Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Wervik

Eenvoudig en snel internetproviders in Wervik vergelijken? De keuze op het gebied van aanbieders van internet en televisie is groter dan ooit. Van Proximus tot TV Vlaanderen, je kunt alle kanten op. Onze vergelijker van TV en Internet pakketten helpt jou via de handige vergelijker. Vergelijk eenvoudig de meeste operators en ontdek het beste of betaalbaarste internet contract dat naadloos aansluit op jouw verbruik en wensen. Direct televisie, bellen en internet met het alles in één pakket samenvoegen? Dat is ook een optie! Vervolgens vergaren jullie op Internethunter.be bruikbare informatie over thema’s zoals het voordeel van een alles-in-1-pakket of tips voor goedkoper internet.
ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteWervik
Gemiddelde downloadsnelheid33Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid16,5Mb/s
Gemiddeld verbruik265GB p/maand
Gemiddelde kosten€57,00 p/maand
Populaire aanbiederOrange
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Er zijn momenteel een groot aantal internet operators in Wervik die opgeteld weer erg veel kwalitatieve en goedkope TV en internet abonnementen in juni 2022 bieden. De maandelijkse aanbiedingen van de goedkoopste provider, en cashbacks of welkomstcadeau zoals een tablet zijn meestal geen week hetzelfde. Op welke wijze vind jijsnel een voordelig en stabiel TV + internet contract? Wij van Internethunter.be helpen jou daar bij. Voer moeiteloos jouw gegevens in, doorzoek de af te sluiten providers en selecteer het abonnement die financieel interessant is. Onthoud: doorgaans is ADSL-internet in Wervik financieel het aantrekkelijkste.

5 keer besparen op je Internet en TV pakket
 1. Voeg alle diensten samen bij één aanbieder. (Kijk wat onze expert zegt over een Alles in 1 Internet Pack met TV en Bellen.)
 2. Neem geen hogere internetsnelheid dan nodig. Voor e-mail en social media is een snelheid van 200 Mb/s weggegooid geld.
 3. Voorkom dure extraatjes zoals bijvoorbeeld premium zenderpakketten. Zulke kanalen kosten je vaak erg veel geld.
 4. Schrap jouw TV-abonnement. Stap over op on-demand online TV kijken (bijv. RTL Series of VRT Net).
 5. Stop niet met vergelijken. Neem elk jaar de actuele prijzen door en ontdek zelf of hetzelfde pakket elders goedkoper is.

Welke internetproviders zijn er in Wervik?

In Wervik zijn diverse internet pakketten aanwezig. Onder andere Proximus, Scarlet, Telenet of EDPnet. Via ADSL of VDSL, de tv-kabel, en er zijn allerlei plannen rondom glasvezel. Achterhalen welke goedkope abonnementen in Wervik actief zijn? Versterk je persoonlijk adres, en vergelijk direct de actuele aanbieders van internet in jouw omgeving in juni 2022. Grote aanbieders van zijnternet zijn Telenet, TV Vlaanderen en EVONet. Internetaanbieders in Wervik bieden uitstekende losse internet contracten, TV + internet abonnementen, en vanzelfsprekend 3-in-1 pakketten met bellen. Bijzondere 4-in-1 pakketten zijn ook zeer in trek. In zo’n quad-play pakket voeg je ook jouw mobiele telefonie toe.
proximus internet

Internet van Proximus

Aanrader: Proximus biedt in Wervik internet en TV. Internet via VDSL2 of glasvezel, met gratis Cloud opslagruimte.

 • Altijd verbonden
 • Kijk TV wanneer je wil
 • Duidelijke tarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet is actief met TV, internet + bellen via de traditionele kabel in Wervik. Goede snelheden, met een goede beoordeling.

 • Strafste netwerk van Vlaanderen
 • Overal TV met Yelo Play
 • Goede welkomstbonus
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet voorziet in betrouwbare internet tarieven in West Vlaanderen voor juni 2022. Zowel via ADSL als VDSL2+.

 • TV, internet en bellen in 1 pakket
 • Met het gemak van digitale TV
 • Duidelijke maandprijs

Prijzen televisie + internet in Wervik (tarieven juni 2022)

Een veelgestelde vraag: wat zijn op dit ogenblik de tarieven van TV en internet in Wervik? Dat verandert natuurlijk per consument. De factuur komt tot stand door factoren als de gekozen provider (zoals Orange), levering (denk aan coax-kabel), hoogte van internetsnelheid (bijv. 85Mb/s), en andere extra’s (sportkanalen). Een goedkoop abonnement voor internet en TV in Wervik is er al vanaf €22,5 tot bedragen van €92,50. Gemiddeld is alles-in-1 het scherpst geprijsd. Bezoek de pagina: Telenet internet + tv.

