Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Waterloo

Eenvoudig en snel de internetproviders in Waterloo vergelijken? Het aantal beschikbare aanbieders van internet en televisie is groot. Van Telenet tot en met Belgian Telecom, er is keuze in overvloed. Onze vergelijker van TV en Internet pakketten helpt jou met het kiezen. Vergelijk gemakkelijk de geselecteerde operators en vindt zo het beste of betaalbaarste internetpakket dat past bij jouw situatie. Direct internet, tv en bellen binnen een alles in 1 pakket integreren? Ook dit behandelen we uitvoerig. Bovendien vindt men via onze vergelijker handige info over zaken als kosten van TV-abonnement en actuele storingen.
ProvincieWaals Brabant
GemeenteWaterloo
Gemiddelde downloadsnelheid32Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid18,5Mb/s
Gemiddeld verbruik245GB p/maand
Gemiddelde kosten€58,00 p/maand
Populaire aanbiederScarlet
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn vandaag de dag opvallend veel internet operators in Waterloo die bij elkaar opgeteld weer flink wat goedkope TV en internet abonnementen in juli 2024 mogen aanbieden. De huidige actie van de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als een JBL koptelefoon wisselen iedere maand weer enorm. Met andere woorden, hoe vind je gemakkelijk een betaalbaar en innovatief internet + TV abonnement? Onze internet-experts helpen jou met het vergelijken van prijzen. Vul moeiteloos de benodigde gegevens in, doorzoek de diverse providers en zoek het internet abonnement die het laagst geprijsd is. Goed om te weten: in de regel is ADSL-internet in Waterloo het meest goedkoop.

5 tips voor een goedkoper internet en TV abonnement
 1. Sluit alle diensten af bij één leverancier. (Bekijk direct de voordelen van een Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Probeer de internetsnelheid goed in te schatten. Voor de basisactiviteiten heb jij genoeg aan een snelheid tot 100 Mb/s.
 3. Voorkom dure extraatjes zoals onder andere filmpakketten. Zulke kanalen verhogen de factuur aanzienlijk.
 4. Schrap jouw TV-abonnement. Via internet kun je bijna alles kijken (bijv. Netflix of RTL Series).
 5. Blijf vergelijken. Neem elk jaar de actuele prijzen door en check of je nog meer kunt besparen.

Welke internetproviders zijn er in Waterloo?

In Waterloo zijn er behoorlijk veel internet pakketten aanwezig. Zoals Telenet, Proximus, Scarlet of TéléSAT. Middels ADSL, de coaxkabel, en misschien zelfs glasvezel. Bekijken welke goedkope abonnementen in Waterloo in deze plaats actief zijn? Geef je prive gegeven in, en ontdek alle huidige aanbieders van internet in jouw plaats in juli 2024. Bekende aanbieders van zijnternet zijn VOO, Orange en Belgian Telecom. Internetaanbieders in Waterloo bieden uitstekende pakketten met alleen internet, Internet + TV contracten, en ook speciale 3-in-1 contracten. Speciale 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. Met een quad play abonnement kun je ook je smartphone toevoegen.
proximus internet

Internet van Proximus

Wat voor jou? Proximus biedt in Waterloo internet en TV. Een stabiele internetverbinding (VDSL2), inclusief gratis e-mailadres.

 • Met Proximus Cloud
 • Uitgebreide Film-catalogus
 • Combinatie-voordeel
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet voorziet in vaste telefonie, internet en TV via de televisiekabel in Waterloo. Onbeperkt surfen, met een goede beoordeling.

 • Tot wel 200 Megabit per seconde
 • Terugkijken opnemen
 • Factuurkorting
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet is actief met aantrekkelijke internet tarieven in Waals Brabant voor juli 2024. Via VDSL2+ tot wel 50 Mbit/s.

 • Tot 50 Mb/s voor een scherpe prijs
 • Tot 36 uur terugkijken
 • Scherpe welkomstkorting

Actieprijzen TV + internet in Waterloo (tarieven juli 2024)

Een veelgestelde vraag: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van internet en Televisie in Waterloo? Dat verschilt uiteraard per huishouden. De totaalprijs wordt opgebouwd door onder andere de provider (denk aan Scarlet), connectie (zoals. telefoonlijn), internetsnelheid (bijv. 15Mb/s), plus andere add-ons (bijv. on demand films kijken). Een goedkoop internet en tv abonnement in Waterloo is er vaak al vanaf €22,5 t/m €60. Meestal is een alles in 1 pakket het aantrekkelijkst. Actueel: Scarlet abonnement.

