsnel online bij je nieuwe provider. Wel krijg je een nieuwe router of modem. Soms ontvang je hiervoor hulp en ondersteuning (installateur).

Huidige storingen juli 2020

Op dit ogenblik hebben we niet te maken met een storing. In 2020 wordt er onderhoud gepleegd aan het netwerk. Dat kan uitdraaien in storingen bij Proximus / Scarlet. Aanpassingen aan het coax kabelnetwerk betekenen vaker een storing bij Telenet. De klantenservice kan je hier meer over vertellen. Via Facebook en Twitter kom je er heel snel achter of er actuele problemen zijn.

Is er in Wiers traag internet en WiFi?

Dit is per aansluiting weer anders. Verscheidene variabelen hangen samen met de te bereiken snelheid. Hierbij moet je denken aan de (UTP) kabel klasse en waar in huis jij routers en modems plaatst voor goede WiFi. Voor lekker snel internet in de garage, op zolder of in de tuin kan je een krachtige Wifi booster, repeater of een wifi-hotspot nemen. Zo’n trage verbinding kan ook te maken hebben met updates op je PC, tablet of telefoon of foute router-instellingen. Een eigen installateur kan op afspraak langskomen, en apparatuur plaatsen voor een snellere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Achterhaal de goedkoopste provider in 7608 en stap binnen 5 minuten over

Glasvezel vergelijken Wiers

Glasvezel is een haarfijne vezel, gemaakt van glas die supersnel internet, tv, en radiosignalen kan versturen. Zodoende haal je een ontzettend hoge internetsnelheid, tot maar liefst 1Gb per seconde. In veel regio’s bestaat er de optie tot fiber internet als alternatief van ADSL/VDSL. Ook in en rondom Péruwelz zijn er verschillende plannen aangaande het verrijken van het glasvezelnetwerk. Voor internetten via fiber heb je een stukje aansluitingskosten en natuurlijk het maandelijkse tarief. “Glas” wordt steeds toegankelijker, en het kan prima concurreren met de kabel. Deze packs vind je al vanaf €42,5. Doe de postcodecheck, en bekijk of glasvezel internet in Wiers actief is op je postcode.

Voordelen Wiers fiber internet
 • Verbazingwekkend snel internet: tot wel 1000 Mbit
 • Altijd een stabiele eigen verbinding, een heel laag storingspercentage
 • Upload- en downloadsnelheid gelijk bij glasvezel
 • Volledige vrijheid
 • Maximale kwaliteit voor je TV

united-telecom
 • PAYLO by United Telecom
 • Gratis Wifi-modem
 • Overstapkorting
telesat
 • Vriendelijke klantenservice
 • Met handige App
 • Lage prijzen
edpnet
 • Zeer lage beltarieven
 • Voordelig vast internet
 • Scherpe maandtarieven
dommel
 • Met optioneel speedpack
 • Prijsbreker en pionier op de markt
 • Pakketkorting
TV-vlaanderen
 • Verschillende zenderpakketten
 • Stabiele verbinding
 • Goedkope prijzen
voo
 • Met Voomotion
 • Ruime keuze
 • Hoge korting
SFR
 • Exclusieve zenderpakketten
 • Uitgebreide TV-opties
 • Aantrekkelijke prijzen
orange
 • Onbepert internet mogelijk
 • Digitale Televisie
 • Scherpe prijzen