Populaire pakketten
 • Orange Kangoeroe 30 + Internet
 • Proximus Happy Time + Favorite 55 + Internet Favorite Onbeperkt + Belgacom TV Favorite
 • Proximus Generation MTV 25 + Internet Comfort Pack
 • Telenet Whoppa + King
 • Telenet FunkyShake
 • Proximus Office&Go Comfort + No Limit National + Bizz Smart XL 40


internet vergelijken wervik

Veranderen van TV en internet provider? Dat gaat als volgt!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Eerlijk internet providers vergelijken en overstappen (binnen 5 minuten)

 1. Begin met de postcodecheck

  Zodra je start met internet vergelijken in Wervik is het cruciaal om gelijk de postcodecheck uit te voeren. Via internethunter.be kan je jouw adresgegevens invullen (postcode + huisnummer). Vervolgens kom je terecht in de internet-vergelijker. Je vindt in de vergelijkingstool alleen maar de internet-contracten van aanbieders die beschikbaar zijn in jouw postcodegebied.

 2. Pakket samenstellen

  Daarna geef je aan hoe jouw pakket er uit moet zien. Puur voor internet? Wil je het aanvullen met digitale TV? En hoe zit het met vast bellen? Indien je weet wat je zoekt kun jij gemakkelijker de diverse abonnement voor internet vergelijken. Daarbij kan het relevant zijn om televisiezenders die je graag kijkt (denk aan National Geographic Channel) te selecteren. Eveneens kun jij wensen doorgeven m.b.t. add-ons als tv programma’s opnemen, vooruitkijken, begin gemist.

 3. Een internetsnelheid kiezen

  Wat bovendien een belangrijke vraag is: hoe snel moet het internet zijn? Dit fluctueert tussen 15 mb/s tot wel 500 mb/s. Wat je moet kiezen is afhankelijk van allerlei variabelen. Is voor jouw internet uitsluitend nodig voor kleine activiteiten als bijv. het nieuws lezen, filmpjes kijken, surfen op het internet, e-mailen? Stream je graag via aanbieders als Youtube of Be TV? Speel jij in je vrije tijd graag populaire games als Rainbox Six Vegas? Zijn er kinderen die PC’s, laptops of smartphones hebben? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? De vergelijker geeft advies! Kies de optie ‘advies snelheid berekenen’? Daar vind je info over de mogelijke snelheid die past bij de diverse type huishoudens.

 4. Kosten internet abonnementen vergelijken

  Op het moment dat jij het type abonnement en maximale snelheid kenbaar gemaakt hebt kan het vergelijken van tarieven beginnen. De internet-aanbieders zijn in de regel in een lijst gezet a.d.h.v. prijs in € p/maand. Het voordeligste pakket zul je altijd bovenaan zien. Eventuele acties en promoties zijn verrekend in de maandtarieven. Meerdere bedrijven bieden initieel een eenmalige kortingen, anderen verstrekken bijvoorbeeld de eerste maanden een gereduceerd tarief.

 5. De overstap maken van provider

  Op het moment dat jij gezien hebt wie de beste provider van Wervik in juni 2022 is, kun jij zelf het contract online regelen. Klik op ‘bekijk’, en je wordt meteen verwezen naar de desbetreffende aanbieding. Voer je prive gegevens in en maak de aanvraag definitief. Vaak binnen 5 minuten afgehandeld. Van internet provider veranderen? In de regel regelt de nieuwe internet-provider dat jouw huidige contract wordt opgezegd door de overstapservice.


Ontdek het gemak van een Internet Pack met interactieve tv en bellen

Een groot aantal consumenten neigen naar het praktische triple play pakket. In dit product ontvang jij digitale TV, vast bellen & internet van één leverancier voor een vast bedrag in de maand. Hedendaags heb je ook keuze uit 4-in-1 pakketten inclusief een mobiele telefonie abonnement(ook wel Quad Play). Check ook alles over Proximus aanbiedingen.

 • Korting op je factuur
 • De totale kosten zie je maandelijks op één factuur
 • Een aanspreekpunt voor advies over internet & televisie
 • Combineren betekent gratis extraatjes als o.a. Gratis dubbele data

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over internet, tv en bellen

Wat kiezen: adsl, tv-kabel of glasvezel?

Hiervoor gebruik je de uitslag van de postcodecheck. Na het invoeren van jouw adresgegevens kun je bekijken welke verbindingen actief zijn voor jouw geval. Niet ieder mens kan profiteren van (coax) kabel & glasvezel. In algemene zin is ADSL/VDSL wel verkrijgbaar (als glasvezel niet beschikbaar is). Kan op jouw adres alles? Daarbij zijn de gekozen snelheid en onkosten onderdelen die het meest relevant zijn. Internet via ‘Glas’ is het snelst, maar vaak zijn de kosten wat hoger dan bij ADSL en Kabel. Bij kabel internet kun je kiezen voor Telenet. ADSL is in veel gevallen het minst duur, maar hierbij lever je ook flink snelheid in.