Populaire pakketten
 • Orange Internet + Digitale TV
 • Proximus No Limit National Anytime + Generation MTV 15 + Internet Comfort Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Happy Time XL + Favorite 55 + Belgacom TV
 • Proximus Internet Start Pack + Free Calls National + TV + Smart+ 25
 • VOO TV+Net Un Peu
 • Proximus Office&Go Maxi + No Limit National + TV + Bizz Smart XL 10


internet vergelijken waterloo

Veranderen van internetprovider? Zo werkt dat!

Benodigde tijd: 5 minuten

Eerlijk internet providers vergelijken en overstappen (binnen 5 minuten)

 1. Probeer de postcodecheck uit

  Zodra jij wil beginnen met internet vergelijken in Waterloo is het cruciaal om gelijk de postcodecheck uit te voeren. Via ons vergelijkscript moet jij de adresgegevens van je woning invullen. Vervolgens kom je terecht in de snelste internetvergelijker. Je ziet in de vergelijkingstool louter de contracten en providers die beschikbaar zijn op jouw adres.

 2. Een internetpakket kiezen

  Nu moet je uitzoeken wat je allemaal wilt afsluiten. Heb jij aan internet genoeg? Of een deal inclusief TV? En wat zijn je wensen m.b.t. vaste telefonie? Indien je dit bepaald hebt voor jezelf kan je een stuk beter internet abonnementen met elkaar vergelijken. Ook is het een optie om extra zenderaanbod (bijvoorbeeld Play More) erbij te nemen. Ook kun je jouw pakket nog persoonlijker maken met uitbreidingen als on demand films kijken, extra zenderpakketten, vooruitkijken.

 3. Een internetsnelheid kiezen

  Wat ook een belangrijke vraag is: de snelheid van het internet. Dit fluctueert tussen 40 mb/s en 200 mb/s. Wat je moet kiezen is afhankelijk van meerdere variabelen. Is voor jouw internet uitsluitend nodig voor kleine activiteiten zoals bijv. filmpjes kijken, het weer bekijken, e-mailen, het nieuws lezen? Ben je een intensieve gebruiker van diensten als VRT Net of Be TV? Een fan van online gaming avonturen als Half-Life? Zijn jullie met 2 personen of meer? Download je met regelmaat grote bestanden? Onze provider vergelijker kan hierin helpen! Klik op de optie ‘welke snelheid kiezen’? Hier vertellen wij meer betreffende welke internetsnelheid die wij aanraden voor allerlei situaties.

 4. Vergelijken op prijs

  Wanneer jij het type pakket en beschikbare snelheid hebt ingevoerd is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De providers worden in de meeste gevallen weergegeven op basis van tarief per maand. De provider met de laagste prijs vind je bovenaan. De eventuele promotie wordt al doorgerekend in het totaalbedrag. Bijna alle internet providers hanteren een concrete welkomstpremie, of geven iets anders weg. Zij verwerken bijv. het eerst halve jaar een korting van bijv. 50%.

 5. Overstappen naar de nieuwe provider

  Op het moment dat jij erachter gekomen bent wie de beste provider van Waterloo in juli 2024 is, kun jij zelf het contract online regelen. Klik op ‘bestellen’, en je gaat direct door naar de afsluitpagina van de leverancier. Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het naar de provider. Dit kost minder dan 5 minuten. Verander je van aanbieder? Normaal faciliteert je gekozen internetprovider dat jouw huidige contract wordt opgezegd door de overstapservice.


De voordelen van een Internet Pack (inclusief TV en bellen)

Veel bewoners neigen naar het praktische triple play abonnement. Bij dit contract beschik je over internet, vast bellen & digitale TV van 1 aanbieder voor één transparant tarief. Deze dagen heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten met mobiele telefonie (ook wel Quad Play). Check ook alles over Telenet.

 • Het is goedkoper dan alles los afsluiten
 • Alle kosten op 1 afrekening
 • Slechts 1 serviceprovider voor advies over internet & televisie
 • Providers bieden vaak gratis diensten zoals bijv. Een aantrekkelijke korting op de factuur

internet-vergelijken-online


FAQ: veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Wat kiezen: adsl, tv-kabel of glasvezel?

Dit wordt gebaseerd op de postcodecheck. Aan de hand van jouw postcode en huisnummer ontdek jij of ADSL/Kabel/Glasvezel te bestellen zijn voor jouw situatie. Niet ieder mens is aangesloten op glasvezelinternet of kabel. Meestal is ADSL wel verkrijgbaar (bij afwezigheid van glasvezel). Heeft jouw woning meerdere aansluitingen? In dit scenario zijn minimale internet snelheid en de tarieven factoren die van belang zijn. Glasvezel is sneller, maar gewoonlijk ook iets duurder dan in het geval van de kabel of ADSL. Voor verbindingen via de coax-kabel is een veel gekozen speler Telenet. ADSL is doorgaans het minst duur, maar ook trager dan andere opties.