Waar vind ik het snelste internet in Wervik?

Het meest snelle internet krijg je via Telet (kabel) of glasvezel. Op die manier Up- en download je tot 1000Mb p/s. Providers als Proximus, Telenet & Scarletkunnen dit mogelijk leveren. In de gemeente Wervik is er nog geen 100% dekking. Wel zien we doorgaans wel nieuwe acties om glasvezel verder uit te breiden. De internetsnelheid ligt niet enkel en alleen aan de provider. Ook de randapparatuur (netwerkkabels, modem/router, netwerk accessoires) is van belang. De actuele snelheid kan per huis weer verschillen.

Opzeggen en overstappen, hoe werkt dat precies?

Indien de einddatum van jouw contract in zicht is (doorgaans na 1 jaar) heb jij de optie voor overstappen. Veranderen naar een bepaalde provider gaat nu een stuk vlotter dan vroeger. Meestal gebeurd dit gewoon online. De grote providers (EDPnet, TéléSAT, VOO, TV Vlaanderen, SFR, Proximus, Scarlet, Orange) hebben dat samen schriftelijk vastgelegd. We noemen dit ook wel Easy Switch. Het voordeel voor de klant is dat je bijna niets zelf hoeft te regelen. Je krijgt een nieuwe modem. Soms kan er ook een monteur bij je langskomen.

Problemen & storingen juni 2022

Vandaag is er bij ons geen storing bekend. Ook in 2022 wordt het netwerk wel verbeterd. Hierdoor zien we soms een storing bij Proximus / Scarlet. Upgrades van het coax kabel-netwerk draaien soms uit op Telenet storingen. De betreffende provider stelt je daarvan op de hoogte. Via sociale media achterhaal je het snelste dat er wellicht onderhoud wordt gepleegd.

Is er in Wervik traag internet en WiFi?

Dat verschilt per situatie. Verschillende factoren beïnvloeden de internetsnelheid. Relevante factoren zijn: de aansluitingen (kabels) en de positie van de router voor stabiele WiFi. Voor stabieler internet in garage of tuin kun je een speciale wifi booster/repeater of een speciale adapter gebruiken. Een trage verbinding kan ook te maken hebben met applicaties op smartphones en computers of verkeerde modem-instellingen. Een monteur kan langskomen, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Ontdek de goedkoopste provider in 8940 en stap vandaag nog over

Glasvezel vergelijken Wervik

Glasvezel is een haardunne vezel die – met behulp van laserlicht – informatie razendsnel kan versturen. Zodoende haal je geweldig hoge internetsnelheden tot 750 Mb per seconde. In een toenemend aantal plekken kan je kiezen voor fiber internet of standaard ADSL nemen (of kabel). Ook in Wervik zijn er verschillende projecten met betrekking tot uitbreiding en optimalisatie van glasvezel. Voor fiber gelden aansluitingskosten (eenmalig) en uiteraard een bedrag per maand. Het glasvezel internet wordt steeds bekender en populairder en de prijs ligt vaak maar een fractie boven een Telenet (kabel). Zulke packs zijn beschikbaar vanaf €37,5. Doe de postcodecheck, en check of glasvezel internet in Wervik voor jou een optie is.

Voordelen Wervik fiber internet
 • Zeer snel internet: dit loopt op tot 1000 Mbit
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, een heel laag storingspercentage
 • Uploaden en downloaden gaat even snel
 • Volledige vrijheid
 • Altijd goed televisiebeeld, zonder ruis

united-telecom
 • Alles voor jou geregeld
 • Moeiteloos overstappen
 • Aantrekkelijke tarieven
telesat
 • Heel voordelig bellen
 • 100% installatiegarantie
 • Combinatie-aanbieding
edpnet
 • Zeer lage beltarieven
 • Zelf pakket samenstellen
 • Lage prijzen
dommel
 • Echt onbeperkt downloadvolume
 • Ruim aanbod
 • Duidelijke maandtarieven
TV-vlaanderen
 • Thuis en onderweg TV kijken
 • Zelf pakket samenstellen
 • Goedkope prijzen
voo
 • Met Voomotion
 • Prima klantenservice
 • Goedkope tarieven
SFR
 • Geniet van de beste TV
 • Moeiteloos overstappen
 • Goedkope tarieven
orange
 • 100 Mbps via de kabel
 • Supergoedkoop bellen
 • Korting bij 1 jaar


Alle plaatsen in deze gemeente