Welke provider heeft het snelste internet in Waterloo?

De maximale internetsnelheid krijg je via glasvezel of de kabel. Op dit netwerk bereik je snelheden tot 1000Mb p/s. Organisaties als Proximus, Scarlet en Telenetinnoveren in rap tempo. In de gemeente Waterloo is de dekking voor deze connectie niet 100%. Wel ontstaan er meerdere nieuwe acties om de glasvezel-adoptie te versnellen. De snelheid gaat verder dan providerkeuze. Gebruik van apparatuur (routers, wifi-versterkers, data-kabels) speelt een belangrijke rol. De maximale snelheid kan per woning en moment veranderen.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen en overstappen?

Zodra het huidige contract is afgelopen (binnen 1 maand) kan je mogelijk overstappen naar iets anders. Veranderen van internet abonnement wordt steeds eenvoudiger. In veel gevallen handel je dat zelf online af. De grootste internetproviders (Dommel, TéléSAT, EDPnet, VOO, Proximus, Orange, SFR, Scarlet) hebben dat samen schriftelijk vastgelegd. Dit heet Easy Switch. Op die manier kom jij niet zonder internet. Je krijgt een nieuwe modem. Doorgaans is er ook een monteur beschikbaar.

Werkzaamheden & storingen juli 2024

Op dit moment is er bij ons geen storing bekend. In 2024 zijn er verschillende geplande werkzaamheden. Het gevolg kan zijn een storing bij Proximus / Scarlet. Aanpassingen aan het coax kabel netwerk kunnen resulteren in een storing bij Telenet. Een medewerker van de klantenservice kan je hier meer over vertellen. Via Facebook en Twitter merk je het snelste of er storingen of werkzaamheden zijn.

Is er in Waterloo traag internet en WiFi?

Dat is per huishouden verschillend. Meerdere zaken hangen samen met de te bereiken snelheid. Controleer altijd de netwerkkabels die je gebruikt en waar jij de modem en router neerzet voor goede WiFi. Voor een betere verbinding in tuin, garage of zolder kun je een speciale wifi booster/repeater of een wifi-antenne gebruiken. Zo’n trage verbinding kan liggen aan verouderde applicaties op smartphones en computers of een router die verkeerd staat ingesteld. Een speciale adviseur kan op afspraak langskomen, en met apparatuur of instellingen de verbinding verbeteren.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Check de goedkoopste provider in 1410 en stap vandaag nog over

Glasvezel vergelijken Waterloo

Glasvezel is een haardunne vezel van zeer helder glas die supersnel internet, tv, en radiosignalen kan versturen. Dat levert jou enorm snel up- en downloaden tot 750 Mb per seconde. In meer en meer wijken kun je kiezen voor het snelle fiber internet naast kabel en ADSL. Ook in en rondom Waterloo zijn er diverse ontwikkelingen m.b.t. de aanleg van nieuwe glasvezelverbindingen. Voor internetten via fiber heb je te maken met aansluitingskosten en een vast bedrag per maand. Het fenomeen glasvezel wordt steeds bekender en populairder en is niet veel duurder dan de kabel. Deze packs zijn er al vanaf €30. Doe de postcodecheck, en kom te weten of glasvezel internet in Waterloo af te sluiten is.

Voordelen Waterloo fiber internet
 • Wonderlijk snel internet: dit kan oplopen tot 1 Gb p/s
 • Een constant snelle verbinding, weinig problemen
 • Downloaden en uploaden met dezelfde hoge snelheden
 • Je kunt zelf een provider kiezen
 • Constante hoge kwaliteit televisiebeelden

united-telecom
 • Gratis Wifi modem
 • Voordelig vast internet
 • Lage tarieven
telesat
 • Altijd lage prijs
 • Vaste lage prijs
 • Goede welkomstbonus
edpnet
 • Gratis nummerbehoud
 • Gemakkelijk ozeggen
 • Aantrekkelijke maandprijs
dommel
 • De internationale expert
 • Supersnel vast internet
 • Aantrekkelijke welkomstkorting
TV-vlaanderen
 • Satelliet-TV met internet en telefonie
 • Voordelig TV en Bellen
 • Combinatiekorting
voo
 • Kabeldistributie inbegrepen
 • Uitgebreide TV-opties
 • Goedkope tarieven
SFR
 • Geniet van de beste TV
 • Veel aanbod
 • Goedkope maandtarieven
orange
 • Supersnel 4g internet
 • Meerdere abonnementen
 • Aantrekkelijke welkomstkorting